Nyårsafton!

Sitter här nu och ska fixa mig inför kvällen. Det blir middag här hemma, men Johanna, Andreas, Jag, Eric, Mamma och Pappa. Det ska bli mysigt! Sen åker vi in till Mjölby och till Hanna. Ska bli trevlans!




Xoxo / Josefine

30 December ; Hemgång

Sista dagen i Malmö. Både jag och Eric kände oss lite halvkrassliga, så vi ville inte ut innan vi skulle åka hem på eftermiddagen. Vi tog sovmorgon och kollade på sista avsnittet av 2000 Malibu Road ;) Duschade och packade inför hemgången.

Björn följde med oss till stationen och vi skulle åka 5 min till Malmö Syd det var därifrån vårt tåg skulle gå.

Hemresan var jobbig. Det var barn som skrek och pratade helatiden, medan jag och Eric försökte läsa nått så när, men det gick inge vidare.

Det var kallt på tåget så satt med jacka hela vägen. Burr.. Väl hemma i Lkpg runt 20 i 8, jag ville åka hem till mig sen, sova i sin egen säng. Finns det ngt bättre?

Kollade på film med familjen när jag kom hem, Entrapment. SEn var jag trött, men ville inte sova så somnade i soffan när ja kollade på Law and Order SVU, det är sömnmedlet no. 1! :P

Xoxo / Josefine

29 December ; Shopping i Malmö!

Sovmorgon stod på schemat! Avsnitt av Malibu road, hahah, såklart ;P Vi fixade oss sedan för en shoppingdag i Malmö! Jag hade åkt på världens förkylning och mådde inte bra, men tänkte inte på det just då. Det börjde att vi skulle till Coolstuff, Eric hade köpt glas som gått sönder och skulle reklamera dem. Jag kännde att det var väldigt varmt i affären, börjde svettas och kännde mig jättekonstig, så var tvungen att s pringa ut ur affären för att få luft, visste inte vad det var med mig.. Jätteläskigt. Och sådär höll det på ngn timme. Vi kunde vara inne i en affär i 2 minuter sen var jag tvungen att springa ut igen för att jag kände mig svimfärdeig och febrig. Jätteläskigt..

Det blev bättre efter en stund så kunde hitta lite saker som jag ville ha. Älskar rea!



Sen blev det värre framåt 4 tiden. Eric och Björn var hungriga, jag kände varken för att äta eller göra någonting, hörde inte människor som pratade, det var som att jag var i en liten bubbla för mig själv. Visste inte var jag skulle ta vägen.

Vi gick till systemet för att handla nyårssaft och lite annat smått och gott. Jag och Eric skulle egenligen gått och sett Avatar med det var såklart slutsålt i hela Malmö. Typiskt! Hade velat se med såndär 3D. Aja, så det fick bli att hyra film ist. Det var mysigt det med. Vi var själva i lägenheten för Björn hade en dejt. Vi kollade på en störd film som hette Diary of a Serialkiller, usch den var läskig! Sen kollade vi på L.A Gigolo eller hur det nu stavas. Den var kul!

Vi delade på en flaska rosé till filmen, sen blev Eric sugen på att gå ut, så vi fixade till oss och gav oss ut. Det blev till Lilla Torg. ( Jag tycker att det borde heta Lilla Torget men det gör det såklart inte, Malmöbor asså kan inte prata ordentligt ;) Det blev en cider resp. öl på ngt ställe innnan vi drog hem igen. Vi orkade inte gå till partyställena när det var så svinit kallt ute!

Xoxo / Josefine

28 December ; GRATTIS RONJA!

Vi tog sovmorgon, kollade på en otroligt kass serie på kanal 9. 2000 Malibu road. Den var så dålig att det var bra, haha!

Kl. 2 bar det av på ett tåg mot Köpenhamn! Det var en dag med shopping som väntade! VAken i Malmö eller Köpnhamn var det ngn snö.. :O Så det känndes lite konstigt. Aja. Det är lite läskigt att handla i Köpenhamn för jag hör verkligen inte vad de säger och så fort man går in i en affär är de hjälpsamma och frågar om man behöver hjälp, tror att det är de dem frågar iaf. Haha! Jag är ju knäpp. Men det är jättesvårt att förstå deras grurgel när de pratar. Eric köpte en jättefinshorta och en t-shirt! Jag hittade två topper på Zara.

Yes, tänkte vi när vi skulle betala, hon i kassan pratar svenska hörde vi när hon pratade med en kollega. Men när vi kom fram till kassan började hon grurgla ngt på danska om att kassan var stängd och att vi skulle ta den där nere. Aja, det fattade vi iaf ;)

När affärerna hade stängt gick vi till en vinbar. Det är så sjukt mysigt! Sitta ner och ta ett glas vin, prata och äta lite ost. Det är inte alls som att ta ett glas vin på krogen hemma i Sverige. Det är en mysig stämning med låg mysig miljö med dämpad belysining. Mysigt!



Jag och Eric


Björn

Eftersom vi inte hade ätigt ngt förutom frukost så blev vi lite lulliga alla tre. Haha. Men det var bara trevligt! Det blev en sväng förbi 7-eleven, killarna ville ha öl, usch! Sen satte vi oss på tåget hem mot Malmö igen. Var hemma runt halv 12, då blev det fyllekäk och film. Trevligt!



Mina fina toppar!

Xoxo / Josefine

27 December ; Packning och försenat tåg

Det var äntligen dags för mig och Eric att åka ner till Malmö! Det skulle bli supermysigt!

Jag packade ner det jag skulle ha och sen kom de och hämtade mig runt halv 6.



Jag, Eric och Erics bror, Björn satte oss på tåget mot Malmö. Efter ngn timme på tåget så får vi vänta pga att ett tåg framför oss har gått sönder och de människor som satt på tåget skulle evakueras till ett annat tåg. Detta skulel itne ta så lång tid sa konduktören. Det slutade med att vi fick sitta på tåget som stod still i en timme! Helt sjukt! Tur att jag hade bok att läsa!

Det jobbigaste med tågresan var att jag kände att jag började få ont i halsen.. Inte bra..

Vi fick gå av i Lund för det var ngt fel på vårt tåg också, fattade inte riktigt. Så vi fick hoppa på ett X2000 till Malmö. Vi var hemma hos Björn runt halv 12. Jag var astött, men det var inte dem, så jag drack lite te. Sen kollade vi på film. Pelikanfallet. Den var superbra!

Xoxo / Josefine

Annandag jul; Shopping och filmkväll

Vaknade upp hos Eric. Jag åkte tåget kl. 12 mot Norrköping. Det var dags för mellandagsrea-shopping, men kusinen! Emma, Andreas och en sovande liten Olivia hämtade upp mig på resecentrum och det bar av mot ingelsta. Det blev en fika innan vi sprang runt i butikerna. Jag och Emma hittade samma par jeans och älskade dem! Så de köpte vi. Två par som sitter perfekt på oss båda, hahah. Det var kul!

Tack för en trevlig dag hörrni!



När jag kom hem åkte Eric till mig. Då blev det filmkväll men Johanna och Andreas. Det var mysigt och jag somnade inte! Vi tittade på Public Enemies. Den var rätt bra, men jag visste inte att han skulle dö! Aja, det känndes lite konstigt att titta på LED-TVn, man är itne van att det ska vara så bra kvalité, kunde se vattendroppar och hårstrån hur klart som helst, det var som att jag var på inspelningen. Ascoolt!



Xoxo / Josefine


Juldagen; Snölykta och Party!

Juldagen var mysig. Man tittar igenom de klappar man fått och äter en lång härlig frukost.

Jag blev lite sugen på att gå ut i snön nu när det är så fint ute. Så jag och Farmor gick ut och gjorde en snölykta. Det var mys!



Den blev jättefin! Men det blåste rätt mycket senare på kvällen så den blåste sönder.. Men det var kul medan vi gjorde den! Jag älskar dig Farmor!

Eric kom hit lite senare på kvällen och jag kunde inte bestämma mig och jag ville ut eller inte. Det är ju juldagen som är en partydag eller hur är det ;) Jag velade fram och tillbaka, men bestämde mig för att följa med. Det blev förkrök hemma hos Bäck, sen bar det av till Parken. Det var 20 där, men jag kom in ;)

Dansade en massa, det var kul! Träffade på Becca också det var kul! Dansade hela natten lång! Snubblade i säng runt halv 3!



Godaste drinken! Den går dock inte att göra på vintern för de har inga färska jordgubbar. Aja


Xoxo / Josefine


24 December

Julaftonen var jättemysig! Jag och pappa åkte och hämtade farmor på stationen i mantorp. Väl hemma dracks det glögg, tittades på Kalle, en massa julmat, Karl-Bertil och julklappsutdelning. Helt underbart!


Johanna, Mamma och Jag.




Syrran!


Jag och Farmor

Jättefin jul!

Julafton

Ville bara önska en alla en GOD JUL!



Så här ser det ut hemma hos oss just nu.

.

GOD JUL!

23 December ; Dan före dopparedan

Nu sitter jag här, två minuter innan julafton och bloggar. Det börjar kännas som att det är julafton imorgon. Jag har inte kännt så detta år. Hösten har bara flygit iväg. I min hjärna är det bara september. Men det är väl bara jag, haha. Det är inte så varmt som i september, man aja ni fattar!

Idag har jag, johanna och pappa varit och handlat det sista som skall handlas inför morgondagen. Jag och pappa åkte sedan till expert och köpte en LEDTV. Så sjukt snygg tv! Och vilken bildkvalité det är på den! Helt sjukt! Jag är kär! Haha!



Jag ha pysslat lite idag. Slagit in de sista julklapparna och lyssnat på julmusik och kommit lite i julstämning.


Eric kom hit en sväg förut idag. Det var mysigt! Jag älskar honom.

Jag har också kollat på uppersittarkvällen med bingolotto tsm med 4 lotter. Det var mitt sällskap. Det är bara jag som tycker det är kul att kolla på. Men det är min lilla tradition :P Det var jobbigt när det var bingo sen. Man hinner med fyra lotter det gör man, men 5 där går gränsen. Så fyra lotter var perfekt! Och jag vann!

Nu är klockan 00.04 och jag ska hoppa i säng.

Hoppas ni får en bra julafton!




God Jul

Xoxo / Josefine

22 December

Jag fick besked om att jag skulle jobba, så det tackar jag inte nej till! Så jag och Evelina jobbade på dagen. Jag sprang en massa ärenden på lunchen, skulle fixa med Ronjas julklapp och sätta in mynt på banken. De ska ju ta bort 50 öringarna till nästa år, så det är bara in med dem på banken!

Det var segt att jobba, jag mådde inget vidare vid lunchen, så täntke sjukanmäla mig för jag kände hur rösten nästan förvann och jag började få ont i halsen, men det gick bra. Jag blev övertygad av min blonin på jobbet att stanna ;)

Efter jobbet fick jag springa på stan ytterliggare. Skulle köpa julklapp till mamma från pappa. Jag som hade släppt alla stress med att köpa julklappar. Men jag lyckades hitta en superbra julklapp! Sprang förbi banken för att sätta in min lilla spar-elefant som jag haft sen jag var liten. Det fick plats en del pengar i den där lilla! Så nu är det mer pengar på sparkontot!



Det var strul med tågen när jag skulle åka hem. Det var en tågledning som hade gått sönder, men jag kom hem såsmåningom iaf :)

Xoxo / Josefine

21 December

Jag hade bestämt med tjejerna för att ta en svänng på Ikano för att hitta de sista julklapparna. Så mötte upp Ronja och Hanna vid 1. Vi gick runt och hittade lite av varje, var inne en sväng på IKEA, sen efter ungeför en och en halv timme efter att vi hade bestämt kom vickan, såklart ;)

Det var svinit kallt ute jag höll på att frysa sönder näsan! Usch var äckligt det var. Kännde att jag höll på att bli sjuk också.. Inte bra inte bra.

Det var mysigt att träffa er tjejer! <3

Jag fick skjuts ner med Vickans mamma till rese och tur var väl det. Det hade skett en trafikolycka vid rese. Och det var kö enda från Tullbron, om jag hade tagit bussen hade jag aldrig kommit fram.. Läskigt när det händer sådär. Jag tror att det var en buss som hade kört på en person.. Där går ju jag i princip varje dag..

Xoxo / Josefine

20 December

Vaknade upp hos Eric. Vid två tiden åkte vi till hans morfar för att baka knäck (jag säger baka, alla säger koka knäck, men baka låter bättre!)

Det var mysigt. Vi fikade och spelade kortspel som var väldigt krångligt, men jag lyckades lära mig efetr lite hjälp från Erics morfar.


Söt plutt!


Ser djupt koncentrerad ut, haha!



Fint blev det!


Xoxo / Josefine


19 December

Dagen spenderades på Ikano med Eric. Jag hittade ingenting i julklappsväg, men Eric hittade lite till sig. Jag hjälpte honom att hitta en skorta. Han blev skitfin! Vi blev trötta av allt folk som var på Ikano, helt sjukt mycket folk. Så vi tog en tidigare buss till rese vilket resulterade i att vi fick sitta och vänta på tåget.

Vid halv 7 hoppade jag på tåget mot Lingem och Eric åt andra hållet. Det skulle bli tjejkväll med Evelina! Jag har aldrig gått av i Lingehm förut så visste inte var jag skulle gå av, hahha. Men jag följde den lilla ström som gick av som bestod av fyra personer typ :P

Hon kom och hemtade mig på stationen, så åkte vi hem till henne. Åt godaste maten! Sen kollade vi på Tomten är far till alla barnen! Den har jag inte sett förut så det tyckte hon var ett måste ;) Den var riktigt knäpp, men kul!



Tack för en supermysig kväll, Evelina!


Jag åkte hem till Eric lite senare, somnade på tåget med lyckades vakna närjag var framme. Annars hade jag hamnat i Tranås :O

Jag ville bara hem och såva, men Eric var fyllechaffis en stund, men när vi kom hem lite senare somnade jag bums!

Xoxo / Josefine


Sitter såhär dan före dopparedan och bloggar lite

Kom nyss på att jag inte bloggat på ett tag igen :P

Så tänkte berätta lite vad jag haft för mig under den gångna helgen och början av denna vecka.

18 December
I fredags tog jag det bara lugnt. Jätteskönt! Har inte varit hemma så mycket i förra veckan så det var skönt att vara det.
Senare på kvällen kom Eric hit och vi kollade på På spåret med min familj. Fasen vad jag kan grejer ibland, hahaha. Sen blev det snygg sexig singel som gick på tv. Varken mamma, pappa eller Eric tyckte den var bra, men ingen orkade byta film, så vi kollade igenom hela. Knäppisar!



Xoxo / Josefine


17 December

Vaknade av fågelkvitter och ljus, det var Louises klocka :P

Vå åt frukost innan jag skulle hoppa på bussen och möta upp Johanna i stan, vi skulle handla klart julkappar till mamma och pappa. Jag har handlat klart till dem nu iaf.. Nu är det bara Johanna, Ronja och lite till Eric kvar.

Jag och Johanna gick och tog en fika för att värma oss sen när vi shoppat klart. Det blev café M. Det var mys!





Klockan blev halv 4, jag skulle gå och jobba, Johanna gick till stationen.

Det gick skitbra på jobbet. Haha, så tiden gick snabbt.

Jag och Evelina hade bestämt oss för att fika efter jobbet eftersom vi inte ses mer innan jul, men det blev afterwork ist, det vill såga en öl på 55:an. Det var mysigt!



Åkte hem till min kära pojkvän på kvällen.

Xoxo / Josefine


16 December

Sista dagen på jobbet. Det fanns inte så mycket att göra så jag och Evelina fick sätta på ettiketter på brev och lägga i presentkort osv. Det var skönt att göra ngt annat :P

Mötte upp Johanna efter jobbet, vi skulle gå och handla julklappar. Men först blev det en sväng till peter för att hämta mitt vin. Höll på att halka jag vet inte hur många gånger. Det spelar ingen roll om man har vinterskor eller inte, jag halkar i vilket fall som helst :P Haha.

Jag hittade sen lite saker till mamma som jag köpte. Vill inte skriva vad ifall hon tittar in här och läser ;) Johanna och jag tajmade in en buss när vi tog tåget hem,  så vi var hemma snabbt.

Jag fick i mig lite mat, fixade iordning mig och sen bar det av till stan igen.

Jag, Ronja och Louise skulle på korridorsfest ;) Det var kul!



Vi trillade sendan in i en taxi runt halv 3, den somnade vi bums i bäddsoffan när vi kom hem till Louise.

Xoxo / Josefine

15 December

Jobb på dagen, sen hem en snabbis, packa väska och fixa till mig lite. Innan jag skulle iväg till Louises nya lägenhet. Det skulle bli julmys med henne och Ronja. Vi åt kladdkaka, chips och drack te. Pratade en massa. Hur mysigt som helst!

Louise bodde jättefint! Jag blir mer och mer sugen på att flytta jag emd när alla flyttar till eget, men det får vänta tills jag börjar plugga känner jag :)

Sen åkte jag hem och sov hos Eric, mys!



Xoxo / Josefine

14 December

Jobb som vanligt på måndagen. Trött från helgen, men så är det väl ibland.

Mådde inte bra, så det var direkt hem från jobbet och lägga sig.



Xoxo / Josefine

12 December ; JULFEST!

Ho Ho!

Det var ju som sagt julfest igår. Jag och Eric mötte upp Evelina på rese innan vi gick till Peter och Zara. Det var supertrevligt! Drack lite vin innan vi skulle ut och käka på Kniv och Gaffel. Jag beställde in quornspett typ, och det var det godaste jag har ätit i hela mitt liv! Guu så gott det var.


Peter, Evelina och Jag


Eric <3






Godaste drinken! Apple Sourz, vodka citron och sprite! Mums!

Sen efter middagen bar det av till Palatset och Julfesten. Där ver det fullt med folk och en massa glada människor. Evelina och jag ägde på singstar. Eller not :P Träffade lilla Jenny som gjorde alkoholdebut ;)


Skål!


Evelina, Elin och Jenny




Och kvällens mest klockrena bild ;)

Trevlig kväll!

12 December

Snart ska jag in till stan. Ska hem till ngra jobbarkompisar på fördrink innan vi ska ut och käka. Sen är det julfest som väntar!





Xoxo / Josefine

11 December ; Äntligen fredag!

Fredag på jobbet, men dagen ville inte gå snabbt. Men så är det ibland.

Efter jobbet var det hem och städa innan Evelina och jag skulle ha Idol-kväll. Idolfinalen är ju nämligen på Tv.
tog en stund att städa undan i rummet. Har ju knappt varit hemma den här veckan känns det som. och när jag har varit det, har jag varit så trött att jag inte orkat städa :P Men fint blev det sen när jag var klar.

Lagade lite pannkakor och pratade med mamma. Mys!



Sen var det som sagt idol. Jag och  Evelina var som två fjortisar ;) HAHA, men det får man vara. Shit var bra vinnarlåten var! DET VAR HELT RÄTT VINNARE!!






Super trevlig kväll Evelina!

Xoxo / Josefine

10 December ; Jobb och simning

Jobb jobb på dagen.

Sen skulle eric och jag iväg och simma. Denna vecka med. Vi har bestämt att vi ska gå och simma en gång i veckan och än så länge funkar det ju ;) Förra gången vi simmade simmade vi 80 längder (2km), jag visste inte om jag skulle orka det. Jag hade fortfarade träningsvärk sen passen på Worldclass så jag fick ganska snart ont i magen, men jag simmade på. Och vi simmade lika långt igen. Då känner man sig duktig!



Slappade sedan i ångbastun och bubbelpoolen innan det var dags att gå mot tåget. Eller gå och gå, vi fick springa. Det gillade inte mina spagettiben. Men så blir det ibland :) Sen var det cykeln hem, då gick det långsamt ska jag tala om. Oj oj. Ist för 7 minuter på cykeln blev det typ 17 :P Men jag hade ingen bråska hem.

Somnade nästan direkt när jag kom hem.


Xoxo / Josefine

9 December

Jobb som vanligt på dagen, skönt att komma in i rutiner faktiskt.

Sen skulle jag möta upp Ronja ute på Ikano. Jag skulle byta min klänning mot en storlek mindre. Hade ringt och sagt att de skulle hänga undan en åt mig. Och den satt som ett smäck! Jag älskar den klänningen!

Vi gick sen en sväng på IKEA och bara pratade om allt mellan himmel och jord! Jag saknar att inte se den människan varje dag!







Xoxo / Josefine

8 December

Jobb jobb såklart, sen var det träning som gällde med Jenny.

Skulle följa med henne på två pass på Worldclass. Booty (rumpa/lår) sen core (mage/rygg). Fy helvete vad jobbigt det var! Men det var kul också! Men jäkligt jobbigt. Vi sprang sedan en sväng på springbandet innan det var dags att dra oss.

Benen känndes som spagetti när jag skulle cykla hem sen ;) Men det är bra, då vet man att det ger ngt.

Så det var hem och laga mat innan det var dags för Ugly Betty och Desperate Housewives ;)



Xoxo / Josefine

En del..

En del veckopendlar. En del veckohandlar.

Jag har kommit fram till att jag har börjat veckoblogga :) Har helt enkelt inte tid att sitta vid datorn när jag kommer hem.


Måndag 7/12

Jobb som vanlig på dagen. Efter jobbet mötte jag upp mamma i malmslätt för att hälsa på mormor. Det var jättemysigt!

Sen åkte mamma och jag till IKANO för att handla skor. Hon hittade stövlar. Jag hittade nya partyskor och en klänning till julfesten på lördag :)

Visar hur den ser ut senare.

Xoxo / Josefine





5 December : Fan

Nu sitter jag här en plånbok fattigare. Körkort, bankkort, tågkort, pengar och alla andra min kort, borta..
Är så ledsen..


Fattar inte att man kan ta någon annans saker. Att folk inte kan förstå ditt och mitt. Det fick jag lära mig när jag gick i lekis. Jag blir så förbannad!

Har ringt runt och spärrrat kort och anmält, måste beställa nytt körkort också. Fan. Kvällen som var så bra igår.


4 December

Äntligen fredag! Skönt! Jobb som vanligt på dagen, sen skulle vi vara husvakt åt en jobbarkompis.

Hem efter jobbet, duscha och fixa till sig. Packa en väska, sen åka till stan. Evelina plockade upp mig och Eric på rese, åkte och handlade lite på Maxi, sen ut till Lambot.

Kollade på Idol och drack vin supertrevligt!




Söta Evelina!




Lilla Kitty

Fram och tillbaka till stan av ingen anledning :P

Somnade bums när vi kom hem.

Hur trevlig kväll som helst!

Xoxo / Josefine

3 December

Jobb på dagen.

Sen hem en snabbis, hann laga mat, fixa till mig, byta kläder, för skulle med täget som gick en timme senare.

Åkte in till stan för att träffa Evelina, vi skulle på ljunkans inprovistation  uppvisning eller nått sånt hette det ;) Det var superbra! Duktiga var dem, sen att det var Michael Jackson tema gjorde inte saken sämre.

Sen blev det en sväng på Gränden eftersom att det var tomtenatta och öppet till 11. Men det var så sjukt mycket folk! Värre än ullared. Jag skulle prova en klänning inne på BikBok, så först kö i 5 min dit och sen 25 min kö till kassan, men som tur var så passade inte klänningen :)

Klockan blev nästan halv 9, precis missat tåget, så vi gick upp till jobbet en sväng.

Hur trevlig kväll som helst!



Xoxo / Josefine

2 December

Jobb som vanligt på dagen, hade gjort supergod mat till mig. Pasta med squasch och kikärtssås, mums!

På kvällen var det äntligen dags att träffa Ronja! Vi skulle se bio, men inte vilken bio som helst, Neew Moon! Den var bra, men jag tycker att den var lite konstig, men men, bra var den iaf.

Supermys att umgås med min blondin!



Xoxo / Josefine

30 November - 1 December

Har inte bloggat på ett bra tag känner jag, men jag har helt enkelt inte haft tid. Har gjort massor denna vecka och dator har inte kommit på tal att hinna sitta med :P

Måndag 30 November

Jobb jobb som vanligt, sen hem och laga mat, prata med mamma, mys <3

Tisdag 1 December

Jobb såklart på dagen, sen hade jag och Eric bestämt oss för att åka och simma. Men eftersom han slutade tidigare än mig så jobbade jag över lite. Men vid 6 var vi på väg bort mot simhallen. Det var skönt! vi simmade 80 längderm dvs 2 km. Kännde mig helt matt i kroppen när vi hade simmat klart, då var det skönt att sätta sig i bubbelpoolen, följt av ångbastu. Vi ska försöka simma en gång i veckan nu, ska bli ett sånt gulligt par som går och tränar :)

Tisdagen outfit:



Xoxo / Josefine

RSS 2.0