...

Har superdupermysigt med min pojkvän nu. Sitter och dricker rosévin och tittar på Nord och Syd, underbart! <3

Haha, klant Josse, klant!

Skrev sms via Telenor nyss. Fåkade skriva en siffra fel så kom Smset till en helt annan person. Vågade inte svara när nummret ringde :P

KLANT, kallas detta fenomen :P


28 Oktober ; Jobb och matlagande

Helloj!

Idag gick det superbra på jobbet! Pratade med Lisebergs trädgårsmästare! De ni!
Jenny var inte på jobbet idag så det var lite tomt utan henne där.. Men du får ta och krya på dig så du kmr tillbaka!

Dagen gick relativt fort, så det var skönt. Det blev hem efter jobbet. Sen hade jag tänkt att ut och springa precis när jag kommit hem. Men när jag väl var innanför dörren, så började det skymma. Sen efter en kvart var det kolsvart ute.. Och då vågar jag inte springa själv.. Eller man SKA inte springa själv när det är mörkt. Så jag slog på teven ist, men det var inget bra, så jag somnade.. Sen kom mamma hem. Vi lagade mat och pratade. Supermys! <3

Och nu sitter jag här, har precis duschat och dricker en kopp te. hur skönt som helst att ta det lugnt när man kmr hem.

Får se om det blir att träffa Ronja imorgon. Hon kanske inte hade tid. Då blir Josse ledsen :(



Ta mig tillbaka till värmen! Bort från regnrusket här hemma! Fan vad underbart vi hade det!

Xoxo / Josefine

27 Oktober ; 19 månader <3

Hallå!

Nu har jag och min käraste varit tsm i 19 månader. ( Ofta jag räknar det i månader, men men.. )



Gillar denna väst från JennyPenny :)

Köpte de efterlängtade stövlarna på lunchen! Superfina! Jag vill typ sova med dem ;)

Efter jobbet åkte jag som sagt in till Nkpg. Andreas (Olivias pappa) kom och hämtade mig, sen åkte vi upp till deras lägenhet. Det försa jag möts av är en gla' skitunge som vinkar och säger "Hej! Hej!" Så himmla söt! Fikade lite med min kusin. Supermys att träffa henne! Det var jättelänge sen ju känns det som. Matade lilla pluttan sen och då blev hon superglad! Vet inte om det var jag som gjorde henne glad, eller om det var den goda aprikospurén :P Men gott såg det ut att vara iaf.
Sist jag var hemma hos Emma och Andreas kunde inte Olivia ens krypa. Nu står hon upp och håller sig i bordet, sen kryper hon iväg med en välldas fart åt alla håll, så det var ständigt övervakande som gällde, annars var det full fart mod cd-skivorna i hyllan. Jättesött att hon började dansa när Andreas trummade med händerna! Så sötisöt! Det blir att bli barnvakt åt det lilla busfröt när hon blir lite större.

Det var superkul att träffa er, måsta göras oftare! <3

Emma Lundin

Xoxo / Josefine

26 Oktober ; Godkväll!

God kväll på er alla!


Nu sitter jag här med en kopp te och tänkte blogga lite. Blev ju som sagt auktoriserad (befodrad) idag ! Då blev jag superglad! Blev också glad när jag hittade ett par lårhöga stövlar till ett rimligt pris. Vet inte om de är lite dyra endå.. Men kmr ju att tjäna en del mer nu än förut, men jag vet inte om jag kmr annvända dem så mkt, men det är ju superfint! Ska prova att ha leggings imorgon för till jeans så det inte klokt ut.


Mod. 88, CHILLI

Sen har mina linser kommit som jag beställt, då blev jag också glad! Så dem ska jag hämta ut imorgon.

Lagade supergod mat förut till mig själv. ( Ska bli matlådor till jobbet :P ), de blev också supergott. Då blev jag också glad.

Blev också glad i morse när jag såg att min kusin hade skrivit till mig på Favebook och frågat om vi kunde ses och ta en fika nu snart, så det ska vi göra imorgon efter jobbet. Det ska bli supermys! Lilla Olivia ska jag få träffa också, hon har börjat prata lite smått. Han iaf säga hej nu och vinka lite gulligt. Erkän sött! Längtar till imorgon efter jobbet, då bär det av till Nkpg!





Fasen vad glad jag har varit idag känner jag, haha.
Just det pratade med Ronja i telen förut, så bestämde vi att vi ska ses på torsdag, då blev jag också glad :)



Nu ska jag försöka att stänga av datorn. ( Det är svårt när den väl är igång, men jag ska ). Dricka upp mitt te. Ta ur linser, bort med smink, borsta tändder och lägga mig och läsa. Det är så underbart ibland. Längtar efter att göra det ibland. Vet att jag är knäpp, men så är det.


Vet också att jag borde städa mitt rum, men det blir inte idag och inte imorgon. Så det får bli en annan dag den här veckan.

Xoxo / Josefine

GLAD!

Har blivit befodrad på jobbet!! :D:D Nu är jag GLAD!


= MERA PENGAR!



Xoxo / Josefine

26 Oktober ; Godmorgon!

Morgon, alla morgonpigga! Nu ska jag snart iväg till jobbet.

Hoppas ni mår bra!



Xoxo / Josefine

25 Oktober ; Bakisdag med pojkvännen

Vaknade upp brevid min älskling. Det är alltid mysigt <3

Blev en massa tevetittande idag. Nord och Syd är självklart, sen blev det repriser. Missade att spela in Ugly Betty och DH när jag var i Polen. Så det blev att titta på det också. Vet inte om Eric tyckte det var så kul :p Men är man beroende som jag av de serierna, så.

Kom hem för någon timme sen, så har precis duschat och har en ansikstmask på som jag borde skölja av nu tror jag.

Ska stänga av här också, sen ta och läsa lite. Gå och lägga mig tidigt. Har inte blivit mkt sömn denna vecka. Så det ska bli härligt!

Imorgon ska det bli att jobba igen. Kommer kännas konstigt efter en vecka semester (visst, betald semester, men iaf) Polen var mysigt! <3




Xoxo / Josefine

24 Oktober ; Kvällen

Åkte skapligt till Ronja. Trevligt som vanligt, åt en massa chips, fick ont i magen båda två, så typiskt oss. Fick vänta på Vickan i ungefär en timma, som vanligt ;) Så vi började dricka innan hon döck upp. Sen blev det ölspelet, skratt och skratt. Haha. Det var kul.

Sen blev det att ta bussen in till stan. Där blev det platens, 55:an och LaScala. Trevlans.




Taggad för utgång!


Snyggingar!





Tack för en trevlig kväll tjejor. Har alltid trevligt med er! <3

24 Oktober ; Halvseg, men peppar för utgång

Halloj.

Nu sitter jag och bloggar lite. Eller har gjort det en stund. Ville ju skriva av mig om Polen.

Idag har jag tagit mig hem från lilla mjölby, städat och duschat. Ska snart fixa till mig för det blir utgång med Ronja och Vickan ikväll. Ska bli supermys! <3

Lyckades hitta en bild där båda sötnosarna var med. Snyggaste bilden  ;) HAHAH. Pensionärsfesten.
FAN vad snygga vi var!!

23 Oktober ; Luncha och *Party!

Jag tog ledigt från jobbet för att kunna ta sovmorgon och vila upp mig efter resan. Det var skönt. Sov länge åt en lång frukost, duschade sminkade mig. Sen åkte jag in och åt lunch med pappa och johanna i nkpg. Supermysigt!





Johanna och jag tog sedan en shopingrunda på stan. Jag hitade två partytoppar från NewYorker och VILA. Mkt fina. För på kvällen väntade party!




Åkte hem och fixade iordning mig. :P


Pappa skjutsade mig till Hanna. Han skulle fixa henes toalås. Så nu sitter det och man slipper låsa in sig ;)

Det blev lite kikande på Idol. Lite ölpelande och prat. Trevlans. Sen blev det in till Lkpg. Platens och Platå.
Hanna och jag skulle ta varsin Strawberry Daquri. Men de var inte alls lika goda som på Kreta Ronja. INGET slår dem. Mums!

Tror inte bartendern vissta hur de skulle göras ;)

Blev kinesen senare. Det var bättre än lkpg, för ovanligehen skull. Åkte hem till pojkvännen på kvällen. Han hade svårt att sova, eftersom han har Högskoleprovet på lördagen.

Tack för en trevlig kväll Hanna! <3

Polenresan!

Måndagen började med ett glädjande besked om att vi fick åka till Polen. Så det var bara hem och packa ner vad man kan tänkas ha med sig i väskan.


I väntan på Eric.

Eric kom och hämtade mig runt halv 3 på eftermiddagen. Vi åkte till apoteket och köpte "åksjukearmband", till båtresan. Jag tyckte det lät lite huxflux  att det där kommer ju aldrig fungera. Ett armand på vardera handled ska hjälpa mig mot åksjuka. Men ack så fel jag hade.

Körde vägen ner till Karlskrona med 60 laptops i firmabilen. Men vi blev inte kollade i tullen eller ngt, så det var ju bra det. Båten tuffade iväg runt 21 och vi åt mat på båten. Vilken service jag fick på båten! Först jag jag hade beställt min mat (ska ju ha vegetariskt) säger kocken att han ska komma ut med maten när den är färdig. (Alla andra var tvugna att gå fram och hämta).



Det var lite läskigt där i caféterian. Det var jag och två tjejer till.. Resten var lastbilschauförer med sina ölmagar. Kännde mig lagom uttittad kan jag meddela. "Åh, en tjej, nu tittar vi"
Behövde inte heller ta bort sakerna från min bricka. Det gjorde värden åt mig :P

Hytten var supergullig!
Men kvällen/natten blev jobbig till tusen. Känndes som att man var döpackad, trots att jag inte hade druckit en droppe. Att sova sen var problem nr. 2. Känndes som att jag låg i en gungstol. Fasen vad det gungade. Då kom armbanden väl till pass. Och de fungerade! De var hur underbara som helst! Blir inte alls så medtagen som man kan bli av pillren som jag brukar äta mot åksjuka.




Dag 2.
Vaknade av att det spelades musik i högtalarna och en röst sa att det var dags att gå upp och käka frukost. Så det gjorde vi.





Väl av båten fick Eric göra sitt första blåstest. Så stolt han var. Haha!
Möttes av en knäpp GPS. Det var mkt : "Make a U-turn, if possible". Kärring som inte vet vart vi ska. Men vi kom ut på rätt väg iaf. Där var det dimma och åkrar som väntade. Lång och jävlig väg och polackerna kör inte direkt vänligt. De kör som galningar! Och på den risiga vägen som var ner till warzsawa. Läskigt vad de körde. De skyltar som fanns (oftast 70), det  var nog bara ngn rekomenderad hastighet. För det var inte en bil som körde under 100. De kör som som galningar. När man får möte desutom. jo, men då förväntar sig den som kör om att vi som blir omkörda och den mötande ska svänga ut i vägrenen.





Tänker de ingenting på de kors med små lycktor och blommor som var överallt i vägkanten. Det är mäniskor som dött i bilolyckor just på dessa platser.





Väl framme i Warzsawa funkade inte GPS:en. Vi tappade bort oss. Frågade en Taxichauför vart vi skulle åka. Fick en karta, så vi skulle hitta lättare. Men fattade inte endå. Ringde då upp Kontoret. Fick dessa svar. "On your right hand, turn left". De var inte så duktiga på engelska med andra ord.. Jag hittade gatan. Men oj där var det enkelriktat! Vad förbannad jag var just då, men tillslut hittade vi rätt.

Tog inga kort i Warzsawa vilket är lite synd, men vi hade fullt upp med att försöka hitta vägen :P

Där behövde jag inte heller bära datorerna. Rena servicen. Jobbigt endå, det var ju där jag var där för. Att leverera datorer.. Aja. Hotellet som vi skulle bott på hade kontoret i warzsawa bokat till fel dag. Så det blev att sitta och vänta på att de kunde hitta ngt annat. Tog väl en två timmar eller så. Men det var skönt att bara sitta ner och ta det lungt en stund.

Eric ville köpa sprit också, såklart. Nu när han är 20 får han ju ta in. Projektledaren förjde därför med oss till ett supermarket. "No, more?" Sa han när Eric hade köpt typ 8 flaskor vodka. Vad de dricker där nere!
Sen var det såklart bilk hela vägen till hotellet.


Jättefint hotell! Vi var super hungriga när vi kom fram. Hade inte ätit på 13 timmar. Tur att det fanns restaurang på hotellet. Och vad god mat det var! Pasta med parmesan och tomat och svamp. Mums.!






Lite läskigt med de där i resturangen..





På morgonen var det supergod hoellfrukost!











Sen var det att gå och lägga sig, skulle upp tidigt dagen efter och börja resan hemåt igen. När vi sätter på GPS:en för att hitta tillbaka till Gdynia så dampar hon igen. Det var "Make a U-turn" hit och "Make a U-turn" dit. Men vi chansade lite på vart vi skulle. Warzsawa är rätt stort. Hittade ut på rätt vag sen som tur var. Då började en 5 timmar lång resa tillbaka till Gdynia.




Såhär såg de flesta hus ut.



Hemskt när vi åkte på vägen ner. Det är små byar och då menar jag verkligen små byar med två eller tre hus,  nästan förfallna hus. Sen var det skog. Sen helt plötsligt står det tjejer där vid vägkanten och fryser. Det är så hemskt att se. De var väl inte mer än 14, 15 år. Men värst av allt var att det var en bil bakom oss som stannade till vid en tjej.. Så nu har vi sett den sidan av polen också.

I Gdansk var det en 2 timmar bilkö som väntade. Tur att vi åkte tidigt. Men en sak som var underligt. Alla som vi mötte kollade jättekonstigt när de såg att det var jag som körde och att Eric satt brevid. Varför är det så konstigt för?  Blev trött på att de stirrade så jag log och vinkade till dem ist, då blev de helförvirrade. Det var kul :)

Kom fram typ 5 till Gdynia. Porten öppnade inte förns 7 och vi ville inte åka iväg igen när vi väl hade hittat tillbaka. Så vi försökte sova lite i bilen. Kl. blev 7 och jag fick köra. Blev lite handlat i Border shopen. Sen blev det lyxig middag på båten.


Roligt text på en lastbil :P





Det var supermysigt!

Bild!

Eric köpte denna fina vodka i shopen!


Sista frukosten.



Det var skönt att gå och lägga sig för att kunna upp och köra tillbaka hem dagen efter. Tankade i Karlskrona och lyssnade på Mixmegapol på hemvägen. Det här Jagad är ju superkul! Det är en person som gömmer sig ngn stans i Sverige så får man ge tips om var han kan befinna sig och den som hittar personen får 30000.

Rätt som det var kommer en Älg ut på vägen med sig kalv. Det var jättemäktigt att se en älg så nära, men det var bara att häva sig på bromsen. Fasen vad läskigt det var..

Väl tillbaka på jobbet lämna bilen. Sen hade jag ett möte med Ams kvart i två, så det var bara att pallra sig dit, supertrött efter resan försökte jag vara vaken. Sen skulle jag träffa mamma och hämta mina glasögon i stan. Så det gjorde vi också, så det blev en vända på stan också.

Sen ville jag bara hem och sova.

Supermysig resa har vi haft! <3

19 Oktober

Äntligen är det bestämt. Jag och min pojkvän åker till Polen med jobbet. Ska bli grymt roligt!

Är hemma nu för att packa. Hen kmr och hämtar mig runt halv tre. Så ska se lite vad jag ska ha för väska, men framförallt vad, jag ska ha med mig i väskan. Blir ju trots allt borta i några dagar.



Så hörs om några dagar igen. Nu ska jag packa och hoppa in i duschen innan Eric kmr!

Xoxo / Josefine

Jag : Musikgeniet!

Jag pappa och Eric satt och lyssnade på spotify igårkväll och då kom vi in på Toto - Hold the line. Jag tyckte genast att den var slående lik en annan låt, nämligen. Ted Gärdestad - Satellit.


Lyssna själva!
Helt otroligt.
Vem är det som har kopierat vem egentligen? Vilken låt kom ut först?
Toto, 1978. Teddan, 1979 sjöng han den i melodifestivalen. Så de  kom ungefär samtidigt. Samarbete?



http://www.youtube.com/watch?v=9f-cEM1l7Ks




http://www.youtube.com/watch?v=A4R1QWtX0GE&feature=related

Fattar inte hur man laddar upp video här på bloggen. Men är man inte teknisk så är man inte. Men det är inte det som är poängen med detta inlägg. Lyssna nu vad jag har hittat alldeles själv!

Xoxo / Josefine

17 - 18 Oktober

Denna helg (iaf lördag och söndag) har varit lång och härligt. Har slappat och tagit det lugnt och inte flängt runt som jag har en tendens till att göra oftast ;)


Lördagen var en pappa-dotterkväll. Först skjutsade vi Mamma till hennes tjejkompisar, sen fick jag ta Mercedez bilen hem. Härligt! Det var bara att gasa. Älskar att köra bil! När vi kom hem, lagade jag och pappa mat och pratade. Det blir inte så ofta man gör det med sin pappa. <3



Sen kom Eric hit. Alla tre kollade på film. Eller ja, det var väl bara Eric som kollade efter ett tag. Jag och pappa somnade som vanligt :)



Söndagen har beståt av Gossip Girl-maraton och franskmanikyr. Undebart! Att bara ta det lugnt och göra det man inte hinner med i veckorna. Skönt med (lång)helg. Har känns som det dena helg iaf.





Imorgon blir det att åka till jobbet och få besked om det blir att åka till Polen eller ej. Längtar efter besked! Kanske borde packa lite som jag kan tänkas ha med mig. Hrmm. Hur många skor ska man ta? Hörde att det var snö där nere nu! :O


Xoxo / Josefine

16 Oktober ; Born to be alive

Fredag! Så härligt! Slutet på veckan. Full fart mot helgen.

Jobbet var hur segt som helst. Men fick ett glädjande besked som kanske kmr att bli verklighet. Jag och Eric kanske ska få åka till Polen med jobbet och sen få en extra dag i Warzawa! Hur mysigt som helst om det blir av! Hoppas verkligen det. Kan bli så att vi åker redan denna söndag eller måndag! Längtar!  Hoppas hoppas!

Sen fick jag veta att mina glasögon är klara! Så de ska jag hämta på måndag. Det var snabba bud där. Det tog inte så lång tid som de sa att det skulle ta att göra dem, men det är ju desstå bättre ;)


Efter jobbet var det snabbt hem, äta och fixa sig inför kvällen. Först var det idolkväll hos Ronja tsm med Louise. Hur trevligt som helst! Ronja hade gjort egna vitchokladmos med hallon. Supergott! Och Idol kunde inte ha ett bättre tema Michael Jacksson!

Supermysigt att umgås med er!



Jag hoppade på bussen in mot stan. Det var fest hemma hos Peter och Sara på jobbet. Trevligt det med. De bodde supermysigt! Blir sugen på att flytta själv. Men att bo själv hinner man med hela livet så det är ingen bråska. Vantrivs ju inte hemma :)
Som sagt trevliga människor, lite cider och bra musik.

En trevlig kväll!

15 Oktober

Jobb på dagen sen blev det en mysig fika/sväng på stan med Ronja. Café M, såklart!

Den människan är så bra. Jag älskar dig, Ronja!



Xoxo / Josefine

14 Oktober

Fasen vad det var kallt ute idag! Höll på att frysa ihjäl på vägen till tåget imorse.. Usch! Vill ha sol och värme igen! Förstår mig inte på de människor som längtar efter snön. Det är ju mkt skönare med värme och sol! Okej, det är bra med snö om man ska åka skidor. Det var väldigt roligt i påskas då jag åkte med Erics familj. Då stördes jag inte av snön. Men annars kan det gott vara kring 20, 25 grader på vintern. Då skulle jag trivas!



Jobb som vanligt idag med. Och efter jobbet var det som sagt dags för klippning. Det bliv en kall promenix dit. Men håret blev bra! Fick bort det slitna och lite kortare på luggen. Jag ser iaf skillnad och det är det viktigaste :)

När jag kom hem gjorde mamma och jag pannkakor, mums!
Sen kom Eric hit en stund och nu sitter jag här.

Funderar faktiskt på att stänga av datorn och ta och läsa istället. Det var länge sen nu. Jag sover bättre då. Och jag behöver all bättring jag kan få från inatt. Kunde inte sova på grund av mardrömmar. Vet inte ens var de kommer ifrån!

Imorgon ska jag fika med Ronja efter jobbet! <3

Xoxo / Josefine


Idag är det..

...segt på jobbet. Sömn, ja tack.
Men det är bara att kämpa på nu i typ 3 timmar till.

Sen är det frissan för mig!

Xoxo / Josefine

13 Oktober

Hello.

Idag var det segt som attan att ta sig ur sängen. Men det blir väl så nu ett tag antar jag. Man kan ju inte ta igen sömn man missat. Hur som helst blev det jobb idag. gick och hämtade min lins hos min optiker på lunchen. Och efter jobbet gick jag till min andra optiker för att fixa glasögonen. Så om en lite mer än en vecka sitter dem på min näsa! De är så sjukt fina.

När jag kom hem idag var det städning som gällde. Så jag har plockat undan grejer, dammat och dammsugit rummet. Så nu är det fint en stund iaf.

Kom precis ur duschen och väntar på att Eric ska komma hit. Ska bli mys <3

Får se om han tittar på Ugly Betty och DH med mig ikväll. Det är ett måste såhär på tisdagarna!



Ha en fortsatt bra kväll!

Xoxo / Josefine

12 Oktober

Hallå.

Äntligen går det att blogga. Det har varit ngt fel på blogg.se. Då blir jag inte alls glad. Har jobbat idag med, så det  blir en del pengar på kontot den här månaden. Ska bli härligt. Men en sak är irriterande. Jag får alltid ont i huvudet nu på jobbet. Det måste väl vara för att jag sitter vi en dator hela dagarna. Jag är inte van vid det.

Kom iaf hem direkt efter jobbet idag. Skönt att inte ha ngt inplanerat ibland och bara komma hem och göra ingenting. Sätta sig ner med en kopp te och läsa tidningen. Underbart!

Skulle städat rummet idag, har väl inte blivit så mkt av den varan..

Men har iaf lagat matlådor till mig själv och känner mig duktig. Mamma och jag har ramat in mitt studentplakat, så snart ska det upp på väggen. Kommer bli så fint!


Nu tänkte jag titta på Svenska Hollywood fruar. Det är ju ett extra insatt avsnitt ;) Det programet är verkligen roligt!


Måste berätta en annan rolig/äcklig/underlig sak som hända på jobbet idag: Fågelmannen.
Det är på tre-rasten då alla sitter i fikarummet och tittar ut så ser vi en man med en rullator som matar duvorna på trädgårdstorget. Det är säkert 20-30 duvor runt honom. De äter på marken, på hans rullator och i hans hand. Usch! Och han har inte lite brödsmulor med sig utan han står där ett bra tag. Eheww!



Äckligt, eller hur?

Xoxo / Josefine

10 Oktober ; Partaj! och 11 Oktober ; Bakisdag

När jag kom hen från Ullared var det party som gällde ;) Det var bara att fixa smink/hår och kläder sen åka iväg till Mjölby. Körde hem Erics bil till honom, så fick gå en bit till Hanna. Tur att jag hade min nya jacka som är lite längre än de jag har.

Hos Hanna blev det ölspel/pommes och prat. Trevligt. Det var tänkt Parken senare. Så det bar kvällen iväg till. Där var det inte alls kul. Tråkigaste krog jag varit på. Och inte kunde de göra Strawberry Daquiri. "Men jag har ingen mixer, men du kan få en cider ist?" Seriöst, skojar bartendern med mig tänkte jag. Men det gjorde han inte. Så det blev varsin cider. Drack upp sen iväg och köpa käk och tillbaka till Hanna. Så inte Parken igen ;) Annars var kvällen trevlig :)

Tack för gårkvällen Hanna!




Idag vaknade jag upp hos pojkvännen. Det blev en lugn bakisdag med Nord och Syd som vanligt, känner att det har blivit söndagstradition nu ;) Haha lite kul, men mysigt är det.





Skulle städat mitt rum idag när jag kom hem, men det har jag inte orkat. Så det ska jag göra imorgon när jag kmr hem ist. Ska också ut och spring men pappa imorgon, det ska bli härligt att få springa lite. kände det här om dagen när jag sprang ner till rese från stan, " Fan vad jag saknar att springa!" Så det är måndagens planer.

Nu vet jag inte om jag ska gå o sova ellr se ett avsnit av Gossip Girl. Hrmm. Det är svårt det där. Har inte blivit så mkt sömn nu i helgen, men vill se det också.. Typiskt I-landsproblem att inte kunna bestämma sig för småsaker, men jag har beslutångest när det gäller allt så.

Xoxo / Josefine


10 Oktiber ; ULLARED!

Upp supertidigt. Runt 20 över 4 på morgonen. Yippie. Då är man så pigg måste jag säga. Men ska man till Ullared så ska man. Det var bara att dra på sig lite kläder och åka iväg till bussen.

Där stod Jenny och väntade, hon var skitpepp! Jag var trött. Så jag somnade på bussen. Såklart. Men det var så in i helvete kallt i bussen. Usch!

Väl framme var det inte så mkt folk så det var skönt. Det blev att skynda sig till Jackorna på en gång. Dem tar sut först. Jag hittade iaf en jacka jag ville ha. Hittade lite andra grejer också.

Men det roligaste var att jag träffade en tjej från Kreta, Jessica, därnere! Och hon bor inte direkt nära Ullared heller. Vad är oddsen för det liksom att jag ska träffa på henne där bland 10 tusentals människor. Så det var skitkul. Ronja och jag funderar på att åka ner till götet och hälsa på dem ngn gång snart :)

Ullared var askul som alltid, men blir så seg när man sitter på bussen hem igen så jag somnade igen ;)

ASKUL dag Jenny!





Det jag fick med mig hem. Det blev iaf lite grejer :)

(Nu går det inte att ladda upp alla bilder, men det kmr senare)

9 Oktober ; Optikerbesök och Idolkväll

Hallå igen!

Jobb på dagen. Sen efter jobbet skulle jag till optiker och fixa nya linser. Eric följde med mig ner dit. Jag hade bestämt mig för att prova en annan sorts linser. Och det ska jag föra nu i två veckor och bestäma mig om jag vill ha dem. Och jag älskar dem redan! Sätter sig inte fast när man råkar somna, inte svåra att sätta i.

Vi träffade Ronja en sväng sedan. Pratade och gick till Tempo för att köpa godis. Gott!

Jag och Eric vandrade tillbaka till jobbet för att hämta paket som han skulle åka med till en annan stad, dagen därpå. Och jag fick köra firma bilen hem sen. Superkul! Tutade :P
Det är ju som att köra en leksaksbil när det är en automatväxlad bil. Helt otroligt. Det känns ju inte som att man kör en riktig bil! Bil ska ha manuell växellåda! Så är det bara. Fast det var kul att köra den endå :P




Väl hemma blev det mat och Idol. Jag somnade såklart. Så slapp höra Mariette som jag inte gillar. Vaknade och såg Tove. Hon e sjukt bra!



Linserna gick hur bra som helst att ta ur :)

Mysig dag med pojkvännen <3

8 Oktober ; Jobb/ikano/mat/färga hår

När jag sitter på jobbet får jag ett sms från Hanna som frågar om vi kan gå på ikano. Så mötte upp henne efter jobbet. Åkte och shoppade lite. Hittade en stickad kofta på gina! Hon köpte lite allt möjligt, bla. hårfärg. Efter en stund var det dags att åka hemåt och färga håret på henne. Men först blev det en sväng till ICA. Köpte sojakorv. Var inte så populärt för  henne som inte är vegetarian. Men det funkade :P Mat som sagt blev det när vi kom tillbaka till hennes lägenhet.

Sen var det alltså dags för mig att färga hennes hår. Jag som aldrig har färgat håret själv, har bara tonat underhåret en gång och det gjorde jag hos en frisör.. Så det här skulle inte gå så bra tänkte jag.. Men det gick bra. Täckte allt med folie sen när ja geggat klart. Och det blev superfint!

Eric kom och hämtade mig sedan sen åkte vi hem till mig <3


Tack för en roligt dag Hanna! Jag hade skitkul! Folien fastnade ju så bra ;)

Xoxo / Josefine


7 Oktober ; Jobb och fika med tjejorna!

Jobb halv 9 till fyra som vanligt. Gick ner  på stan en sväng sen när jag väntade på Ronja och Louise. Det var rea på glitter så det blev ett armband för min del. Superfint! Brunt.

Mötte sedan upp tjejerna på Café M. Var annars liksom ;) Det var underbart att träffa dem! Vi har alltid så kul ihop!

Tack för en trevlig fika tjejor, måste vi ta snart igen!



(Hittade en gammal bild på fiket, men nu har de gjort om. Det röda är borta och baren är som en grå senmur. Skitmysigt hade det blivit!)

Imorgon

ska jag fika med de här sötnosarna efter jobbet!



God natt!

Xoxo / Josefine

6 Oktober

Blev ju som sagt jobb idag med. Tråkigt att behöva säga det varje dag ;) Inget nytt. Aja, så är det iaf. Eric fick göra annat jobb. Kul för honom. Tråkigt för mig. Varken Jenny eller han på jobbet. Hon kmr förhoppningsvis imorgon. Får se hur hon har det med nacke/rygg. Inte sköna stolar på jobbet måste jag meddela.

Hur som helst stack jag till AF på lunchen. Men såklart fick ja sitta och vänta i en halvtimme innan jag fick hjälp. Det var en kärring inna mig som bara gick längst fram i kön och sa : Jag har jättebråttom, jag har lunch.
För i helvete, det är det fan fler som har. Jävla bitch, då blev jag på dåligt humör och det blev ju inte direkt bättre när jag fick vänta till 20 i ett för att få hjälp, och när jag väl kommit fram frågar jag om det tar läng tid. " Jo jag är lite nu på det här datasystemet" Så jag han inte fixa det jag skulle iaf. Min lunch bestod av powerwalk dit, vänta i en halvtimme, powerwalka tillbaka till jobbet, äta på en kvart. Mycket härligt..

Jag bestämde mig iaf för att gå dit efter jobbet. Då för jag hjälp av en genomförkyldgubbe med höraparat och raspig röst. Fan jag vill inte bli sjuk igen.. Josse är grymt irriterad vid det här tidpunkten på dagen. Sen hade inte mina uppgifter sparats i systemet när jag kom dit. Så var tvungen att kompletera lite.. "Åh, det finns ett jobb som matchar dig här". "Kan jag få se?" "Nej, nu har jag klickat bort det." Jävla gubbe. Fick sedan en tid då jag jobbar och kunde inte ändra när jag var där utan fick ett telenr som jag skulle ringa och ändra tid själv. Fan var irriterad jag blev.

Nej till Arbetsförmedlingen. Klarar fan av att hitta jobb själv.



När jag kom på tåget fick jagf sällskap av syrran vilket var trevligt. Belv en sväng till mobban med mamma och johanna sen. Kom hem och åt mat, det var mys <3


Nu ska jag hoppa in i duschen, för sen kl. 8 är det säsongspremiär för Ugly Betty. Sen en timma senare är det säsongspremiär för Desperate Housewives. Kan kvällen bli bättre?


Cypern förra året

Xoxo / Josefine

5 Oktober

Jobb så vanligt. Inte de lättaste att komma upp i morse, men är det ngn måndag som man är morgonpigg? Men man vaknar när man sätter foten utaför dörren. Håller på att frysa ihjäl på morgonen. Usch. Hatar kyla. Sol och värme ska det vara. Men den tiden av året är ju förbi..



Var på AF efter jobbet, så ska skriva in lite uppgifter nu tänkte jag. Sen ska ja dit på lunchen imorgon. Får se om ja hinner få i mig ngn mat också på en timma. Hur lång tid brukar det ta på AF?

Snart ska jag iväg till Eric. Det ska bli mysigt<3 Ska titta på Svenska Hollywoodfruar också, det är mit nya favoritprogram! Älskart.

Skriva var det ja.

Xoxo / Josefine

4 Oktober ; Bakisdag

Imorse åkte jag hem med 10 bussen från min älskling. Det var samma busschauförska som dagen innan. Det var lite kul. Nemen hej igen!
Måste ju åka kollektivt så inte bussarna försvinner helt härifrån, eller nått ;)

Kom hem skapligt som sagt och satt och åt frukost hur långe som helst. Det är så skönt att kunna göra det på helgen. Helt underbart. Till skillnad från i veckorna. Då kan man inte sitta och läsa tidningen i lugn och ro eller bara lyssna på radion. För då skulle jag behöva gå upp en timma tidigare, så nej.

Har annars slappat idag bara. Städat lite har jag gjort också, så ngn nytta var det iaf med denna dagen efter dag. Också kallad bakisdag.


Söndagsstrumporna åkte på :P

Har också spelat the sims idag. Det var längesen. Men det var inte så roligt som det brukar vara. Vet inte varför. Ibland brukar det vara askul, men idag var det sådära :P





Tänkte faktiskt ta och måla franskmanikyr och titta vidare på Gossip Girl. Det blir en skön avslutning på veckan. Imorgon är det jobb som står på schemat. Ska bli roligt att komma dit när det är som vanligt igen. Haha, fick en helt annan bild av kontoret i går.

Godnatt och sov gott!

Xoxo / Josefine


3 Oktober ; Kvällen!

Tittade på klockan och spg att hon redan var 5 över 6 och jag hade inte fått på mig kläderna till ikväll, och inte i mig ngn mat än och skulle åka tåget om en halvtimma. Lite panik, men det löste sig. Kom iaf iväg till Mjölby. Mötte upp Eric, och vidare mot Hannas nya lägenhet.

Vad mysigt hon bodde! Hur fint som helst! Blir sugen själv på att flytta hemifrån. Men det går inte med det lilla jobb jag har, tyvärr. För det verkar skitmysigt! Ahh, vad avundsjuk jag är ;) Hur som helst kom vi dit och Hanna hade gjort personliga välkomstdrinkar till alla, gulligt! Så det var namnlappar fästa på glasen med silvriga klädnypor. Lime, paraplyn och sugrör med guldband. Hon e bra söt ibland. Jessica och Martina var också där plus lite andra bekanta människor. Trevlans!


Jessica!


Martina!


Jag och Martina



Det blev tyvärr inga kort på Hanna, huvudpersonen för kvällen. Lite senare var det dags att dra vidare. Tanken var Parken, men det blev lkpg och firmafest på jobbet. Det var hur trevligt som helst! Det finns så härliga människor på jobbet. De som man tycker ser lite läskiga ut visar sig vara trevligaste människorna! Det är fasen härligt att jobba där vi gör! Kändes konstigt att sitta och dricka 7,0: or med chefen på arbetsplatsen. Men det kändes inte alls som samma ställe på kvällen då det är nedsläckt. Men trevligt var det!

Hem med halv två tåget till lilla Mjölby.

Tack för en trevlig kväll alla ni som var med!

Xoxo / Josefine

3 Oktober

Vaknade upp hos min älskling. Vi åkte en sväng in till centrum och till systemet för att handla till kvällen. Sen blev det en fika inne i gallerian. Supermys!



Väl hemma igen blev det tittande på vår favoritserie : Nord och Syd. Mysig dag tillsammans med dig <3

Tog bussen hem för att göra mig iordning för kvällen. Var helt ensam på bussen. Privatchauförska på vägen hem är inte helt fel ;) 

Senare vankades det inflyttningsfest hos Hanna!

Xoxo / Josefine

2 Oktober ; Idolkväll!

Jobb på dagen som vanligt. Sen hem en snabbis innan jag skulle tillbaka till stan. Eller denna gång närmare bestämt till Malmslätt och till Ronja.

Vi hade bestämt att kolla på Idol tsm med en stor skål popcorn och så blev det. Vi beter oss fasen som två fjortisar när det gäller idol. Hahaha, men roligt hade vi iaf. Båda skrek till när Nicklas gick vidare :P Sen att Camilla är vidare är ju en skandal! Det gjorde ju bara juryn för att göra Teve! Det tror vi i alla fall.

Supertrevligt att umgås med min blondin! som alltid <3



Xoxo / Josefine

1 Oktober ; "Det känns som att åka utomlands!"

Rubrik är ett citat av Jenny; Beskrivande hur hon känner inför resan till Ullared. Haha. Hon e ju för söt! HAHA

Jobb såklart idag med. Träffade Hanna på jobbet. Hon ska med börja där, det var lite coolt tyckte jag :)

Vi fick skjuts hem efter jobbet i en jobbil. Eric hade fått ett special uppdrag på jobbet, coolt tkr jag :) Så det blev att åka fin bil hem. Jenny följde med mig hem. Vi bakade kladkaka och pratade. Trevlans. Hon tyckte det skulle bli läskigt att ta tåget sen, det var roligt. Haha.

Så här såg jag ut idag. Lite prep sådär. I like it!



Nu ska ja gå och försöka sova bort min huvud/mag/rygg/hjärtvärk. Jag ha fan ont överallt idag. Helt otroligt..

Godnatt!

Xoxo / Josefine

30 september ; Mys med pojkvännen

Jobb som alltid på dagarna, det är faktisk väldigt skönt.

Sen var det att åka hem och städa, laga mat och packa väska. Skulle nämligen sova hos pojkvännen. Städade så det inte såg förjävligt. ut, sen orka ja inte mer ;P

Tog bussen till Mjölby. Var själv som vanligt.

"Det var tomt idag som vanligt"
"Ja dt är det, ska du till Stationen eller?"
"Ja"
"Bra så jag vet ifall ingen annan går på"

Så låter det på bussarna här i Mantorp. Hahah, tkr ja e ganska kul. Det som är ännu roligare är att de verkligen inte gick på ngn med människa på bussen.



Eric och jag kollade iaf på Idol. Eller ja tvingarn o kolla på det, för det är så bra! Efter Idol var det oskyldigt dömd. Det var superbra! Ja som tänkt börja springa.. Ska inte göra det själv.. Iaf inte på kvällen.. Läskigt.

Xoxo / Josefine


29 september ; Att se, eller inte se. Det är frågan.

Jobb på dagen som vanligt. Se var det dags för mig och mamma att titta på glasögon. Hittade superfina bågar! Efter att ha gått runt i typ alla optikerbutiker hittade jag de bästa bågarna i första butiken vi var inne i. Så snart blir det ett par bruna bågar på min näsa. Ser fram emot det!

Måsta beställa nya linser också känner jag, eftersom jag e inne på sista paret..


Linser eller Linser? Jag gillar båda!

När jag kom hem var det Idol som gällde. Somnade sedan framför House (DH var det ju bara de gamla avsnitten!) , vaknade vid elva av att pappa väcker mig. Sovit i en fotölj i nästan 1 timme. Inte så skönt för ryggen.. Jobbet är utmattande, haha.

Xoxo / Josefine

RSS 2.0