30 mars

Helloo

Måndag igen, jäklar vad helgen gick snabbt. Strul med tåget i morse. De åkte 4 minuter innan :S Tåget innan vad sent, sen kom det ett till tåg 4 minuter efter mitt. Weird.. Aja

Hade redovisning på religionen, det gick väl bra :) Sen vänta ja o Y på att vi skulle ha Eng i 40 minuter. Får veta att det inte blir ngt.. Vi drar oss ut och skilljs åt. Får ett samtal av M som säger att vi ska ta närvaron, ja springer tillbaka. Upp ända upp i H-huset. Ingen lärare där inte! Irriterande.
Han iaf med de tåg jag ville, träffade min älskling och vi hade sällskap på tåget hem. Jag åkte med till tågets slutstation ;) Stannade där ett litet tag, fick prova hans urväxta skidkläder. De sätt som ett smäck på mig, snygga var de också! :D Nice!

Hoppas bara att armontet går över. Känns lite bättre nu, men är livrädd för att sova på den. Tror att det är därför jag har ont i nacken när jag vaknar för att jag bara har sovit på en sida... Det knäcker till i armen så fort jag gör något, det bådar inte gott kan ja medge.

Nu ska ja borsta och gå o sova.
Får jobba på ons o tors, så det blir plugg imorgon och innan jag ska jobba båda dagarna, då borde jag hinna bli klar med allt som ska göras. Gjorde klart Religionen nu, har två små uppgifter kvar på den, sen är det psykologin, har inte börjat än och det är en stor uppgift! Men det gäller bara tt planera så klarar man det mesta. Jag är superbra på att planera, det gäller bara att föjla det också. Men det ska gå!
Ska ta med mig datorn dessa dagar så inget händer! Är forfarande irriterad för det med näringsläran, men blev klar i tid endå.

På onsdag öppnar Bosses!! Då ja och min kära blondin dit! Ska bli mys!

Sova var det.

PUSS!!

28-29 mars; Från läsigkt till kul till rädsla

Vi bestämde oss för att fira vår ett års dag lite på lördagen med. Det gjorde vi genom att ta en tripp till Kisa för att åka skidor. Jag har aldrig stått på ett par skidor tidigare och var lite nervös och uppspelt för hur det skulle gå. Vi givk upp tidigt och fick med oss allt, sedan bar det iväg.
När vi kom fram o jag ser hur branta backarna är får jag en chock! Jag bara stirrar på backarna med stora ögon och utbrister: Nej, jag ångrar mig, nu åker vi hem igen!



Min snygging <3

Men så blev det inte. Vi lyckades få på oss skidorna utan några större bekymmer och satte oss i liften. Jag vågade inte åka eda upp så vi stannade en bit upp i backen bara. Det var läskigt bara de kan ja säga. Usch, vad högt det var. Jag kunde inte stå still så ramlade stup i ett (detta var när vi stod still i backen). Jag lyckades inte få stopp på skidorna och försökte hålla emot med stavarna. Till en början gick det rakt ned för mig, jäklar vad snabbt det gick! Det visade sig att  man inte skulle göra så. Jag blev irriterad skrev på E att jag inte kunde och ville inte mera. Småbarnen stirrade bara på mig när jag låg förbannad i backen, medan de satt på liften på väg uppåt.


Jag i backen :)


Tillslut lyckades jag få grepp på hur man skulle göra och E tyckte att vi skulle prova enda upp ifrån backen. Och det gick väl bra första gången. Då tkte jag att det var riktigt roligt. Men andra gången vi skulle åka uppifrån.. Då hände det..

Jag föll på något konstigt sätt, för jag minns inte hur, slog i huvudet. Tror dock att det var framåt så jag slog kullerbytta. Skrapade upp näsan och fick otroligt ont i vänster armen. Det kom fram en sjukvårdare till oss och frågade hur det gick, just då tkte jag att det kändes inte så farligt. Vi tog oss ned, åkte skidor ned, och sate oss på en bänk. Då det inte blev bättre i armen pratade vi lite med sjukvårdaren.
Jag ville inte åka mer, så vi  begav oss hemåt.

När inte armen hade blivit bättre framåt eftermiddagen bestämde vi oss för att åka till akuten. Mamma och Eric följde med. Där fick vi sitta ett tag och de sa att jag skulle röntka armen. Efter 3 timmar sa de att armen inte hade någon spricka utan att jag hade fått en stoor smäll och troligen stukat armen. Vilken lättnad det var! Men får inte bära tunga saker med den, eller rättare sagt jag kan inte bära tunga saker. Hoppas att det blir bättre till påsklovet, då vi ska till fjällen..

Idag känns ungeför som igår i armen, men känner också av träningsverken i hela kroppen.. Inte så skönt. Har haft ont i huvudet också, så balträning var inte så smart när jag inte kan hålla upp armen, därför blev det inte det för oss idag. Jag har slappat mest och tittat på Heroes.
Har precis gjort klart näringsläran och nu har jag kommit på ett sätt då det inte gör ont att skiva på tangentbordet, efter jag var klar med uppsattsen...

Nu ska ja sova.

PUSS O KRAM

27 mars; 1 år <3

Ett år har jag varit tillsammans med min pojkvän. Han är helt underbar!
Jag förstår inte hur tiden kan ha gått så snabbt, men det är väl för att allt har varit så bra och för att jag är så lycklig med honom.

Älskar dig Eric <3




Efter skolan kom han förbi och lämnade en stor bukett rosor! Det var så fina. Jag blev rörd till tårar av kortet: Till min älskade en ros för varje underbar månad med dig <3





För att fira lite åkte vi och spelade bowling i stan. Det var mysigt. Vi fick ingen bana direkt utan vi fick vänta ett tag, men det var mysigt att bara sitta o prata. Jag gjorde mest strikes och enlig mig vann jag. När jag slog min sista så gick tiden ut precis och den blev inte med räknad.. Lite surt, men jag var glad endå.

Supermysig dag älskling <3

25-26 mars

Helloo.

Ett bra tag sen uppdatering. Men så blir det när man har mkt o göra :)

På onsdagen kom studetnmössorna!! Så fina de var! Då blev jag pepp på att ta studenten, för första gången. Innan har det kännts som om man kommer lämna alla och man inte kommer ha någon kontakt alls med någon. Men så kommer det inte bli om man inte vill att det ska hända. Jag o R har stoora planer inför avslutningen i kyrkan, haha. Nae inte stora men det kommer att bli roligt.

Efter skolan var det balträning, både jag och Eric blev snurriga eftersom vi inte mådde så bra någon utav oss. Men smart som jag e åkte vi hem till honom sen. Inte bra om ja e sjuker, men kännde mig bra efter ett tag.. Skulle inte stanna där så länge men det blev en stund. Sen var det dags för mig att åka hem, hade cykeln på stationen hemma. E erbjöd sig att cykla o jag skulle ta bilen, men ja tkte att det var mitt ansvar att ta cykeln. Är han inte söt som åker sakta med bilen efter och brevid mig hela vägen hem? För att se så jag kommer hem ordentligt. Så gulligt ! <3

På torsdagen skulle det bli första gånge på mitt nya jobb. Jag var glad, men samtigit nervös. Hade nån timme från det att jag sluta till att jag skulle jobba, gjorde näringsläran i skolbibblan. När jag har skrivit i säkert 40 minuter, försvinner allt. Det var en gubbe som hade dragit ut fel sladd. Jag blev så otrloligt förbannad! Där var allt de förjäves..
Fick träffa E en stund inna jag skulle jobba sen, det var behövligt :)
Det gick ganska bra för att vara första gången på jobbet endå.

Ciao!

24 mars; DH

Blev inte ngt pluggande idag. Var tänkt så, men har som sagt inte haft ork till det. Tycker i o för sig att näringsläran o psykologin ska bli kul att skriva, men måste ha motivation.
Det får bli imorgon innan balträningen ist. Det ska bli kul o dansa om ja inte får värsta hostattackerna, vilket jag har nu.. Om ja dansar får träffa min älskling också, som med ligger hemma o e sjuk, stackarn. Jobbit att vara ifrån honom <3



Ikväll är det äntligen dags för Desperate Housewives :)


24 Mars; Prov, halsont & deverse annat ont

Hallelåja!

Det måste var något fel på mig. Seriös. Tyckte att jag kunde det mesta i fysiken, känndes bra i morse o allt. Men när det kom till provet var det stop. Så svårt! Fattar inte varför kan de inte göra lite lättare prov så det är begripligt, för de flesta uppgifterna förstod jag inte hur man skulle göra.
Eller så är det bara jag som tyckcte det var svårt. Har hur lätt som helst för att plugga hemma, skriva uppsattser osv. Men när det kommer till fysikprov är jag körd.
Inte nog med att provet låg på bänken framför mina förvirrade ögon, snorade jag som jag vet inte vad. Min näsa vägrade sluta rinna.. Halsen är fortfarande som en elefanthals (tjockleken) och min mage gör ont..

Åkte inte till pappa sen. Vi kom bestämde att det var bäst så. Skulle varit mysig att sitta o äta lunch med honom nu. Men inte när jag mår såhär som jag gör nu.. Det får bli snart :)


Nu ska ja titta på Heroes.
Gör nog lite näringslära och psykologi sen, om jag orkar. Jag är helt orkeslös så det är inte klokt.



Hoppas ni har det bra!

FYSIKPANIK

AHH, vill verklligen inte ha prov imorgon!

Efter provet ska ja iaf ner på stan o fixa lite saker :p Sen eventuellt åka in till Pappa o äta lunch, det kan bli trevligt. Länge sen jag gjorde det nu :) Får se hur det blir.

Nu ska ja sova. Måste ta ett tidigare tåg imorgon. Jobbigt.. Men vill ju inte komma försent som jag gjorde till ett kemiprov i aulan en gång. Det var bara pinsamt.. Usch nej inte igen.

Godnatt!

20-23 mars; Allt som hänt

Hallå!

Internet har inte fungerat här hemma så har blivit lite dåligt med uppdateringar.

Fredagen blev inte riktigt som planerad, hade planerat att göra för mkt helt enkelt :p På kvällen blev det iaf Domkyrkan. Lite anorlunda att spendera tid där en fradagkväll. Intressant vare.
Efter det blev det utgång med Ronja & Vickan. Blev 55:an och lite senare på kvällen, Platens. Kvällen bestod av massor prat o skratt. Det var behövligt. Så otroligt behövligt, bara koppla bort tankarna på att man kanske kommer att lämna alla efter studenten, eller att de lämnar en kvar..
Aja,
Tack för kvällen tjejer! :D

Promenaden ner till rese med min blondin <3 Vi förstår varandra ända in i själen. Älskar den människan så mycket att det inte går att beskriva med ord! 


<3




På lördagsmorgonen vaknade jag upp i min älskade mjölbybos armar. Och sedan åkte jag iväg hemåt med tåget.

 
Min plutt o jag <3

Då var det en liten tjej som pratade med mig om att hon hade klämt sig i fingret med sina nya rosa solglasögon. Stackars liten :)
Väl hemma åkte mamma o jag till stan, det blev en mor och dotter dag. Vi handlade skor ;) Hittade till Balen/Studenten vilket var en stooor lättnad. Vi åkte också och fixade min balkänning. Så otroligt fin den är!
Kvällen blev lungn med filmtittande med mamma o pappa. Tittade på två läskiga filmer, så kunde inte sova sen.. Lite jobbigt. Borde lärt mig vid det här laget att jag inte kan se läskiga filmer, men men :p




Söndagen var det tänkt att jag skulle plugga. Lite plugg blev det, men eftersom pappa fyllde var vi tvugna att gratta honom lite med :) Hans kompis kom o överaskade honom, de hade med sig sin vovve, så gullig hon var :) Jag skulle åka o hämta johanna o andreas senare på dagen, Ta min bil, säger pappas kompis. Jaha.. Men det gick bra.


Idag på morgonen vaknade jag av att jag kännde mig som en elefant. Eller iaf min hals kändes som det.. Men pallrade mig iväg till skolan. Hade fått MVG på näringslära provet! Josse glad :D
Samhäll om nazism, intressant. Håltimma med fysikplugg. Religion i slutet av dagen.
Sedan när jag klev av tåget hemma kännde jag att min hals inte mådde bra.. När jag kom hem kollade jag i halsen och det äckliga var tillbaka som jag hade för några veckor sedan bara.. Usch, vill inte bli sjuk igen. Är ju redan det ioför sig, men vill inte bli så sjuk som jag var när min hals började se ut såhär som den gör nu..

Men tog mig i kragen o pluggade det sista inför fysikprovet imorgon. För att hålla mig vaken och allert gjorde jag en kladdkaka, den blev suoergod! Tror det var fler i familjen som tyckte det för den är slut nu ;)

Nu tänkte jag titta på heroes för att koppla av denna stressade vardag jag befinner mig i.

PUSS o GODNATT!

19 mars; Namnsdag :)

Hallelåja.

19 mars idag = namnsdag. Ingen som gratta mig i skolan här inte :P

Nae det var jobbigt att vara i skolan idag. Kände fortfarande halsont, magont och huvudvärk när jag vaknade, men var tvungen att gå idag. Gå på fysiken o ta hem alla böcker till det. Orkade dock inte hela dagen.
Åkte till E för att bara slappa o prata. En sväng i lilla mjölby blev det med ;) Det var gulligt gubben!
Kände inte alls av halsontet efter ett tag. Men när han skjutsade ner min till stationen och jag var tvungen att gå ur bilen, kände jag att halsen började svullna igen..

När jag kom hem möttes jag av en rosbukett av syrran. Hon är för söt ibland. Den var superfin :) Tack! <3





Som man kan se på bilden var det sedan dags för fysik plugg. När älsklingen skulle hjälpa mig gick det inte så bra. Vi fattade inget! Allt blir 1 eller så blir det fel! Men när jag körde på lite mer på nästa kapitel gick det galant. Iaf efter ett tag.


Morgondagen består av skola, plugg och jobb.
Sen ska jag lägga upp min klänning och fixa med den.
Hitta skor till balen. 
Kanske hittar en klänning till studenten med, vem vet? Tror dock inte att det är särskillt troligt men iaf. :)
Senare på kvällen ska vi till domkyrkan med Religionen.
Efter det blir det utgång med tjejerna :D Längtar!

Mycket ska hinnas med, men det fixar sig tror jag :)

Nu ska ja gå o ta ur linser o gå o lägga mig. Ser ingenting på ena ögat.

PUSS O GODNATT!


Du ska veta att jag kommer alltid att älska dig.


18 mars; Sjukdag

Idag är jag hemma o mår inge vidare. Halsen är svullen, ont i huvudet och magen. Samt att min nacke gör ondare än vanligt. Kan inte röra på huvudet..
Måste verkligen plugga på fysiken, ska se om det går att läsa lite nu efter att ha sovit och tittat på heroes.





Hoppas ni mår bra :)


17 mars; Kärnkraftverket i Oskarshamn

Hallelåja!

Idag var det alltså dags för klassresan, eler vad man ska kalla den, till Oskarshamns Kärnkraftverk. Började med en tågresa 06.54. Upp till skolan. Ser en LHC-buss. Inte glad, de förlorade ju igår.
Jag orkade inte se klart hela. Tänkte gör de inte mål i 4:e går jag o lägger mig. Och de gjorde inte mål heller. på morgonen frågade jag pappa hur det hade gått i matchen. Han sa att han hade berättat det för mig när jag somnat. Och att jag hade svarat nånting i stil med: Mhh, aa. Men iaf.
Dubbeldäckare var det och Ronja o jag satt där uppe längst fram, najs :) Det visades Morgan Pålson-filmen på nervägen. Den var lite smårolig sådär, mest töntig :P Bussen åkte någon konstig väg till O-hamn inte den vanliga som man brukar åka..

När vi kom fram fick vi var sitt passerkort o en kod för att komma in på annlägningen. Koden skulle bara annvändas en gång sen skulle den slängas. Det bjöds på fika sen var det dags att gå in o kolla på där de förvarar annvänt kärnbränsle. Där var det metalldetektorer o koder o lås till höger och vänster och vi fick ta på oss blåa dräckter och vita hjälmar. Som om inte det var nog fick vi också ha på oss skoskydd. En storlek. Stora med andra ord. Kändes som om jag gick omkring med ett par simfötter.
Det var ganska härftig där nere endå, men gillar inte att åka hissar.. När vi var klara var vi tvugna att kolla om vi var kontaminerade. Dvs hade ngt farligt ämne på kläderna. Läskigt var det.. Innan hade hon sagt att om vi hade blivit kontaminerade skulle de behålla byxorna. Skulle vi få gå byxlösa hem då?

Senare på dagen skulle vi få föjla med på en busstur 450 meter ner i marken. Det var på med orangea västar en syrgasmask i nödfall, en vit hjälm och en radar så de skulle kunna hålla koll på oss alla ovan jord. Jag o Ronja satt o höll varandra i händerna ända från det att vi var på 27 meters djup tills vi var framme. Det var läskigt att åka den där bussen. Krokigt var det i de där gångarna också..
Där fick vi se hur det preliminära slutlagringen av kärnavfallet skulle kunna se ut. Lite coolt faktiskt.
Sen för att ta oss upp igen fick vi åka en läskig hiss. Skranglig och utan fönster.. Det blev ju vi blondiner inte mindre rädda av.. Tänk om de skulle brista?!
Men det gjorde den inte som tur var :)

Efter det var det hemfärd. Kollade på en typisk killfilm på vägen hem, Handcook. Njae den var sådär.

Trevlig och intressant dag endå!

När jag kom hem satte jag mig med fysiken, fattar lika lite idag som igår.. Inte bra detta.

Nä nu ska jag avsluta här. Älsklingen kommer hit snart och vi ska se på Desperate Housewives :) Det ska bli kul!

PS. Stör vad ja o Ronja är lika på våra körkort!!

PUSS PÅ ER!

16 mars

Måndag igen. Helgen gick så otroligt fort! Det är inte klokt var tiden går. Och snart är det slut. Det är mindre än 50 skoldagar kvar. Det är bara stört.. Shit vad grejer man upplevt under de här året, vilka människor man träffat. En det vänner för livet, andra som man kanske inte kommer att se igen förän på återträffarna. (har man sådana från gymnasitet?) Hur som helst, gymnasietiden. Trots att det har varit sjukt slitigt och jobbigt har det ändå varit en trygghet i vardagen. Efter gymnasiet "står man helt på egna ben" eller vad man ska säga. Det är skrämande på nått vis.


På lunchen gick jag för att köpa godis till imorgon. Träffade min älskling, som följde med mig :)
När vi går förbi ginas skyltfönster säger jag : "Åhh, sånadär leggings vill jag ha. Visst är dom fina?" Svaret jag får är: "Det ser ut som jeans."
Mycket givande diskussion man kan ha med sin pojkvän måste jag säga.
Att de inte lyssnar när man pratar i telefon är också en sak som kan vara irriterande. Visst att det kan bli lite mycket kacklande från min sida, men man ska ändå lyssna! Så är det bara.


Lång dag som tusan igen. Som en vanlig arbetsdag, men skolbänken är mer krävande en ett jobb. På engelskan skulle vi babbla på om ett ämne i en minut, två och två. Jag o yas pratade. Hon fick ämnet "Money". Hon började prata om att det finns olika valutor i världen. "Dollar is used in the US. Then we have euro (läs 'evrå' och bre på med östgötskan)." Jag höll på att dö av garv. Det gjorde hon också när hon kom på vad hon hade sagt. Ehwro skulle jag utala det, men vad är rätt egentligen. Vi kom efter en lång och ingående disskusion fram till att hennes utal var på östgötsk-engelska.

När jag satt på tåget hem fick jag ett samtal från ett lkpg-nr. Trodde jag. När jag kom hem var jag ju tvungen att kolla upp nummret. Då var det från ett jobb jag sökt! :D Jag blev så glad. Ringde upp o pratade lite, så nu ska jag dit på intervju på fredag, det ska bli kul :)


Efter det var det dags för mig att sätta mig med fysiken, men det gick inte så bra. Förstår verkligen inte.. Så E ska hjälpa mig någon dag den här veckan. Får se om det lostnar någonting då :)

Imorgon blir det att ta 06.54 tåget. Jobbigt.
Klassen ska till Oskarshamn för att titta på ett kärnkraftverk. (godiset ska vara till resan ner om jag lyckas spara någonting tills dess. Blir så godissugen när ja sitter o pluggar)
Lite läskigt att åka dit nu med tanke på att en man dog där igår..



Idag öppnar portarna  till att söka universitetsutbildningar.. Läskigt. Men har ju en månad på sig att bestämma sig..

Tack för mig/
PUSS O KRAM

13-15 mars; Fest o födelsedag

Hallå:)
Fredagskvällen var riktig trevlig. Sen krogen i mjölby.. Nae det går inte att jämföra med lkpg måste jag säga, men det har väl sin charm den med :P Hemmafesten är alltid bäst, så är det.
Sov hos Eric på kvällen, satt uppe o pratade hur länge som helst, det var supermysigt:)


Ja o Carro älsklingen <3
(Hanna vägrar ju att va med på kort:)

På lördagen vaknade jag av en E som slänger sig ur sängen i princip o vill lämna in sin dator på momangen. Så det var bara för mig att klä på mig o sätta mig i hans bil med en dator i knät. "Håll i den som en bebis, vakta den med ditt liv" Jaja.. Killar och datorer. Det är en relation vi tjejer aldrig kommer förstå oss på :) Men det är nog tur det.
Det var tydligen fel på skärmen eller nått sånt. Han inte med i datorsnacket måste jag säga.

Sen åkte jag hem för att käka en sen frukost, duscha o göra mig i ordning. Det var farmors födelsedagsmiddag på Charlies som väntade.
När vi kom dit var det hur mysigt som helst. Farmor var så glad där med nästan hela släkten samlad. Kusiner hit o mostrar dit, men också syskon o deras respektive med barn. Ja mycket människor var det allt. E var lite rädd där men han skötte sig bra ;) Haha.
Farmor blev rörd till tårar när hon fick fotot på oss barnbarn, det var så fint.
Det blev mat, servitrisen var gullig som anpassade min mat, vegetariskt och mjölkfritt. Gulligt tycker jag :)

Vi åkte där ifrån på väg hem. Då hörde vi melodifestivalen på radion. Jag satt o höll tummarna på EMD, men va lite röster de fick från jurygrupperna! Usch...
När vi kom hem var vi lagom till tittarrösterna.
Varför fick Sarah, Måns, EMD och Heat de minsta poängen? Och varför vinner en opera? Nae, jag blev chockad där.. Men så kan det vara. Får se hur det går för henne i Moskva i maj :)

Idag, söndag, var det balträning som gällde. Jag som hade tänkt att vara duktig att plugga innan vi skulle åka in.. Nej det blev inte så.  Jag o E sov hur länge som helsy. Men det var skönt.
Balträningen gick jättebra! Det var kul idag!

När jag kom hem lagade jag o pappa mat, pastasallad med fetaost och oliver! Det är så underbart gott! Skulle pluggat också men det har inte hunnits med.. Får bli imorgon ist.. När ja kmr hem sådär vid halv 6. Fasen jag gillar verkligen inte måndagar.. Men vem gör det?

PUSS OCH GOD NATT!

13 mars; Fredagen den trettonde!

Det var verkligen fredagen den 13:onde idag. Tappade min mobil i backen igen.. Denna gång gick lucka+batteri bort. Framdelen+lite av displayen.. Josse förtvivlad. Det kommer en räddande ängel o fixar den, josse glad igen :) Så var det med den snyftsagan, haha, men nu är det bra.

Efter provet i näringsläran sa läraren: "Har en känsla, fradagskänslan. Ha en bra helg."  VI fick gå hem en timme tidigare, skönt!
Jag o Ronja drog ner på stan, jag hittade världens finaste tröja!


Nu ska ja iväg till mjöbly för o träffa mina fina barndomskompisar <3 det blir lite folkisar o tjejsnack, de ska bli mys.





PUSS på er!

10-12 mars; Pat är över!

Hallå hallå!

Nu är äntligen Pat över! Ja o Ronja hade vår redovisning i tisdags, det gick bra, trots att vi hade en publik på bara 6 st tvåor (killar) en kille från vår klass och tre lärare. Trodde inte killar var intresserade hur man tillverkar en parfym, men jag hade fel :p Skönt att ha det ur världen!

Vår parfym!


På eftermiddagen/kvällen kom älsklingen hit, det var mys :)

Tisdagens outfit:


Igår sa ja hejdå tll plutten tio i åtta. Ja ringde till Ronja kvart över åtta  o frågade om vi skulle till LiU, på deras öppethus. Japp, och då var det bara att snabba sig o klä på sig o sminka sig för att hinna med halv 9 tåget. Men jag hann! Träffade Jessica på bussen. Ska kanske ses i helgen får ser hur det blir :)
Det var väl helt okej på LiU, men besöket gjorde att jag fick ännu mer beslutsångest. För någon vecka sen kändes allt jättebra, nu är jag tillbaka där jag startade.

Efter det åkte Ronja o jag till en mack, tvättade hennes framruta på bilen o köpte spolarvätska. Snacka om glada vi blev när vi hade gissat vilken bunke man skulle hälla det i. Vi är ju värsta bilmekanikerna, det ska vi sattsa på i framtiden!
Sen åkte vi o tränade på var sitt håll, möttes upp efter träningen och jag han precis med tåget. Var tvungen o springa, trots att mina ben var möra efter en omgång på löpbandet lyckades jag ;)
När jag kom hem käkade jag och skulle plugga sen var det tänkt, men jag somnade. Vaknade efter ett tag och läste lite mer.
Ronja kom hit sen. Det var dags för filmkväll! Det var supermys. Vi åt glass o fruitcocktail, mumma! Vi tittade på twilight, jättebra film! Och för eer som har sett den, går det inte att undgå att bli kär i huvudpersonen, eller hur? ;) Det blev vi iaf!
Mysig dag spenderad med min bästis <3 Tack för dagen Ronja!


(Bild från ettan, men älskar den här bilden!)


Idag är vi med lediga, jätteskönt! Har inte gjort så mkt idag, tänkte sätta mig o plugga snart. O sen sätta mig i fotbad! Guu så härligt! Ska försöka hinna med en promenad också innan Eric kommer hit :)

Puss!


9 mars; Våfflor vare här!

Har lockat håret med vågtången, tyckte det blev väldigt najs :) kruxet är bara att jag ser mindre blond ut, men det kan jag leva med, tror ja..
Brukar lägga sig lite fint efter man sovigt så det hade jag tänkt att göra nu. Få min skönhetssömn. Ska nog läsa igenom allt till imorgon en gång till.



PUSS O GODNATT !

9 mars; PA-PANIK!

Då vare måndag igen o iv, det var slappt. Fick reda på vad som ska komma på provet han gick o kopiera lite, sen fick vi sluta. Då passade R o jag på att öva inför redovisnigen imorgon. Det kommer gå kalas :)
Sen var det samhäll o syo-prat. Håltimma, då gick R o jag ner på stan för att hitta en parfymflaska till PA:t, sista minuten? Nej, inte ett dugg ;P Men vi hittade en jättefin! Det fanns på ett ställe i hela stan, resten var av plast.. Usch.
Sen bar det iväg till Skägget och lyssna på Gud har 99 namn på religionen. Det var lite kul o kolla på alla religiösa föremål, religon är kul tkr jag, iaf intressant.

Efter det var det dags att åka tillbaka till skolan för att ha engelska. Jobbigt. Ja o Y skulle haft tal om tidsresor, men vi han inte med de, tråkigt eftersom jag hade förberett mig på det.. Men vi tar det nästa vecka ist :)

Nu när jag kom hem har det varit PA som gällt för min del. Ska öva några gånger till, sen kommer det nog att sitta som ett smäck!

Stackars min pojkvän. När han och hans kompis hade kommit upp till globen igår, köat i två timmar för att sen få veta att konserten är inställd.. Jag tycker synd om honom. Skulle åkt dit efter skolan om jag inte haft Pa, o tröstat pojken, men så blev det inte.. Han överlever nog :P

Nu ska jag tillbaka till PA:t, vill bara att det ska vara över så man kan koncentrera sig på viktigare saker som Universitet och alla val som ska göras, vad vill jag göra efter gymnasiet?


Dagens klädval:


PUSS!

5-8 Mars Tor,Fre,Lör,Sön

Hallå. Har inte varit duktig på att uppdatera de senaste dagarna.. Nu gör jag det iaf.

Torsdagen:
Jättelustig dag. När jag hade slutat Engelskan kände jag att -Vad skönt det ska bli att komma hem och sätta sig ned o plugga. Har aldrig haft den känslan förut. Men det var skönt endå att få gjort en del saker. När jag kom hem gjorde jag Engtalet och skrev satanismen, blev inte klar dock men det var skönt att få det lite ur världen.


Fredagen:
På psykologin var det i princip 6-7 personer från vår klass. Tvåorna hade prov. Den kursen består bara av tvåor tkr jag. Ja ja det var kul iaf. Vi pratade om vad som är kvinligt och manligt. Vi kom fram till att det var manligt att äta kött och kvinligt att äta sallad. Titta på mig o E. Vi kom också fram till att det är mer manligt att dricka öl och mer kvninnligt att dricka cider, men att kvinnor ibland dricker öl. Titta på mig o E.
På fysiklabben lät det som att det var 100 kyklingar som pep, vi mätte pluser från radioaktiva ämnen. Jag hörde inget annat i huvudet än det där kykling pipen. Sen 5 min innan vi slutar säger nån: Ohh, om man trycker här låter inte apparaten. Så började min huvudvärk på fredagen.
Åkte o tränade sen på hålet innan ivt.
Var själv ivt, inte så kul. Saknade dig min bondie. Jobbigt med två timmar teori om mat o hälsa i sträck utan en liten blondin brevid sig. Fick reda på att vi ska ha prov nu på fredag. Men att han säger vad som ska komma på provet på måndag. Varför inte sagt det tidigare undrar jag? Man vill ju ha mer tid på sig.
När skolan slutade tänkte jag att jag hinner med bussen. Bussen var sen, vilket gjorde att jag precis missade tåget och därmed missade bussen hem. Josse irriterad. Kvällen spenderades med pappa, vi var ensama hemma. Vi gjorde tacos o skulle kolla på 24 filmen, men vi somnade som vanligt i soffan. Fin pappa dotterdag :P

Tidigare på kvällen hade jag skjutsat mamma till malmslätt.

När jag hade somnat i soffan får jag sms av C som vill att jag ska med o festa. Det var 20 min innan tåget skulle gå, men fixade till mig lite o fick skjuts ner av pappsen. Men när jag kommer ner står det ett tåg inne på perongen. Utan lokförade och passagerare. Träffar en jättegammal klasskompis som knapps kände igen mig. Vi fattade inget. Det stod att buss skulle ersätta tåget men det kom ingen buss. Jag vill inte vänta till halv 12 med att komma till stan så det var bara att åka hem igen. Josse MER irriterad.
Fredagens känsla irriterad.


Lördagen:
Skulle blivit utgång då istället med båda mina planer gick i kras. Det blev en hemmakväll med pojkvännen och melodifestivaen, vilket inte är helt fel de heller :) Det var mys. Gillar Sarah Dawn Finers låt, fin fin. Men inget slår EMD! :D


Söndagen:
Balträning kl 9-11. När vi kommer in i stan är det omöjligt att hitta parkering. Den jag skulle ha var för träng den andra snodde någon, då var det bara att åke runt i vasastan för att hitta någon, men icke. Vi var endå tidiga men kom inte in i hallen förns 9.10. Jag hittade tillslut en plats på stora vägen. Det var omöjligt att komm in i rutan jag skrek o hade mig och var inte glad.. Men balträningen gick kalas! Tre snurr höger, en fram, tre snurr vänster. Vi var duktiga! Efter täningen väntade vi på E's kompis, de skulle åka upp till Sthlm pojkarna o se metallica. Jag åkte upp till gymet för att träna, när jag kmr fram är det inte en bil på parkeringen och det visar sig att det öppnar 3.. JOBBIGT! då var det bara att åka hem igen.

Sen jag kom hem har jag suttit med pa:t mkt o säga. Kmr ta typ 20 min. Jobbigt att lära sig det.. Parfymflaske panik.. Det går ju inte att öppna dem som man köper....

Jaja, nu ska ja flytta mig härifrån börjar få ont i nacken igen.. Knölarna ska inte vara där varesig skolsyrran o läkare säger så gör de ont och det är ngt fel på dem!!

PUSS

4 mars; inför Balträningen

Hallo.
Då var man hemma en sväng innan balträningen. Skolan var slapp idag. Onsdagarna känns det som att jag går samhäll. Inte ett naturämne, religion, håltimma, samhäll och psykologi, men så kan det vara. Vårt grupparbete på psykologin blev ju lyckat :p Nje, det fungerade inte riktigt som vi ville.

Dagens outfit:


Nae nu ska jag gå o byta om till ngt bekvämare o dansa  i.
Ni får ha det så bra hörrn!
PUSS

4 mars

Står nu i bibblan o skriver på religionen. Stört vad folk kan tro på egentligen. En liten gubbe som skrivit ngt, sen blev det en religion. Så är det med det.

Senare idag är det balträning.Ska träffa Eric. Har inte träffast pojken sen i söndags. Världen går under :P Nej, men det ska bli mys.

Nae nu ska ja träna på engelskan.
PUSS SÅ LÄNGE!

2-3 mars

Hellooo.

Blev chockad på min resa hemåt igår. När jag slutat skolan började det att regna, tur att jag hade paraply med mig. Min ulljacka luktar inte så gott om den blir blöt. Jag satt och väntade på rese att mitt tåg skulle komma. Träffade Eric, det började snöa lite lätt. Ju längre vi åkte med tåget snöade det mer och mer. Väl hemma snöade det så mycket att jag knappt såg framåt.
Jag fick sällskap med grannen hem från stationen. När jag väl var hemma vid dörren såg jag ut som en snögubbe. Fullt med snö i hela håret och min jacka var vit istället för grå.


Gårdagens klädsel utan snö

Sedan idag har nästan all snö försvunnit på grund av renget som kom på natten. Idag skulle vår PA-rapport vara inlämnad. Den är jättefin och rosa :P Det var det första gorla sa, "Fin, parfym ja.. rosa"
Efter en onödig skoldag med syomöte och vikarie med sex och samlevnadsenkät slutade vi. Då åkte jag och tränade. Första gången på länge. Har inte kunnat det på grund av knölarna.. Kändes lite bättre idag, men fortfarande setlt i nacken. Jag gillar verkligen inte vårdcentralen. De ger inga direkta svar. Min blondie håller med mig.

Just nu är det paus i Desperate Housewives. Det började idag. Lycka! Nu är reklamen slut hörrni! Ska titta vidare.

Puss och godnatt!

1 mars; Gårdagen och Dagen

Hellooo.

Bio igår som sagt. Vi tittade på Män som hatar kvinnor. Den var jättebra, men samtidigt läsklig och helt störd! Men bra som sagt :) Se den med någon du tycker om för det garanteras att man hoppar i knät av rädsla ett par ¨ånger under filmen på den som sitter bredvid.
Bion slutade 23.40 så vi hade 50 minuter att döda innan tåget skulle gå. Nykter på ågatan då det är lönehelg var inte det roligaste. Vi gick nedåt mot rese. Var där runt hel. Hoppade på en buss gick av på klostergatan och gick nedåt igen. Lite underligt kanske, men det var kul :p
När vi hade satt oss på tåget satt två par gamlingar där. De är så gulliga när de ska diskutera att tåget har blivit så dyrt och att på deras tid att det inte fanns några tåg :p

Idag var det balträning kl.13. Sovmorgon denna söndag iaf. Skönt. Vänstervals, lite knepigare än högra men det funkade rätt bra för oss :)

Efter balträningen var det Pa, hemma hos ronja. Det var kul, alla dessa bilder vi tagit, det var roligt :D Vi gjorde världens godaste sallad, med fetaost, oliver, soltorkade tomater, sallad, paprika med olja o vinäger, det var mumma!
Trevlig eftermiddag/kväll Ronja<3

Senare skulle jag åka o hämta johanna på rese innan vi begav oss hemåt.
Nu sitter jag här o har hittat roligaste bloggen ;) O pratar med älskligen<3

Sen blir det av med linser o smink innan jag ska titta på Lipstick Jungle om jag orkar, tidig dag imorgon. 8.10. Usch..
PUSSS


RSS 2.0