Ny blogg

Hej!
 
Har skaffat en ny blogg. Kommer att uppdatera där.
http://josefineedquist.blogg.se
 
 

Metamorfosen och Finsittning 2012

Hej!
 
Tänkte berätta lite om gårdagen. Den började tidigt på morgonen. Var i skolan redan kl 8. Nollorna kom kl 9. Då var det äntligen dags för den årliga Metamorfosen :)
Lekar inne på Norrgård till lunchen, sen mjöllek utanför på gräset. Sen tågade vi med nollorna ner till stan, dem med bindel hållandes i ett rep på led. Där blev det sakletartävling, innan vi begav oss ner till Kattrumpan. Åkandes på såpa och sen var det dags för dem att bada. Vi faddrar fick följa med in i Klapphuset, hihi. Skönt att inte behöva bada igen, det räckte när man själv var nolla :P
 
Var ifrån skolan ca 15.20. Hem duscha och fixa sig innan det var dags för förfest innan Finsittningen på Tullen hos Carin och Olivia kl fem :)
 
Bästa HF 2011! :D
Sittningen hade insläpp kl 18. Vi var där strax efter. Finsittningen var på Palace denna gång :) Riktigt rolig sittning botsett från att jag fick fråga efter min mat två gånger. Bra spex, bra musik, härliga människor :)
 
 
Fick äntligen klä upp sig lite efter att ha sprungit runt i overall i två veckor ;)
 

"Here comes the original makers of the Carzyfrog dance"
 
Fick inträde till både The Sign och Vallen efter sittningen men min förkylning vill inte ge med sig, så åkte hem efter sittningen och kurerade mig. Har varit sjuk i en vecka nu. Nu får det var nog.
 
 
/ Josefine

Jeffrey Campbell liknande

Hej!

Dagen började med info om arbetet vi skall skriva i denna kurs. Det var mer än jag trodde. Så det blir ett par hektiska veckor framöver. Hemtentan som vi skall ha sträcker sig över tre dagar.

Sedan kom Vision for All och pratade. Åh vad jag vill åka! Just nu är vi fem i klassen som vill iväg :)

På vägen hem åkte jag ut till till Hansa och köpte ett par skor som jag spanade in när jag och Hanna var och shoppade. Lite lika Jeffery Campbell Lita. Älskar de skorna :)

Snart skall jag iväg till skolan igen för att öva spex med HF-11. Vi skall spexa på Finsittningen :)



Gardenparty 2012

Tänkte lägga upp lite bilder från årets GardenParty! :)
 
Tack mina fina optikerbruttor för en oförglömlig kväll! :) <3

Synergonomi

Mer föreläsningar inom synergonomi idag. Väldigt intressant måste jag säga. Kul med en spännande kurs såhär i början av året. Redan inne på termin 5, vad tiden går fort!

Förkylningen tog min röst idag, jättebra när man har gruppdisskusion. Kanon.

Hemmakväll idag också och kurera mig. Imorgon har vi info om grupparbetet vi skall skriva sen bjuder Vision for All på lunch och skall prata. Det skall bli jätteintressant!

Bild på mig och Sara från första kårkvällen på the Sign :)
<3


Kursstart

Hej!

Nu har skolan dragit igång och lika så förkylning, halsont, huvudvärk och feber.
Inte så roligt :/
Blir så efter en vecka av nollning, alkohol, och träffat många nya människor.

Idag hade vi föreläsningar till halv fem. Skapligt slut efter det.
Har slöat nu när jag kom hem och tittat på serier. Skall gå och sova snart, fick inte mkt sömn i natt. Låg och kallavettades och snorade :/

Hoppas det går över till helgen. Då är det Metanorfosen (det största för nollorna) och Finsittning på kvällen. Det SKALL jag gå på, snorig eller ej ;)

/ Josefine


Shopping med Hanna

Hej!
 
Igår var det regnigt och tråkigt väder. Blir jätteglad när Hanna ringer och frågar om vi ska åka till Hansa och shoppa :) Så vi begav oss dit för en shoppingrunda. Det spöregnade så tur att hon har bil här nere nu ;) Provande en massa skor, men inga var sådär perfekta till mig men Hanna kom hem med ett par skor. Jag kom tillslut hem med en ny höstjacka, torrschampo, en vinröd partytop och en döskallescarf (har letat jättelänge efter en sådan, nu är den äntligen i min garderob). Snyggt!
 
Blev även en sväg förbi Maxi på hemvägen för att handla lite till helgen. När vi handlat klart startar inte Hannas bil. Paniken som vi fick! Det gick att få igång den efter ngra startanden, men paniken som man får när man har bilen full med mat och shoppingkassar och regnet står som spön i backen utanför bilen.
Hem kom vi i vilket fall. Tur! :)
 
Hade myskväll med Eric på kvällen. Hann även med ett tvättpass också medan grytan puttrade på spisen, pluspoäng till mig och Eric!
 
/Josefine

Nollning 2012

Lite bilder från nollningen :)
 


Vi blev alla som barn på nytt under Barnkalas-sittningen. Musik från högstadiediscon, bumbibjörnarna, luftenshjältar, venga boys, drömhus. Ja väldigt bra musik med andra ord ;)

Gotland 2012

Efter sommarjobbet var slut begav jag mig till Gotland till mamma och pappa för att vara är i en vecka. Så mysigt det var!
Det blev lite bad, lite shopping i Visby, utflykt, saffranspannkaka, sol och fårö, rökt fisk, restaurang och min födelsedag!
 



En mysig vecka!
 

RSS 2.0