Utgång

Dagen började med 80 års kalas för Erics söta mormor ute i Motala på ett mysigt värdshus där det bjöds på trerätters. Hem till Erics familj sedan då det blev musik och sjungande och mycket tårta :) Nu sitter jag på pendeln till Linköping ska in och träffa Ronja och Vickan :) ni är bäst, saknar er! <3


Veckan

Måndag Jobb på dagen sen gymet på kvällen. Tisdag Jobb som vanligt. Åkte till skogssjön med mamma och pappa. Sprang spåret där och badade. Men vad kallt det var ;) Onsdag Jobb som vanligt. Handlade nya löparshorts. När jag kom hem satt min fina syster och väntade! Hade inte en aning om att hon skulle komma hem! Mysigt! Gav mig ut på en löprunda för att inviga nya shortsen och svängde även förbi gymet. På kvällen satt vi hela familjen ute på altanen och år jordgubbar och nyplockade blåbär. Mysigt att hela familjen kan vara hemma samtidigt :) Torsdag Står och väntar på tåget in till Linköping, det väntar jobb som alla andra dagar. Tog lite kort vid stångån igår på lunchen. Linköping är vackert på sommaren :) / Josefine


Bad

Hej! Idag var det fint väder så jag och pappa bestämde oss för att åka och bada. Till Lagunen bar det iväg. Jättefint var det, har aldrig varit där tidigare. När vi kommer dit så blir det molnigt och blåsigt såklart. Det blir ett dopp iaf, underbart vatten! Ser nästan ut som utomlands när det är sådan härlig grön färg :) Vi pressade en stund i våra solstolar trots blåsten. Sådan far sådan dotter eller hur brukar man säga ;) Nu ska jag sova. Imorgon väntar en ny jobbarvecka. Godnatt!


Tjejkväll i Stjärnorp

Tänkte lagga upp lite bilder från när jag var i Stjärnorp med Ronja och Louise. Senare kom även Vickan förbi en stund :)
 
Mycket prat och skratt, hoppande på studsmatta, knott, myggor, getingar och fågelungar, grill med paraply, nattbad, fanta och rosé, kolbitar och mycket annat.
 
 
Mysig helg med mina favorit bruttor! <3
 
/ Josefine

Oj, det fungerar!

Blogg-appen funkar äntligen! Har inte bloggat på väldigt länge nu. Blir inte att jag drar igång datorn och skriver på bloggen när mobilen är så smidig :) Jobbar och står i om dagarna. I onsdags fick jag migrän. För första gången i mitt liv. Usch det var obehagligt. Hela huvudet kändes ihoptryckt och jag mådde illa. Idag på eftermiddagen lyckades det släppa. Nu ska det bli lite mer bloggande framöver :) om appen håller sig fungerande ;) / Josefine


Nationernas hus

Hej!
 
 
Gårdagen var jättekul! Mötte upp Ronja och Louise på Stora Torget och sen gick vi vidare mot Nationernas. Där blev det mat och en hel del Rosévin! Härligt! :)
Blev även en massa prat. Såg en massa människor från Berzan, Skrattade och flummade. Träffade Vickan ute också en stund :)
 
En härlig kväll med andra ord!
 
 
 
"Kyrktornet ser inte verkligt ut!"
 
Hemgång blev det vid halv tre så är lite sliten idag måste jag säga ;)
Eric åker hem från Kalmar idag så ska träffa honom när ham kommer hem. Har inte sett honom på en hel vecka. Så nu är det på tiden. Vi jobbar så olika tider så det går inte ihop sig att ses alltid. Men idag har vi båda tid :)
 
Nu ska jag titta på Once upon a time. Har blivit en ny favorit serie.
 
/ Josefine
 

RSS 2.0