4 Oktober ; Bakisdag

Imorse åkte jag hem med 10 bussen från min älskling. Det var samma busschauförska som dagen innan. Det var lite kul. Nemen hej igen!
Måste ju åka kollektivt så inte bussarna försvinner helt härifrån, eller nått ;)

Kom hem skapligt som sagt och satt och åt frukost hur långe som helst. Det är så skönt att kunna göra det på helgen. Helt underbart. Till skillnad från i veckorna. Då kan man inte sitta och läsa tidningen i lugn och ro eller bara lyssna på radion. För då skulle jag behöva gå upp en timma tidigare, så nej.

Har annars slappat idag bara. Städat lite har jag gjort också, så ngn nytta var det iaf med denna dagen efter dag. Också kallad bakisdag.


Söndagsstrumporna åkte på :P

Har också spelat the sims idag. Det var längesen. Men det var inte så roligt som det brukar vara. Vet inte varför. Ibland brukar det vara askul, men idag var det sådära :P





Tänkte faktiskt ta och måla franskmanikyr och titta vidare på Gossip Girl. Det blir en skön avslutning på veckan. Imorgon är det jobb som står på schemat. Ska bli roligt att komma dit när det är som vanligt igen. Haha, fick en helt annan bild av kontoret i går.

Godnatt och sov gott!

Xoxo / Josefine


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0