27 April; Jobb och Fika!

Idag var det jobb som gällde också. Härligt! Det var tänkt att jag och Natta skulle åkt och tränat efter jobbet, men vi båda kännde oss lite halv krassliga, så vi bestämda att Beach 2010 får vänta till nästa vecka ;) Då jävlar! :D

Emma smsade mitt på dagen och frågade om vi kunde ta en fika efter jag slutat jobba. Så det blev fika isf för träning. Det var jättemysigt! <3 Pratade en himla massa om allt. Sen planerade vi inför vår heldag den 15 maj! Fasen vad det ska bli roligt, längtar redan! Shopping och utgång! Kan det bli bättre, nej :)

Körde på jeansjacka för första ggn i år,det var jätteskönt att slippa den varma skinnjackan nu när det var så varmt idag, så det är definitivt tid för den att komma fram ur garderoben! Kännde mig också lite vårig/sommrig när shortsen åkte på idag också!

26 April ; Jobb och fika!

Måndag och segt som vanligt på jobbet.. Usch, men det är kul att Natta och Eric finns där så man kan fördriva tiden, så dagen går lite fortare. Ni är så bra :)

Dagen gick långsamt, bara väntade till att jag skulle träffa Ronja! Över en vecka sen vi sågs, skandal! :P

Det blev en hem snabbis efter jobbet att fixa med matlåda och så till tisdagen, det blev tacos :)
Sen åkte jag in till stan igen för att träffa Ronja. Jädrar vad varmt det var att cykla! 17 grader, helt underbart!

Jättemysig fika på Café M!! <3 Jag blir så himla glad när jag träffar den människan så det är inte klokt! Önskar att vi träffades varje dag som förr! Jag älskar dig gumman.
När jag kom hem sen på kvällen var jag helt torr i halsen för vi hade babblat/pratat så mkt, att jag inte kunde få fram ett ord :P Så det var bara att dricka vatten och gå och lägga sig :)

Xoxo / Josefine <3


Veckan som gått :)

Hello!

Har inte bloggat under veckan så tänkte berätta om den nu.

MÅNDAG 19 April

Jobb hela dagen, sen kom Natta och hälsade på. Efter jobbet gick jag med henne och Emma på stan. Skulle inte handla ngt egentligen, men det blev en rosa kort jacka nu till våren! Så himla fiiin!
Sen blev kl. halv 6 då var det dags att gå till till tandläkaren. Det var nu tre år sen jag tog bort den. Så det var  sista kollen. Oah allt såg bra ut. Fick se hur jag såg ut när jag satte in den, så himla liten!! Men det var kul.

TISDAG 20 April

Jobb hela dagen. Lyssnat på Nordkoreanskt telefonsex :O Kännde nog att det var fel nummer som jag kom till.. Jäkla skumt alltså! Det kommer vi aldrig glömma på jobbet. :P Men fan vad kul vi hade åt det, haha!!
Kom hem och nördade serien V. Så himla bra!! Kan inte sluta kolla på det. Förra året tittade jag på den gamla versionen på TV och blev fast redan då.

ONSDAG 21 April

Jobb på dagen och idag var Eric och jobbade också <3 När jag kom hem blev det lite mer tittandes på V :P Sen minns jag inte mer vad jag gjorde. Skumt att jag inte minns, men men.

TORDAG 22 April

Jobbade som vanligt. Idag var också Natta på jobbet! Hon gör en glad :D Då går dagen så himla fort! På kvällen sen blev det tittandes på Bella&Tyra show. Det är så kul! Men vilka är Glamorama tjejerna? :O Inte en aning, men kul var det som alltid ;)

FREDAG 23 April

Idag är det fredag!!
Jobb såklart på dagen. Och Jenny kom och hälsade på!!! :D Trevlans! Har inte sett henne på jättelänge nu när hon jobbar i Norge. Så det var trevligt!

På kvällen åkte jag till Eric för att ha myskväll <3 Det blev film och rosévin, mysmys <3

LÖRDAG 24 April

Vi försökte komma på ngt att göra, så det blev en sväng till ikano. Eric hittade skor som han lade undan i stan till söndag. Jag köpte underkläder och bikini. Så sjukt fin! Vill att det ska bli sommar nu så jag kan annvända den ;)

Åkte hem och åt och fixade iordning oss för kvällen. Det var grill och chill i valla som var på g. Vi mötte upp Vickan i GA. Linköping och vidare mot Valla, där det var grillandes. Vi kom lite senare, så det blev inget grillande för oss :P Vickan och jag lekte i lekparken där, kännde oss som småbarn. Men kul hade vi!  HAHHAHAH! :D :D :D




<3


<3

Det blev vidare in till stan sen när det var kallt. In på Seven eleven först. Haha och jäklar vad det blev snabbt ut när eric tappade sin öl i backen så den gick sönder. Hahah, garvade så mkt att jag inte visste var jag skulle ta vägen :D

55:an var planen, inget dansande igår med andra ord. Men vi hade trevligt endå!

Tack för en supertrevlig kväll, Vickan och Louise! Ni är underbara <3 Nästa vecka är vi påt igen ;)

SÖNDAG 25 April

Sov hemma hos Eric, vaknade skapligt och vi begav oss in till staden igen för att handla skor. Det blev ett par snygga skor till pojken :) Sen på tåget träffade jag Hanna :) Har inte sett henne sen nyår tror jag :O Helt sjukt! Måste ses snart gumman <3

Idag har jag städat och fått en massa saker från mamma som varit i ullared, nice :)


Långt inlägg känner jag :)

Imorgon ska jag träffa Ronja! <3 Har inte setts denna vecka, skandal! Men vi har jobbat på var sitt håll, så det är välbehövligt att se henne imorgon, saknar henne!

Det blir också afterwork, ev träffa Natta, träffa Becca, VALBORG :D och utgång 1 maj. Ska bli sjukt trevlig vecka som kommer! Och självklart blir det jobba en massa också. LÖN i veckan sitter inte heller fel ;)

Xoxo / Josefine

Gårdagen

Gårdagen var jättetrevlig!

Mat, prat och skratt med släkten i Mantorp. Lilla Olivia har börjat gå och gud så söt hon är! Gick runt till alla och ville bli uppburen i allas famnar. Och rätt var det var hade hon gett sig iväg på upptäktsfärd, så det gäller att hålla koll. Sötaste bebisen, men hon är väl snart ingen bebis längre :)
Jag och Kusinerna satt och pratade tsm med rosévin fram till tre på natten. Sjukt mysigt! Känns som att jag börjar "växa ikapp" dem lite nu, så det känns inte att det är så många år imellan oss nu.

Emma och jag ska köra en heldag med shopping och utgång snart! Ska bli jätteroligt! Längtar redan :D


Imorgon blir det jobb och tandläkaren. Ska jobba över en stund om jag får också. Får se hur det blir.

Nu är det sängen som gäller för mig, eller jag ska läsa lite först :P Vill bli klar med boken.


Sov gott!
/ Josse

17 April

Åkte in till staden Linköping för att möta upp familjen, det var paketletning som gäller. Det blev fina paket vi hittade till Kusinerna.

Jag köpte skor också, då blir man glad :D

Nu ska vi snart iväg och fira familjen Lundin som nästan alla har fyllt nu. :) Ska bli trevligt.



Inhandlade denna topp i veckan, superfint med blommor såhär till våren. Har också kört med ballerina och skinjacka hela veckan, våren är här! Varmt och skönt, träligt att det ska blåsa så förbannat idag bara!

Xoxo / Josefine

16 April ; Fredag!

Jobb  på dagen, sen blev det en låång fika på café M med underbaraste Ronja. Du är bäst! <3<3

Mycket skratt, prat och minnen från kreta! 


Sen på kvällen åkte jag hem till Eric <3

15 April

Grattis Björn på födelsedagen!

Idag var jag och jobbade som vanligt. Sen efter sjobbet var jag med Eric en stund vi gick på stan och sen till bosses och köpte varsin glass, supermys! <3

Sen mötte jag upp vickan för en afterwork, supertrevligt! Blev två cider på 55:an sen kom Hanna. Då gick vi alla till Platå där det blev vitt vin" Skittrevlig kväll!! <3<3



Jag ute på 55:an skönt att sitta  på uteserveringen! En av många i vår/sommar!

Xoxo / Josefine

Nu ska jag börja...

Nu ska jag börja blogga lite smått igen tänkte jag.

Har inte bloggat på nästan en och en halv månad nu. Det har hänt så väldigt mycket att jag inte haft lust eller ork att skriva.


Innan mitt uppehåll var jag i  fjällen med min underbara pojkvän Eric. Det var jättemysigt! Tidiga mornar med mycket skidåkning på dagen, film och mys på kvällarna. Underbart! Jag älskar dig <3







I lördags 10/4 var högskoleprovet.
På kvällen sen var jag i stan och träffade Ronja. Vi satt på nya 55:an och drack cider/drinkar. Supermys! <3 Tack för att du finns Ronja.

Är nybliven teliakunnd nu. Inget mera telenor med andra ord. Skönt!

Ska snart kolla på Desperate Housewives som börjar snart.

Blev ett litet inlägg, men ett inlägg iaf.
Hoppas ni har det bra.

Puss och kram  / Josse

RSS 2.0