28 februari; Bio

Snart ska jag iväg till tåget. Jag o Eric ska gå på bio. Det ska bli mys. Nae nu ska jag ner och äta :)

Dagens outfit:


Puss!


27 februari; 11 månader <3

Hallå :)

Idag är det den 27 och Eric och jag har nu varit tillsammans i 11 månader. Helt sjukt vad tiden går snabbt! Han ska komma hit snart, han är o tränar fotboll killen ;) Då ska vi laga mat o se film tror jag.

Blev jätteglad nä'r jag såg att lön och studiebidrag hade rullat in på kontot. Najs! Men ska spara typ allt. Måste shoppa lite med ;)
Fredag idag, skönt! Fyra lektioner innan lunch, lite jobbigt. Senast det var så var i tvåan då var det väl nästan så varje dag om jag inte minns helt fel? Jaja.
Iv på ljunkan, ja det finns lite roligt folk här i världen.
Efter skolan gick jag o Ronja för att köpa godis.
Nu har jag ätigt massor, så har ont i magen, får se om jag får i mig någn mat sen. Inte smart..

Dagens Outfit:


Nae nu ska ja kolla vad vi ska laga för mat,

PUSS PÅ ER!

25-26 februari; Klipp klipp

Glömde att nämna det igår. Jag var och klippte mig! Känns skönt att få bort de slitna topparna. Frissan frågade mig och jag hade tappat mycket hår, vilket jag har.. Men hon sa till min stora glädje att det börjar växa ut nya hårstrån som är ungeför 5 cm! Då blev jag glad! Tjockare hår, ja tack. Käkar ett piller som heter Hårform. Det fungerar bra till att förstärka håret, men också naglarna. Naglarna vet jag har blivit starkare och jag tappar inte lika mycket hår längre, så jag är superglad!



När jag endå var i Mjölby lite senare på dagen åkte jag till min älskling <3 mysmys.
Fick det bevisat igår för mig själv. Josse tål inte mjölk. Magen blir uppsvälld, så att jag ser gravid ut och det ont. Det kan inte vara bra, så ska prova att inte dricka det på ett tag. Fungerade jättebra när det var risgrynsgröt i skolan idag verkligen..

Idag hade jag sovmorgon, medan de andra hade Matte E prov. Skönt var det. Men fick ändå stressa till tåget, det brukar bli så när man har för mycket tid på sig på morgonen. Man tror att man hinner med en massa andra saker som man inte gör i vanliga fall på morgonen, men det gör man inte har jag upptäckt. Men lär jag mig? Inte det minsta :P

Två lektioner sen Pa med Ronja. Vi gjorde vå powerpointpresentation, det blev superfin! Lite rödrosa sådär, asnajs :D
Mamma var sjuk idag så från det att jag kom hem tills ungeför nu har jag ocg hon drukit en massa te. Gott!

24 är så spännande så man inte kan sitta still i TVsoffan, men sitter som på nålar hela tiden!!

Imorgon är det fredag! Skönt! Då ska jag och min  älskling laga mat och titta på Universitet tillsammans, det ser jag fram emot.

Ronja i tisdags då vi väntade på den lååångsama toabesökaren:

Sööt<3

Tack för mig!


21-24 februari; Safari

Hallo.

Senare på lördagen kom Eric till mig med en överaskning. Kladdkaka! Gott :)
Vi bestämde oss för att åka till hans kompis och titta på melodifetsivalen. E visste inte hur man hittade till honom från mitt håll, så vi åkte runt lite på landet. Rätt var det är springer ett rådjur framför bilen! Vad rädd jag blev! Tur att man inte kan åka så snabbt på små vägarna.. Vidare ut på stora vägen var det en räv i vägkanten.. Och inne på hans kompis privata väg skuttade en liten hare över vägen!
En liten mjölby safari med andra ord ;)

Melodifestivalen missade vi 6 låtar av, pga vår safari. Men det gjorde ingenting. Det var ingen av bidragen som var ngt att ha.. EMDs var dock lite gullig låt tyckte jag. Efter melodifestivalen skulle de kolla på film, Nakna pistolen. Jag har inte sett sämre film. Den var så överdriven. Det slutade med att jag somnade i soffan. Efter filmen tyckte E att det var dags att åka hem.
När vi kom hem hade jag piggnat till lite efter att ha skrapat bilrutor i 15 cm snö.. Inte jättekul. Vi bestämde oss för att kolla vidare på Australia. Men jag somnade.

På söndagen var det balträning som gällde igen. Denna gång gick det jättebra för oss! Vi börjar få kläm på det här! Vi danskade i trianglar och lite annat. Det var kul.

Sen var det måndag igen och skolan sätter igång igen efter lovet.. inte lika kul. R och jag hade näringslära på ljunkan. Det kan nog bli ganska kul tror jag.
På relogionen skulle vi skriva om döden.. Inte lika kul..

Igår var det den sista pa-dagen.. Jag fick ta en ryggsäck att ha min dator i.. Inte kul. Men iaf, jag R satt på stadsbiibblan i 5 timmar sen orkade vi inte mer. När vi skulle gå på toa hade inte någon av oss med en femma. Så vi skulle vänta på den personen så vi kunde ta tag i dörren.. Det gick ju som det gick, haha.
Sen skulle vi på Utbildningsmässa på LiU. Det var jättekul! Pratade med massor universitetsmänniskor och jag blev pepp på att läsa vidare. Vi gick o åt massor godis vid alla bord där de hade sin skolas logga på och nu har vi fått med oss en 10 skolkataloger med program och annat hem.
Har en liten aning om vad jag kan tänka mig iaf. Det känns skönt! Men vill itne flytta ifrån alla..
På kvällen sökte jag lite sommarjobb och E kom till mig, då åt vi semla. Det var ju faktiskt semeldagen :)


GOTT

Nu står jag i skolbibblan och väntar på att stan ska öppna. HAr hål nu fram till 11.40 inte sådär kul.. Men så kan det va. Efter skolan ska jag söka lite flev sommarjobb, läskigt att bara gå in i butiken/restaurangen. Det kommer nog gå kalas.

Nu ska jag gå.

PUSS O KRAM

21-24 februari; Bloggkoll josse...

Har inte bloggat på ett tag känner jag. Har inte hunnigt med :P

I lördags slappade jag med Eric,
måste gå
Uppdatering kmr senare ;)

20 och 21 februari; Partaj med tjejerna

Igår var det förkrök hos hanna som gällde för att sedan dra vidare. Jag skulle möta Carro, som ja inte sett på år o dar känns det som, inte riktigt sant men iaf, på tåget.

"Sitter vid andra dörren" /C's sms

Ja går till andra dörren i första tåget. Jag går fram o tillbaka som en jojjo i tågvagnen, så visar det sig att hon sitter i andra tågvagnens andra dörr! hur skulle jag kunna veta det liksom ;)

Väl uppe hos hanna var ottilia och lite fler tjejer där, trevlans. Tappade såklart mobilen hemma hos hanna, så den gick sönder. Men denna gång lostnade inte displayen som det gjorde sist jag tappade den hos hanna. En liten förbannelse jag har där skulle jag tro. Ja ngt måste det vara!
Vidare för att träffa Jessica o Martina. Så gulliga hundar J har, hur pluttiga som helst. En lurvig svart, en supersöt björnliknande liten brun och vit hund och en liten begie (stavning?) chihuahua. Märks att jag kan hundraser väl känner jag :P
Senare hamnade vi i någon annans lägenhet, min mobil var på vift men trevligt. Kinesen sen. Träffade en gammal spanskapolare, trevlans.

Tack för en supertrevlig kväll tjejer<3
Måste vi göra om!







Var duktig på att ta bilder på kvällen känner jag, aja. Så kan det va.



Vaknade upp av ett fylle(?)samtal från hanna. Förstod inte vad hon sa. Jag o Eric kunde iaf inte somna om, så det va bara att gå upp. huvudvärk usch.
Har umgåts med honom idag, myspys! Vi tittade på filmen Patrik 1,5. Den var faktiskt jättebra, tjöt lite här och där men se den!

DAGENS CITAT: Man vill ju bra klä av den och stoppa in den, inte hålla på o pilla.
// E om knäck+knäckpapper.

När jag kom hem körde jag på hemma-spa. Ansiktsmask, fixade fötterna med fotfil o fotkräm som luktade kanel(?),härligt!



Ikväll är det melodifestivalen! SKA se det denna vecka, missade förra. Och då var det bra artister med tydligen, så ikväll ska jag tvinga E att titta med mig.
Imorgon bitti är det balträning som gäller, Vi har övat lite hemma nu i veckan och då går det jättebra. Börjar släppa den taknen med att det är jättesvårt lite gran, som sagt man kan inte kunna allt på en gång.

Vi betällde biobiljetter till nästa lördag då blir det Män som hatar kvinnor, tror den är jättebra.

Ha en fortsatt trevlig Lördag!
TJOLLAHOPP!

19 februari; Nattkörande och PA-dag

Gick o la mig 23.25 efter att ha sjutsat E till lkpg, kört hem. Lämnat hans bil i mjölby. Slocknade på en gång.
Upp o hoppa runt 01.15. Dags o hämta pojken. Skapligt trött då måste jag säga.. Usch.
Gick bra iaf. Gulligt älskling att du försökte döjla det <3

Idag var det upp tidigt. Dags för PA-dag. R kom hit vid 9.40. Sedan har vi suttit med rapporten. I nästan 7 timmar o 30 minuter! Visst vi fikade oxå ;) Blev inte mkt kvar av kladdkakan där ;) Men shit vad jobbigt det har varit, men det har varit kul oxå. Vi tänkte ju att det här kommer inte ta så lång tid. Nej, eller hur...



Nu har hon  åkt hem lill pluttan <3
Trevlig dag idag, trots att vi jobbade stenhårt!

Har precis fått i mig lite Thai-soppa. Fullkomligt älskar den!



(ser inte så gott ut kanske, men det är till att rekomendera till allmänheten, och det är purjolök inget annat i)


Imorgon blir det att träffa Hanna o Ottilia, då blir det party! Det ska bli kul :D

Nu ska jag titta på Dirty Sexy Money.

PUSS O KRAM!

18 februari

Gårdagen var mys. Min käre pojkvän kom o hämtade mig efter jobbet så åkte vi hem till honom. Skulle kollat klart på en spännande film jag börjat kolla på här hemma tidigare på kvällen "The day the earth stood still", men jag somnade, det var ganska enkelt med tanke på att jag redan hade sett en timma av filmen och var tvungen att kolla om för han inte hade sett filmen överhuvudtaget.

Har tillbringat hela dagen med honom, supermys. Bara slappat o tittat på mer film. Madagarcar 2, gullig film det där :)
Nu har han precis lämnat av mig hemma, saknarn redan..



Åt sånna här till filmen. Observera att de inte kan stava till kex. K E X heter det, inte keks. Fast det låter ganska gulligt. De har nog inte tänkt på att det låter likadant när man säger det.. Eller så har dom det.. Aja, sak samma.


Ska vara fyllechaffis åt lille plutten /ikvällinatt. Kul kul.. Jo, men det ska det faktiskt bli. Älskar att åka bil! Men i mörkret.. Nej inte lika kul, men jag ska ta med mig massor bra musik o sitta o sjunga! haha.


Mamma kom hem precis, ska ner o prata lite med henne tror jag. Sen hoppa in i duschen.
Imorgon är det PA-dag som gäller. 9- tills vi inte orkar mera. Eller.. ? Jobbigt kommer det nog att vara, men samtidigt kul. Jag o R ska fika o skriva rapport o lite annan. Ser fram emot det :D

PUSS PÅ ER!

17 februari; Tisdag

Vad är det med lov egentligen? Man tycker det ska bli skönt att vara ledig och man ska göra alla saker man inte hinner med en vanlig vecka. Men så brukar det inte tyckas bli.
Dagarna går, och inget vettigt blir gjort.

Så har det varit för mig nu i två dagar, men det är skönt endå och inte göra något alls.

Har kollat lite på utbildningar jag kan tänka mig, det är en jungel! Blir mer och mer förvirrad av allt var högskolor och universitet heter..
Kanske väljer jag ngt nu till hösten, kanske inte o väljer att jobba ist o tänka ut ngt jag vill.. Jobben sprudlar ju inte där ute direkt.. Så vet inte hur jag ska göra.




Puss o Kram

16 februari; 1 dagen på sportlovet!

Haloo, så otroligt skänt med lov nu!
Ska bara slappa resten av det som är kvar av dagen, ska hoppa in i duschen snart, lägga i hårinpackning o köra på ansiktsmask som fixa naglarna, sånt men inte hinner på vardagarna.

Vaknade upp brevid min älskling, men nu e han inte här längre..

Duscha var det,

Puss o kram!


Jaded - Aerosmith

15 februari; Balträning o PS

Halloj.

Vaknade tidigt idag igen. Har gått upp tidigt varje dag den här veckan, jobbigt. Man man har å andra sidan hela dagen kvar nbär man har gått upp tidigt, så det är lite skönt faktiskt.
Vaknade som sagt tidigt, kl 07.15 närmare bestämt i mitt andra hem :P Det var bälträning som stod på dagens schema.

Starta en kall bil när det är 10 minus är nog inte det smartaste vi har gjort ;) Men den rullade iväg sedan.
Tkr fortfarande det är svårt att snurra. Det är det faktiskt. Men det kommer lösa sig förmodligen hoppas jag.


Sa hejdå till E för nån timma sen. Har kollat på Prison Break, det är så sjukt bra! Spännande nu, ska se upplösningen med mamma o pappa med en bit kladdkaka som ja bakat.

Puss o kram på er alla!

Alla Hjärtans Dag

Hade som sagt en överaskning för mig älskling. Han kom hit o åt lunch, sen bar han, jag mamma o pappa iväg till Lkpg.

Innan vi åkte iväg fick jag denna va E, vacker.


Kul att höra någon säga "Säg nu josse, jag gillar inte överaskningar"  Gulligt var det :)
Vi parkerade och det bar av mot Cloetta Center, det var hockey som gällde. LHC-Timrå.








LHC förlorade dock, men det var kul ändå. I andra pausen spelade Björnligan. Åhh gud vad söta de var! Målvakten kunde inte hålla balansen för alla skydd, så han ramlade helatiden. Så otroligt söta var de.

Vi skulle gått ut o ätigt sedan, men vi var så trötta. Åkte hem till E och lagade mat, nån fetaostpaj, mumma. Sen kollade vi på "Den där Mary", eller ja kollade inte, jag sov..

Trevlig dag spenderades med dig, du är mitt allt <3

13-14 februari

Fredag, prov+ redovisning. Gick bra båda tkr jag.
När ja o R sedan skulle på stan, fick vi en chock.

Ni förstår varför?




(De var inte planerat. Men som om detta inte var nog, hade vi exakt likadana vantar)
Men det är kul, men läskigt att det blir såhär, att vi är så otroligt lika! Stört.

Vi gick på stan iaf, jag hittade det jag skulle. Hämtade biobiljetter till m o p. Sen en fin topp från gina och puder.
För att det var fredag gick vi till tempo o köpte godis :p

När jag kom hem lagade jag mat till mig själv, och hinner precis äta klart innan syrran ringer: "Vill du komma o hämta mig". Bilen var svinkall att sätta sig i!! Men älskar att köra bil själv, då är det ingen som rättar en och ingen som säger, -"Dra ned ljudet!" (blir dock alltid så när syrrane med i bilen :)

Älsklingen kom förbi efter han tränat, söt e han <3

14 februari: Alla hjärtans dag.
Upp tidigt för mig o syrran. Vi skulle ta kort i Lkpg, Farmor fyller jämt om en månad. Så det var bara att sätta sig på 9.14 tåget och se glad ut :p
Det var alla kusinerna som skulle fotas. Jag tyckte kortet blev fint!



Superfint ute!


<3


Dagens Outfit: Rosa dagen till ära :)


Hon lämnade mig sedan för pojkvänen och jag åkte hemåt, jag o pappa stannade i blomsteraffären o köpte tulpaner till mamma, finfint.
Sen har jag städat, så nu är det rent o frächt här:p Mer än vad det brukar vara.

Trodde E skulle komma snart.. Men det har han inte gjort. Jag har ju plaenr för ikväll ;) Han har inte en aning, så det ska bli kul.


Nu ska ja stänga av här o måla naglarna, rött. Det är ju trots allt alla hjärtans dag :) Den mest över hajpade dagen av alla, men ändå.
PUSS O KRAM PÅ ALLA ♥ Dag!

11-12 februari; Två MAI, en kebab utan lök o en grek :p

Halloj.

Igår var det onsdag. En lektion då vi kollade på film. Hotel Rwanda. Bra med hemsk.
Åkte hem, pluggade innan det var dags att åka in till balträningen. Fasen vad svårt det är! Stört, men vi ska klarat älskling<3
Åkte hen till honom sen, köpte mat. Fick grekisksallad, gott! Mötte B o J på pizzerian. Trevlans.

Kunde inte somna innat, inte en enda gång. Var inte skönt att gå upp imorse då.. Relativt kort dag, men massor med hål, jag hatar det!

Syrran kom o mötte mig på rese, gav mig blommor, mumlade ngt om "ta hem dem.. "
Så gjorde det.
Finfina!

(tog bild men nu funkar det inte o ladda upp..) lila var de iaf.

När jag kom hem skulle jag börjat med plugger direkt men kollade på Dirty Sexy Money ;P viktigt. Skulle sätta mig och läsa sedan.. Somnade.. Vaknade inte förns mamma kom hem. Läskigt när man bara somnar sådär. Ska gå o lägga mig tidigt idag. Gick en sväng i lilla förorten för att piggna till, svinkallt! Pig vet jag inte om jag blev riktigt..

Nu ska jag fortsätta med talet och psykologin.

Tjollahoppsan!

10 februari; PA-dag

PA-dag idag. Från halv 10- ungefär 5.

Men jag o R hade roligt idag :) Vi tillverkade sista doftämnet, vi började på rapporten och blandade. Vi gjorde massor, det var kul, lång dag som sagt, men det var sköjsigt ;)

När jag kom hem följde jag med mamma o handlade, mys.
Sen tills nu har jag suttigt med gentekniken, jätteintressant. Iaf när man får välja vilken område inom gentekniken man vill redovisa om. Jag hittade xenotransplantation. Transplantation mellan artbarriärerna. Hur man tänker om detta, är det etiskt rätt att föda upp transgena grisar bara för att använda deras organ till transplantation? Intressant tycker jag.

Nu ska jag gå ner och titta på första avsnittet av 24 med pappa.

TJOLLAHOPP!

9 februari; jobbigt!

Hallojsan.

Idag är det en 8-5 dag. Jobbigt. Gentekningprovet var stört, verkligen stört.
Seg dag annars. Plugg på håltimman. Psy,Re,Eng,Gent.

Har äntligen skickat loggböckerna till PA:t. Skönt att ha det ur världen. Nu är det snart slut. Paniken börjar komma smygande..

Nu ska ja fortsätta med allt annat plugg. Kändes som jag gjorde massor igår, men det är ändå massor kvar som måste göras, så kan inte sitta här längre :p

Tjollahopp!

8 februari; STÖRT!

Idag har varit den stora pluggdagen.
Fattar inte gentekninken, det är stört. Allt är stört.
Hej IG!

Tack för ni tog er tid.


6-8 februari; Det som har hänt

Jag vaknar upp, ser att det snöar, hoppas det ska gå över tills jag ska cykla iväg, men det gör det inte. 10 cm snö och jag sätter mig på cyklen. Ser ingentin för det snöar mot mig, när jag nästan är framme vid stationen ramlar jag. Ajaj.. Inte skönt..
Lite senare på dagen var det prov som gällde. Samhäll. Det var inte så svårt som jag trodde, vilket var skönt att inte behöva känna den känslan av att man har pluggat för lite, eller att man har pluggat så man nästan storknat och så kan man inte provet iaf (det sistnämna brukar vara en vanligt term på berzan) Nån som håller med?
Fick sluta tidigare från Iv:t = hinna med ett tidigare tåg. Inte smart jag o J fick trängas med massor folk. När man inte tror att det kan gå inte med folk, för man står redan som packade sillar, är det någon som skriker "Vill ni flytta in lite mer, vi ska in med en barnvagn här". Jobbigt värre..

När jag kom hem var det städning som gällde. Senare på kvällen kom E och syrran o hennes pojkvän, vi skulle göra tacos var det tänkt.. Men när jag öppnat frysen ser jag att det finns ungefär 5x5 cm av min färs.. Då blev josse inte glad.. Jag som velat ha tacos länge.. Att syrran säger att hon kan få lite av deras köttfärs vilket gör mig inte gladare. Att kastrullen bränner fast när jag håller på med annat var inte heller roligt.. Så jag var irriterad resten av kvällen, iaf ett tag ;)

Lite senare var det dags att hämta mamma o pappa på stationen, sen kollade ja o E på film. Taken. Jättebra film! Men läskig och hemsk på samma gång. Kunde itne sova sen.. Men se den filmen.

Lördagen spenderades i Malmstätt hon L med R. Det var mys, vi bakade kladdkaka, drack massvis med te och hittade lite intesanta ställen. Hoppas det blir ngt av det :)
Tack för en trevlig, förmiddag/eftermiddag/tidig kväll tjejor <3

När ja kom hem var det plugg som gällde, jättekul verkligen..
Sen var det ju melodifestivalen! Längtat till det :D
Sen kom E  hit nångång mitt i programet det var mys :) Men hur kunde inte Marie Serneholt gå vidare? Det är något alvarigt fel på programet, så väljer Emilia ist (visst det är folket som röstar, men iaf). Usch.
Braveheart var på teve, läng tråkig, hemsk film gör att josse somnar, som vanligt.

Idag söndag, var det balträning som vanligt. Men jag kände att jag hade för mkt att plugga och som måste vara klart tills imorgon, så stannade hemma för att plugga ist. Jättekul en än gång att plugga, spec. när man inte fattar.
Mamma hade bakat muffins förut, vilket gjorde mig på lite bättre humör.

Ska återgå till plugget,
Ciao ciao!!

5 februari; Det är nog inte så konstigt egentligen..

.. att jag håller på att bli sjuk igen, bode mamma o syrran e ju det.. Men jag vill inte det nu.. Eller när vill man det egentligen?

Det gick väl sisådär på Pa:t idag. Överlyckliga när det blev rosa!! I
nte fullt så överlyckliga 2 min senare.


Hemma, gjorde pama minutris (gröt) . Mumma var det!
Har försökt med Samhällen, sammanfattat iaf. Värför ska man kunna om EU o FN, jag vill inte kunna det, då är det svårt att få in ngt i huvet..

Fick reda på nu att det blir lite laga mat, parmiddag här hemma imorgon. Det ska bli kul :)
FF med, haha ;)

Nu ska jag antingen göra de eller det andra. Har inte bestämt mig än.
Plugget kallar! AHH!

PUSS


4 februari; Temadag o lite annat

Hallå.

Gåradagen bestod av temadag.
Hade valt simhallen. Kravet var att vi skulle simma 20 längder, orkar inte mer sen. Var helt slut.. Börjar nog bli sjuk igen, tänkte jag. Jag, R och L, bubblade sen bastade vi och gick ut.

Åkte hem runt tolv. Det blev då ett stopp hos min älsklig, det var mys. :)

När jag kom hem lite senare, och skulle läsa samhällen, somnade jag. Och sov i en timma. Inte bra..
Orkade typ inte plugga mer, så bestämde mig för att gå o ta bort linsera o gå o lägga mig. Varför måste halsen vara så knäpp nu för? Jag var ju för i helvete sjuk nyss...

PUSS

3 februari; Superfiin :D

Tisdagar är så otroligt slappa.
Fysik 11.50, gick igenom labben från i fredags. Förstod för en gångs skull.

Jag o R, mailade massor männickor om pa:t. Fått många possitiva svaar, nu är jag pepp på det :D

Efter fysiken var skoladagen slut (som var det ända lektionen för dagen), då gick jag för att prova min klänning som hade kommit! Åh vad vacker den var! (vill inte säga färg, det är hemligt tills dem 6 juni för allmänheten :P)
Lite stor, "du måste äta mer flicka lilla" sa hon i butiken.. Hrmm.. Vad svarar man på sånt? Jag tycker det bara är att sy in den, så blir allt kalasbra :)

Efter det korta besöket där gick jag hela vägen till gymmet. Långt, men det var skönt med en promenad, rensa tankarna från allt. Skönt. Men det blev en lång pratstund med min älsklig på vägen. Han är för underbar. Ska se honom imorgon, det ska bli mysigt.

Tränade ett tag, sen när jag var klar o väntade på bussen, kände jag att jag började få ont i halsen.. Denna "popcorn har fastnat långt bak i halsen känslan" uppenbarade sig. Jag intalade mig själv att det inte var någonting, och begav mig hemmåt.

När jag kom hem hade det blivit värre.
Orkade inte göra någonting alls. Min hals hade svullnat (är det fortfarande) och jag kännde mig som en knölsvan igen. Så det blev att äta lite, sen bara att gosa ner sig i soffan med filt och massor med te, och titta på Dirty sexy money, har inte haft tid med det, så hade några inspelade avsnitt att titta igenom.

Vill verkligen inte att det bryter ut, jag var ju sjut för två veckor sedan.. Brukar aldrig vara sjuk mer än två gånger, max, per år.. Något har hänt.

Så labbraporten, loggboken, sam, religionen, blev inte gjorda..
Har bra tagit det lugnt, det är det ända man kan göra.

Nu ska jag gå o lägga mig.
Får se om jag orkar med simhallen imorgon.

Puss och godnatt på er!


2 februari; Finns inga ord

Dagarna består mest av rast..
Denna dag går mina tankar till R. Jag finns här för dig, det vet du <3

Vi letar förfullt och vi kommer hitta ngt superbra :D

Sökte 5 eller 6 jobb idag, får se hur det går.. Det var krävande men kul samtidigt.

Skulle gjort klart allt i skolan, som finns att göra idag tänkte jag, nu blev det inte så. Neppnepp, men så kan det vara ibland.

Är så trött på att skriva, har skrivit massor med personliga brev idag, så ska nog sluta blogga om min dag här och nu.
Måste bra berätta, imorgon ska jag hämta och fixa min klänning!! Den är så fiin!:D:D
Sen blir det träning, ska kanske träffa E ett tag, får se hur det blir.


<3

PUSS godnatt! 

1 februari; Slappa och promenad

Hallå!


Dagen började med frukost, sen promenad med pappa i två timmar. Det var skönt! Solen lyste och de känes som vår ute! Underbart :D

Har försökt skriva labbraport men de gick inte så bra..

Min älskling kom hit en sväng senare, <3

Imorgon e de skola o plugg som gäller, ska bli så kul att gå 8-5 sen komma hem o plugga..
Känner att jag börjar bli förskyld igen.. Det blir alltid så när man ska börja träna..
Nae nu behöver jag min skönhetssömn hörrni!

Sov gott, pusspuss.



Vår vänskap kommer vara förevigt. Finns ingen så bra som dig.

RSS 2.0