Gårdagen med bästa <3

Igår åkte jag in och träffade min andra hälft. Ronja <3
Vad jag har saknat den människan alltså. Det är ngt helt otroligt. Trodde inte man kunde sakna ngn människa så mkt.


Vi köpte glass och satte oss och solade på en filt i Trädgårdsföreningen och bara pratade en massa. Underbart!

Min bästa vän <3




Hem åkte jag med mamma och kollade på lite möbler till köket och matsalen, så nu är det bestämt vad vi ska ha hemma. Lite kul att jag fick vara med som smakråd när jag inte bor hemma längre :)
Det kommer blir sjukt fint!


Xoxo / Josefine

Helgen med päronen :)

Sista helgen i Kalmar nu helgen som var. Lite sorgligt men skönt att få komma hem hem :)

På Fredagen när de kom så var vi och kollade synen på Mamma och Pappa på skolan. Det var kul att göra synundersökning på ngn som inte alls vet vad man håller på med :P
Mammas kommentar ang. prickarna:

 "I det ena lägen är de suddiga och runda och i det andra är de helt svarta men skuggor runt, vilken ska jag ta som är tydligast? Eller hur ser prickarna ut egentligen?"

SÖT mamma jag har :)

Vi åkte och handlade lite mat och åkte hem och kollade på film och somnade alla tre i soffan. Skönt!


På Lördagen blev det lång frukost och sen en sväng till Jysk och IKEA. På Jysk blev det inhandlat rullgardiner till lägenheten. Det behövs verkligen, det blir så himla varmt på dagarna. Alltid 27-28 grader när man kommer hem. Hoppas det blir lite svalare med rullgardinerna :)
På IKEA blev det handlat: Löpare till soffbordet, 4 nya bordstabletter (svarta), 2 nya bordsunderlägg (silver), boxar till garderoben, te sil, diskborstar och lite smått :) Fint med små nya detaljer, det piffar upp!

Köpte även en Orkidé












På kvällen åkte vi in till stan och åt på Italiensk restaurang. Piccolino :)
Där det blev förrätt, varmrätt och efterrätt! Lyx!
Första ggn jag åt musslor, men det var rätt okej och inte så läskigt som jag trott ;)









MUMS!


Sen åkte vi hem och kollade på fotbollen.  Barca vann med 3-0 det var kul match faktiskt :) Brukar inte gilla att kolla på fotboll, men nu var det kul :)

Söndagen var det dags att åka hem. Stannade i Vimmerby på vägen hem och käkade, sen var vi hemma framåt 8 på kvällen.

En supermysig helg med mina underbara föräldrar!


Xoxo / Josefine

Nu är jag Hem Hemma :D

Hej på Er!

Nu sitter jag på flickrummet och håller på att packa upp alla soppsäckar med kläder ;) Helgen med mamma och pappa var helt underbar! Berättar mer senare :)


Idag ska jag träffa min underbara RONJA! :D <3 Vi ska köpa med oss fika och gå och sola i Trädgårdsföreningen :D Mys på hög nivå!

Ska ut nu och bättra på brännan på altanen innan jag sticker iväg,


Tjollahopp!



Xoxo / Josefine

Slipat in mina glas :D

Jag hade stenkoll på brevbäraren för att se om jag fick ngn post idag, för jag visste att mina glas skulle komma igår eller idag. Och igår kom de inte så jag hoppades att de skulle komma idag.

Och vid ett då posten kommer här till oss rusade jag ner och kollade brevlådan och där var en avi som sa att jag kunde hämta ut dem :D


Så det blev att cykla till Statoil i Berga och hämta ut dem, sen till skolan i motvind och ner i verkstaden, bad om hjälp från en utav våra lärare, så att inget skulle gå fel.











Det blev hur bra som helst på första försöket och glasen passade perfekt i bågen :D Pd blev 0.5 mm fel, men det är inom toleranserna, så glasögonen blev helt perfekta. Justerade dem så att de passade mig sen var jag färdig! Ser hur bra som helst med dem! :D

SÅ GLAD!
För jag trodde inte att jag skulle hinna fixa dem innan jag åkte hem, men det gjorde jag :)




Erics kommentar när jag kommer hem: "Det märks att du läser till Optiker iaf, alla som läser till det har ju största möjliga brillor"
Jag vet, men det är det som är kul att de syns! Måste ju skylta lite med att man läser till Optiker :D hihih!



SNART kommer mamma och pappa :) Helgen kunde inte börjat bättre!



Xoxo / Josefine

Ihhhh snart kommer dem :D

Godmorgon!


Sitter här och försöker få i mig lite frukost med min onda hals så det har blivit te för fulla muggar och en bovetebulle :)




SNART kommer min kära mamma och pappa! Åh vad jag har längtat efter dem. Det är en speciell känsla när ens mamma och pappa kommer och hälsar på en när man bor och pluggar i en annan stad. Åh det ska bli så mysigt att de kommer. Så det blir en hel helg här med dem hos oss i Kalmar och sen åker jag med dem hem :D Det är inte varje gång det händer när de har varit och hälsat på, hahah!
Så jag ska packa ner det jag ska ha med mig inför sommaren och lite så. :)


<3
När jag var hemma i påskas och vi åkte i PV:n :)



Nu blir det lite disk/plocka undan/dammsuga och lite så, trots att balkongen lockar, hahah! ;)



Xoxo / Josefine

3 dagar kvar tills hemgång :D

Hej på er!

Jag vaknade väl som jag förtjänade imorse antar jag. Men gårkvällen var verkligen grym! Då får man må lite dåligt dagen efter :P Vid halv 8 gick jag upp och gjorde frukost till mig och Eric, kunde inte sova mera :P Stekte ägg och skar tomat och äpplejuice på det! Måste vara detta annars försvinner inte baksmällan mina vänner :P


Bästa frukosten!


Har tvättat idag också 10-13 så nu är alla kläder nytvättade tills dess att jag ska åka hem :)


Mötte upp Hanna vid ett för att fixa det sista med sponsringen. Tror ni att det gick? Svar, nej. Möte, lunch och åter kl 2 var våra svar.


Har handlat på Maxi med Eric, han är ju kvar här en vecka längre än mig och i kylskåpet ekar det, så det var dags att fylla på lite :P



Älskade chinos!


I väntan på Maxi


Nu ska jag och älsklingen fortsätta att se på film och äta glass! Mums! Älskar att det finns Laktaspiller så jag kan äta vanlig glass :D



Xoxo / Josefine

HARRYS!

Gårkvällen var hur bra som helst! Oförglömlig.

Efter Ordförandemötet var det snabbt hem och locka håret och slänga på sig kläder :) De andra hade grillat hos Jonas, men de var klara när jag kom så jag köpte med mig en räksallad från pizzerian på gatan, sjukt värt faktiskt! Vitt vin och räkor, josse e smart ;)





Taggad till tusen!

Hos Jonas blev det kortspelande/pratandes/skrattandes/grym musik och jag har aldrig. Typisk bra förfest! :D


Hanna och Putte :)


Söta Carin :)


Jonas och Matilda :)






Jag och älsklingen <3





Framåt tolv började vår vingliga cykeltur till Harrys och VOLYM! Det är sista volym nu för sommaren. Sista studenttåget :) hittade Sofie och Andreas i kön så vi hoppade in med dem :P

Inne på Harrys blev det en massa dansande med mina underbara tjejor!

Blev mycket kramandes hejdå när vi skulle gå, vi ses ju inte nu förns 18 augusti, så det behövdes en massa kramar och pussar!




Jag kommer sakna er i sommar! Ni betyder massor! <3 :D


Xoxo / Josefine


Farmor-sondotter dag :)

Min dag med Farmor var hur mysig som helst!

Jag mötte upp
henne på centalen när hon klev av bussen, så gick vi runt slottet kollade på en massa gamla fina hus och så. Vi gick upp till stan och kollade runt lite, sen satte vi och fikade på Kullzénska. Jättemysigt, där satt vi hur länge som helst :)









När det hade slutat regna (trodde vi) så började vi vår promenad hem till lägenheten. Men innan vi når friskis börjar det spöregna och blåsa. Kalmar visar sig från sin bästa sida med andra ord ;)
Men hem kom vi och i slutet sken solen upp och det blev varmt :)

Söta Farmor hade med sig Bovetebullar från Löttorp. Åh vad jag älskar dem!





MUMS!

Vi satt och pratade och drack fläder-saft hemma i lägenheten, mysmys! Klockan blev halv fem och jag förstod inte var tiden hade tagit vägen, den hade bara sprungit iväg. Så jag följde farmor till bussen för att vinka av henne :)

Jättemysigt att du kom och hälsade på Farmor! :) <3






Sen var det dags att svänga förbi systemet och sen sista ordförandemötet för terminen det gick ganska snabbt, skönt för jag skulle ju hinna hem och fixa mig för kvällen! :D



Xoxo / Josefine

1 timme kvar :D

Om en timme så anländer min Farmor till lilla Kalmar. Hon är på Öland nu och ville komma och hälsa på :) Så himla mysigt det ska bli! Saknar min Farmor.

Hoppas på att vädert blir bättre dock, det är lite molnigt och så nu men ingen regn så man ska väl inte klaga. Får se vad dagen bjuder på :)

Har tänkt att vi skulle gå en vända vid slottet, lite på stan promenera upp till lägenheten, fika och lite så :)



Xoxo / Josefine

The Event med älsklingen!

Märks det att jag är rastlös? Ehh, japp :P

Nu har jag poppat popcorn och satt på te, kul kombo men det var det jag var sugen på. Och nu blir det The Event med min älskling!






Blev brillorna idag för ögonen är lite svullna av förkylningen. :/


Xoxo / Josefine

Märkt!

Har sytt på märket nu och mitt nolleband behövdes fästas lite bättre. Kul att pyssla när man har tid och det är lite dåligt väder :)





Tjejorna frågade om jag ville käka räkor och se på film med dem ikväll, men jag kännde att jag måste vila upp mig en kväll till innan jag gör ngt. Vill inte smitta ner dem heller. Febern är borta men halsen och näsan spökar fortfarande, så himla träligt. Aja så är det ibland, det är bara att bita ihop!
För imorgon bitti kommer Farmor och då vill jag vara frisk :) Sen är det ordförandemöte och sen VOLYM på kvällen och det vore ju kul att kunna ta nån cider tycker jag, eller hur :P


Xoxo / Josefine

Färdigt!

Är inte så duktig på det här med design, men lite ändring blev det iaf :P Ska be Maja hjälpa mig nån dag som är lite haj på det här med design :)

Xoxo / Josefine

Grejar med designen

Jag håller på att greja lite med designen på bloggen nu. Så det kommer se lite roligt ut, men så vet ni :)

Kram


Xoxo / Josefine

Disken kallar

Hej på er!


Nu är jag hemma i vår lilla lägenhet. Har hunnit med en massa idag redag tycker jag!

* Beställde glas med Carina kl halv 9, så de kommer på torsdag eller fredag redan för de fanns i lager!! Sjukt lycklig! Så kan jag ha mina fina brillor snart! :D

* Kantbröt mitt mineralglas och lämnade in det, så inget mer skolarbete för min del, gött!

* Mötte Matilda stax efter 9

* Bestämde lekarna vi ska ha med SPIIK

* Bestämde hur vi skulle skriva på tröjorna till huvudfaddrar och sexmästare/sexmästarassistent

* Åkte ner till hamnen och fixade tröjorna

* Åkte till bibblan och skrev ut prislista och foton på det vi säljer i expen

* Satte upp allt i expen. Hittade inte tjepen för kom på att jag hade den hemma :P Så det fick bli uppsättande mha plåster. Sjukt snyggt!





Kära styrelsen!

* Tjötade lite med Erics kompisar

* Tjötade lite med Maria som satt i expen och köpte detta fina märke som ska sys på overallen :)



* Träffade Eric och Fredrik på bibblan och testade Linnéuniversitetet tröjan. Men den är så gul och gul är inte riktigt min färg, sen kunde jag inte bestämma om jag skulle ha en S eller M så det bidde ingen idag ska tänka på om jag vill ha ngn :P


Nu är jag hemma som sagt och ska börja ta tag i disken här. Skönt att febern har släppt så man är som folk igen, men huvudvärken är kvar. Kanske är för att jag inte ätit någon lunch idag. Så har precis tagit ur den sista matlådan ur frysen :)

Nej nu storstädning!


Xoxo / Josefine

Beställa glas :D

Hej på er!


Idag har jag fått sova hela natten iaf, skönt! Från tio till halv sju. Tagit en ipren, gurglat, drukit te och ska snart näs-spraya (både mot pollen och vanlig, vet inte vad det är som spökar i min näsa) och så är man typ redo för en ny dag. Det är bara att tänka att man är frisk så går det snabbare :)


Vid åtta ska jag vara i skolan  och beställa glas till mina bågar. Vid nio kommer Matilda och vi ska vara i verkstaden. Jag ska fixa till mitt mineralglas och samtidigt ska vi planera lekarna med spiik :)

Efter det blir det ner till 3&1 för att fixa det sista med huvudfaddertröjorna.

Måste storstäda här hemma också, det är ett mount everest som måste tas hand om och lite damm här och där. För imorgon kommer FARMOR :D (då ska jag vara frisk och det ska vara nystädat!) Vilka krav jag har på mig själv ;)



* Beställa glas kl 8

* Fixa mineralglaset

* Möta upp Matilda och planera lekar med Spiik

* Till 3&1 för att fixa huvudfadder/sexmästare- tröjorna

* Storstäda + diska av mount everest




Mina underbara bågar från Skaga :D

Xoxo / Josefine


Gårdagen

Dålig update igår, men jag låg och sov mina vänner.

Gårdagen blev inte alls som planerad
. Nedrans feber..

Skrev tentan kl 8. Var klar lite efter nio typ. Skönt med en liten lätt tenta såhär precis innan sommaren. Jobbigt att vara hängig och sjuk på en tenta efter typ 4 timmars sömn, men jag tror inte det blev många fel :P

Gick och trängdes med alla andra i klassen för att hämta Optometri-tenta resultatet. Klarade det, japp japp. Skönt! Det var tänkt att jag skulle stannat kvar och kolla vad det var för fel på mitt mineralglas, men orkade inte stå i kön.

Jag åkte hem och sov. Sov fram till halv 2, fick i mig lite sallad från häromdagen.

Sen var det dags att åka tillbaka till skolan och kolla av min syn, men en leg optiker. (Lärare) Det var lite skumt för jag såg bra/dåligt om vart annat :S Men styrkorna behöver inte ökas iaf snarare minskas. Jenny trodde att jag hade varit överkorrigerad med mina nuvarande (dvs haft för mkt minus) och det är ju en stund jag haft dem.. Så har lite kramp i cilliarmuskeln på vänsterögat därför hoppade det så mkt. Jag sa också det att jag såg sämre efter att ha läst/pluggat länge veckor i streck. Så jag ska kolla på glas idag som är lite svagare nertill för att avlasta synen. Får se hur det blir.
Nog med Optiker-snack :P

Blev inte att gå på Styrelsemötet heller och inte blev det Krögers med klassen. Jag låg i sängen i vår 30 grader varma lägenhet och försökte sova...


Min och Eric säng. Gulligt att vi har bytt kudde va :) Jag vill ha den för den luktar som min älskling! <3

Xoxo / Josefine


Varför just idag?

Feber, snorig och i huvudet sovit dåligt pga detta och tenta om en timme är ingen bra komo... :/

Håll tummarna för mig


Får se om jag orkar med alla dagens planer:

* Tenta kl 8-13

* Slipa om mineralglaset

* Synundersöknings koll med Jenny kl 15

* Styrelsemöte kl 18

* Fira-att-sista-tentan-är gjord med middag på Krögers med tjejerna



Det blir nog att slipa in mineralglaset imorgon och hem och sova där ist :/


Xoxo / Josefine

Gurgla

Halsont när man vaknar är inte den roligaste väckarklockan.. Så morgonen har beståt av att gurgla saltvatten och nu en kopp vitt fläderbloms te. Fy! Vill inte bli sjuk nu! Så jag ska leva på saltvatten idag för jag ska bli frisk!




Idag blir det att försöka plugga in det sista. Blir väl att lägga sig i bikini ute på min kära vän balkongen också en stund ;)

Hoppas ni mår bra!

Xoxo / Josefine

Gårkvällen min!

Hej på er!

Gårkvällen var jättemysig! Men jag har kommit fram till det, jag kan verkligen inte grilla. Kanske skulle varit bra om jag tinade kycklingen helt innan man lägger den på grillen. Det vet jag nu. Tog ju år och tar för den att bli färdig men genomstekt blev den bara i kanterna. Usch!
Men det som jag kan grilla är marshmallows! De blev jättegoda! (ja vet alla kan grilla dem, men de blev sjukt goda!)












Mums!

Det blev en massa pratande och skrattade. Man kan ha kul utan alkolhol, det tror man inte om studenter men så är det, hahah!
Några tröjor och filtar senare begav vi oss hemåt. Framåt halv ett tror jag klockan var. Mysig kväll hörrni!


Xoxo / Josefine


Grillkväll!

Snart blir det grillning med bästa i Kalmar :D <3



Två mot en!

Efter plugget har jag nu belönat mig med lite sol! Det är svårt för jossan "soldyrkaren" att sitta inne från 10-14 med böckerna än att steka på balkongen ;) Men jag klarade det och känner att jag har koll på tentan tills på måndag :) Gött!




Vad gör jag inne nu då undrar ni säkert. Jo det var en getingattack mot mig nyss. Två mot en inte okej!



Xoxo / Josefine

Pama + plugg

Godmorgon!


Nu har jag precis fått i mig lite frukost bestående av en tallrik Pama minutris. Mums! Nu blir det plugg hela dagen lång. (eller så länge jag orkar :P)
Får se vad lördagskvällen bjuder på :)

Heja pappa och johanna som springer Göteborgsvarvet idag :D




Xoxo / Josefine

Fredagsmys med älsklingen

Nu blir det mat mina vänner. Mummsigt det ska bli.


Innan


Efter.

Recept

Polar bröd
Majs
Bacon (kalkon för min del)
Cream fresh
OST!
Ska vara purjolök också men det glömdes att inhandlas förut

Nu blir det mat och film med min fina älskling.



Riktigt fredagsmys!


Xoxo / Josefine


Utomlandsvärme

Utomlandsvärme, det är det iaf i vår lägenhet just nu. Det har ett pris att bo högst upp, men det är det värt!


Hanna och jag fixade iaf klart med sponsorerna idag typ. Ska tillbaka på tors nästa vecka för det sista. Så det är skönt att nästan allt är klart. Jag var kvar på stan en stund och köpte en ny bikini! Jättefin verkligen :) Var hemma vid elva nån gång så från elva till fem har jag befunnit mig på balkongen. Skönt! Blev lite rädd en gång när jag kollar ner så är det tre gubbar som står och kisar upp mot balkongen. Jag lägger mig spik rakt ner och hoppas att de ska försvinna :P




Balkong lunch

Eric och jag har precis vart på maxi och inhandlat lite gott till kvällen så ska snart sätta igång med det :) Till efterrätt blir det glass, färsk exotisk frukt och chocklad (carribean, min nya favvo).


Precis pratat med pappa i telefon. Tänker på dig pappa <3


Xoxo / Josefine

Inte ett moln

Inte ett moln på himlen idag. Underbart!

Vid halv 10 ska jag möta upp Hanna och vi ska ner på stan för den sista kollen med sponsorerna. Vet inte hur många ggr vi har vart nere nu. Sjukt jobbigt är det iaf. Hoppas allt fixar sig idag.

Får se om jag åker till bibblan och köper en Linnéuniversitetet hoodtröja. Vill verkligen ha en sån! Var i expen igår och inhandlade en CNaS-hoodtröja. Love it!


Direkt hem och plugga sen, ser ut att bli på balkongen mina vänner :D


Ronja, min bästa vän, tack för att du finns mitt liv <3



Xoxo / Josefine


Livet är så orättvist

Ibland är livet så himla orättvist. Mamma ringde med ett tragiskt besked förut idag.
Pappa, och alla mina kära släktingar. Idag går mina tankar till er <3

Men det roligaste med igår var...

Men det roligaste med igår var nog när några spiikare utklädda till terorister (de gick hårt in för skrurktemat :P) Blev upplockade av polisen, de hade både mc och vapen riktat mot dem. Helt sjukt egentligen!
Hahaha!

Så kan det gå om man kidnappat vår Kjelle ;)


http://www.barometern.se/nyheter/kalmar/studentspexare-togs-for-ranare-greps(2782781).gm


CNaSiga Skurkar ;)

Gårkvällen var kul! :D



Många gick in för temat, bland oss fanns en sailor moon, bamse och vargen, Haades i Hercueles och den snyggaste outfiten Cruella De Vil ;)

Och så vi "De CNaSiga skrurkarna"






Sittningen bjöds på mkt skratt, skattjakt, lambo kors och tvärs massor med sång och spexande! Ja sånt som en stittning ska innehålla. Sjukt kul!

Efter sittningen blev det hemgång för min del. Har praktiskt tenta idag så måste se lite fräsch ut kanske när ngn ska sitta och besömma en ;)

Men innan dess har jag synundersökning hos Linn vid kvart över elva. Ska bli kul kul! Men lärarna kunde inte bedömma det förns på måndag. (Eftersom hon inte är Leg. Optiker än så måste en lärare kolla att allt stämmer innan det skrivs recept)hoppas verkligen att jag hinner beställa glas och slipa in dem innan jag åker hem för sommaren..

Engageradsittning! :D

Snart är det dags för sittning mina vänner! :D Men ska ta det rätt lungt har tenta imorgon :p hihi!

Men vad kul det ska bli! Temat är Hjältar och Skurkar och vi i CNaS-styrelsen ska vara skurkar ;) Så ska hem till Sylle och Frida och måla oss innan, kul kul! Har med svart ögonskugga och kajal, får se hur vi ser ut sen ;) Hahah!


Måste ju visa mina nya brillor som kom igår!





Åh jag älskar dem! :D

Men de åker inte med till sittningen, nu är det linser som gäller.

Nu sticker jag iväg hörrni!


Xoxo / Josefine

Inte ens två veckor kvar

Inte ens två veckor kvar tills jag hemma! Kan inte fatta att det är så snart :D

Behöver komma hem nu ett tag känner jag :)



Saknar min familj, vänner och alla där hemma <3

Plugg i regnet

Hej!


Idag har det blivit plugg för min del. Inga mer lektioner för terminen, så det är plugg på egen hand som gäller. Skönt!

Har pluggat och lyssnar/tittat ut genom fönstret och regnet har fallit ner från himlen.

Nu har jag precis diskat undan och belönat mig med mat. Skönt att ha matlåda i frysen så man slipper laga mat när man är helt slut i huvudet efter plugget (läs korvstoppning). Jag är så trött på kortvstoppning nu så det är inte sant. Pallar inte att trycka in allt i huvudet. Men det måste in för på måndag är det dags för tenta. Skönt att jag har klart allt som ska in i huvudet, men det är just att lära sig allt som är det jobbiga. Nej vad jag babblar idag då :P Kan ju bero på att jag har varit själv hela dagen idag och ingen Eric att tjöta med ;)


Min och Eric specialité. Kyckling med cacao chillikrydda :D

Mina skor var inte mina bästa vänner igår när jag sprang vill jag lova. De är rätt gamla så dämpningen är väl inte den bästa längre. Men kämpade på. Får sota för det idag, med onda vader :p
Får se om jag ger mig ut ngt idag, det blåser en massa, men jag har så spring i benen när jag vet att det har regnat och jag kan springa utan att få  problem att andas :)

Xoxo / Josefine

Dags att trotsa pollen!

Hej på Er! :)

Nu har jag fått gjort en massa i pluggväg tycker jag :) Gjort frågor till två häften av fyra. Det är en början endå :P


Tänkte ge mig ut och springa lite får vi se hur det går. Perfekt nu när det har regnat då åker all pollen ner till backen = josse kan andas. Bra!



Får se om det blir svängen runt IKEA, är 9 km enligt Jonas. Det blir perfekt!


Hej så länge!


Xoxo / Josefine


Micropluggpaus

Hej på er!

En molning söndag som denna
kunde jag äntligen ta fram böckerna och få gjort ngt vettigt. Det blir inte riktigt så när det är fint väder ute och man ligger på altanen. Jag tror alltid att jag får mkt gjort om jag läser samtidigt som jag solar, men det går ju inte :P Går på den tabben varje gång ;)

Så nu när det är molnigt passar jag på!

Som vi hejade igår, men det gick inte vägen för Saade iaf :( Hade hopp där en stund när har ledde efter hälften av rösterna, men naj. Så är det. Blev ju inte gladare direkt när det spöregnar när man ska hem :P

Pratat med min kära farmor som kommer och hälsar på 25 maj :D

Nej nu ska jag ta ett ryck igen mina vänner!


Tjolahoppsan!


Xoxo / Josefine

CNaS-brännboll!

Hej på er!


Idag har det varit en skön lördag. Började med sovmorgon och långfrukost, sen nån timme på balkongen, men sen började det blåsa kallt. Pratat med kära mor och far <3 Har ringt till lilla Farmor och bestämt en dag hon ska komma hit och hälsa på. Hon är nämligen på Öland nu så det är perfekt att hon kommer hit :)


Vid fyra cyklade jag, Hanna och Eric ner till Kalmarsunds parken för brännboll med CNaS. Vårt lag vann stort! Sista omgången var det 80 mot 20. Utklassning ;)
Trevligt gäng vi CNaSare! :D





Min fina Hanna och Jag <3


Nu har jag precis ätit supergod middag med Eric. Kyckling, cocosmjölk med thaikryddor och en massa grönsaker. MUMS!




Snart ska jag möta upp Hanna  och vi ska ta oss ner till stan och till Maja och tjejerna för att se på Eurovision :D Det ska bli sjukt kul! Hanna tar med godis jag tar med popcorn och hörde att det skulle bli marängsviss ;) Kvällen kan inte bli bättre! :D :D



Vi tjejer ska heja sönder oss, haha ;)

Xoxo / Josefine

Nu blir det verkligen fredagsmys!

Gossip Girl och Desperate Housewives väntar!! :D

Riktig tjejeftermiddag! :D


Fredagsmys!!

Fredag!!

Hanna och jag var jätteduktiga imorse när vi åkte runt till sponsorerna. Vi fixade aquafloating och Kallskänken, där fick vi kycklingklubbor som blev dagens lunch :P Mumma! Så vi satte oss på Larmtorget och Kalasade på kycklingen i solskenet :p



Sen gick vi en sväng på stan för att kolla på bikinis och lite annat. Den bikinin som jag ville ha var såklart slut och jättepopulär. Varför är det alltid så?
Aja, det blev ett vitt tubtop linne och ett nytt solpuder i alla fall. Välbehövligt!

Kl närmade sig ett och vi begav oss till skolan. Jag fixade lite i Expen och bytte band till Eric. Han kan ju inte ha rosa nu när han blivit nutri-livsare. De har röda band :)

Sen var vi i verkstaden. Vi gick igenom precis som den praktiska tentan skulle gå till och sen fick vi gå hem. Skönt! Visade en lödning också, så nu är jag godkänd på den! Härligt!



Ikväll vet jag inte vad som händer. CNaS jobbar puben idag iaf. Kanske går dit och käkar med Eric lite senare, eller bara säger hej. Vi får se. En slapparkväll ser det ut att bli i varje fall! Skönt!


Xoxo / Josefine

Regn? Ja tjena

Vädergubben hade lovat regn idag. Perfekkt tänkte jag med tanke på att det är skola fram till halv 5. Men icke, här skiner solen som aldrig förr och det är supervarmt. Inte ett moln på himlen. Aja, så är det ibland :)



Vid tio i elva ska jag möta upp Hanna  och vi ska ner på stan och fixa det sista med sponsorerna. Hoppas att alla är på plats idag då. Sen blir det lunch på stan och sen ner i verkstaden kl 13-16.30

SAADE gick vidare!
När vi satt och tittade igår gick bidragen vidare efter varandra. Åttonde kan vara vi, nej. Nionde då? Nej. Men det sista bidraget åh när flaggan kommer upp, så skriker vi tre galna tjejer i soffan! :D Hahah! Det var kul!

Nu ska jag äta upp mina flingor här och sen fixa iordning mig.


Ha en superbra dag hörrni!

Xoxo / Josefine

Solardag/slappardag

Hej på er!


Idag har jag legat på balkongen tolv till 6 :p och sovit! Helt sjukt, somnade så fort jag la mig ner typ. Men guuuu så skönt det har varit! Som Bahamas där som Hanna J skulle säga ;)

Fika på balkongen med rostmackor och flädersaft! Hemagjord från Erics mamma!


skymtas lite plugg där i bakgrunden och lite plugg blev det läste igenom föreläsningarna två ggr och började skriva frågor, duktigt josse!

Nu ska jag till Sofie och tjejorna för att se på andra semifinalen av Eurovision! :D
Och heja!



Xoxo / Josefine

Volym!

Gårkvällen var superkul!

Mötte upp Carin, Ellen och Hanna på Krögers
och drack lite cider och snackade :) Sen kom Maja och Sara och joinade. Kvällen närmade sig tolv och det var dags att bege sig mot Harrys och Volym! Så vi drog på våra overaller (gratis inträde om man hade dem på sig :P) ich gick in, sen la vi dem i väskorna och hängde in dem ;) Haha, knäppisar va :P



Hanna och Ellen :)


Carin och Jag :) (min lins strulade så jag såg typ ingenting, därav minen :P )


Hur som helst inne på Harrys blev det dans så det stod härliga till! Bra musik, mycket folk och dans/skratt med bästa! Kunde inte blivit en bättre kväll! :D



Lite efterfest hos Maja
sen för att vila fötterna innan vi begav oss hem. Eller efterfest och efterfest, popcorn och vatten blev det, hahah!

Eric och jag var hemma runt halv fyra då var det bums i säng!


TACK FÖRE FÖR EN TREVLIG KVÄLL TJEJER! :D <3

Nya bågar beställda!

Hej!

Måste berätta om gårdagen min! Vi samlades utanför skolan vid 8 och bussen begav sig mot Jönköping och Scandinavian Eyewear :) Där fick vi lyssna på företagets historia, titta på hur designerna jobbar och hur produktutvecklingen gick till. Designen var det coolaste tyckte jag :) Att de kan inspereras av något litet och få ut en helt ny båge är fränt :)
Sen blev vi bjudna på god kycklingsallad och sen kom det bästa med dagen... Att få prova bågar! :D :D Jag hittade ett par, vars modell jag har varit på jakt efter :) Så det var superkul! Längtar tills de kommer och att jag kan slipa in mina egna glas :D



Ganska lika dessa :)

Xoxo / Josefine

Hallå hallå bloggen!

Hej det är Maja här, gästbloggar på Jossas blogg. Hoho. Harrys var bara såååå kul! Dans hit och dit, slit och släng.

Sara hälsar så hjärtligt!

Puss och kram skumbanan!!! <3 <3 <3



(ps, jossa är en fin tjejja!! ds)

Grattis på födelsedagen kära Mamma!

Idag är det äntligen dags! Hala klassen ska till Jönköping och Scandinavian Eyewear! Ska bli sjukt kul!





Xoxo / Josefine

Skulle kommit upp igår

Träningen var sjukt kul igår! Men jobbig :P Det var jag och några tjejer från klassens som svettades i den fluua hallen. Gött!

Kul att jag åker och köper godis först och sen tränar :P

När jag kom hem var jag sugen på ngt gott, så gjorde detta till mig själv. Det är inte varje dag ni!


Kokt ägg, oliver, körsbärstomater, laktosfri keso och kalkon. Mums!

Jag och Eric kollade sen på semifinalen i Eurovision! Det var väl sådär måste jag säga :P

Xoxo / Josefine

Måndag och tisdag

Dessa två dagar har det lapats sol vill jag lova!

Igår
så var jag uppe och började tvätta vid tio och åt frukost på balkongen i solskenet och där stannade jag kvar resten av dagen :P



Var sedan vid halv fem på min älskade Step! Gick hur bra som helst och körde på järnet nu när det var sista gången för mig när mitt kort går ut. Sjukt kul! Kommer sakna det passet alltså! Blir att köra step i höst sen igen vill jag lova!

Vid klockan 6 var det dags för Styrelsemöte. Denna gång var vi hemma hos Frida och Sylvia på Bremergatan, det var trevligt och det blev mycket pratandes och skrattades men det sas viktiga saker också så ni inte tror att vi bara flummar på våra möten :P
Sylle och Maria hade gjort chockladbollar!

CNaS

Spiik har kidnappat vår Kjelle :/ Vi ska ta tillbaka honom i sinom tid..



Hade jättesvårt att sova i natt, låg och vred mig och visste inte var jag skulle ta vägen. Tjugo över fyra var jag klarvaken och kunde inte somna om. Försökte verkligen, men utan resultat. Gick ut och la mig i soffan med täcket och kudden och lyckades somna en liten stund tills jag fick ont o nacken :/

Verkstaden idag 8-12. Gjorde klart min inlämningsuppgift efter att ha fått fyra grader fel på  axelläget har det vridits och handslipats ner, men nu är det inlämnat!
Började löda, gjorde det jättebra, men måste få ur lödet ur skåran så glaset kan komma i. Satt med det i 45 min, vet precis hur jag ska göra, tänkte att det vet ju lärarna också, men fick inte godkänt på den, så måste löda om. Pallade inte mer idag när det var sjukt fint väder ute så åkte hem och lade mig på tereassen och somnade ;)


Har köpt billjett till Engagerad sittningen idag med Sylle och Maria :) Det ska bli kul trots att det är dagen innan praktiska :P Men ska bra ta det lungt och umgås med styrelsen tänkte jag :) Vi ska vara skurkar, hahah!




Vi tog även kort på saker vi säljer i Expen så snart kommer det upp kort och priser på allt :)


Nu ska jag och Eric till Netto och handla lite smått, sen sticker jag till gymet och kör Puls/medel passet. Sjukt jobbigt men nödvändigt! Magrutor snälla kom fram :P



Xoxo / Josefine

Värme!

Idag har varit en seg dag. Letandes efter saker från igår torkades här och där och stekandes av ägg :P
Pratat med mammsen som var och kollade på när Johanna och Pappa sprang Kanallöpet, vet inte hur det gick för dem, men de tog sig i mål iaf :)

Eric och jag har även varit i tvättstugan idag och kört ett par maskiner. Vi blev inte riktigt klara, så vi kör ett till pass imorgon då vi båda är lediga :)

Har även stekt på balkongen idag, men guu vad det var hett! Utomlandsvärme om inte Afrika värme på terassen min vänner!
Men jag stekte på ;)
Så nu har jag bättrat på färgen. Inte blivit röd :P




Bakismaten för dagen:



Gissa vilken som är min? :P


Egengjord tonfisksallad med nudlar, kronärtskocka och oliver. Mums!
Var tvungen att ha mat-paus för jag gjorde så mkt :P Passade kanon då att gå ner till tvätten :)

Xoxo / Josefine

"Vem?" "Ja, han där med Hatten!"

Sjukt taggad för partaj! Jag och Eric hade grillat i grillpannan, tog varsit glas vin och sen begav jag mig till Maja och Anna :)



Där blev det lite pratandes och fixandes innan vi begav oss vidare mot Ejdern och Hatt-festen :)

Lite bål och nått glas vin senare sen minns jag ingenting. Skitläskigt! Vet inte om det vad ngn som lade i något i mitt glas eller om vinet var dåligt :/ Så det blev en tidig hemgång och inget Vallen för mig inte :P

Fina kort blev tagna iaf :)


Snygga Hatt-tjejor!









Pussipuss! :)

Trevlig kväll annars faktiskt!

Xoxo / Josefine

Mammas mackor :)

Tinat upp ännu en av mammas bröd. Helt otroliga, de bara smälter i munnen, mums!

Idag var jag trött när klockan ringde vid tio, så ställde om den till elva ist :P Men nu är jah uppe minsann! Har precis fått i mig lite frukost och ska snart inta terassen är det tänkt :) Blåser inte lika illa idag, skönt! Blir att ligga där till halv tre typ, för vid tre är det mitt sista medelpass som står på schemat. Hinner inte gå på ngt mer då mitt kort går ut på onsdag :/
Så träning ska det bli idag :)

Sen blir det hem och fixa sig, slänga i sig lite mat och senare är det partyparty! Maria och Julia i klassen har båda fyllt 20, så det blir Hatt-fest för fulla muggar! Peppar :D Får se vad det blir för hatt, har inte bestämt ännu :P

NU: Terassen!




Xoxo / Josefine

Underbart!

Vin, cider, ceasarsallad och cheescake ist för vit kladdkaka ;) Prat och en massa skratt! Och till sist Disneydags. "Det är ju fan läskigt!" - Maja SÖT!
Tack för en underbar kväll tjajor! :D


:D


Xoxo / Josefine

Studentpuben!

Hej hopp!

Blev en halvtimmes solande typ, härdade ut i blåsten, men det var för kallt! Attans när det är så soligt :/ Skulle lägga mig och läsa optiks teknik föreläsningarna tänkte jag han med en och en halv sen somnade jag och sov i två timmar typ.. Why? Trött på allt tentaplugg i dont know :p

Eric ringde och väckte mig och fick med mig till systemet och Maxi. Har nu fixat tvillingkort till Ica-kortet så vi har varsitt. Smart!

Hämtade ut denna gobit som vi beställt på systemet :)
Så det har blivit ett glas här :P


Mumms!

Nu ska jag i väg och käka på studentpuben med Maja och Sara, sen får vi se vad kvällen bjuder på :)

Hej så länge!


Xoxo / Josefine

Solig morgon!

Idag är det jättesoligt och jag ledig denna underbara fredag. Det är som gjort för att bara ligga och lata sig på balkongen :D

Så där väntar min dag, hur ser er dag ut? :)




Blir eventuellt att åka och handla lite senare idag, men då måste det bli molnigt först, hahah! :D

Xoxo / Josefine

Tjollahopp!

Uppe med tuppen här! Segt att ta sig upp men så är det ibland :)

Idag väntar verkstaden 8.30-12. Sen prata lite med Jessica om hur vi ska göra med listorna. Sen jag fått med Eric att låta mig göra undersökning på honom :) Så strax efter tolv ska han befinna sig i undersökningsrummen är det tänkt :) (vet dock inte med karln om han är uppe då, han är ledig idag och kollade på sport till mitt i natten) Har man lovat så har man ;)



Sånn här klocka vill jag ha :)

Xoxo / Josefine

Kul dag!

Hello!

Nu är jag hemma ifrån Smart eyes. Det var tänkt att jag bara skulle vara med i fyra timmar på förmiddagen, men jag tyckte det var så kul så jag var kvar hela dagen :) Så är rätt trött i kroppen efter 8 timmars stående och justerande och väljande av bågar, men vad kul det var! :D Nu känns det lite mindre nervöst inför i sommar, så det är skönt :)




På lunchen träffade jag Maja :) Vi gick och köpte mat på Kallskänken och gick upp till henne och hennes pojkvän och käkade. Mys! Jag lekte med lilla polly också, så himla söt hund alltså! :D


Nu har jag fått i mig två mackor och ska snart, eller typ nu dra på träningsskorna och åka till gymet. Blir medelpasset idag :) Längesen nu. Får se hur det går med knät, men det är bara att köra på!

En superbra dag idag med andra ord!:D

Hej så länge!

Xoxo / Josefine


Praktik!

Nu sticker jag iväg till Smart eyes! Det är dags för praktik! :) (ska kolla om jag kan vara där någon mer gång för jag är lite nervös inför mitt sommarjobb då jag ska kunna en massa grejer som jag lär mig nu)




Xoxo / Josefine

Sommarcider!

Precis drukigt rekorderligs nya sommarcider. Sommarbär, supergod! (de är dock från Ica så ni inte tror att jag dricker såhär på vardagarna :P)




Har ägnat kvällen åt att fixa iordning mitt iTunes. Det var helt kaos där, var inte inne där och kollade när man hade det så bekvämt med låtar på spotify. Nu när det kostar pengar har jag kommit på en nödlösning tills jag vet om jag känner att jag vill betala för spotify eller inte, nämligen att fixa en partylista i iTunes! Det går väl sådär, har tio låtar kanske, men det räcker ju till att fixa sig på hemma och sen dra vidare till förfesten eller hur? ;)

En massa ord idag, kanske är dags för sängen för har suttit vid datorn alldeles för länge! Men vad gör man när man är ledig i från skolan i princip, inte kan diska för man har en skadad hand och inte kunna gå på medel/puls idag för det är mycket spring och det går inte för knät? Då fastnar man vid dumburken.

NEJ, nu ska det stängas av här!


NATTINATTI! (höres kanske inte imorgon bitti, för då ska jag iväg på 4 timmars praktik hos Smart eyes :D)

Xoxo / Josefine

Fiskgryta och Gossip Girl!

Hej på er!


Idag har jag som sagt varit i verkstaden. Kul att vara där man man måste be om hjälp med allt, Hanna fick skruva ur och skruva i skruvarna till bågarna om vart annat. Tack gumms! :D
Så nu är vi klara med vår inlämmningsuppgift, det blev lite spänningar i plastglaset, men det fick det vara har jag för mig. Medans mineralglaset var helt fritt från spänningar! Tror de kollar mest på det faktiskt :) Både pd och axelläge blev rätt, så det är nog kirrat detta :)





Är sugen på någon av dessa modeller att kolla på när vi åker på bågmässa till Jönköping i nästa vecka, snygga va? :)



Hemma
för en stund sedan och min mage kurrade och ville ha mat. Hittade recept på torskfilé förpackningen, nämligen fiskgryta. Så det fick det bli, sjukt gott blev det också! En massa vitpeppar och buljong, mumma! Stod vitlök på receptet, hade ingen så tänkte jag har ju vitpeppar ;)


         





Smarrigt vill jag lova! :) Måste bli fler gånger!

Har även ringt till min handledare på sommarjobbet om när jag kan börja i sommar, så det blir från 13 juni fram till midsommar och sen fram till typ 7 augusti. Härligt det ska bli! :D Det ska bli kul!

Min älskade Ronja ringde en stund och förgyllde min eftermiddag <3

Nu blir det ett nytt avsnitt av Gossip Girl för min del,

Hej så länge!


Xoxo / Josefine

Sovmorgon idag igen!

Börjar kl ett idag också, skönt faktiskt! Då är det verkstaden till halv fem som gäller. Undrar vad det blir för spännande idag som vi ska hitta på :P

Idag är det tråkigaste vädret, men man ska inte klaga såg på FB att de hade snö hemma och det är det verkligen inte här :P Kallt och molnigt, men ingen snö :P




Naj, nu blir det att försöka få i sig lite frukost. Kanske kolla klart på serien jag somnade till igårkväll :P

Tjollahopp!

Xoxo / Josefine

Sorry för inget bloggande igår

Hade lite problem att skriva så att säg :P


Inlindad till max!

Igår hade vi som sagt övning med kontaktlinser. Kändes rätt så onödigt för mig som redan har, fick visa hur jag tog ur och satte i mina. Sen skulle jag instruera en tjej i klassen som aldrig haft linser tidigare. Det gick väl sådär. Hon var jättenära, men så fort hon nuddade ögat så blinkade hon :P Jag stod där och peppade och sa "så ja, nu så tryck in den!" men efter tappra försök i en och en halv timme lyckades vi inte få in dem i hennes ögon.



Hem en sväng och käka och prata med mamma om min lilla hand, men jag sa att det är bättre nu iaf, men det jag skit ont att gå emot den.. :/
Gjorde lite lunch och försökte ringa till mitt sommmarjobb om när jag kan börja, men fick inget svar.

Begav mig till friskis och svettis för att trotsa mitt knä ont på Stepen och det gick faktiskt bra :D Tänkte, äsch jag tar det lite lungt idag när jag har ont, men icke. Josse och ta det lungt finns liksom inte :P


Klockan 18 var det dags för ordförandemöte på Storken
. Det var en massa som skulle sägas så det tog väl typ två timmar :O Nästa och sista mötet för terminen så ska vi gå och käka på puben efteråt, trevligt ska det bli! :)



Jag kom hem var det dags att tvätta håret mitt, inte så lätt med bara en vänsterhand, så min käre pojkvän hade sagt att han skulle hjälpa mig men jag blev dissad för hockeyn och körde på plastpåse runt handen. Det gick faktiskt förvånansvär bra! :D Efter det var jag helt slut, kollade på nån serie som Eric hade laddat hem, men somnade typ direkt ;)

Xoxo / Josefine

Kallentoft

Nej nu blir det att stänga av dumburken och läsa lite bok. Det är inte varje dag man har tid med det :)
Nu förs tankarna till hemstaden då boken utspelar sig i Linköping :) Läs denna (eller dessa böcker, sjuk bra om man gillar deckare) Satt tidigare i veckan på balkongen och läste, helt underbart!!


Dagen innan tentan var det solnining/läsandes på balkongen som gällde :)


Xoxo / Josefine

Här har det spritats, som om det inte var nog med igår ;)

Som sagt här har det panikats, ringt och mmsat mamma om handen min.. Usch det ser verkligen inte bra ut. (kunde knappt röra den imorse, men nu börjar det ordna upp sig, men ont gör det när jag skriver..)

Har fått bort det värsta i såret nu, men det gör fortfarande ont. Älsklingen fick åka och handla sårsprit, (klarar nog inte av att cykla med knäet som är som en fotboll..) Så det har jag gjort idag, spritat och kollat på The Event. En typisk söndag utan det med att sprita så klart :P Men The event är för oss på söndagar, har inte tid att se det i veckorna :)


Stackars handen..

Har varit så sjukt rastlös idag! När man inte kan göra ngt med högerhanden. Så har med vänstern städat i garderoben och lagt in kläderna som jag "slängt" ut igår i min klädpanik :P


Kul att jag ska trotsa knäet och köra stepen imorgon endå, haha, besatt här? Japp! Får se hur jag känner mig imorgon :)


Trotsar knäet med lite stepande imorgon, får se hur det går ;)

Imorgon ska vi träna på att sätta i linser. Kul för en annan som redan har det :P Men det ska bli kul att se Carin bli rädd, heheh ;)



Xoxo / Josefine

Valborg i Kalmar :)

Blev som sagt lite vin på balkongen innan jag åkte ner till Lindö med tjejorna :) Där var det helt vindstilla ich jättemycket folk på filtar som satt och solade. Att sitta på en filt i solskenet med en cider och bästa sällskapet var inte helt fel kan jag säga! :D Var säkert 100 pers nere på Lindö, härligt!


<3


Nils och Maria :)

Efter att ha suttit där ett tag drog vi hem och käkade och skulle fixa iordning oss för kvällen. Jag hade största klädpaniken, så fick låna en hög svart kjol av Hanna :)



Vinterjacka på och blonda lockar :) = redo för valborgfirande!

Cyklade ner till Larmtorget och till erics kompisar där det var förfest. Supertrevligt! Vi lekte nån lek då man skulle vara ett djur. Ha ett läte och en rörelse. Med lite alkohol i kroppen var detta inte det lättaste, man jäklar vad vi skrattade! :D



Mina fina tjejor! <3

När klockan blev mycket var det dags för Vallen! Första sommarvallen då det är öppet där ute och dansgolv och soffor och så ute. När vi kommer fram är det en meeeeega kö!! Vi ställde oss där och trängde oss med alla andra människor som ville in. Det var nästan värre än en rockkonsert vill jag lova. Men jag och Eric lyckades komma fram ganska snabbt iaf. Men väl inne på Vallen gick det inte att röra sig, fick inte plats att dansa, det var stört!


Trångt?

Så vi var där inne max trettio minuter sen orkade vi inte mera.. Synd. Men så är det ibland :)


Hemvägen blev inte roligare ska jag tala om.. Erics och mitt styre krokade i varandra och vi båda faller handlöst mot marken..
Jag skrapade upp knät rejält och handen kom det in en massa asfalt i djupa sår.. Jag var jätterädd. Vi tog oss till Hanna (hon e undersökterska så det var det bästa tyckte vi). Vi fick spola/skrapa bort det mesta som gick, men satan vad ont det gjorde, vinet för kvällen hjälpte inte mot smärtan mina vänner..

Annars var dagen trevlig! Lindö och förfest var bästa på hela kvällen!


Xoxo / Josefine

RSS 2.0