28 September ; Dränkt katt?

^^  Kan man lugnt säga. Jag hade precis gjort mig iordning för att åka till jobbet, skulle bara upp och hämta nycklarna, får panik om de inte är där jag tror att de är. Men jag hittade dem iaf. DÅ hör jag att det spöregnar på takfönstren. Så det var bara att springa runt i huset för att leta efter en regnjacka att dra på sig. Inte lätt när jag redan var sen.. Men hittade en iaf, oturligt nog hjälpte den inte hela mig. Den hjälpte tofsen jag hade i håret från att bli blöt. Resten av mig var som en dränkt katt när jag kom fram till station. Att sätta sig på en cykel när man har bråttom i spöregn är inte att rekomendera.. Mascaran hade runit ut för kinderna. Så snyggt!

Satt blöt hela tiden på jobbet.

När jag kom hem (fortfarande blöt om byxorna) hoppade jag in och tog en varm dusch! Hur undebart som helst!
Har precis gjort klart lite matlådor nu till jobbet i veckan.

Nu tänkte jag söka lite jobb.

Imorgon blir det möte med chefen på jobbet. Det ska bli kul! Se vad han tkr om mig :p
Sen ska jag och mamma titta på bågar till mig! Hittat ett par superfina!

GRATTIS PÅ NAMNSDAGEN ÄLSKLING!


Dagens outfit!

Xoxo / Josefine


27 September

En underbar dag med mig älskling. Vi tittade på kläder och hälsade på Ronja på MF. Blev också filmtittande, The proposal. Sjukt bra film! Se den! Sen lagade vi mat. Blev paj, men en massa olika bönor i. Mums! Han får faktiskt lov att äta veg-mat när han är med mig ;)

Xoxo / Josefine


27 September ; 1 och ett halvt år <3

Idag har jag och min underbara pojkvän varit tillsammans i ett och ett halvt år. Det är otroligt vad snabbt tiden går <3


Nu har..

.. Ronja precis åkt hem. Det var trevlig att träffa henne idag, som alltid. Massor med prata och skratt blev det när vi tittade igenom kretabilderna. Haha. Det var kul! Ska ta en tripp förbi henne imorgon när hon jobbar häår i mantorp. Kanske till och med hittar några snygga kläder ;) Vem vet?


SAKNART!

Nu ska jag och johanna ha nostalgikväll. Det är Tom and Jerry the movie som står på tur. Den såg vi när vi var små hur mkt som helst. Så det ska bli roligt.



Xoxo / Josefine

26 September

Vaknade upp hos min älskling. Dricker en gamla mjölk. Usch vad  det var äckligt ;P Vi orkade inte göra någonting så vi satte på ett avsnitt av Nord och Syd. Som senare blev till två. Den serien är så bra! Börja kolla på den!



Åkte hem med bussen för en stund sen, har duschat och funderar på att äta ngt. För snart kommer Ronja hit. Saknar henne. Det var ju endå en vecka sen vi sågs. och vi SKA ses åtminstonde en gång i veckan. Det har vi bestämt ;)

Xoxo / Josefine

25 September ; Mysfredag

Igår var det jobb på dagen igen. Känndes konstigt att inte ha Jenny där. Har blivit så van vi det nu ;)

Efter jobbet gick Eric och jag på stan, jag var på jakt efter nya glasögon. Mina är så gamla. Men det finns ju inte som jag vill ha. Och de som jag hittade för kanske ett år sen finns ju så klart inte kvar. Men vi hittade ett par superfina hos en optiker, men de var ju inte de billigaste. Men om man ser det såhär: Vilket år var det sist jag köpte glasögon? Jag minns inte. Så kanske kan kosta på sig ett par lite exklusivare. Får se hur det blir.

Jag skulle också skriva in mig på Arbetsförmedlingen, men det stängde kl 4. Vi var där 5 över.. Så det blir i nästa vecka.

Vi åkte hem med tåget och klev av på var sitt ställe. Jag packade ur min väska och packade i igen. Sökte ett jobb och tog bussen till Mjölby. Jag och Eric skulle ha filmkväll. Det började såklart med Idol. Och mina favoriter gick vidare! Får se hur det går nu i höst/viunter för dem ;) Sen den filmen som vi skulle se började så sent så jag orkade såklart inte vara uppe och vänta på att den skulle börja. Så det blev att sova ist. Sån är jag, haha. Kan inte hålla mig vaken till film.


<3

24 September ; Grattis Becca!

Hur kunde jag glömma Beccas 18-års dag? GRATTIS IGEN GUMMAN! Nu blir det krogen för oss ngn dag snart ;)



Jobbade hela torsdagen. Åkte sedan och beställde tid hos frissan, blev inte förns 14 oktober :O Fanns inga tider på eftermiddagarna tidigare. Men nu är det beställt iaf. Det ska bli skönt!

Sedan vandrade jag upp mot mormors gamla lägenhet och träffade mamma. Vi rensade det sista och innan vi skulle åka och hälsa på henne. Vi åkte och köpte lite fika på vägen dit. Vi träffade mormor ngn timme, men hon var så trött så vi begav oss hemåt efter en stund. Nästa gång jag hälsar på ska jag ha med mig datorn och visa bilder från Balen och Studenten.

Tycker om att ha mamma/dotter dag. Det händer inte så ofta nu.
Jag älskar dig Mamma <3

Nu sitter jag..

.... på jobbet och har just nu två läsare!

23 September

Pratade nog med min släkting på jobbet igår, eller ja vi hette samma i efternamn iaf ;) Så det var lite kul.

Efter jobbet åkte jag hem till Jenny ute på landet :P Hon bodde i ett jättegulligt hus! Superfint! Men det bästa av allt var hennes masage-fotölj! guu vad skönt det var attt sitta i den. Man skulle bara sitta i en kvart, men det blev en halvtimma för mig. Underbart! Fick skjuts hem sen till lilla mantorp, där min cykel väntade på stationen. Eric stod där och skrämde nästan livet ur mig ;)

Xoxo / Josefine


22 September ; Grattis på födelsedagen Hanna!

Hallå ;) Idag var det jobb som gällde igen. Det är skönt att få jobba varje dag. Efter jobbet åkte jag ock Eric in till Mjölby, han skulle klippa sig ;) Och det blev så fint! Men bara så ni vet, han är min! <3 Hahah

Skulle egentligen träffat en kompis ikväll. Men jag hade inte tid. Förlåt. Var tvungen att fixa en massa matlådor till jobbet, skolmaten var en lyx. Även om det inte var så gott alla gånger så fick man ju endå mat i magen, utan att behöva laga den själv. Hoppas det är lungt. Vi får se till att ses snart igen :)

Blev lite Idol-tittande också inna mamma och johanna skulle ha teven, så jag tänkte att jag bloggar lite ist.

Har haft en så konstig känsla i hjärtat idag. Både på jobbet och nu hemma. Det liksom dunkar till och gör jätteont. Jag vet inte vad det är.. Men vill inte gå till ngn läkare på VC, för de kan ingenting.


Detta gjorde Eric till mig mär vi var på Öland

Som ni ser av rubriken så har Hanna födelsedag idag. Grattis på 19-års dagen!


Xoxo / Josefine

JA!!

Ja! Det var rätt kort! Vilken lycka det var att se att kortet ploppade upp och det stod 14 oktober! Nu är det jobb som gäller :)


Nu är jag förbannad!

Var är mitt tågkort!? Det låg itne på samma ställe som jag lämnade det i plånboken. Hittade ett kort på ungefär samma ställe men är inte alls säker på att det är rätt! Va fan, det var ju bara en vecka gammalt. 640 kronor åt helvete! Blir förbannad! Kmr int ihåg att jag stoppade i det i läsaren i lördags. Får se snart om det är rätt kort när jag ska ta mig in till stan och jobba.. Fan vad jag är arg!


21 September

Nu sitter jag här med hårinpackning i håret. Vågar inte kamma ut det.. Håret blir så slitet av att locka det. Så det ska jag inte göra nu på ett tag, trots att det är så fint. Men man måste ta hand om sitt hår.

Det var skönt med sovmorgon idag. Sen ikväll är det jobb som gäller. Så måste fixa lite mat som jag ska ha med mig också.

Nu ska jag skölja bort hårinpackningen.


Jag saknar det här!



Xoxo / Josefine

20 September

Jag blev hemskjutsad av min pojkvän igår för han skulle titta på fotbollen ;) Jag var hemma och mådde inte bra alls. Jag somnade och sov i två timmar. Vaknade igen av att han ringde. Han kom hit och vi tittade på Bal-DVD:n som vi inte sett än. Så fint det var! Men vi var inte med så mkt.. Vilket var lite synd..


Jag i min rosa barbie-klänning. Kännde mig så vacker!


Sedan blev det lite mat inna vi bestämde oss för att titta på en annan film. Nämligen P.S I love you. Jag har aldrig gråtit så mkt till en film i hela mitt liv. Det gick ju fem minuter in i filmen och jag började gråta. Sen blev det små uppehåll mellan tårarna. Filmen var så sorglig. Men den var bra också.


19 September

Halloj.

Gårdagen var trevlig. Idag mår jag väl som jag förtjänar antar jag. Mår sämre än jag förjänar tkr jag. Skyller på att det var min medicins fel att jag inte mådde bra. Det måste ha varit så. Så nu blir det inte att dricka på två månader. Och just nu känns det som en bra idé.

Jag åkte med Eric en sväng till mjölby på stan, sen skulle jag hem och äta/fixa mig inför kvällen. Tittade också för första gången på Svenska hollywood. Så himla roligt det var. Hon Anna Anka har inte mkt inanför panbenet. Men hon är rolig. Haha 

Hur som helst så började kvällen för mig med en bussresa till Mobilia, mötte upp Ronja som hade jobbat på dagen. Vi åkte till henne och fixade iordning oss. Åkte sedan till hennes kusin. Vickan kom som vanligt lite senare, det är hennes lilla charm ;) Det bar vidare mot stan och ågatan lite senare och där spenderades resten av kvällen.




<3


Vickan!


Älskar mitt hår på denna bilden!

Tack för en trevlig kväll!

Fredagen

I fredags var det som sagt bio som gällde.

Innan bion





När vi kommit fram till stan köper vi varsin cola och vandrar mot bion. När vi kommit in i salongen kommer det upp en tjej längst fram och säger att hon är från lantmännen. "Den som kan svaret på den här frågan får lite produkter från oss"
Eric petar på mig och viskar, det här borde jag ju kunna sen jobbet. "Nämn en av våra leverantörrer" "Axa-foods, hör jag Eric säga. "Rätt!"

Så han fick gå fram och hämta en kasse med bla. korvbröd, flingor och kidney-bönor. Gott till filmen tänkte jag ;P

Filmen var bra, men det första i serien var läskigare. Men trots att den inte var lika läskig som den andra hindrades inte jag av att skrika till i min biostol när det blev läskigt. Folket runt omkring garvade åt mig (A)


När vi kom hem efter bion, var det Dirty Dancing på teve. Åh den filmen är så bra. Tvingade Eric att titta på den med mig. Han gillade inte filmen. "Alla tjejer dreglar ju bara över Patrick!" Hahahaa

Men han var glad över sin påse iaf:


Xoxo / Josefine

Bio snart

Snart kmr Eric så ska vi åka iväg och titta på bio!



Älskar att ha lockar i håret!

Xoxo / Josefine

18 september ; Ledig och Bio ikväll!

Vaknade upp hos Eric som skulle till  jobbet, jag är ledig idag :) Skönt. Väntade på bussen så kom enda vägen hem, dt var bra så slapp jag gå i mina stövletter. Har sen dess försökt passa ihop kläder vad jag ska ha på mig imorgon, men det är inte det lättaste. Tycker inte att jag har ngra kläder överhuvudtaget, jag blir galen! Men nu tror jag att jag har hittat ngt fint att ha på mig iaf.

Ska väl laga lite mat till mig snart. Vill har ngt mer cream fraiche. Får inte äta det ihop med min medicin, men den behöver jag inte ta förns ikväll, så det är skönt :)

Ikväll ska jag och Eric gå på bio. Vi ska se premiären av Flickan som lekte med elden. Jag ser jättemycket fram emot att se den filmen. Det är bra att jag har Eric brevid mig så jag kan hålla handen när jag blir rädd. Gjorde det mesta delen av förra filmen i serien när vi såg den på bio. Och jag tror ju inte att den här at mindre läskig.. Men se den ska jag! För den första filmen var så bra!



Nu tänkte jag locka håret, måste öva på det. Det är inte det lättaste med en plattång, men det blir så sjukt fina lockar och de håller på mig! Helt otroligt!

Xoxo / Josefine

17 september

Gårdagen var det också jobb för min del. Mkt jobb = PENGAR! Och det gillar jag ;) På lunchen gick jag och Jenny ut och kollade på marknaden som är mitt i stan. Där hittade vi superfina klockor! Men det var så sjukt svårt att bestämma sig! Eric tyckteväl inte det var lika kul där och stå och titta på två tjejer som inte kan bestämma sig, men så är det att vara tjej. Vi har svårt för att bestämma oss! Så är det bara! Men jag hittade två fina sen iaf och är supernöjd!




Jobbade sedan igen. Efter jobbet gick jag och Jenny på stan. Jag skulle hitta ngt att ha på mig på lördag. Jag hade redan bestämt mig för att hitta ett par lackleggings så det blev ett par sånna.



Men sen när jag skulle hitta ngn top att ha till hittade jag ingen. Det är så typiskt! Men får väl ta ngt som jag har här hemma ist.

När vi skilldes åt var sitt håll med tåg/buss, åkte jag till min pojkvän. Det var mys!

Xoxo / Josefine

16 september ; Fikandes

Jobbade på dagen, sen träffade jag Ronja och Vickan. Det blev som vanligt en massa prat och skratt. Underbart. Satt på Steves ett bra tag. Vickan drog tidigare pga parkeringstid. Jag och R satt kvar tills det nästan blev mörkt. Ska träffa tjejorna på lördag! Det ska bli superkul!



Blev varsin iste med smaka av mango. Supergod! Men vet inte om den smakade så mkt mango. Den smakade ngt annat. Hur som helst var den god!

Tack för gårdagen tjejor!

När jag kom hem hoppade jag in i duschen och fixade sallad till matlådan till nästa dag. Sen kom Eric hit <3

15 september

Jobbade på dagen. Det avr lite roligt, men segt, men man vänjer sig väl. Det roliga efter jobbet var iaf att jag skulle träffa Carro! Det var tänkt att vi skulle fika, men jag drog hem till henne. Hon hade lagat mat till oss. Men vad kagar hon? Jo, spagetti och KÖTTFÄRSSÅS! Så det blev spagetti och ketchup för mig. ;) Hennes kompisar ringde sen och frågade om vi ville följa med till 55:an och ta en öl, så det gjorde vi. Eller jag det blev 2 :P After work ju! Sen efter en trip till donken vandrade vi tillbaka och tog varsin till.

Det var en trevlig eftermiddag/kväll!


Ska snart..

..ta och sova, men tänkte skriva av mig lite först. Nu har jag iaf bestämt mig, tror jag.. För att inte köra Högskoleprovet. Jag vill vara riktigt förberedd när jag ska göra det igen, för det vara jag verkligen inte förre gången. Då var jag så nervös för hur det skulle vara och trodde inte att det skulle vara så svårt, men ack vad fel jag hade. Så nu har jag bestämt såhär : Jag gör det i vår, då har jag pluggat på massor ord (inte för jag vet hur man göra det), läst engelskaböcker och artiklar, och tränat på att läsa snabbt både på engelska och svenska. Mattedelen måste jag bara komma på knepet hur det är man ska tänka för ibland fattar jag, men jag vill inte sitta där på provet och inte fatta ngt av det. Så, nu har jag iaf bestämt mig. (Tror jag.. Märks det att jag har beslutsångest?) Sista anmälningsdagen imorgon.

Nu har jag svamlat klart.

Har precis kollat klart på Gossip Girl, håller på att titta igenom säsong 1. Det var ett tag sen :) Det är så bra! Älskar kläderna de har, då får man insperation, det är alltid possitivt!



Har lagt in ny musik i min iPod, så det ska lyssnas på imorgon på tåget till jobbet. Det ska bli härligt. Borde kanske rensa den på musik jag inte lyssnar på. Aja, det är ett senare projekt :)

Nu ska jag stänga av här och lägga mig och läsa. Jag har kommit fram till att jag sover bättre om jag läser inna jag somnar. Så det ska jag göra i forts. också! För vem vill inte vakna utvilad?

Xoxo / Josefine

14 september ; Vad ska jag göra?

Har precis rensat klart datorn från massor onödiga bilder och annat som jag inte vill ha kvar. Men det är fortfarande en massa kvar.. Men men så är det ibland.

Jag ville egentligen jobba idag. (Eric åkte imorse och jobbade), men jag ska jobba imorgon och onsdag garanterat iaf. Sen får vi se hur mkt jobb det blir, söker jobb här och där, men får inga svar. Varför måste det vara så svårt?

Efter jobbet imorgon ska jag träffa den här underbara människan och ta en fika! Det var ett tag sen nu!


<3

Nu ska ja måla naglarna hörrni, mycket kul.

Sen vet jag inte vad jag ska göra mer idag. Eller jo, jag måste bestämma mig om jag ska göra högskoleprovet elle ej.. Det är fan ett svårt val! Men jag vill ju kunna komma in på det jag vill. Men vad är det jag vill bli egentligen och när vill jag börja plugga till det? Många frågor. Men just nu är den största frågan: SKA JAG GÖRA HÖGSKOLEPROVET?




Xoxo / Josefine


13 september : Gårdagen, Ikano med Jenny!

Skulle träffa Jenny och hennes pojkvän ute på ikano. Det var dags för en shoppingdag :P

Dagens outfit var länge sen känner jag:

Min favorittröja från Gina.


Tog bilen in till ikano.

En scarf jag fick av Mormor. Hur bra som helst att ha nu när det blir lite kyligare ute!

Träffade dem, vi gick runt där hur länge som helst, från 12 till halv 5, 5. Hittade superfina saker! Hittade vinterstövlar och en skinjacka som jag blev helt förälskad i! Så fin!





Tack för en jättetrevlig dag Jenny! Det får vi göra om snart! Kmr sakna dig på jobbet!


När jag kom hem kom Eric till mig. Mys. Vi åkte och köpte godis och kollade på film. Hur mysigt som helst.

Jag älskar dig Eric <3


Xoxo / Josefine


12 september ; ÄNTLIGEN !

Känner jag mig frisk och som en normal människa. Helt otroligt. Denna sjukresa började 12 augusti, sista dagen Ronja och jag var på Kreta. På flyget hem nästa dag var det hemskt. Men nu är jag frisk. Exakt en månad senare. Vad bra det känns verkligen.. Eller jo det klart att det känns bra att vara frisk, men att ha varit sjuk i en månad känns botten. Nu ska det dröja flera år innna jag ska bli sjuk igen. Det har jag bestämt. (Men det blir väl i vår igen när pollen sesången rullar igång igen, jippie! Men det är ju ett bra tag kvar tills dess). Och tur är väl det, för jag orkar verkligen inte vara hemma en dag till!

Idag har jag och Mamma varit i Mormors lägenhet och tömt den på prylar. (Hon har flyttat). Fick med mig en hel del fina flytta-hemifrån-saker, vilket är sjukt bra, för jag vill verkligen flytta! Men då måste jag ha ett heltidsjobb, och som det ser ut nu i jobb-väg (finns ju f*n inga jobb därute!) så känns en lägenhet långt borta.

Eric kom hit en sväng också tidigare ikväll. Han blev chockad när min Mamma och Pappa gav honom en 20-års present. Jag tyckte bara det var gulligt.

Nu sitter jag här och funderar på vad jag ska hitta på. Om jag ska stänga av här, och läsa lite, har blivit fast i Dan Browns I cirkelns mitt, eller om jag ska titta på ngra avsnitt av Sex and the City, eller om jag bara ska sova ;)




Imorgon ska jag iaf till Ikano och träffa Jenny! Det ska bli kul. Kmr inte ihåg när det var jag såg henne sist, men i början av sommaren var det iaf. Sen har vi inte haft tid. Men nu har vi det, så det ska bli roligt :)

Ska börja jobba lite nästa vecka också, så det ska bli härligt att få in lite pengar igen på kontot.


11 september idag

Kommer ihåg den här dagen för åtta år sen som igår. Jag var hemma och var sjuk (precis som idag då) och lyssnade på radion. Kommer ihåg att mamma var hemma med mig. Sen hör jag på nyheterna att ett plan har flugit in i ett av de två tvilling tornen.

Jag ropar på mamma : Det är ett flygplan som  har flugit in i ett hus. (Jag visste inte vad det var för hus/byggnad eftersom jag inte hade hört talas om World Trade Center)
Mamma : Vad är det du säger? *Går och sätter på teven* Och hon och jag tittar förvånade och chockade. Sen mamma går iväg igen.
Jag : Oj, men nu kom det ett till!
Mamma : Nej, men det måste vara repris

Men det visade sig att det inte var ngn repris. Ett annat plan hade flugit in i den andra tornet. Hemskt när vi såg hela förloppet på teven sen. Blev som förstenade. 



Xoxo / Josefine

10 september

Trodde att en promenad skulle vara uppfriskande och jag skulle få ny energi. Det visade sig tvärt om. Det var jobbigt att ut och gå bara. Är nog inte riktigt bra ännu. Fan.

Vill göra klart högskoleprov testet, men det är så jälva svårt. Jag blir galen påt! Vet inte ens om jag vill göra det iår. Men jag borde..

Ska skicka den där jobbansökan som jag tjatat om men aldrig blivit av. Sen ska jag måla naglarna och försöka tragla mig igenom provet, det är ju trots allt en andra chans.



Xoxo / Josefine

090910 låter inte lika fint

Har blivit mkt uppdaterande känner jag.. Not. Men så är det ibland. Man har andra saker för sig än att sitta vid datorn. Igår var som sagt Eric här en stund vi kollade på POTC 3. Sen när han åkt, somnade jag sov i två timmar. Idol senare på kvällen. Så kul det var! Jag började gråta när han med gitarren sjöng Halleluja. Vet inte vad han hette, men vackert var det!

Sitter här nu och gör ett gamalt Högskoleprov för att se om jag klarar av det i år. Vet inte om jag ska göra det. Blev strul med det förra året. Fattade mattedelen bättre nu, men  har å andra sidan inte rättat provet än, men det känndes bättre. Har tänkt göra ngt med test idag, sen bestämma mig. Måste börja läsa en bok eller ngt på engelska också, får se hur det blir med det. Hur övar man på ord? Det går ju inte! Blir galen.



Mår hyfsat idag, så det är skönt dt. Får se hur det blir imorgon. Då spelar älsklingen och hans band i Tranås, se om jag orkar åka och kolla.

Nu ska jag göra klart provet, skriva en jobbansökan sen göra fransk manikyr och läsa! Funderar på att ta en promenad idag. Är det smart nu när jag fortfarande inte känner mig hundra?



Xoxo / Josefine


Nu är det 090909, lite coolt ;)

Sitter här ock tänkt söka lite jobb, men det går sådära. Jag har ingen ork i kroppen. Visst det är bara att skriva lite om sig själv, vem man är ch varför man passar för jobbet osv, men jag har idétorka.

sitter också och väntar på när jag kan få ta min medicin. Får inte ta den ihop med ngt som inehåller kalcium. Svårt på morgonen och inte få ha mjölk eller fil till flingorna, inte smör eller ost på mackan. Nej såd et blir att vänta 4 timmar innan jag får ta tabletterna som måste  intas med mat. Så jävla jobbigt!

Sitter också och har ont i armvecket sen sprutan igår.. Inte kul. Hur länge ska det där plåstret sitta på? Det var ett under att jag lyckades duscha och tvätta håret med en hand. Det ni!

Sitter också och funderar på om jag ska dra igång en film, men då blir inte jobbansökningarna klara.. Väntar också på att Eric ska komma hit.

Oj nu kmr han ;)

Xoxo / Josefine

Aldrig mer

Igår natt var den värsta i mitt liv.

Sagt hejdå till Eric i telefon 00.41
Somnar
Vaknar 01.30 av att jag hostar som en galning
Försöker somna, men det går inte. Går ner och tar host medicin. Mamma vaknar av mitt hostande och hjälper mig att bulla upp med kuddar så jag ligger högt.
Försöker sova igen
Vaknar 02.27 av att jag inte kan andas och Mamma hjälper mig till fotöljen. Somnar där helt utmattad av hostan.  Sover oroligt och drömmer en massa konstigt. Vaknar tre timmar senare av att ngn går upp för trappan. Hon hjälper mig till sängen igen och ger mig mer hostmedicin.

Jag sover till 13.00, vaknar av att telefonen ringer. Min älskade.


Hela dagen var jag trött och orkeslös, men blev bättre framåt kvällen som det brukar bli. Tittade på film. Syrrans favvo: Pirates of the Caribbean. Tsm med min mat för dagen. Feta + gurka. Mums





Idag 8/9 har jag varit hos hudläkaren. Det var jobbigt att ta bilen in till stan, svettades och kallsvettades som jag vet inte vad. Läkaren gav mig recept. Åkte och tog ut det. Piller + kräm.
VC ringde och sa att läkaren ville träffa mig innan de skulle skriva ut ett sjukintyg till jobbet. Så åkte dit. Pratade lite, sen kom chocken: Blodprov i armen. Ja får hjärtklappning varje gång de säger att de ska ta det. Jag är så spruträdd. Det är inte det att jag är svårstucken, nej, det är att jag blir svimfärdig och på gränsen till att svimma varje gång jag behövt lämna prov sådär. Så hon som skulle ta provet frågade om jag ville ligga ner. Det var det bästa som hänt. Kännde inte mig svimfärdig när det var klart. Gjorde det lite efteråt, men det var en otrolig skillnad. Det ska jag göra jämt från och med nu.

Fick medicin och min intyg, sen fick jag gå hem.

Nu tänkte jag se trejde POTC filmen och känna mig stolt för att jag klarade av sprutan! Kalla mig töntig, men jag bryr mig inte. Jag börjar typ tjuta så fort jag ser en spruta, så jag SKA vara stolt över mig själv!

Xoxo / Josefine


6 september

Idag har jag inte uppdaterat. Har varit hos pojkvännen hela dagen, då kan man inte sitta o blogga ;) Vi kollade på vår nya favoritserie Nord och syd. Superbra, och spännande.



Kan inte fatta att det är tre månader sen! Vad tiden går fort. För fort.

Har hunnit med och städat idag också. Duktigt av mig. Har kännt mig bättre idag faktiskt. Får se om det blir jobb imorgon. Tror att det är bra att vara hemma en dag extra. Inte bra att hosta och snora på jobbet..

När jag städa iaf, hittade jag supergulliga saker från grundskolan. Lågstadiet. Hittade bla. en bok där det stod mitt födelsedatum på 9/8 och Josefine. Där hade alla i klassen skrivit ritat varsin teckning och skrivit typ: "Grattis Josan, från ****" osv. Supersött! Det gulligaste var nog att jag hade ritat en teckning med grattis till mig själv :)
Hittade också en bok med berättelser som jag hade skrivit. Det var en följetång som handlade och Carro och sin bästis Jossan. Tycker det var roligt att det handlade om oss. Måste ha varit då när vi precis hade blivit bästisar. Jag gick fram till Carro en dag i skolan och sa: Ska vi bli bästisar? Och det har vi varit sen dess. Gulligt va?


Nu ska ja titta på min andra favoritserie. Sex and the City, såklart!

Xoxo / Josefine

Min Mamma <3

Min Mamma är för söt. De var och handlade förut, så kmr hon hem med en chokladkaka. Då blir Josse lycklig.
"Tyckte du såg så ynklig ut imorse, detta kanske piggar upp dig lite."

Hon är väl för söt?


5 september

Har inte orkar skriva ngt förns idag, har sktrivkramp eller ngt.

Possitivt idag är att jag känner mig bättre. Igår var det hemskt, kännde mig inte alls med i konversationen när johanna pratade om hur hon har haft det i Eskilstuna. Var helt borta. Men idag känner jag mig bättre. Tills nyss. Nu börjar jag svettas igen. Fan,, har ju kännt mig bra hela dagen, tänkte ; Ja! Men då kanske ja kan komma igång igen och jobba, plugga till Hp, träffa vänner, pojkvän, festa etc. Men nej! Jag blir så arg!

Har legat och läst en himmla massa idag. Fyra timmar tror jag att det blev, men det gick itne att lägga ifrån sig boken! Sista Harry Potter-boken. Precis i upplösningen. Eller ja, sista halvan av boken är väl upplösningen ;) Spelar ingen roll att jag läst den många ggr förut, den är fortfarande lika bra!

Eric kom förbi en stund idag och gav mig kramar och pussar. Men vi klarade itne av att umgås så länge, för sjuka båda två.. Det är inte kul. Saknar honom redan <3



Tänkte gå ner och hämta ett glas vatten för att kyla av mig, sen dra igång mitt Sex and the City maraton igen. Kollade väl på en 5 avsnitt igår kan jag tänka mig.

Får se om det blir uppdatering mer idag. Beroende på mitt hälsotillstånd. Men man vet aldrig ;)

Xoxo / Josefine

4 september ; Varför?

Jag är så arg. Först stänger de ner sidan så jag inte kan söka fler jobb. (Fick reda på det inatt`) Fast det inte ens var sista ansökningsdagen..

För det andra kan min pojkvän ringa och få komma till vårdcentralen direkt och få medicin. Vad är det med killar och medicin. Ronjas pojkvän fick också det, men vi som verkligen smittade dem efter vi kom hem från kreta får ingenting? Vad är det för värld vi lever i!

För det tredje känner jag mig sämre nu igen. Huvudvärk och och varm.. Ringde ju till VC idag, men fick inte komma dit.. Fan om det är likadant på måndag, då ska jag dit! Så de kan ta reda på vad som är fel på mig. Virusinfektion som medicin inte hjälper mot, visst. Tror att det är den här omtalade influensan vi har åkt på, men who knowes?

Farmor tyckte med jag skulle gå till läkaren och blev chockad över att jag inte fått komma dit. Men man måste väl vara dödssjuk för att få komma dit överhuvudtaget. Och när man väl kommit dit ger de än inga svar iaf. Nej, men jag tkr om vårdcentralen, jadå!


Det bästa som hänt idag är att jag pratade med Ronja på telefon. Jag saknar henne. Vi ska ses när vi frisknat till, när nu det blir.


Nej, nu kan jag inte sitta här mer, tror jag har åkt på feber igen..

Samtal med VC

"Det är antaglingen en virusinfektion du har som inte kan behandlas. Fortsätt drick hostmedicinen, den ska hjälpa. Och drick mycket vatten. Om det blir värre får du höra av dig igen. Annars avvakta. "

1. Jag dricker hostmedicinen som det står att man ska göra på flaskan, men den hjälper inte!
2. Jag dricker mycket vatten.
3. Jag har avvaktat! I två veckor!

Tänk om jag har fått lunginflamation. Så som jag hostar. Gör det så jag knappt kan andas ibland. Vet inte var jag ska ta vägen. Blir så ledsen. Vill bli frisk och inte vara sjuk längre.


När blir jag frisk?

Är trött på att sitta hemma och inte kunna göra ngt. För så fort jag anstränger mig att göra ngt blir jag trött i hela kroppen. Det enda som går att göra är att ligga i sängen läsa/blogga/lyssna på musik/titta på film/prata i telefon. Vill ut och röra på mig. Se lite folk. Man känner sig så isolerad när man bara är hemma så det är inte klokt! Fan va tråkigt det är att vara hemma.

Ska som sagt ringa till VC imorgon om ja fortfarande hostar och käner mig såhär. Så de kan ge mig ngt så jag blir frisk. Penicillin? Ja, tack. När blir jag frisk?

Nu tänkte jag lägga mig och se ngra avsnitt av Sex and the City. Favoritserien no. 1. Vill ju läsa ut boken med, men det får bli senare. Måste ju sova ngn gång snart också. Men å andra sidan har jag bara varit varken sen tolv idag så orkar kanske vara uppe ett tag till. För om ja lägger mig ner och ska sova kmr jag börja hosta igen.. Inte klokt alltså. Att det inte går över!


3 september ; Det värsta

Natten till idag var den västa på länge. Somnade runt 12, men vaknar sen vid halv 2 av att jag hostar. Och hostar och hostar och hostar. Låg i sängen säker två timmar och fösökte somna, men så fort jag lade mig på rygg och fösökte sova började jag att hosta igen.. Satt upp i sängen, klarvaken, och hostade. Började typ tjuta för att det gjorde så ont i bröstet och ryggen. Fick pallra mig upp och ta hostmedicin runt halv 4. Var livrädd att hostan inte skulle gå över..

Kunde till slut somna igen sen, men inte förns framåt 5.. Vaknade inte av ngt telefonsamtal från jobbet idag vilket var skönt.

Eric kom förbi en stund och kramade om mig senare på dagen. Då blev jag glad :)

Har bara legat och läst annars idag, har inte orkat göra ngt annat förns nu. Vill inte vara sjuk längre, ni har jag varit det i två veckor.. Ska ringa VC imorgon om jag inte mår bättre.



Xoxo / Josefine

2 september ; Stolt över mig själv!

Trots att ja inte är i den bästa av hälsa nu har jag lyckats söka tre jobb idag. Känner ig riktigt stolt över mig själv! Det här ska gå! Är pepp på jobb nu! Eller ja inte precis just nu, men nu fattar.

Såg att jag ska jobba imorgon. Jag blir irriterad, Jag ringde ju och sjukanmälde mig för hela veckan! Vad är felet undrar jag? Tkr de att jag ska komma dit och smitt alla med (svin)influensa? (Vet inte om det är det, men influensa är det iaf) Och sjuk är jag. De kommer ringa i morgon bitti igen, men mobilen kommer vara avstängd, för jag sover inte bra när jag vet att ngn ska ringa mig. Så nu vet ni det ;)

Smsa med syrran förut. Pluttan. Jag saknar dig också <3 Kom hem!


På Lise förra året

Nu blir det läsning för mig tror jag. Det var längesen jag läste såhär mycket som jag gör nu. Eller ja, skönlitteratur var längesen jag läste. Sånt som jag vill läsa! Inte ngt som ngn svenk/engelsklärare säger åt mig att läsa och inga fysik/kemi/biologi böcker heller. Skönt!

Men kommer nog sakna det längre fram ju längre fram hösten och vintern kommer och det inte finns jobb att sysselsätta sig med, men det ska inte hända, det har jag bestämt ;) Men om det mot all förmodan kommer hända då kommer jag att sakna det. Det var en trygghet att gå i skolan. Man visste precis vad man skulle göra måndag till fredag. Gå till skolan i veckorna, plugga på söndagarna (oftast). Det var så det var. Då tyckte man att det skulle bli skönt att ta studenten. Jag räknade ner dagarna till dagen D! Och visst det var kul, det var UNDERBART! Den dagen, åå ge mig den tillbaka! Eller hela studentveckan coh BALEN! Sen efter det känndes allt tomt, men den känslan gick snabbt över när sommaren kom. Sommaren har varit helt underbar! Gjort så mycket saker, helt undebart som sagt. Men för kort som alltid!

Till er som börjar trean på gymnasiet nu eller andra också som går i skolan för den delen, ta vara på skoltiden. Fastän det är jobbigt och man tänker att man inte vill vara där är det där man vill vara, det är där alla kompisar är. Tänk vilken frihetet det är att få träffa dem varje dag.

Träffade min bästa vän Ronja varje dag <3


Nu blev det mycket svamel och nostalgi, känner jag, men det är bra ibland.

Läsa var det.

Xoxo / Josefine

Sitter här..

.. men en stoor tova i håret. Då blir jag ledsen. Måste gå till frissan snart, men ska bli frisk först. Men just nu ser frissan ut att vara långt borta. Mår inte bra.. Svettas som jag vet inte vad. Feber kanske? Vet inte vad det är för något skit jag har fått, men det är inte bra iaf. Har tagit två panodil, vill inte vara sjuk längre. Nu har jag varit det i två veckor. Eller ja, imorgon är det två veckor. Det är inte normalt. Har druckit en massa vatten idag med, så ja inte svimmar. Känner mig svimvärdig när jag går upp ur sängen. Det är inte kul..

Så det enda jag gjort idag är att ligga med datorn i sängen och glott film. Ska nog göra det igen. I taket lyser stjärnorna var bra, men sorglig. Hoppas 17 again är bättre :)

Nu funkar det att söka jobben iaf. Måste söka några till men har ju några dagar till på mig, så ingen stress. Det är inte bra för hälsan, speciellt när hälsan inte är i sitt bästa skick.


Saknar min blondin <3 Sågs ju sist när vi kom hem, det är tvp veckor sen.. Men när vi båda frisknat till då ska vi banne mig ses. Annars lär jag sakna sönder mig!


<3

Xoxo / Josefine

2 september ; Sjuk

Hej, hoppas ni mår bättre än vad jag gör. Hostar fortfarande.

Vaknade av ett samtal från jobbet som undrade var jag var ngnstans. Sa att jag sjukanmält mig igår redan. Bokade av mig för resen av veckan för jag kan verkligen inte jobba när jag känner mig såhär. Fick i mig lite frukost sedan bestående av te. Ringmursblandning från Gotland. Mums. Smakar så bra med te när man är sjuk.

Gick och la mig och läste sedan, men kom inte så längt, somnade igen.. Vaknar senare av att min pojkvän ringer. Det är vad min dag har beståt av än så länge. Tänkte dra på en film nu. I taket lyser stjärnorna. Har inte sett den så hoppas den är bra.

Ska försöka söka lite mer jobb, men det fungerar fortfarande inte på den sidan jag ska söka ifrån. Jag blir så irriterad. Mailade ju dem igårkväll, fick svar nu att ja skulle gå in på den sidan och söka därifrån. Men det är ju det jag gör! Om inte annat får jag väl prova att söka från en annan dator. Får se om det fungerar bättre.

Onsdagsstrumpor på :)


Har skurit lite melon till filmen. Får se om det smakar något. Man ska ju äta sig frisk eller hur det är. Aja.




Höres senare!

Xoxo / Josefine

1 september ; sjuki

Ingen förändring av hälsan från sist jag skrev. Host host är det jag får fram i princip. Halsen är så öm att det gör ont att prata.

Possitivt: Drukit en massa vatten
Negativt: Man blir kissnödig helatiden. Var har festblåsan tagit vägen? ;)

Har förövrigt sökt massa jobb idag med. Hoppas på svar från ngt iaf. Det ska gå att få ngt annat än telefonjobb när man har gott natur, det ska bara det! Men jag blev irriterad att det inte gick att skicka ansökan till ett ställe, ska prova imorgon igen, men ja mailade för säkerhets skull och fråga om ngt var fel på sajten. Sista dagen för ansökningar är ju snart liksom.

Sen sjukanmälde jag mig från jobbet idag och imorgon. Men får endå medelande om att jag ska jobba imorgon. Blir irriterad. Så får ringa i morgon bitti och sjukanmäla mig igen. Ingen koll på stället. Inte kul.


Aja, så är det ibland. Alla kan missa på jobbet.

Nu ska ja prata med min underbara pojkvän <3


Klant!

Råkade lämna frysen halvöppen när jag skulle ta ut is. Så nu tjuter det i hela huset. Kommer få tinitus. Irriterande. Måste gå och titta till den igen. För så länge kan den väl inte hålla på att låta. Eller kan den?


Gammal bild.

1 september; Hosthost

Så låter mina dagar nu för tiden. Inte roligt alls. Inte jobbat idag med andra ord. Nej jag har läst bok och sökt jobb. Att söka jobb är ett heltidsjobb i sig. Har några kvar att söka. Det här ska gå! Det har jag bestämt. Vill ha ett heltidsjobb. Men det är inte det lättaste må ja säga.

Smälde en fluga som hamnade bakom spegeln, och spegeln går inte att ta bort. Ehww. Ska be pappa ta bort den när han kmr hem.

Jobbsökande står nu på mitt sjukschema. Det är ansträngande, men vad gör man när ansökningstiden går ut snart. Sitter och väntar på att ngn ska ringa på dörren och erbjuda mig ett jobb? Nej, skulle inte tro det..

Stäng ute stressen med mindfulness.

RSS 2.0