28 maj; Fika!

En lektion kl 1 idag också :) Skönt! Åkte och solade på morgonen, vilket ledde till att ja fick islands bidrag i ESC på hjärnan, men den är bra så det är helt ok.
Engelska var min enda lektion idag, trodde jag skulle få redovisa då, men icke. Det blir på måndag.

Efter skolan blev min efterlängtade fika med min blondin äntligen av! Vet inte när det var jag och ronja fikade sist, vill inte veta heller, det är skamligt länge sen. Det blev varmchoklad, men den var inte så god, sen var det ju vanlig mjölk i.. Smart josse smart..
Hur som helst var det supertrevligt att umgås med dig <3 Det är det alltid! Kommer alltid att vara.
Vem var det som fick chokladsås på sin ;)



Det var egentligen tänkt att jag skulle springa blodomloppet med mamma sen, men jag höll på att frysa ihjäl när jag o R gick till rese, för att inte tala om cykelvägen hem. Burr.. För regn och rusk. Träffade en till vän på tåget, som jag inte sett på ett tag :P

Eric kom hit en sväng senare. Det var mys <3

XoXo / Josefine



Everytime you have to go I die a little bit,
and it only grows back to life when I see you again.

27 maj; Duktigt gjort josse

Ja det var det faktiskt! Jag vaknade innan klockan ringde. Gick upp, åt frukost. Åkte och tränade.
Det var inte igår man var på gymet, så det kändes i kroppen när man gav sig på springbandet. Men lyckades springa hela distansen jag satt ut till en början, duktigt!

Skolan började inte förens kl. 1, så jag begav mig däråt efter träningen. Hade ett prov i psykologin som gick jättebra! Väntade sedan på att bästisen skulle bli klar med sin lektion, sen var det dags för debatt i aulan. Det var parlamentsledarmöter från de flesta partier. Nu såhör när det är tid för val till Europaparlamentet ska vi ungdomar bli lite engagerade (stavning?) i politiken. Jag tyckte mest att de försökte prata ned varandra, så vet inte vad jagf ska rösta på.

Efter det var skoldagen slut och jag begav mig ner till stan för att hitta mina skor. Men de fanns inte... :( Då blev jag ledsen. Om de finns i norrköping ska de väl finnas här med?! Då blev josse sur.
Eric och jag begav oss efetr det att han lugnat ner mig efter skoinsidenten, till ljunkan. Det var dags för balträning. Det gick ganska bra idag. Snart är det dags! :)

När jag kom hem höll jag på att dö av hunger, hade inte ätit så mkt idag. Så det blev lite mat tsm med syrran. Länge sen vi satt och pratade, vi är aldrig hemma samtidigt nu för tiden.. Sorgligt det där, men idag var vi iaf det. Mys var det!

Nu ska ja väl titta lite på fotbollen, eller göra ngt annat kul.


Imorgon ska jag fika med Ronja <3 Det var hur länge sen som helst vi gjorde det! Det ska bli underbart att prata och skratta ihop med den människan. Nej, skolan räknas inte :)

Älskar dig mest <3

26 maj

Hallå hallå.

Idag hade jag inga lektioner = ledigt. Skönt. Jag vaknade när min älskling skulle till jobbet, men somnade om i hans varma säng och sov till 11.30. Smög ut lite försiktigt, svårt att tacka nej när hans pappa tittar på mig med ledsna ögon när jag inte vill ha frukost. Var inte hungrig, sen känns det lite konstigt att bara äta med hans pappa.

Åkte tåget hem i hettan, höll på att svettas ihjäl! Trotts att jag hade shorts och en topp. Det var hur varmt som helst, sen väntade en 20 min promenad hem. Skönt endå, men varmt!

Idag har jag: Solat på altanen i en och en halv timme, somnade. Sen blev det moln och sedan började det regna. Har tittat på topmodel, det  är gammla avsnitt, men kommer aldrig ihåg vem som vinner :P Har bakat också, det var länge sen, men har blivit sämre på att baka kladdkaka, förut brukade de bli helt perfekta. Det är fel på ugnen säger vi :P

Det har blivit lite plugg idag också, nån timme sådära. Psykologi. Det är rätt lätt, men vill ha alla rätt, har kanske chans på ett MVG då vårt arbete gick så bra :) Så jag ska sattsa på högsta betyget på det här också. Borde övat på engelskatalet lite mer, vet aldrig när jag ska få göra det.. Inte så många dagar kvar nu...

Ronja bjöd in mig och Eric på middag eventuellt i helgen, ska bli jättemys! :D

När pappa kom hem blev jag glad. Mina rosa vinboxar till stundenten hade kommit! :D Så vackra de är! Hoppas på att vinet är gott nu också :)



Åt en god sallad idag! Jag är bäst på att göra sallad!


Nu ska ja packa träningsväskan, börjar inte förren ett imorgon så tänkte vara lite hurtig och ta en sväng på löpbandet innan skolan. Sen är det en lektion, med läxprov (psykologin) och nått prat i aulan. Sen kommer det vara lite tid tills balträningen ska börja, så jag tänkte gå ner på stan och köpa studentskorna jag hittade förra veckan, hoppas de finns kvar!

Ikväll ska jag bänka mig framför teven. Tisdagar är det ju båda Ugly Betty och Desperate Housewives! Det kan inte bli bättre ledig dag!

XoXo / Josefine

23-25 maj

Myshelg med Eric <3

Fick MVG i religionen! Då blev jag glad :D Jag har haft jättepanik för det, så det var skönt att det släppte.

Nu ska ja umgås med min underbaring :)

Flummigt inlägg,
aja.

XoXo / Josefine

22 maj ; En dag på spa!

22 maj

Idag var det dags för mig, mamma och pappa att åka på spa. Vi gick upp tidigt och åt frukost inna vi begav oss till Tranås för spa och massage. När vi kom dit fick vi varsin morgonrock och badtofflor. Jättemysigt att gå runt i. Stämmningen var dämpad och människorna pratade med lugna och dämpade röster. Hur mysigt som helst. När vi hade fått våra massagetider såg vi att det var ett tag kvar tills de skulle börja, så vi gick till en av poolerna för att slappa. Det var 34 grader där och det lyste endast några få spotlights i taket. Persienner av trä var neddragna för fönstren och det var en mysig stämning.



Hur skönt som helst att koppla av från all stress med skolan som har varit den senaste tiden. Efter badet satte vi oss i ångbastun. Mycket fräschare än den som finns i simhallen kan jag lova :)
Mamma och jag bestämde oss sedan för att gå på ett yogapass. Pappa var väl inte så road, så han följde inte med. Yoga var lite flummigt, förstod inte riktigt hur man skulle göra och sådär, men det gick bättre efter ett tag. Det var riktigt skönt att slappna av och inte tänka på någonting. Nästa gång jag provar på det vill jag nog att det ska kännas lite mer i kroppen att man har tränat. Det sa instruktören också att det här var bara ett nybörjarpass, som man sedan kan öka på till svårare. Jag tror att jag kan tycka att det är kul om jag kan komma in i rätt andning och sådär om jag provar igen.



I våra fina morgonrockar



Vi provade också den andra poolen som de hade, där kunde man sätta igång en ström som man kunde simma emot. Jag kom mer bakåt än framåt när jag simmade där. Jäklar vad det var jobbigt!
Sedan var det dags för lunch, då var det buffé i salongen, och såklart  var jag tvungen att vänta längre för att jag ska ha vegetariskt, så mamma och pappa var fördiga inna jag hade fått min mat...


<3

Efter maten var det äntligen dags för våra massager. Det var hur skönt som helst! Jag fick välja om jag ville ha: Utränsande, åtstramande, återfuktande eller uppfriskande. Det fick inte mamma och pappa : P




Känner mig som en ny människa efter den här dagen, hur avslappnad som helst. Det är inte likt mig som är en liten stressmänniska. Undrade verkligen vad jag skulle göra alla timmar som spenderades på spat, men det gick hur bra som helst att göra just ingenting och bara slappna av och koppla bort vardagen. Härligt!!
Det här vill jag göra fler gånger.



Tack mamma & pappa för en oförglömlig dag!

21 maj; Underbar dag med min underbara pojkvän

21 maj

Vaknade upp med Eric vid min sida, det är så mys. Länge sen jag såg honom nu, när båda har varit sjuka på var sitt håll. När vi vaknade visste vi inte vad vi skulle hitta på, men vi kom fram till att vi först skulle åka och sola. Så det gjorde vi. Det var lite läskigt när de höll på att byta rör och sådär.. Kunde inte riktigt koppla av i mitt solarium.. Tänk om de måste stänga av strömmen i mitt solarie också. Eller tänk om de öppnar dörren när jag ligger där: Hehe, nu ska vi byta rör..

Många tankar far runt i huvudet under dessa 20 min.

Sedan åkte vi hem till Eric en sväng. Vi hade bestämt att vi skulle gå och se Änglar och Demoner senare på kvällen, så jag ville se Da Vinci koden för att friska upp minnet från den första filmen. Men tiden bara rann iväg så vi kollade på teve ist, tills det var dags att åka.

Filmen var läskig, men superbra! Mamma tyckte inte det  efter att hon och pappa hade sett den, men så är det nog med alla som har läst boken. Att böckerna är oftast bättre. Eller oftast, det är så. Men jag tyckte att den var jättespännade och läskig på sina ställen, men då är det bra att man har en pojkvän som man kan hålla i handen.
Visste ni att de har gjort om på kinabiografen? Inte all lika hög mysfaktor nu, det är mugghållare mellan vaje stol och längst upp där det brukar vara soffor finns fotöjer med stora bord imellan, väldigt mysigt. Not.

Hade tänkt att sova själv, eftersom vi skulle upp tidigt nästa morgon, men jag vågade inte det efter den filmen, så han stannade hos mig. Han är för underbar. <3

20 maj; Helvetesmorgon och trevlig eftermiddag/kväll

20 maj
Onsdagen började med ett 4 timmar långt kursprov i aulan. Eftersom pollenallergiker, och jag som också var förkyld samtidigt, måste snyta och fräsa rätt ofta, var det svårt i aulan. Där var det knäpptyst. Inte som att jag vill fräsa ur hela näsan för kung och fosterland som jag brukar göra. Det är bara pinsamt. Så det slutade med att jag blev tjock i skallen av att inte kunna snyta mig ordentligt, men jag vande mig efter ett tag.

Provet behövs inte talas om.

Efter det var de Projektarbetes-pratabetyg-snack. Det gick bra, VG fick vi så vi är helt nöjda, det var ju  trots allt kemi, eller hur R? :) Duktiga var vi.

Gabbi och jag blev superduperglada när vi fick MVG på vårt psykologiarbete! Yes!

Efter skolan skulle jag åka till min kusin Emma och hälsa på henne och hennes bebis i NKPG. Vi hade bestämt att fika så jag gick till närmsta bageriet för att leta efter kanelbullar. Där var de slut.. Hade de någonting utan nötter?  NEJ. Gick till ingeborgs istället. Men där var bullarna också slut. Allternativet var giflar.. Det är inget roligt kaffebröd..

Min sista utväg blev pressbyrån och där stod min syster helt oväntat. Så fick sällskap en stund :P Där fanns det fikabröd iaf och jag bar iväg till NKPG. Där möter jag min kusin med en barnvagn där världens sötaste unge låg i! Efter en massa prat och en kringelikrokväg senare var vi framme. De bor i världens finaste lägenhet!

Vi drack te och skrattade och pratade. Det var en underbar känsla. Har alltid tänkt henne som den stora kusinen, men nu är man nästan på samma nivå. 5 år är inte så mycket när man blir äldre. Vi är allt lite lika i sättet, gulligt. Lillpluttan gillade mitt långa hår, roligt och dra i :P Hon har kommit på att det är roligare att stå än att sitta i knät, gulligt tycket jag.

När mannen i huset kom hem ville han till de nyöppnade affärerna, så jag följde med dem. Hittade ett matchande armband till mitt halsband jag ska ha till balen, så jag slog till direkt :) Efter mycket föstershoppande och en sväng in i matbutiken var det dags för mig att åka hem. Det sista jag ser av lilla Olivia är ett stort leende mot mig.

Tack för en supertrevlig eftermiddag/kväll!


19 maj

Skönt att det har blivit bättre med ryggen :) Kännde det när jag vaknade.
Inget fel på njurarna fick jag veta idag hur skolsyrran, vilken lättnad. Vet dock inte vad det var :S Kände när jag kom hem att jag fått ont i större delen av ryggen men inte det stället där jag hade ont till en början, det har försvunnit. VC ringde och sa till mig att äta tre ipren om dagen. Det är för mycket tkr jag.. Men ska väl göra som de säger. De vet väl bäst. De sa också att jag skulle ut och röra på mig för att få igång blodcirkulationen. Jo visst. Det gick ju jättebra. Tänkte att en promenad i det här fina vädret skulle vara läkande. Men icke. I början gick det ganska bra, ville försöka få bort min huvudvärk som vägrat försvinna under dagen. Sen efter några 100 meter fick jag jätteont i hela kroppen. Kroppen ville inte gå mer. Så det blev för mig att knalla hemmåt igen.

När jag kmr till skolan och har metntorstid som vanligt en 5, 7 min så säger åsa : De som vill får jobba hemma med fysiken.
Hade jag kommit till skolan för att endast ha mentorstid?! Nej, jag och Ronja stannade kvar och pluggade i bibblan och gick sedan till fysiklektionen. Fick hjälp med en dal så det var bra.

Nu har jag precis kommit in efter två timmars fysikrep. Skönt väder ute! Härligt! Blåste dock lite ibland, men det var bara att bita ihop.

Kände för att vara lite rosa idag :)


Fina panikplugg vädret



Fick en liten pluggkompis mitt i all fysikyra. Men han verkade mest glassa i solen där ha satt. Fubb. Ville med göra det, men ska hänga i det sista och jag SKA klara det här provet. Jag vet inte vad jag gör annars..


Nu ska jag kopla av ett tag innan jag ska repetera lite mer.

Hoppas ni har en trevligare dag än mig. Elelr föresten, vad kan vara bättre än en dag innan ett fyra timmars långt Fysik B- kursprov? Jag vet att ni är avundsjuka!

XoXo / Josefine

18 maj; Så önskar vi en trevlig fortsatt dag..

... Så önskar vi en fortsatt trevlig dag, heter det! Tågvärdar alltså, språket är bra? Ja :)

Idag var det prat om mitt tillstånd till höger och vänster. Klar jag kan komma till VC kl. 11 när jag är i skolan 10.40? Nope.. Så det blev inte så. De skulle ringa tillbaka, men de tyckte väl inte att det var så allvarligt. Vad vet jag. Ont gör det iaf fortfarande. Vet inte vad det är.. Snorig är jag fortfarande med. Så min engelskalärare förstod mig när jag sa att jag gärna inte höll mitt tal idag. Det går inte att andas! Tänkt er o prata i 13 min utan att andas! Nej, det går inte.

Saknat min ronja <3 Det behövdes träffa na idag.

Åkte iaf och sola när jag slutat för att värma upp mig. Har frusit hela dagen! Det började med ett kallt hus, vidare ut i spöregnet, blöt  och jäkligt, sen en kall skola utan element. Mysigt mysigt. Skönt var det att sola iaf :)

När jag kom hem har jag pluggat, elelr försökt plugga på fysiken. Gjort det GA provet iaf. Gick inte bra alls! Provet.. Panik..

Har också ringt och bokat in vilka veckor jag vill jobba i sommar! Glad :D Lite pengar blir det allt, eller för att vara mig en hel del faktiskt :)

Hemma är det Berzantröjan och mjukisar som gäller



Föresten, grattis på namnsdagen idag älskling <3

Nu ska jag hoppa in i duschen!

XoXo / Josefine


Vill inte tänka på det

Hur kommer det bli efter studenten? Kommer inte träffa alla på samma sätt som man gör nu. Alla kommer flytta bort. Vill inte tänka på det. Vill inte ifrån er <3

17 maj; HAN VANN!

Norge stod som segrare i ESC igårkväll, efter att ha fått poäng från samtliga länder var det klart! Helt otroligt. Första favoriten jag har som går o vinner, eller lordi oxå men iaf. Sjukt bra!
Norges nationaldag idag blir ett storfirande tror jag.




Idag ska jag plugga. Om bara näsan kan sluta vara så täpt. Sjukt jobbigt. Igår var det extremt! Det är jobbigt att koncentrera sig då. Men detta måste göras idag: Fysik repetera,repetera,repetera och engelska tal. Vill sitta ute värsta fina vädret, men tror dock att förskylningen blir värree då av allt pollen. Som ni ser blev det ingen balträning idag. Det går inte o dansa om jag inte kan andas ordentligt. Nope, så det blev sovmorgon, första söndagen på länge.

Tack för mig så länge,

XoXo / Josefine

16 maj

Hello.

Idag upptäckte jag att sims på mobilen, är hur kul som helst. Haha, nej då, men lite kul är det. Kom på efter ett tag att jag måste plugga till fysikprovet. Så det har jag gjort. Mamma har bakat också så det har ätits nybakt bröd, mums!

Ikväll blir det Eurovision Song Contest. Á la josefine och johanna. Som vi gjorde förförra året. Vi gör grön/gul/röd prick på varje låt för hir bra den är så gissar vi på vem som vinner. Lite gulligt sådär :)
Jag hoppas på Norge i år. den låten är superbra. Heja Alexander Rybak!


Nu är det tillbaka till plugget igen!

XoXo / Josefine

15 maj

Har precis skickat in religionen. Skönt att den är gjord. Bara lite kvar nu. Eller mkt om jag tänker efter. Repetition på en 150 poängs kurs i Fysik B. Låter lockade va? Ja vet, ni är så avundsjuka!

Som ni märker så är mitt humör lite bättre idag. Nös dock jag vet inte hur många gånger i morse när jag vaknade. Anyway, lite täpt i näsa fortfarande. Och har grymt ont i sidan och ryggen. Tror starkt att det är njurarna nu. Pratade med en sköterska idag som sa att jag skulle käka alvedon och dricka mycket vatten. Massor. Så har fått i mig tre flaskor idag. Det är mycket för någon som inte dricker ngt vatten alls om dagarna, typ :P

Ännu en byggjobbare här idag. Nej vänta det var två.
1:an -- Ska sätta dit listen i vadagsrummet
2:an (några timmar senare) -- Ska bara kolla om han killen innan satte dit listen rätt. "paus" Nej, den sitter fel, be din mamma att hon ringer oss.
Kompetenta byggare måste jag säga. Mycket duktiga. Hahahahaha.

Nu ska jag äta laktosfri-glass som mamma har köpt till mig och se på Heroes.
Hoppas ni mår bättre än mig.

Krya på mig.

XoXo / Josefine


13-14 maj; Sjukdagar

Ingen uppsatering igår pga sjukdom. Föskylning och feber. Mår dock lite bättre idag, så kunde skriva va mig lite. Igår hade det varit omöjligt så som jag nös. Hade inte sett vad jag hade skrivit på skärmen då. Eheww..

Har ont på fler ställen. Det gör ont att sitta, stå och ligga. Vet inte vad det är.. Mamma sa att  man kan få ont i njurarna när man är förkyld.. Läskigt tycker jag.. Men ont gör det som tusan! Vill bara ligga ner och gråta, så ont gör det.


Ska kurrera mig lite nu med film. Det går inte att plugga när man mår såhär..


12 maj; Hits for kids 2

Idag var det som sagt den omtalade utspringstävlingen. Kom dit skapligt, fick den långa listam med grejer som skulle hämtas. Det var allt från diskmaskiner till hästensängar. Jag, ronja o yas åkte hem till ronja för att hämta grejer. Y hämtade en bebis i barnvagn. Ja o R var i lambohov för att hämta en rullator. Och jag raggade upp en pensionär. Mycket poäng där :)

Men vi lyckades inte vinna endå. Vi kom trea, inte så pjåkigt de heller måste jag säga.

Mina brillor gick söndet idag, josse ledsen..

En av de saker som skulle fixas i "sak-letar-tävlingen" Den gick varm i stereon när man var liten kan jag lova, hahah.


När jag kom hem skulle jag plluggat tänkte jag, men somnade i soffan.. Sov i några timmar, vaknade vid fem. Började plugga lite, men föstår ingenting!! Det gick bra förra veckan, men idag, nope inte alls.

Nae, nu ska ja borsta tänderna.

Tror att jag börjar bli förskyld. Jag och min pojkvän har ju håll i från varandra ett tag, men blev smittad endå.. Det kan inte vara pollen, för pillren ska hjälpa och så här jobbigt med näsan brukar det inte vara... Usch.



XoXo / Josefine


11 maj ; Grattis mamma! :)

Hej hej!

Denna dag jag fasat för kom att gå ganska bra. Fick reda på att jag får MVG i näringsläran :D:D GLAD! Sam provet gick hyfsat och hade inte engredovisning så slutade kl 3. Fick gå tidigare från religionen så han med 14.50 hem.

Ronja o jag kolla campingar o jag har fått svar, berättar imogron :)

Åkte o solade med plutt <3 Han e söt.
Åkte hem hit för mammsen hade glömt sina nycklar, så kunde inte stanna i lilla mjölby, Mamma fyller år idag, så det blev kaffe (jag drack grönt te dock, mkt godare!), bullar och rulltårta! Trodde inte att det skulle bli något kvar eftersom mamma hade med sig till jobbet, men det fanns det. Hon blev jätteglad för desertskålarna vi köpt. Då blir man glad. Vet inte vad som är roligast, att ge eller att få?

Läste igenom några exempel i fysikboken, men fattar inget av det med centripetalkraft.
Mamma: Det heter centrifugalkraft
Jag: Nej det är i torktummlaren (tror jag) det heter centripetalkraft.
Hon blev fundersam, men beslöt sig för att inte fråga vidare om det :P


Så här såg jag ut idag.

Nu ska ja gå o sova tänkte jag, var bara tvungen att slänga in ett blogg inlägg om betyget! Ahh, är sjukt glad och lättad. Nu är det bara engelskan, religionen (ska få mvg i) och fysiken kvar. + en religiondisskussion och pluttiplutti läxförhör i psykologin. Sen är det slut. Kan nästan se slutet.

Imorgon är det en liten sovmorgon som gäller, ska ha utspringstävling hela dagen. Varje klass får en lista med saker som är värda olika poäng. Den klass som får flest poäng får välja vilken plats de vill springa ut på den 12 juni! Vi ska vinna detta!

Godnatt!
XoXo / Josefine

10 maj; Vadå disk-trasa?!

Hej hej!

Gårkvällen var riktigt mysig :)
Vi tjejer lagade mat och såg på fucking åmål, vi kunde nästan alla repliker. Vi har sätt den för mkt. Men den e sjukt bra. Det blev en kväll utan alkohol, ja det kan bli trevligt endå :P Blev lite nostalgiska när vi sjöng till gamla absolut music skivor. Underbart!
Tack för kvällen med er <3




Idag var det balträning igen. Jag fick köra idag. Trött när jag vaknade av att mobilen ringde på mig att jag skulle gå upp.. Åt frukost i mmin ensamhet, medan mamma o pappa lungt sussade vidare.. Fubb..

Hämta Eric på stationen och vi var på väg till täningen som började 9..
Det gick faktiskt bra idag :)
Nu vet han färgen. Förvånad?

Dock från förra veckan :P


Tänkte att jag skulle ta en annan väg hem från stan som jag trodde skulle gå snabbare. vet faktiskt inte om den gjorde det om jag ska vara ärligt, men det var roligt att åka en annan väg än den gamla vanliga :)

Näringslära och samhäll har det blivit, tsm med mammas nybakta bullar. Mumma!

Nae nu ska jag gå o sova. Stor dag imorgon med två prov och allt. Måste ha min skönhetssömn!

XoXo / Josefine

9 maj; Tjejkväll

Hej hej!

Vad stolt jag är som har gjort klart religionen typ. Ska bara fixa källorna.

Nu ska jag iväg till mjölby och möta upp Hanna o Carro. Det ska bli mys med en tjejkväll efter en hektiskt vecka.



Lite brun  har jag allt blivit ;) Mkt fint!

XoXo / Josefine

9 maj

Hej hej.

Igår kväll somnade jag när jag tittade på Gossip Girl. hur kunde jag göra det? Trött antagligen. Aja.

Idag har jag städat hela mtt rum och gjort plsts i min bokhylla för nödvändigare saker an allt jag bara brukar slänga in där det får plats :)

Nu tänkte jag se klar de avsnittet jag somnade till och sen skriva religionen. Ska bli lite intressant faktiskt. Men det jobbigaste är att det inte finns den informationen jag vill ha någonstans! Ska leta massor idag hade jag tänkt.

Jag vill utoch gå idag, solen skiner och det är jättevackert med alla blommor som slagit ut på tomten. Men det blåser något otroligt så särskillt varmt är det inte får se vad det blir av det.

Just de ska kanske tvätta bort ansiktsmasken innan jag börjar med GG :P

XoXo / Josefine

8 maj; Ont, men får väl skylla mig själv

Hållå, då var det fredag igen. Fasen vad veckorna går snabbt.
Psykologiredovisning på morgonen, gick bra. Speciellt vårt rollspel, haha. Det var vackert :p

Håltimma sedan, då det blev lite religion, sen fysiklabb, vi var superduktiga. Jag är nog ganska smart endå fast jag itne tror det själv iband. Annars är det bara att skylla på hårfärgen, hihihihi.

Håltimma igen.. Då blev det lite näringslära, inna det var dags att promenera till ljunkan för iv i samma ämne. Jag hade mina vrålsnygga svarta pumps idag, det var inte så smart för nu sitter jag här med skoskav på tårna. Hade som tur med mig gladisarna när jag skulle gå till ivt. Där gick han igenom vad vi ska ha på provet på måndag :O Stört att han kan göra så. Sen när han säger att vi ska ha ett grupparbete med en till inlämning tror jag att det är 1 april. Men så var det inte. Seriöst, hur kan man ha så mkt på en 50 poängskurs, dessutom när vi har en lektion kvar. Stört. Som tur var han jag o R klart med vår på lektionen.

Vi gick mot stan, eller jag lämnade henne på rese :) Eller inte lämnade men tog förväl, eller farväl och farväl vi sa hejdå och kramades.

Träffade syster i stan. Hon är numera BLOND!! Jag fick en chock!
- Nej, nu ser du ju ut som mig var min första kommentar.
- Men jag har mycket tjockare hår! svarade hon.

Vi pratade inte mer om det..
Vi gick till duka för att  hitta ngt till mamma, det stod mellan ett kakfat, en skål och desertskålar. Men det blev tillslut ursnygga desertskålar som har samma tema som några glas  vi har här hemma. Hoppas hon gillar dem bara :)

Sa hejdå till syster. Missade precis tio i tåget. Väntade på stationen i 19 min, men med min älskling i telefonen, gick tiden lite snabbare. Åkte och solade, han med. Han är fortfarende sjuk. Tänk er att träffa sin pojkvän utan att få en puss!! Det var jättejobbigt, jag tycker om pussar. Fick dock på pannan och kinden, men det är inte samma sak.. Bli frisk. NU! <3
Får kanske eventuellt en på söndag då det är balträning. Stört jobbigt är det nu iaf..

När jag kom hem var jag dyngsur, det har regnat som tusan är idag! Mamma och jag har haft en supermysig hemmakväll, ätigt mat och kollat på teve och pratat. Mysmys.


Nu ska jag se på Gossip Girl tänkte jag.

PUSS O GODNATT!

7 maj; Dagen i sin helhet och planer inför helgen

Idag har varit en dag med irriterande egoistiska människor, men också en lättnad över att engelskauppsattsen är inlämnad och klar.

Har verkligen människor så svårt att se andra människors behov? Alla är egoistiska.
Eller inte alla, det finns faktiskt dem som inte är de. Dem ska man ta vara på.

Fick sluta tidigare idag från engelskan eftersom jag var klar med arbetet. Det regnade när jag kom ut från skolan. Inte smartaste valet att ta ballerinaskor idag kanske.. Träffade B på station = Sällskap hem och på ditvägen ochså för den delen :P Det var tänkt att jag skulle gått och solat och verkligen koppla av i all plugghysteri, men kännde mig inte så bra så hoppade av tåget hemma.

Väl hemma orkade jag inte så mycket. Var trött i hela kroppen. Det blev en hel del tittade på inspelade Lost-avsnitt. Mysmys.

Nu har jag skrivit klart det jag ska prata om imorgon med G på psykologin. Skönt när det är över så jag kan koncentrera mig på allt annat som måste göras.

Två håltimmar imorgon = intensivt pluggande.

Vill ut med tjejerna imorgon, a girls night out är aldrig fel,  men vid närmare eftertanke är inte det så smart med tanke på allt det som mäste bli klart i skolväg i helgen. Men det skulle var härligt och bara slappna av lite emellan allting, men se blir det inte.


NEJ

En mysig fredagkväll med pojkvännen istället? Nej, nu har han gått och blivit sjuk stackarn! Det är jobbigt. Krya på dig älskling! <3

 <3

Det blir en kväll tsm med böckerna! Yes! Min fredag är räddad! Nej inte riktigt så blir det väl. Jag och syster ska ner på stan efter skolan och titta och hitta present till mamma som fyller år på måndag. Vad köper man till sin mamma? Det är svårt faktiskt. Vill att det ska vara något som är köpt med eftertanke. Får se vad vi hittar på för något :)


Nu ska jag läsa igenom talet igen och sen ska jag se på Gossip Girl, är så glad att det kommit ut avsnitt som jag inte har sett än! :D



XoXo / Josefine

6 maj; Plugg, Balträning och plugg...

Hallå hallå.

En månad kvar till balen nu!!! :D:D

Igår satt jag som sagt med engelskan hela dagen. Det har blivit lite idag med, har gjort klart det och är så sjukt stolt över mig själv! Ska finslipa lite på lektionen imorgon, kanske får sluta tidigare om man är klar ;)

Skolan var slapp som vanligt på onsdagar. Religon, fick reda på att jag fick VG + på min inlämning som var högst VG på! Ahh, lättnad och glädje. Måste peppa inför nästa uppsats som ska vara klar på tisdag. Den för MVG, men det ska gå!

Det blir mkt pluggbloggande, men det är vad min vardag består av just nu som ni kanske märkt. Så är det att gå natur, inte roligt alla gånger.

Något som var kul idag var att vi hade möte med alla treor om studenten, studentflak och utspringstävlingen :) Längtar! Det ska bli så kul! Tävlingen äger rum på tisdag i nästa vecka :)

Schema för stackars mig:
Tors - Engelska inlämning
Fre - Psykologi inlämning + redovisning
Mån - Näringsläraprov, Samhällprov
Tis - Relogions inlämning
Tors - Engelska redovisning
Ons - KURSPROV I FYSIK B



Senare på dagen var det balträning. Det gick superbra för oss :)


Jag har precis duschat håret och suttit i fotbad och riktigt tagit hand om mig själv och kopplat av. Det behöver man efter intensivt läsande. Men det blev samhäll och näringslära läsande tsm med fotbadet :P
Älskar detta fotbad! Nu är fossingarna lena som bara den!


Nu ska ja gå o titta på teve en stund innan det är nattinatti.

PUSS O GODNATT!

4-5 maj

Nu har jag suttigt o pluggat i fem och en halv timma.
Skönt med en ledig dag tänkte jag, men icke, här är det plugg för hela slanten..

Dagens shema:
Fysik
Engelska
Fysik
Engelska
Fysik
Engelska
Fysik
Engelska

Ja ni hajjar, jobbigt som fan. Ska nog få i mog något att äta typ nu. Blir hungrig av alla plugg.
Jag starade min dag med en springtur. Det var inte det smartaste draget av mig. Jag tänkte att eftersom det regnar ute har allt pollen åkt ner på marken, men icke ssa nicke. Jag kunde inte andas efter ett tag, men kämpade på ett tag till. tills det inte gick längre. När jag kom innanför dörren visste jag inte var jag skulle ta vägen. Jag frös och kunde inte andas.
Men nu är det bättre iaf.

Mat, sen vidare med plugget. Engelska projektet ska bli klart idag!!
Vill ju åka till Eric senare idag, men det får bli mycket senare, för plugget går före allt idag. AHH Fysik panik!! Nästa onsdag gäller det...
MEN innan det är det Engelskaprojektet, Psykologiinlämning+redovisning, Samhällprov och ev. Engelskaredovisning. Kul verkligen.. Jag orkar inte mer nu..



PUSS

30 april - 3 maj

Tänkte att jag skulle ha en liten blogg paus mitt i allt pluggande. Har nästan gjort klart näringsläran. Psykologin är helt klar. Har sstrykit under allt jag vill ha med i engelska arbetet ocg ska börja skriva lite på det idag. Vill plugga fysik 2-3 kapitel idag också. Jag kommer få vara uppe länge känner jag..

Hur som helst det har varit vaborg och nu e det majmånad :) Härligt!
Vaborgen började med en leverans :P Gick sedan med Ronja och Ullis för en chillkväll vid stångån. Det var hur mys som helst!

Kom och tänka på valborg i ettan. Och hur det var i jämförelse med iår. Nu känns valborg så överskattat, men då känndes det somm att det var en jättestor grej. Man blir äldre helt enkelt, vet inte vad det är. Kanske är det så eller så är det något annat som har hänt i min lilla hjärna.
Ser ni likheterna?
2007

2009


Här förändrats lite på 3 år endå :)

När vi hade sagt farväl till tjejorna åkte jag och älsklingen hem till den lilla kullen. Staden på M. Där blev det någon eftersfest med många okända människor för mig. Inte lika okända för Eric kanske :p Skulle tittat in hos två andra favorit tjejor, men de mådde inte så bra ;)




1 maj
Hela dagen spenderades i Mjälby. Vi tittade på film hela tagen och lagade mat. Vi  är riktigt duktiga på det.
Mys dag <3



2 maj
Jag och mamma åkta in till bröllopshuset för att hämta min klänning! Ahh, den är så sjukt vacker! Längtar tills jag får bära den! Hon drog iväg på spa sen, fuskisen och jag körde hemåt. Fast till E då :P Vi gick o solade och så pratade vi massor. Det var skönt.
När jag kom hem pluggade jag ett litet tag, sen tittade jag på film med mamma och pappa, det var mysigt. När vi sedan skulle se en andra film, slutade det som vanligt med att alla satt o sov framför teven. DAgs att gå o lägga sig med andra ord :p



3 maj
Idag var det balträning igen. Det gick väl helt okej idag tycker jag allt :) Träffade ett välbekant ansikte, som jag inte fick se i torsdags ;) Måste se till att ses oftare lilla vän, det tkr jag om <3
Sen jag har kommit hem har jag plugat som sagt och tänkte fortsätta med det nu. Duktig ska man vara när det är så lite tid kvar i skolan, men jag orkar inte. Fattart inte, skol och plugg motivationen är som bortblåst, hoppas det går över :)

PUSS PÅ ER!

RSS 2.0