27-29 juni

I Lördags var det 20års fest, men mat, cider och luftgivär. Jag lyckades pricka en liten ring långt borta, det  var kul :) Sen blev det lite brännboll, men var tvugna att lägga av efter ett tag, man såg inte bollen för det var så mörkt. Nått frisbee oseriöst senare på kvällen, ja fatta inget.

Trevlig kväll!


Igår, söndag var ja och Eric o badade i Varamon. Lyckades få upp pojken tidigt så vi kunde komma iväg. Sömntutan! Varmt som tusan uppe. Men det var inge vidare i vattnet. Man gick i, kännde hur fötterna sakta domnade bort, gick en bit till upp tills dess att vattnet nådde låren, gick in igen och kännde hur varmt det var :) Det som hade varit svinit kallt innan, sen sprang vi ut i vattnet och doppade oss. Japp och sådär höll de på. Men de var faktiskt varmt efter det att man hade doppat sig.
Kvällen blev det grillning och film, men jag somnade som vanligt. Sen när ja skulle gå upp o sova i min säng var det så varmt!! Mamma o jag fixade en säng i allrummet där uppe där takfönstren var öppna. Kunde inte somna där heller för det var så varmt, gick väl nån timme innan ja somnade. Varför kunde ja inte fått ligga kvar mot Erics axel och sova i soffan på nedrevåningen?


Idag har ja varit och tränat, sen solat och nu ska ja iväg och jobba. Vill inte det i denna värme, vill bara sola och bada! Men det är pengar få tänka så. Smsat med kusin idag, ska hjälpa dem o flytta i början av augusti och ska eventuellt få lite flytta-hemifrån-saker, ska bli kul!

Nu ska ja fixa mig och cykla iväg till stationen.

XoXo / Josefine

27 juni ; Ett år och tre månader <3

Hallå hallå!

Igår skulle det bli en tjejkväll, men C missade tåget så det blev bara jag och hanna. Vi tittade på Taken, superbra film, tur att ja har sett den innan, annars hade jag blivit jätterädd. Hemskt att de åker iväg och sen blir kidnappade. Jag och Ronja ska ju åka till Kreta själva.. Men då händer inget sådant..

Trevlig kväll Hanna! <3

Idag har ja sovit, känt mig bakis hela dagen trotts atta ja bara drack ett glas vin hos Hanna. Lättpåverkad eller vad? ;)
Sen har jag solat några timmar också och nu sitter ja hos pojkvännen, vi ska snart iväg på 20-års fest, ska bli kul.

Nu kommer det några fler.

XoXo / Josefine


25-26 juni

Hej hej!

Igår var ja med pojkvännen hela dagen, solade och jobbade tsm, gulligt :)

Idag gick jag upp tidigt och åkte o tränade, kom hem runt 12 och sen dess har ja legat ute på altanen o solat. Underbart! Har inte solat så mkt sen ja var i Berg med Ronja, brände mig då.. Men nu idag gick det hur bra som helt att sola! Har lyssnat på Radion när ja låg ute. Där de spelade Michael Jackson låtar.


Melon, jordgubbar och vattenflaska plus sol, kan inte bli bättre! Underbart!


Jag fick en chock när jag läste nyheterna strax efter halv 1 inatt att han hade fått hjärtstillestånd och att de inte lyckades att återuppliva honom.. Sorgligt att en så stor stjärna har gått ur tiden.. Tycker synd om Becca, han var hennes största idol och hon skulle till London och sett honom, men nu blir det inte så. Michael har gjort så sjukt mycket bra låtar, så de tänkte ja lyssna lite på nu, har dock hört en del på radion, men det finns så mycket mer.



R.I.P

23-24 juni; Badande och solande med blondin i Berg

Igår var jag med Ronja. Eftersom jag inte skulle jobba bestämde vi oss för att åka till Berg och bada. Det var supermys! Vattnet var väl varmt egentligen men det var skönare uppe i solen. Vi pratade och skrattade mycket som vanligt. Vet inte vad jag skulle göra utan dessa skratt :)

Vi var där från 11-16 sen var det dags att skilljas åt.

Mys dag!


Snyggingar!



Idag cyklade jag i värmen till Expert och skulle säga att sims inte funkar som det ska i min dator. CD:n bara snurrar och snurrar utan att de händer ngt. Men där i affären funkade det som vanligt. Så det blev för mig att åka hem igen, så nu tänkte jag prova om det funkar igen.

Skulle träffat hanna idag och badat eller ngt, men så blev det inte när jag fick besked om att ja ska jobba idag. Tråkigt att jag inte får träffa henne. Men det är ju pengar och det behövs till Kreta-resan! Längtar så sjukt mkt!!

XoXo / Josefine

19-22 juni Midsommar!

Hallå hallå!

I Fredags var det midsommarafton. Istället för att festa åkte jag och Eric med min familj till min moster och morbrors sommarstuga. Det var mys som vanligt. Det var ett par år sen jag var där nu, men minns det som de var igår. Jättevackert är det där ute!

Eric provade sill för första gången. "Det smakar som ngn frukt" Det var kul! Men han gjorde ingen konstig min och spottade ut iaf, som jag gjorde första gången jag provade. Men nu har jag börjat gilla de. Då var tanken på att det var rå fisk som inte känndes så lockande..

Eftermiddagen och kvällen bjöd på fikande vid en sommarstuga i området som hade gjort sin lada till en sk. Bar, men det var bara det att inte baren var klar :P Men det var en 5-kamps tävling som vi var med i så lite folk var det där endå.

Fika

Lättare att pricka på det här sättet. Måste tillägga att jag var den ända som träffade!!

Skobyte

Det blev kubbspelande på kvällen som vanligt.

Min snygging

Du träffade inte!

Snygg bild, pinnen :P

Vi vann inte, men vi var glada ändå!

Galningar som skulle ut o paddla sen. Men är det tradition så är det! Tur att ja inte var med, jag har en tendens till att välta den.. Eller var säger du syrran? ;)

Fint!

<3

Lyckades fånga lilla pluttan på bild, de var inte det lättaste :P


Fick en hjärt-jordgubbe!

Denna läckra bild får avsluta en underbar midsommar!

Dagen efter var det dags att bege sig hemmåt. Då stannade vi i varamon och skulle känna på vattnet. Mina fötter typ dog, jädrar vad det var kallt! Sån det blev bra att doppa fötterna.

På söndagen tänkte ja, syrran o mamma skjutsat ner pappa till ACDC konserten i GBG, men han fick skjuts ner med Eric och hans kompisar, så istället för en shoppingdag i GBG skulle vi åka o täna tänkte vi. Vi kom fram till friskis och skulle precis gå in då det står att det är stängt. Så det var bara att bege sig till rese igen och åka hem. Jobbigt. Tågen går ju bara en gång i timman, så det blev o vänta ett bra tag. Men men så kan det va.

Måndagen sedan, var det superfint väder, så låg ute och solade till ja skulle åka o jobba. På tåget hem träffade ja Sandra, det var inte igår jag träffade henne. Det var trevlans. Och nu funkar det! Jag är så glad! Hahaha.

XoXo / Josefine

16-18 juni

Blir dåliga uppdateringar känner jag. Men men, så är det när det är sommar :P

Tisdag 16 juni
I Tisdags gick jag upp tidigt och gick ut o sprang, asskönt!  Har inte gjort det på år och dar känns det som. Känner att jag börjar bli sjuk igen. Jag och Ronja hade ett trevligt telefonsamtal :D:D:D Efter att konstant har pratat i telefon i fem timmar på jobbet i måndags var min röst lite mör. Men det var dags att jobba igen på kvällen.





Efter jobbet åkte jag till min älskling<3


Onsdag 17 juni
Vaknade upp och kunde knappt prata så det var inget babblande för mig inna klockan blev halv fyra då det var dags för jobb igen. Var ute i nån timme och solade på altanen. Guu va gött de var! Satt ute och åt mat oxå, ville inte åka o jobba. Nepp inte när det är fint väder, då vill man vara hemma och sola. Men det går ju inte ;)


Torsdag 18 juni
JAG FICK SOMMARJOBB PÅ SAAB! Jag är så glad! Det var 50 % chans att det skulle bli jag och det blev det! Men är samtidigt ledsen över att jag inte får någon semester med min familj. De åker till gotland de veckorna jag jobbar.. Det är lite tråkigt. Men det är pengar. Man får tänka så. Gotland finns kvar. Men ville ju verligen dit! Älskar de stället! Men jag har tänkt att ringa till farmor idag och fråga om det kan bli en resa till öland iår. Hoppas på det, annars bryter jag en 18 snart 19 årig sommartradition...
I eftermiddag är det jobb igen som gäller.

Nu ska jag städa mitt rum, sen spela sims 3.

Puss på er alla! <3

13-15 juni

Igår var jag på ikano och letade efter the sims 3 :P Hittade det, efter att ha letat överallt. Det är ju slut överallt. Men men. Sen kom Ronja och hämtade mig så åkte vi hem till henne. Vi satt ute och pratade och åt mat, det var mysmys.

Jag vill verkligen åka iväg! Vi måste det!! :D

Supermysig dag med min blondin <3
På kvällen kom Eric hit, men jag var helt vigd åt sims. Förlåt. Men inte hela tiden.

Nu ska jag snart till tandläkaren. Usch.. De ska säkert ta bort tandsten oxå. Hål brukar jag inte ha. Men det gör så ont..
Sen ska jag jobba hela veckan ut! Ska bli skönt med pengar!!
Får kanske jobb i slutet av sommaren också, men då följer jag inte med min familj till Gotland och det vill jag.. Inte ha någon semester med dem, då blir jag ledsen, men vill ju jobba med.. Ska bestämma mig ikväll.

Nu ska jag gå!

XoXo / Josefine

S T U D E N T E N ! ! ! ! ! ! !

12 juni år 2009, ett datum värt att minnas!

Dagen började vid halv fem på morgonen, upp ch fixa hår och försöka få i sig ngt att äta, inte så lätt så tidigt på dagen. Hemma regnade det inte, men när jag o pappa satte oss i bilen in mot stan började det att spöregna. Det blev då itället för champangefrukost i trädgården, i sporthallen.
Jag och Ronja fick höra att polisen skulle komma när som helst till sporthallen. Vi fick panik och gick ut bakom sporthallen för att snabbt dricka upp vår fina rosa champange. Sen var det dags för kort och sen vandring tillbaka till Berzan.

Vandring till domkyrkan sen för avslutning. Inte det roligaste på hela dagen, vi sätt mest och garvade. Men vad gör man inte som två fulla blondiner ;) Väl tillbaka i skolan blev det skrivandes i mössor och sen började släkt och vänner till oss studenter samlas utanför skolan.

Mitt lilla huvud längt till vänster :P

Började nästan att gråta när jag såg min skylt! Den var så fin!!
Klockan blev 12 och det var dags för UTSPRING!!!! Vi sprang ut som nummer två och då sjöng alla moraträsks låt:

Klappa händerna när du är riktigt gla, "klapp, klapp" klappa händerna när du är riktigt gla. du kan också glädja andra som på denna jorden vandra, klappa händerna när du är riktigt gla!! "klapp, klapp"

Jag fick hur mkt blommor som helst och gosedjur. Det var så fint!!




Min underbara pojkvän var också där och tog emot mig när jag sprang ut. Jag blev jätteglad när jag såg att min kusin kom där med barnvagnen. Trodde inte att hon skulle hinna se mig, men det gjorde hon! Då blev jag glad.

Sen var det dags för att åka flak. Det var nog det roligasta jag har gjort. Höll på att ramla när jag skulle upp på flaket. En brant stege + skyhöga klackar är ingen bra komination. Men upp på flaket skulle jag, och jag lyckades! Vi hade musik på med som dunkade! Underbart! Det började regna när vi stod där så det var på med regnjackan och skrika järnet ändå!


Jag och min bästis!






När vi hade åkt flaket på den slingan som vi fick åka som tog ca 45 minuter ville vi åka ett varv till. Hur ofta åker man flak liksom? När vi nästa var framme vid Berzan sista gången började de spruta "Time to say goodbye" i flakets högtalare. Då kunde jag inte hålla tårarna borta. De forsade ner för kinderna och jag och Ronja höll om varandra. Det var så vackert.

Hej då Berzan

Min pojkvän och syster fick skjutsa hem en gråtande och lite smått berusad josse hem till lilla mantorp. Där var det studentbjudning som stod på tur. Jättegod mat och massor fina presenter. Hela bordet var rosa, det har jag valt. Rosa duk och rosa vinbox. Det var asgott! Det trodde jag inte, ville bara ha det för att de var rosa ;) 

Efter att all uppmärksamhet hade riktats mot mig hela dagen ville jag dela den med mitt kusinbarn.


Efter middagen var det dags att åka in till stan igen. Då väntades det mat igen på Afrodite. Var inte alls hungrig efter att ha ätit hemma. Men maten var supergod, älskar fetaost!




Biger och Louise :)

Efter maten var det krogen som gällde det blev allt möjligt. Cider och prat på 55:an, shot på sliver, en klasskompis var verkligen inte så som vi hade lärt känna honom. Det var coolt. Dansade hela natten lång i mina 10 centimetare. Snacka om ont i fötterna!

Runt 3 var det hemgång.

Tack så mycket allihoppa! NV3B, finns nu inte mera. Bra eller dåligt?


Ronja du gör mig så glad och lycklig, jag hade en helt underbar kväll.  Vet inte vad jag skulle göra utan dig. Vad är väl en student i regnet med Ronja? Den kan ju vara dötrist och tråkig... Nej, aldelles UNDERBAR! <3


11 juni

Ahhh!! Jag är så pepp och nervös så jag inte vet var jag ska ta vägen!!! :D:D:D:D:D:D Måste gå o lägga mig snart om jag ska gå upp halv 5 imorgon..

Då gäller det!
Imorgon tar jag studenten!!!

Igår var det mösspåtagning. Det var hur kul som helst. Först var det middag på konsert och kongress. alla fick läsk? VAd var det om liksom? Aja sen fick vi ta på oss mössorna o sjunga studentsången. Måste kanske lära mig den nu.. Ska plugga in den har jag tänkt :P Sen var det krogen som gällde.

Supermysig kväll! <3

Ska prova att locka håret med plattången nu, för plattere hår än jag redan har går inte att få mina vänner. Det är omöjligt. Sen fixa naglarna, sen sängen.





XoXo / Josefine

9-10 juni

Hellåå

Igår var det måla lakan till flaket som stod på schemat, men först var jag på stan och letade smycken till studenten. Fasen de fanns ju inga halsband i guld ngnstans! Eller jo, men de var inge fina, kräsen ska man vara ;) Hittade tillslut ett efter en timmes letande. Sen målade klassen, ja eller en liten del av klassen lakan. Det blev ssuperfint! Mitt och Ronjas namn är finast!



 
FINT! Eller hur?
:P

Sen på kvällen åkte jag till min älskling. Han var söt när han sa att han kunde titta på Ugly Betty och Desperate housewives med mig. Han brukar inte gilla de. Sicken kille jag har va?

Idag har jag solat, åkt bussen hem, släppt in markis-killar som skulle sätta upp markis på vår altan, se har jag letat kläder att ha på mig i hundra år känns det som. För ikväll är det mösspåtagningsmiddag! :D:D:D:D
Vet dock inte vad som händer på kvällen sen.

Snart ska ja åka iväg och hämta ett kort, sen är de full fart mot stan!
Kvällens outfit:


Nu ska ja stänga av här! Tjollahopp! Snart tar jag studenten!!! :D:D:D På fredag gäller det! Nervös!!

XoXo / Josefine

7-8 juni

Halloj!

Igår vaknade jag upp hos min pojkvän, han gjorde en gullig frukost. Den vawr perfekt. Jag fick skjuts hem av hans föräldrar. Kan ju inte direkt sätta mig på tåget med min jättelika klänning ;)

Mamma och jag försökte sedan trassla upp mitt hår. Det var inte det lättaste. Vi hade i nån produkt för håret som min syster hade för att få det mjukt. Då gick det bättre. 29 hårnålar senare och efter att ha fått bort två hårnät som mamma hotade med att klippa bort :O NEJ, då kmr ju lite av mitt egna hår klippas av så det fick hon inte. Men de losstnade efter ett tag de med. Sn var det bara att försöka få ur lockarna. Det var rätt lätt, med tanke på att  jag har så rakt hår vanligtvis.

Sen var det dags för duschen. Massvis med balsam och en hårinpackning gjorde mitt hår jättelent och fint! Satt i fotbad också. Det var behövligt för mina ömma fötter. Efter att ha gjort en ansiktsmask, kännde jag mig som en helt ny människa! Jättehärligt.

Eftersom det var den 7 juni igår var det dags att rösta. Jag och mamma åkte ner och gjorde det. Otrevligt´röstkontrollant-tant. Jag håller precis på att ta fram mitt körkort ur plånboken.. "Har du legitimation?" Jättespydigt. Jag var ju på väg för i ******! Då blev jag irriterad. Trotts detta var det coolt att få rösta för första gången.

Idag har jag sagt hejdå lite sömningt till min pojkvän, somnat om i tre timmar och ätit frukost. Funderar på att prova min studentklänning och se om jag måste sy in den. Den är nämligen för stor.. Svårt när dragkedjan sitter i sidan.. Men det ska nog gå. Får gå ner till sömmerskan senare idag annars.

Höres senare.

XoXo / Josefine


B A L E N ! ! !

AHHHG! Igår var det äntligen dags för den omtalade baldagen! Vi som har tränat i ett halvår ska äntlgen få visa upp vad vi har lärt oss. Ska berätta om den lyckligaste dagen i mitt liv:

Vaknade runt 7. Åt lite frukost, eller det som gick ner, var så himla nervös!! Mamma o ja packade in allt i bilden för att bege oss iväg till frissan. Jag fick köra, hon hade migrän min lilla mamma. Så ska ja släpa med henne till frissan. Jag kan ju inte klä på mig klänningen själv så hon var tvungen att föjla med mig.
Var där kl. 9. Klar kl.10. Frissan hade lockat mitt hår. Förstod inte hur hun kunde få det lockigt. Mitt hår är alltid spikrakt. När jag lockas själv går de ur direkt. Men det var väl all hårspray. Hade i säkert en hel burk. Jag ville också ha en inbakad fläta i håret, det fick jag. Det blev superfint!

Finfint!

Sen var det dags för klänning och smink. Jag fick byta om nere vid solariena. Men det gick utan problem, vi hade gått om plats för min klänning. Det första frissan sa: Åhh, en barbieklänning. Och jag kände mig som en barbie när jag var färdig.


Sen skulle vi till hemköp för att köpa en liten hårspray jag kunde ha med mig i min väska och spraya på lockarna under kvällen så de inte ska gå ur. Mamma tyckte inte att jag skulle gå in så fick stå i dörren och vänta på henne. Fick många fina komplemanger när jag stod där och såg vacker ut. "Ursäkta, jag kunde inte låta bli att stirra, du är väldigt vacker" "Får man säga att du ser väldigt stilig ut"
Kvinna: "Oj, vad är det för speciellt idag?"
Jag: "Det är bal idag"
Kvinna: "Jaha du. Är det ute på stan?"
Jag: "Nej det är i ishallen, men vi kommer ut på stan senare idag. Kom förbi och titta då"
Kvinna: "Det ska jag absolut göra!"

Kvinnan som stod i kiosken vid hemköp trodde att jag skulle gifta mig, men riktigt så var det ju inte ;)

När vi kommer ut ur affären får man många blickar och leenden, jag kände mig som en prinsessa! En gubbe som står med sina vänner: "Vad söt du är idag flicka lilla"

Väl framme vid parkeringshuset körde mamma ut bilen, det var jäkligt svårt att komma in i bilen. Alla kjolar gjorde att jag inte såg ut ur framrutan. Men fram kom vi och utanför ishallen väntade min kavaljer. Stilig karl jag har!


Vi gick ned mot ån för att ta kort det var då vi fick se hur fina alla var. Fint!
Sen var det ett tag kvar tills dess att genrepet skulle börja, så vi tänkte att vi skulle äta ngt. Vi tänkte att vi skulle sitta i ishallen och det gjorde vi, där fanns det bord, men jag kunde inte få i mig så mkt, för att klänningen sitter så tajt och kunde inte andas när jag satt ned, så fick så upp och äta lite gran.


Sen var det dags för det sista genrepet. Nervösa till tusen att foten inte skulle hålla. Det var jag rädd för iaf. Men det gick bra :) och vi tejpade den lite extra inför själva balen.
Klockan blev tre, kvart över tre, halv 4, kvart i 4. Och balen skulle äntligen börja! När alla stod utanför ingången drog danstränaren igång uppvärmning. "Huvud, axlar, knä och tå knä och tå" Då släppte min nervositet och jag började slappna av och tänka att jag kan det här och det ska bli underbart att dansa där ute framför nästan 3000 människor!
Började så klart med att marchera in i hallen. Sen var det Ander shönen blau donau (stavning?) Sen diagonalen, överaskningsdansen, föjt av stjärnan, rosor från söder och till sist guld och silver. Det gick så snabbt allting! Vill dansa igen!!








När vi hade tågat ut ur ishallen var det och träffa släkten som tittat på. Då var det såklart en massa kort som skule tas, men det är så det ska vara. Jag vill vara med på kort! Efter att ha stått där ett tag var det dags att sätta sig i bilen som skulle ta oss till trädgårdsföreningen för champangepickninc. Vi skulle åka våran PV. Det var länge sen jag åkte i den nu. Erics pappa var så farsinerad av bilen, mer än balen kanske. Nej, då. Men kul var det iaf.


Väl framme i trädgården var det dags för champange och jordgubbar!

Visst är han söt? Han är min! <3



Efter lite champange

Min fina Ronja och jag.


Rännstensgång var på g!



På väg mot nya äventyr.

Efter rännstensgång och valsandes på stora torget var vi framme på Konsert och kongress där tre rätters stod på menyn. Det var supergott! Rätterna varierades med tal om deverse ämnen alkohol var ett av dem, allt detta blandades med mycket prat och skratt. Senade var det ett liveband som spelade. Det var riktigt bra!

TACK FÖR EN UNDERBAR DAG!


29 maj-5 juni

Jag har inte skrivit på nästan en och en halv vecka, men det har hänt ltie grejer och sådär, men nu är jag på blogg humör igen.
fredagen var jag hos hanna, vi tittade  på film, eller det blev mest pratande. Det brukar bli så när det är film på g.
Trevligt som vanligt.

lördagen var det dags för mig att titta på johannas bal! Gud vad vackert det var! Började gråta lite när jag såg min syster där nere på isen. Hon var så vacker!


Johanna och hennes pojkvän Andreas. Söta!

Lördagens outfit:


På kvällen åkte jag till mjölby för att träffa min pojkvän och se hur det var med hans stukade fot. Lille plutten.

söndagen var det superfint väger och jag låg ute och solade länge! Skönt!

Måndagen var det bara engelskatal i skolan. Sen skulle jag gå o jobba :)
Tisdagen var det en lektion med genomgång av matte e provet, jag som inte ensa läst matte e fick sitta där och lyssna. Det var givande måste jag säga. Not! Sen fick vi reda på fysikB betygen. Klarat! Var lite nervöser för Eric skulle gå o klippa sig och det brukar inte bli fint när killar klipper sig, men det blev jättebra! På kvällen var det balrepetition. Jag hade gjort sallad som vi hade med oss. Gott! Men Eric dansade inte då. Han kunde inte det stackarn som gick på kryckor. Jag hade en stand in. Det var Andreas. Jätttegulligt att du ställde upp!
onsdagen var det ingen skola. Jag skjutsade hem Eric, hawn kan inte köra med sin fot. Jag åkte sedan bussen hem från mjölby med små dagisbarn. Det var gulligt! Jag åkte in lite tidigare till stan för att leta present till min syster som fyller år 3 juni. Jättesmidigt att gå o titta sista dagen(eller samma dag som hon fyller), men jag visste vad ja skulle ha :) Sen var det jobb som gällde.
torsdagen åkte ja in till ikano för att leta efter skor till studenten. Hittade ett par underbaringar så det fick bli dem. Skulle sedan hitta smycken också till studenten, men det var inte de lättaste. Kunde inte bestämma mig, så det blev inget. Får bli nästa vecka iatället. Mötte upp Ronja, för att hon skulle köpa biljetter till oss på Sliver till den 12:e!! Ska bli grymt kul! Sen var det jobb som gällde igen :)

Fredagen var det återigen dags för ett genrep. Då kunde min älskling vara med och dansa så vi körde så gott det gick. Men vi dansade inte hela repet.

XoXo / Josefine

RSS 2.0