Skitglad, fastän det är söndag!

Gick upp jättesent idag. Halv ett blev klockan när jag vaknade! Brukar aldrig sova så länge. Men jag behövde nog sova igen lite ifrån veckan då jag har behövt gå upp jättetidigt.

Jag har i alla fall städat mitt rum idag och nu har jag gjort ORD och NOG-delarna på högskoleprovet, och det gick över förväntan! Jag börjar komma in i tänket nu. JÄTTESKÖNT! Har haft sån panik över detta prov, men nu känner jag mig ett steg närmare för att få bättre resultat än förra gången!

Nu ska jag in och ta en snabb dusch innan det blir ett avsnitt av Heroes för mig.

Xoxo / Josefine

27 Februari ; GRATTIS PÅ 20-ÅRS DAGEN EVELINA!

Vaknade hemma i lilla Mjölby. Umgicks med Eric på dagen, har inte gjort det sen Onsdags förra veckan. Det var jättemysigt. Jag älskar dig.

Sen åkte jag hem och fixade iordning mig för ännu en utgång. Det skulle bli firandes av Evelina! Vi var hemma hos hennes syster i stan. Det blev ölspelandes, dock inte med öl. Utan med Lambrusco! Så gott! Smakar typ som cider, men inte lika sött.
Lite dansandes innan vi skulle dra ut. Kvällen /natten blev inte som planerat pga stämplar och annat. Så träligt. Men men det var kul så länge det varade! GRATTIS IGEN GUMMAN!



Xoxo / Josefine

26 Februari; 80's!

FREDAG!

Jag lyckades gå upp, fixa iordning mig, äta frukost och packa på typ en kvart. Duktigt! Gick sedan ner mot stationen för att gå till jobbet.

Sista vardagen på veckan och det taggades för personalfest på jobbet från typ 9 ;) Härligt! Det var kul på jobet också, så tiden gick fort! Jag och Evelina lunchade på varsin sallad från matkällaren, mums! Det räckte till "kvällsmat" också!

Efter jobet gick vi hem till Nettan som precis flyttat till stan och fixade oss inför 80-tals fest på L'Orient. Det blev volymandes+vofflandes av hår och rosa leggings och benvärmare! Vi blev skitsnygga! Hahah!


<3!


Nettan!

Sen kom de här två brudarna också!





Det bar av till Lorient och där blev det jonglering + stripp innnan min älskling + band spelade! Då blev det en massa dansande och öldrickande.






<3

När klockan slog 12 var det dags att fira EVELINA! Som fyller 20 år!! Grattis gumman!



Tack för en trevlig kväll!

25 Februari

Skitkul på jobbet!

Sen gick jag en sväng på stan med Evelina, provade lite kläder till lördag :P Vi sa hejdå. Mötte upp Louise, gick en sväng och väntade på Ronja. Det blev en svöng upp på jobbet, ngra klunkar öl, mums! Innan vi bestämde oss för att åka hem till L och käka lite tsm med R.

Alltid kul att träffa de där två. Blev dock ingen mat, vi var inte så hungriga. Knäppisar är vi.
Aja, trevligt var det iaf!

Dagens outfit fick det bli också.


Xoxo / Josefine

24 Februari

Idag var det rikgtig kul på jobbet! Fick göra lite annat än vad jag brukar och tiden bara flög iväg! Härligt!!
Var riktigt sur igår, men idag är jag glad!

Jag jobbade över lite idag för att bli klar med en grej, men han inte färdigt endå, så får fortsätta imorgon. Det blir mer timmar för mig. Härligt det också! Kom dock hem sent men jag orkar ändå inte göra ngt när jag kmr hem. Fick sällskap på tåget och hem (gick med cykeln) av två föredetta vifolkingar. Trevligt!

Idag har solen tittat fram lite också, snart är det vår! Nej, jag är inte optimist :P

Sen efter jobbet imorgon ska jag ut och äta med Ronja och Louise! Ska bli supermys! vi sitter och disskuterar  om vi ska satsa på sushi! :D




Min älskling har varit sjuk nu ett tag. Saknar honom <3

Cypern 08, helt underbart!

Xoxo / Josefine


24 Februari

Nej, men jag älskar att åka tåg.

Har varit på jobbet nu en halvtimme innan jag börjar, för att det går typ ett tåg om dagen. Eller det går lite fler..
Men det är ju härligt att behöva vara här en halvtimme innan jobbet och behöva vänta typ en timme för att kunna åka hem. Härligt med snö!!

Xoxo / Josefine

23 Februari

Favoritplagget åkte på idag! Älskar att springa omkring i shorta och leggings! I vår/sommar blir det shortan ihop med ett par shorts och jesussandaler! Vill verkligen ha vår nu!





Nu känner jag mig som en ny människa! Duschat håret, schampo/balsam + glaze. Rakat benen, filat fötterna, klippt/filat naglarna. Underbart! Ibland får man skämma bort sig själv lite och köra på hemmaspa.

Xoxo / Josefine

aj!

Glömde att berätta det förut. När jag cyklade hem ramlade jag. Det var nedförsbacke precis innan jag skulle korsa stora vägen. Syntes inte att det var halt, men det var halt så in i bängen! Så ramlade på sidan, för jag kunde inte bromsa varken med cykeln eller med fötterna. Läskigt var det! En man som kom cyklandes efter mig frågade hur det gick, men jag var så chockad att jag itne kunde få fram ett ord. Allt gick så fort.

Nu känns det rätt bra i sidan, kommer få ett fint blåmärke där. Kanooon!

Som om inte det skulle vara nog. När jag skulle ställa in cykeln hemma i garaget, slälde jag igen dörren för att den skulle gå igen. Då känner jag att en stor hög med snö landar i huvudet.
Otursdag vill jag påstå.

Xoxo / Josefine


22 och 23 Februari

22 Februari

Måndag igen. Började kl. två på jobbet, så det var sovmorgon för min del. Härligt. Tråkigt att jobba dock. Usch. Men kul att träffa Evelejna :) Blev hemgång med halv 10 tåget, som kom kvart i ungefär och då var det inte vanliga pendeln utan ett lyxigare tåg. Det var kul!

23 Februari

Uppgång 05.50.. Det går inga tåg ordentligt, så då är det bara att pallra sig upp när de gå.. Så jobbigt! Ska inte åka förän 8 egentligen, men nu blev det vid 7. Annars hade jag inte kommit till jobbet. Satt och väntade på att jobbet skulle öppna en halvtimme typ. Men men så är det. Jag kom iaf fram till jobbet.

Det var kul i typ en timme. Sen började helvetet. Ibland förstår jag inte människors problem.

Åkte hem sen efter jobbet, men det blev nästan en timme senare än vanligt, så jag har inte hunnit med att göra så mycket hemma idag. Skulle pluggat, men det hinns inte med. Nu ska jag hoppa in i duschen och sen laga mat till imorgon. Sen är det sängen för min del. Är skittrött! Då är det upp 05.50 igen. Josse längtar...



I paradiset finns inte VATTENFALL!

Xoxo / Josefine

21 Februari; Nu får det snart inte plats med mer snö.

Snö snö, åter snö. Mamma och jag har precis varit ute och tagit kort på hur det ser ut här i Mantorp just nu. Det är inte lite snö ska jag tala om.








Grannen skottar snö på taket. Det roliga är att vi såg fem grannar som stog på sina tak och skottade samtidigt. Haha.







Syns grannens bil? :P



Söta mamma <3


Ser ni fåglarna? Speciellt den till vänster. En talgoxe som precis håller på att flyga iväg. Tycker den bilden är häftig.

Idag har jag inget planerat, så himla skönt! Ska dock plugga till HP. Göra franskmanikyr och noppa ögonbrynen, men det är väl det jag har planerat typ :P

Xoxo / Josefine


ALLT INSTÄLLT

18.11 - INSTÄLLT
19.11 - INSTÄLLT
20.11 - INSTÄLLT
21.11 - INSTÄLLT
22.11 - INSTÄLLT


osv.

Den informationen möttes jag av på SJ's hemsida. Köra bil in till stan var inte att tänka på. Vägarna snöades igen på en kvart. Så det blev att stanna hemma för min del. J'vla väder!! Jag hatart! Fast i mantorp jippie!

Bild: Tord Olsson

Jättetråkigt att stana hemma när jag hade planerat en mys/melodifestivalkväll med tjejerna. Men vi bestämde att vi ska ut och äta i veckan istället :)

Kollade på Melodifestivalen med Mamma. Darin var inte så bra som jag trodde han skulle vara. Hoppades på en upptempolåt, men det var en ballad. Suck. Men den var faktiskt bättre andra gången det är så låten växer så det är väl bra. Jag hejade dock på Cucified Barbara, men de gick bara till Andra chansen.


vinnaregbg.jpg

Nae nu får det fan inte komma mera snö! Men det ska komma runt 50 cm till sa grannen. Jag vill åka utomlands och till värmen, typ nu!

Kollade på film sen, The taking of pelham 123, med mamma och pappa. Men jag somnade.

Och nu ska jag hoppa i säng.
God natt med er!

Xoxo / Josefine

20 Februari ; Jävla snö alltså!

Det känns lite som att det är söndag idag, men det var väl för att jag inte jobbade i fredags kanske.

Vaknade upp hos min älskling <3 Ville sova kvar där, men kännde att jag var tvungen att ta bussen hem för att jag litar inte på att det går ngra tåg. Så nu är jag hemma. Har precis ätit frukost, ska städa senare. Ser ut som ett bombnedslag i rummet.

Ikväll är det tänkt att jag ska in till Lambot med Ronja och Birgis till Louise och hennes pojkvän. Men om inte tågen går som de ska kanske jag får stanna hemma.. Fan vad jag hatar det här. Ska fråga om jag får ta bilen. Tvivlar dock på det. Varför kan inte snön bara försvinna så jag kan åka/göra vad jag vill!! Det är fan förjävligt! Jag skiter väl i att det är klass 2 varning jag ska ut! Så är det bara.

Xoxo / Josefine

Gårkvällen!

Gårkvällen skulle börjat med tåg hlv 6. Inställt. Ersätts med buss. Kommer ingen buss. Nästa tåg tio över 6. De tåget försenas till halv 7. Nej, vi åkte hem igen. Och pappa fick sjutsa mig till Mslätt. Då blev jag glad :) Vill inte vara hemma när man har en utekväll planerad.

Grattis Ola! 20 och allt. Han bodde superfint i sin lägenhet!


Jag ska definitivt inte dömma folk när jag börjar plugga för att de inte gör det. Jag blir så arg! Man gör inte så.

När klockan började närma sig halv 12, åkte vi in till stan. Där blev det platå. Känns som att det är andra ggn den här veckan ;) 

Trevlig kväll!


<3


ÅHH studentcider! Minnen! <3

Tåget hem kom iaf, som tur var. Åkte med äldsta kusinen som var hemma från jkpg. Kul att se honom!

Xoxo / Josefine

Nu är

Nu är jag klar!
Nu blir det party!



Xoxo / Josefine

19 Februari

Nu sitter jag här och bloggar lite. Lite seg från gårdagen, men det går över när man fixar till sig lite, sätter i linser och sminkar sig så är man på g igen ;)

Eric åkte och jobbade imorse. Jag fick inte jobba. Så träligt. Men då kunde jag ju vara ute sent igår också, vilket var nice! :D

Ikväll ska jag till Ronjas pojkvän som fyllt 20! Det ska bli roligt! :) Har lite kläd/hår panik, men det löser sig väl efter en sådär 10-15 klädbyten som alltid.

Nu ska jag sätta i linser och lite så. Sen ska jag plugga lite till HP. Ut och skotta snö och sen fixa iordning mig för kvällen!

Hoppas ni mår bra!


Xoxo / Josefine 

18 Februari; Jobb och utgång!

Segt att gå upp på morgonen, men det var jobb som kallade.
Det fanns inte så mkt att göra på jobbet, så det blev mest ett väntande. Jobbade väl max två timmar, fick betalt för hela dagen. Det är nice!

Evelina och jag stannade kvar på jobbet och väntade på Eric coh hennes kompisar. Det vankades utgång! Träffade dem vid 7, och vi bestämde att vi skulle gå ut och käka. Det blev efter mycket om och men om vart vi skulle äta, Texas Longhorn. Det var svårt att hitta ngt veg att äta, så fick specialbeställa, usch gillar inte sånt. Men det var gott!
Det var trevligt!

När vi hade käkat klart drog vi till Platå i snöovädret som precis hade startat. VILL INTE HA MER SNÖ NU!
Halva priset i baren gillas skarpt!

Trevlig kväll/natt!


<3


Xoxo / Josefine

17 Februari

Imorse var jag glad när jag vaknade upp brevid mig älskling <3
Så det blev en gullig outfit idag.


Jag älskar denna korta grå/stickade tröjan! Den är så himla mysig!

Fick skjuts ner till stationen av Eric så jag slapp gå i snön, blir så blöt om fötterna, haha :) Väl där träffade jag Irma. Himla trevligt! Jobbade på dagen. Då blev jag också glad. Jag fick nya arbetsuppgifter. Det piggar alltid upp. Och jädrar vad tiden flög iväg. Jisses. Det var superkul! Det vill jag göra fler gånger!

På lunchen blev det orientalisk soppa och ciabatta/oliv bröd. Supergott! Det måste vi köra på fler ggr Evelina! Det där med soppvecka lät asbra :)

Efter jobbet fick jag skitont i magen igen så jag ville gråta på bussen till rese.. Blev ju inte bättre när tåget är sent hem och jag vet att jag missar ytterligare en buss.. Ville hem och gräva ner mig under täcket.

Jag är så himla irriterad på VC! Jag ringde imorse. - Vi ringer upp när vi har pratat med doktorn. Har de ringt tror ni? Nej. Jag ska fan klaga imorgon. Är så arg!


Nu ska jag öva lite på HP-matten innan det blir ett avsnitt av Heroes, sen är det sängen för min del.

Imorgon är det jobb som gäller, sen är det utgång på g! Eller ja, ngra öl blir det med Evelina, Eric och ngra fler. Ska bli sjukt mysigt! Älskar att ha mkt att göra, hahaha, men vem gör inte det ;)

Xoxo / Josefine

16 Februari

Jobbet igår var skitsegt.. Men fick sluta lite tidigare för det fanns inget att göra. Så det var ju skönt! Då gick jag, Evelina och Jenna och tog en öl. Som blev två ;) Himla trevligt sådär efter jobbet!!

Idag har jag jobbat på dagen. Vad skönt det är. Jag är en sån människa som tycker det är bättre att gå upp tidigare och jobba och sen komma hem skapligt och hinna göra ngt efter jobbet, än att sova till typ 10, halv elva och sen vänta på att man ska åka och jobba. Sen inte hinna göra ngt efteråt.



Det var kul på jobbet idag! På lunchen blev det varsin semla för mig och Evelina.
- Går det bra att den laktosfria är glutenfri också? Ehh, ja men varför inte :P Brukar inte vara så förtjust i semlor, men denna var jättegod! Men synd att min specialsemla var så mycket mindre än de vanliga. Men det är väl bra också, semlor är ju inte världens nyttigaste ;)



Skulle egenligen blivit en fika med Evelina efter jobbet, men tiden var knapp, så det fick bli te-drickandes och pratande/skrattande i fikarummet på jobbet en timme eller så. Alltid lika trevligt :)

Somnade på tåget hem. Var rädd att jag hade missat att gå av hemma, men jag vaknade till precis när tåget stannade. Sen var det bara att sätta sig på cykeln och cykla hemåt i snön. Mina fötter var som isbitar när jag kom innanför dörren. Så det var på med tofflor på en gång!

Snart så kommer Eric hit. Det ska bli mys <3

Xoxo / Josefine

Yes!

Har gjort två ord-prov nu och fick superbra resultat!!

Lycka!!

15 Februari

Nu sitter jag här och bloggar lite. Borde plugga på ord till HP idag, men först ska jag kolla klart på Heroes-avsnittet som jag somnade till igårkväll ;)

Sen ikväll blir det jobb med världens bästa Evelina! <3 Har saknat henne!

Xoxo / Josefine

14 Februari ; Jättemysig kväll med min älskling

Eric kom hit igår eftermiddag, vi bokade bord på Afrodite innan vi gav oss iväg till stan.

Jag fick jättefina rosor av min älskling!



Favoritklänningen.



Det var världens dimma på vägen till stan, så det blev att åka i 50 på 90 vägen.. Jag som åkt den vägen 1000-tals gånger kännde knappt igen var vi var någonstans. Men vi kom fram till sist. Eric har nu lärt sig att fickparkera :) Duktigt.

Jättemysigt på restaurangen och vad god mat det var! Ahh! Vegetarisk tallrik, mums!





Jag älskar dig Eric

Alla <3 Dag

Idag är en dags som alla andra egentligen. Men vill endå vara med Eric idag <3
Han kommer hit runt 4. Sen ska vi åka och äta ute. Jag har panik. Vet inte vad jag ska ha på mig eller hur jag ska ha håret :P I-landsproblem känner jag. Haha!

Idag har jag iaf städat rummet och duschat. Ska precis ta och fixa håret. Blir nog volymtången som alltid annvänds flitigt ;)



Xoxo / Josefine

13 Februari

Hello.

Gårkvällen var som sagt skit trevlig! Vaknade upp hos pojkvännen att jag var törstig :P Hade drömt att jag drukit en massa vatten.
Men mest vaknade jag av att min mage värkte som bara den. Fyfan vad ont det gör.. Eric skjutsade hem mig och sa till mig att ta det lugnt och inte göra ngt annat än att slappa. Så jag har kört med Zon idag, sett på ett 24-avsnitt, spännande!

Sen på kvällen blev det melodifestivalen med familjen. Mysigt! Andreas Jonssons låt var sjukt bra! Väldigt fin. Mamma hade en överaskning sa hon, så det blev tittades/sovandes till Avatar fram tills nu! Den filmen är underbar! Somnade dock, men det är för att den är så himla läng!


Nej, nu ska jag gå och lägga mig. Imorgon är det Alla-Hjärtans-Dag. Jag och Eric ska ut och äta har vi bestämt, och umgås hela dagen. Ska bli mysigt! Jag är så himla kär <3


Gårkvällen!

Det var sjukt kul igår!

Började med att alla samlades hemma hos Ronja. Vi skulle överaska Madeleine som fyllde 18! Shit vad länge sen det var jag som fyllde 18.. Aja, men iaf. R och M kmr innanför dörren, då hoppar alla fram. Och vad rädd hon blev hon sprang iväg. Ronja skrattade så mkt att hon inte fick luft. Det var kul :)

Sen blev det prat/skratt/ölspelande och sing-star sjungande. Innan vi begav oss mot stan. Där blev det först Platå, inget folk, vidare till Pitchers som hade lite mer folk. Dansade en massa.

Ville inte säga hejdå till Ronja när jag skulle till tåget. Den människan är så underbar! DU är min bästa vän <3

Lite kort från kvällen:


Vickan


Louise


Födelsedagsbarnet och Ronja







Ölspel




Glitter!




Tack för igår allihoppa!

12 Februari ; Utgång!

Idag har jag inte jobbat. Har varit med Eric en stund på dagen. Mys <3

Nu har jag precis fixat mig klart för kvällens utgång! Ska bli skikul!



Kommer få ont i fötterna efter dans i dessa skor, men jag älskar dem!!

Nu ska jag gå ner och få i mig lite mat innan jag ska dra iväg!

Hoppas ni har det roligt ikväll!

Xoxo / Josefine

11 Februari

Idag blev det farande till VC. Får se om det hjälper med ZON. Men helvete vad ont det gjorde när jag var där, jag höll på att svimma det var inte kul alls..

Hälsade på johanna på praktiken.
Sen hem och laga mat innan jag skulle iväg och jobba.


Myskläder
VS
Jobbkläder


Länge sen jag hade kavaj så tycket att det var dags.

Usch det var inte alls roligt på jobbet. Men satt och pratade med Peter typ 3 kvart :P Då gick tiden lite snabbare iaf.

Sen var det hem och sova. Somnade på tåget hem..

Xoxo / Josefine

10 Februari

Ville inte tvätta bort lockarna så körde på det idag med ;)



Jobbade på dagen och efter jobbet blev det en fika med Ronja!
Det var längesen och välbehövligt! Supermysigt! Skulle inte klara mig utan den människan <3

Xoxo / Josefine

9 Februari

Tidagen flöt på som vanligt. Jobb på dagen. När jag kom hem var jag faktiskt duktig att plugga till Högskole provet och det gick skitbra! Har aldrig varit så glad tror jag! Och att Eric kom hit gjorde inte mig mindre glad :) Anmälde mig nu också, så nu finns det ingen återvändo!

Fick komplimanger för mitt hår på jobbet idag, det var kul!


8 Februari

Hallo hallo!

En ny vecka full av nua krafter. Så kändes det dock inte på morgonen när man måste pallra sig upp vid 6.. Jobb på dagen. Det var som det brukar. Tomt utan min Evelina på jobbet! Vi får hoppas att det blir några dagar tsm nästa vecka, för jag måste ha min blondin där!





Slapp outfit såhär på måndagen :)

Åkte hem efter jobbet. Städade lite. Sen kom Eric hit. Det var mysigt <3

Helt vanlig måndag.

Xoxo / Josefine


6 Februari

Vaknade av att Eric skulle iväg på fotbollsmatch sådär vid 05.45 :O Men jag sov kvar en stund. Gick upp fixade mig fick en macka och sen begav jag mig till stationen i mjölby. Skulle in till stan och fika med Ronja och Vickan. Fick vänta en stund på Ronja, men det var för att jag kom in tidigt. Hennes nya bil var superfin!

Vickan kom i tid :O ;) Haha! Vi satte oss på Café m. Där blev det en massa prat och skratt som alltid. Känns som att det var en evighet sen jag träffade Ronja. Typ två evckor sedan men endå, med tanke på att vi brukar ses en gång i veckan så var det länge sedan :)

Det var supermysigt att fika med er idag tjejor! <3

Har varit så irriterad idag! Varför prioriteras hon framför mig? Jag blir så arg, vad har jag gjort för fel undrar jag? Fan.


Nu är jag hemma, ska snart hoppa in i duschen. Om ngn timme kommer Evelina hit <3 Då blir det melodifestivaltittande och tjenare kungen :) Ska bli supermys! Blir så glad av den människan!



Nu blir det dusching!
Xoxo / Josefine


5 Februari; FREDAG!

Hello!

Fredag, härligt! Det var roligt på jobbet och framåt eftermiddagen märktes det att det var fredag, alla var flummiga. Gjorde ngn nått roligt så garvade vi allihop ;P Humorn var låg sådär framåt tre, haha, men det var kul!


Mysig top från gina och svarta strumpbyxor blev kläderna för dagen.

Kom hem en sväng efter jobbet, kollade på The hills och The city. Superbra! Sen åkte jag till min älskling! Åt god mat och tittade på film. Jag somnade såklart :P

Xoxo / Josefine

4 Februari

Jobb som vanligt på dagen. Sprang lite ärenden på lunchen, sen jobba sista timmen och sen hem. Skönt.

Jag följde med mamma och johanna och handlade på kvällen. Var tänkt att jag skulle plugga till Hp, men det har inte blivit av denna vecka heller.. Näste vecka SKA det bli av!

Gjorde också pannkakor när jag kom hem och jag lyckades att vända alla utan att de gick sönder! Ahh, vad stolt jag var av mig själv! :)


Älskar denna topp/stickade sak! Jättefin! Lite opraktisk eftersom den åker ner hela tiden dock ;)



Xoxo / Josefine

3 Februari ; Snö, snö åter snö

Det blev att knalla till stationen idag. Går inte att ta sig fram på cykeln. Jag gick skapligt för att inte behöva springa i snön. Iskallt ute när det snöar emot ansiktet, så det var bara att dra ner luvan så långt ner framför ansiktet som det gick och gå med huvudet nedåt. Det spelade ingen roll, blev dyngsur endå..


Innan jag skulle ge mig ut i snökaoset.


Jag kom fram runt 07.47 och då ser jag att det rullar in ett tåg, (ska egentligen med 53, men trodde inte att det skulle komma ngt), jag hoppar på det! Sen när jag kmr till stan, vad rätt jag hade. Det jag skulle åkt med var inställt. Jäkla flyt!

Det var kul på jobbet idag :)

Var och fikade med Evelina efter jobbet. Det blev café m igen. Satt där med varsin rabarber/grädd te och pratade och skrattade en massa. Supermys!! <3



Vi begav oss ner mot tåget. Hennes tåg kom som det skulle, mitt gjorde inte det. Det stod först att det skulle komma 40, sen 44. Sen när klockan hade varit 44 i typ en kvart/tjugo min då kom tåget. Yippie! Inte en dag för tidigt. Jag hatar Östgötatrafiken. Varför ska jag behöva betala ett dyrt månadskort om inte tågen går som de ska? Blir förbannad!

Nu har jag precis hoppat ur ur duschen och ska g¨och borsta tänderna tänkte jag.

Imorgon blir det jobb igen, lika så fredag. Härligt!

Xoxo / Josefine


2 Februari

Idag var jag glad när jag vaknade, inte för att jag skulle upp och jobba utan att det inte gjorde lika ont i magen längre! Var dock inte lika glad att min hals hade svullnat upp, så det var bara att springa ner till vattenkokaren och göra te och hoppas på det bästa. Hittade ett par jeans i garderoben som jag inte haft på jättelänge. Hade nästan glömt bort dem, men idag åkte de fram igen! Sån är alltid lika kul när man hittar saker i garderoben.



Cyklade till stationen som vanligt. Inte skottat på småvägarna, men på de större vägarna var det lätt att ta sig fram. Tåget var sent som vanligt, vilket gjorde att jag missade bussen och gick upp till jobbet. Inte bra för halsen.. Det blev en massa te drickande på jobbet. De har börjat med frukt teer nu. Perfekt!

Gick en snabb shopping runda på lunchen, jag och Evelina skulle ha leggings, hon hittade, inte jag. Jag vill ha sånna med fickor på!

Dagens citat: "Oj, hade jag sagt det? Att du skulle få göra det?" Ja, inte ett dugg ledsen för att han gjorde mig ledsen. Har lust att skriva ngt riktigt elakt nu men det ska jag inte göra.


Väl hemma tänkte jag att jag skulle städa mitt rum för det behövs, men jag orkar inte det. När har man motivation till det? Jag brukar ha det på kvällarna när alla gått och laggt sig, men då kan man inte ta fram damsugaren och börja städa. Så jag får tvinga mig själv att göra det imorgon!

Nu ska jag gå och ta ur linser och ta bort smink och dra på mig min rosa mjukisdress och titta på Sex and the City, då blir jag alltid glad igen ;)



Xoxo / Josefine

1 Februari

Shit! Det är redan februari. Vad tiden går hörrni.

Måste sätta fart på HP plugget nu!

Idag har jag jobbat som vanligt. Alla har tjatat på att jag ska till Akuten med min mage, men jag vill inte. Det är inte akut, då för jag väl sitta där hela natten. Vet inte hur jag ska göra med det..

Idag gick inte tågen som de skulle. Det hade hänt en olycka utanför linghem. En snöskottare blev påkörd av ett X 2000 tåg. Så himla hemskt!


Träffade Irma på vägen hem. Hon åkte bil, medan jag skulle cykla hem i snöovädret, fubb.

Nu ska jag gå och sova gått folk. Det är en jobbar dag imorgon också!

Xoxo / Josefine

31 Januari ; Mysdag

Mysdag med Eric <3

Vi åt en långfrukost, tittade på film och myste.

Tittade klart på denna film, visst den var väl lite bra, men lite för förutsägbar.



Xoxo / Josefine

30 Januari, Buzz, Bowling och Pitchers!

Vaknade av ett vattenfall. Trodde jag.. Men det var Evelina som drack vatten. Supertrevlig kväll hade vi. Men fötterna tog stryk av klackarna. Men vill man vara fin så!

Fick skjuts hem av hennes mamma. Supergulligt.

När jag kom hem blev det frukost och hopp in i duschen. Det var dags för bowling på kvällen!

Jag åkte med 7 tåget in till stan och mötte upp Eric, Daniel, Peter och Abbe innan vi skulle bege oss mot Alex och Natta. Blev en cider där innan taxin kom och hämtade upp oss. Limo-taxi! De ni! Haha!
Hemma hos A&N var det IL och faceare, det var trevlans! Det blev Buzz ett bra tag sen in till Strandgatan för Bowling! Lite trångt i bilen med 7 personer men det funkade :P
Jag var helt inställd på att vinna bowlingen, men med ngra cider i kroppen kanske det inte var den bästa idén jag haft. Men tvåa kom jag iaf, av fyra :P

        

När vi spelat klart ville jag hem, var trött efter fredagen och hade ont i magen, men Eric ville ut. Så blev det och det var kul! Pitchers igen. Det är kul för att det är nytt, men alla känns så små ute på krogen! Varför är det så? Aja, dans dans blev det innan vi begav oss hemåt mot Mjölby i Nissan. Jag somnade. Skönt!

Trevlig kväll allihoppa!

29 Januari

Jag kunde inte sova bra inatt. Kunde inte ligga bekvämt eftersom att magen gjorde så ont.. Såv väl fyra timmar eller någonting. Lite var det iaf. Men var pigg när jag vaknade och kunde inte somna om. Känndes värre i magen också. Så jag sjukanmälde mig från jobbet, och ringde vc. När de ringde upp svarade de att jag skulle höra av mig till Motala. Hur fan tar man sig dit liksom?

Jag och Erick gick till stationen i mjölby för att åka till jobb/hem med tåg resp. buss. De kom ungefär samtidigt så vi sa hejdå.

När jag kom hem så ringde de från Motala och sa att jag skulle komma dit vid halv 3. Det var ett jäkla hej och hå om jag skulle ta mig dit eller inte. Men mamma åkte hem från jobbet så jag skulle slippa åka själv. Eftersom att det var en jourtis skulle jag kunna få sitta hur långe som helst.

Men när vi väl kom fram så fick jag komma in på en gång.

Det var ju bra det, men det jobbiga var att de inte hittade ngt fel på mig. Skönt, fast endå jobbigt, för jag har skitont! Så jag ringde till VC igen. De visste inte vad de skulle göra, så de skulle ringa tillbaka till mig när de visste ngt.

Fyfan, de kan ingenting på VC, gillar inte skiten!

Jag och mamma kom hem, satte på lite te och pratade. Mysigt!


Jag packade väskan för att åka till Evelina. Det var utgång som stod på schemat!
Åkte hem till henne, åt mat och fixade oss. Åkte sen in till Eva tsm med Evelinas tjejkompisar och förfestade innan det blev krogen och Pitchers! Eva körde på danska hela kvällen, haha det var kul!




Dert blir ju såå snygga kort med mobilkameran min. Nat, men hade ingen väska med mig att ha kameran i.

Supertrevlig kväll Evelina! <3 Det måste göras om!

28 Januari

Jobbade på dagen, skönt! Kommer bli en rätt hyfsad lön känner jag. Härligt!
Fick sällskap idag på tåget av grannen. Trevlans! Har inte pratat med henne på ett tag.





Älskar att gå omkring i stickat när det är vinter, det är så mysigt! Vet inte hur många stickade tröjor jag har, men det är en del :P

Efter jobbet åkte jag hem, städade lite. Packade väska och åkte hem till min älskling! Jag var hungrig när jag kom till honom, så vi åkte och köpte pizza. Första gången i år, det får bli ett tag till nästa känner jag, för det är inte nyttigt. Men jävlar i havet vad gott det var! Det var fetaost, svarta oliver, paprika och mozzarella på! Ahh! Mums!

Skulle kika på film senare på kvällen. 2012 närmare bestämt, men jag somnade i hans armar och ville inte gå bort när han väckte mig <3

Xoxo / Josefine

27 Januari ; LÖN!

Eller ja lön och lön, men lite blev det iaf. Januari är ingen rolig månad, blev inte så mkt jobbat förra löneperioden. Men men det skulle räcka till skor iaf!

Jobb på vanlig tid. Så skönt! Att slippa behöva komma hem sent och kunna njuta av kvällen när man kommer hem!

Efter jobbet var det dags att sätta sprätt på pengarna :P Jag och Evelina har planerat utgång på fredagen, så vi var på jakt efter partyblåsor + skor!

Egenligen var det inte meningen att det skulle bli skor, men så blev det. Att gå förbi en skoaffär när det är rea.. När man har fått lön.. Är ingen bra kombination! Så det blev ett par skitsnygga skor!



Blev även en plånbok, nästan identisk med den som jag blev av med. Så det känns liite bättre..

Sen en partytop från gina. Supermysig! Bild på den senare, ligger i tvätten tror jag :O

Skulle åkte hem till Eric på kvällen, men efter en halvtimmes släpande och pullsande i snön, dragandes med en cylek vars hjul inte kunde snurra i snön var jag inte så pepp på det. Ville hoppa i i duschen direkt och gå och lägga mig, vilket var det jag gjorde också. Usch, hatar all denna snö, nu för det sluta!

Xoxo / Josefine


26 Januari

Vaknar av ett sms från chefen på jobbet som vill att jag ska komma så snabbt som möjligt. Så det var bara att stressa upp ur sängen och in i duschen. Äta frukostlunch och dra på sig kläder och åka. Så var inne till tolv.

Gick bra på jobbet. Jag fick jobba så länge jag ville så var kvar till sju ungefär.

Efter jobbet gick jag och Evelina och fikade! Det var supermys!
Den människan gör mig glad.



Jag är riktigt blåst ibland. Jag frågade om de hade laktosfri mjölk eftersom jag ville ha varm choklad. Då sa hon i kassan att de hade lite kvar, men att det nog inte skulle räcka till hela. Hon frågade då om hon kunde blanda med soyamjölk. Jag sa okej. Det var riktigt klanigt gjort. Jag VET sen tidigare att jag får ont i halsen av det, men jag ville prova och se om det hade gått över. Men så var inte fallet. Det slutade med en väldigt svullen hals och svårt att andas, så ingen soyamjölk för mig mera!

Hur som helst var det supermysigt att fika! <3

Xoxo / Josefine

25 Januari

Nu blir det lite bloggande här om veckan som varit.

Jag har verkligen inte haft tid att sitta vid datorn denna vecka, så jag får berätta nu ist vad jag har gjort.

I måndags mådde jag och magen sådära. Jag skulle jobba kväll, så hann ta det lugnt en stun på dagen. Satt och tittade på sista delen av Johan Falk filmen, så stört bra! Men sorglig i slutet..
Jag får sms av chefen vid 14.15 och han undrar om jag kan komma tidigare till jobbet idag. Så jag åkte in till stan och var inne vid tre tiden, ska börja fyra egentligen, så det var ju skönt att få en extra timme!

Träligt att komma hem så sent, men somnade bums när jag kom hem.

Xoxo / Josefine

RSS 2.0