Veckan som gått :P

Nu har jag som vanligt inte haft tid att blogga under veckan som gått. Har inte haft ngt speciellt att skriva.

Veckan har bestått av

Måndag - Jobb
Tisdag - Läkarbeskök + jobb
Onsdag - Jobb och sen träffa underbara Ronja! <3 Det blev en promenad i det fina vädret, en massa prat och skratt och New Moon tsm med Popcorn. Underbar dag!!
Träligt när jag skull åka hem sen medd tåget, det var försenat en halvtimme! Kom inte hem förns halv 11.. Det var lite jobbigt.
Torsdag - Jobb, promenix på lunchen i trädgårdsföreningen! Det var superhärligt! Nästa vecka ska jag och Danny försöka dra ihop ett gäng från jobbet och gå och sätta oss där efter jobbet med några folköl och bara chilla. Om det är fint väder såklrt ;)
Fredag - Sista jobb dagen för veckan, härligt! Jättevarmt som vanligt på lunchen, ville bara hem och lägga mig ute och sola, men tänkte att jag gör det efter jobbet, nej men då ska det ju bli mulet och träligt.. Usch!
Blev en hemmamys kväll med familjen tsm med tacos, mums! Jag somnade som en stock på soffan sen. Vaknade vid halv 1 av pappa som frågade om jag inte skulle sova i min egen säng :P

Idag Lördag - HEEEEEL UNDERBAR DAAAAAAAAAAG!! Det har varit jättevarmt och skönt! Nästan utomlandsvärme här idag! Har legat ute på altanen och solat från halv 11 till 5 ;) Sooldyrkaren no. 1! Så lite färg har man allt fått, härligt! Man känner sig så mycket frächare med lite färg på kroppen. Har legat och läst en massa, så snart är New Moon klar :)
Nu tänkte jag hoppa in i duschen för snart kommer Eric hit <3 Han har varit sjuk hela veckan så har inte sett honom på länge.



SOL!

Puss och Kram på er!

Xoxo / Josefine

15 Maj ; Eftermiddagen, kvällen och morgonen efter

Åkte in med elva tåget till NKPG för att möta upp Emma :) Vi gick runt i alla affärer för att hitta partykläder och en massa annat. Det blev lite handlat för min del. En partytop till kvällen och ett par ljusa jeansleggings med fickor, jag är kär i dem ;)

Var i stan ett bra tag, sen bestämde vi oss för att åka ut till Hageby och kolla hur det var med de nya affärerna där. Det var jättestort verkligen! Där blev det en fika i solen. Världens väder var det! Rena sommarvärmen, skinjackan fick inta en plats under armen när vi shoppade loss. För varmt att ha den på. Det var väl upp emot 20 grader ute nästan.

En promenix fick det bli hem till Emma, Andreas och Olivia. Det var skönt :)
Världens gulligaste tjej! Hon var lite blyg för mig först, men sen när hon kom på att det var jag som kom, släppte det och hon bubblade på en massa. Hennes skratt, man kan inte låta bli att le :D

Det blev jättegod mat + vitt vin! Sen lite mer vin och cider på balkongen och en massa prat och skratt.
Vi fixade iordning oss för att dra vidare in till stan. Jag kunde ha min rosa tunna jacka, det var sjukt varmt ute även när klockan hade slagit tio.

Väl inne i stan blev det Vinkällaren, supergoda drinkar!


Sura! Asgoda!

Det blev vidare till Trappan, där var det en massa folk, trevligt! Där blev det mer drinkar och dansande, härligt!
Himla långt att gå imellan ställena i Nkpg, så jag fick ont i fötterna av skorna, men spela roll, det är fest :P

Träffade Louise ute också :)

Kvällen avslutades med en Strawberry Daiquiri på Vinkällaren. De var helt klart godkända. Men det var ju fel glas ;)



Hoppade in i en taxi strax innan tre. Supertrevlig kväll!


Vaknade vid sju av en fröken som inte kan sova, så det var bara att dra bort täcket och gå upp och leka med henne :) Men det gör inget, man blir så glad av henne.

Åkte hem vid ett tåget, somnade. Jag har nog aldrig sovit så gott i hela mitt liv ;) Haha!

När jag kom hem har jag städat i mitt bombnedslag till rum, så nu ser det helt okej ut.

Imorgon är det jobb som gäller, härligt!

TACK för en jättetrevlig kväll Emma! <3

15 Maj ; Shopping + Utgång

Idag är det lördag och jag är uppe och packar ner mina partyskor för ikväll! Då ska jag ut med Emma :D Det ska bli så sjukt kul! Först shopping på stan/Hageby, middag och sen utgång! Ska bli hur underbart som helst!


Nu ska jag gå och fixa iordning mig.

Hoppas ni får en underbar dag!

Xoxo / Josefine





+


12-14 Maj

Veckan som gått

Den 12 Maj var det jobb som vanligt. Efter jobbet mötte jag upp vickan och jobbarkompisarna. Det vankades afterwork ;) Sen kom Natta också! Hur mysigt som helst! Blev rätt länge, så jag och eric var helt slut när vi kom hem :)
Supertrevligt alla som var med!

Den 13 Maj, Kristihimelsfärd, var det röd dag också kallat ledigt från jobbet. Det var skönt faktiskt. Jag hade kanon ont o magen hela dagen, så låg och kollade på serier mestadels. Var ute en stund med pappa också, det var mys!
Magontet enligt läkaren = Helt normalt Josefine, helt normalt. Yeah right..

Den 14 Maj, fredag! Sista dagen på veckan, och det var kul på jobbet. Jag, Eric, Alle och Natta, hela gänget samlat. Härligt! På lunchen blev det en bikini för min del, den är lite stor.. Så ska se om det finns en small i NKPG på lördag :)
På kvällen kom Eric hit, mys <3


11 Maj ; Grattis på födelsedagen Mamma!

Idag fyller min underbara mamma år <3

Idag var det skönt på jobbet, ingen stress alls. Och nu är Natta tillbaka på jobbet! Saknat na! Planerade hennes 20-års fest, ska bli superkul!

Kom hem och bakade kladdkaka till födelsedagsbarnet.



Börjar gilla randigt :P

Hoppas ni mår bra och inte lider av denna hemska pollenallergi. Snyta sig en gång i kvarten och kliande ögon = ingen mascara, vilket är lite skönt endå :)

Xoxo / Josefine

10 Maj

Ny vecka, nya tag.

Vaknade av att jag slog huvudet i garderoben. Bra start på dagen måste jag säga. Det var jättestressigt på jobbet vilket gjorde att jag fick jätteont i huvudet som höll i sig hela dagen.. Ipren hjälpte ej.. Har börjat få ont i huvudet varje dag nu. Vet inte om det beror på jobbet eller något annat. Hoppas bara att det går över snart.

På kvällen kom Ronja hit <3
Superbra kväll tsm med twilight, prat och en massa skratt! Jag älskar verkligen den människan! Hon är bäst! <3

Kreta 09!


Xoxo / Josefine


Helgen som varit

Hej, inte bloggat på ett tag, så det blir en samanfattning av helgen som varit.


I fredags var det jobb som gällde såklart. Hem en sväng efter jobbet för att sen åka hem till Alle och Natta för pokerkväll. Isabel och ngra fler var där. Det var superkul! Jag fick lära mig hur man gör också, har aldrig spelat förut, men jag och Eric kom delad etta efter vi hade slagit ut alla. Det är strongt gjort måste jag säga. Pokerfacet kom på där i slutet ;) Blev pokerspelade, prat, skratt och rosévin. Hur trevligt som helst!




Lördag och Eric hade fotbollsmatch ngnstans i bushen, så jag åkte inte och kollade :P Det blev städning för min del, kul :P Sen skulle mamma ha tjejfest här hemma, då fick resten av familjen inte vara hemma. Pappa och Johanna stack på Bio oc jag och Eric hade filmkväll. 

Skulle ta bussen till honom, stog och väntade i regnet, men det kom ingen buss. Fick gå hem och vänta en timme, då kom det en buss :) Vi såg på en läskig film. Thriller. Mind Hunters. Läskigt.. Då är det mysigt att krypa upp i famnen på sin pojkvän <3

Xoxo / Josefine



6 Maj

Idag var det jobb som väntade, hade inte ngt alls lust med det. Känner mig jätteskum av pollenmedicinen. Ska som sagt börja ta den på kvällen. Det var inte smart tänkt.. Tog det inte i morse, vilket resulterade i att jag fick springa och snyta mig varje kvart.. Träligt som fasen, men jag kännde mig inte trött på jobbet idag. Så det var ju positivt iaf :)

Kom hem och såg att syrran kollade på Edge of Darknes, så jag joinade tsm med mamma och där blev vi sittandes. Den var bra, väldigt oförutsägbar, men konstig. Det är väl en spontan komentar ifrån mig angående den filmen. Nu blev det fina ord här, det är för mitt personliga brev som jag skrev igår. :P



Saknar Natta på jobbet en himla massa. Bli frisk nu gumman! <3

Hoppas ni har haft en bra dag

Xoxo / Josefine

Gotthards namnsdag igår

Var så komiskt att just på Gotthards namnsdag igår så hittade jag Gotthards (reletivt) nya album på Spotify! Coolt va? Och så jäkla bra de är!! :D

Gotthard - Need To Believe

SOMETIMES I DON’T KNOW WHY
I FEEL I WANNA START CRYING
I SEE THE CHILDREN’S EYES
I’VE SEEN THEIR HOPE FADE AWAY

WHEN A MOTHER IS CRYING FOR MERCY
BUT NO ONES TO HEAR
IT’S EASY TO TURN ONE’S HEAD OVER
AND FORGET ALL THE TEARS

AND I DON’T WANT TO REFUSE, WE CAN TRY
I Need to Believe
DON’T LIE, IT’S ALL ABOUT YOU AND I
TO MAKE IT OUR PLACE TO LIVE IN

COOL DOWN AND THINK ABOUT
THERE AIN’T NO TIME FOR EXCUSES, NO
IT’S URGENT TO DECIDE
CUZ WE DON’T WANNA LET GO, LET GO, LET GO

AND I DON’T WANT TO REFUSE, WE CAN TRY
I Need to Believe

DON’T LIE, IT’S ALL ABOUT YOU AND I
TO MAKE IT OUR PLACE TO LIVE IN

DOES SOMEONE KNOW ALL THE ANSWERS
WHY PEOPLE STARE AND JUST WALK ON BY
IT AIN’T TOO LATE FOR THE HEALING
LET’S GIVE IT WINGS TO FLY

AND I DON’T WANT TO REFUSE, WE CAN TRY
I Need to Believe
DON’T LIE, IT’S ALL ABOUT YOU AND I
TO MAKE IT OUR PLACE TO LIVE IN
I Need to Believe
I Need to Believe


5 Maj ; Jobbjobb

Hej!

Idag ville jag verkligen inte gå upp alls. Men måste gå till jobbet, det är pengar. Och pengar är nice ;)

Vill inte ha VÅR! JAG HATAR VÅREN! Så.. Men jag hatar det verkligen, man kan itne vara ute utan att nysa eller behöva snyta sig eller att ögonen kliar och rinner. Hugg ner alla björkar och sanera. Så att de inte växer upp igen någonsin.. De gör absolut ingen nytta alls. Eller ? De kanske kan användas som papper och sånt innan vi sanerar men sen gör vi det. Om jag var president skulle jag inte ens tveka! Någon annan som håller med? Ni som inte alls vet vad jag pratar om titta ut på de dalmatinerfärgade träden och se att de är helt gröna. = Inte kunna andas.

Nu blev det väligt deppigt här känner jag, men jag har vårdepprision tror jag pga björkarna. Där har vi det!

Kom iaf till jobbet idag. Det var skönt på jobbet idag också. Höll på att somna precis samma tid som igår. Så tänkte att jag skulle gå och ta lite kaffe för att piggna till. Jag hatar verkligen kaffe, men ville inte somna.
Jag provade alla sorter i maskinen:
Esspresso = Såg ut att ha skummad Mjölk i = NEJ
Cappuccino = Såg ut att ha skummad Mjölk i = NEJ
Bryggkaffet = USCH! smakar inte bra alls i den automaten.

Sen fanns det bara nesscaffe kvar och det fick duga. Mums! Not.

Somnade iaf inte efter alla mina kaffe sippar ;)


Nu sitter jag hemma vid datorn och försöker skriva ner ngt i det personliga brevet. Går sådär måste jag erkänna. Men det SKA iväg idag. Tar tag i det nu.


Dagens minus skor

Xoxo / Josefine

4 Maj ; Jobb och DH

Hejhej!

Tog en stund att komm till jobbet eftersom att tåget var sent. Det är alltid pendeln som får flytta på sig om x2000 är sent. Jag blir irriterad på det.
Kom iaf fram till jobbet. Det var en skön dag. Höll på att somna precis efter lunchen.. Brukar aldrig hända. Jag tror dock att det är pollentabletterna som gör mig så himlans trött, ska börja ta dem på kvällen ist, så får jag se om det blir bättre då.

När jag kom hem var det tänkt att jag skulle skriva klart ansökan till ett jobb. Men jag har så himla svårt för det. Jag vet inte vad jag ska skriva! Skryta sådär, nej det är inte min grej ;)




Det blev ett avsnitt av Gossip Girl istället, fy josse inte bra när man har vettiga saker att göra :P

Sen kom Eric hit en sväng efter hans träning <3. Då fick han utstå Desperate Housewives med mig. Haha! Vad elak jag är, men jag måste se det varje tisdag, så är det bara ;) Han skrattade till lite då och då, så så jättefarligt kan det inte varit.

Xoxo / Josefine

3 Maj ; Jobb och mysfika!

Hellooo.

Jobb som vanligt på dagen. Träligt att ta sig upp på måndagarna bara. Nu när pollensäsongen är i full gång är det svårt att överhuvudtaget öppna ögonen.. Röda och dana. Usch!

Jobbade som sagt hela dagen. Åkte hem efter jobbet en sväng, umgicks med mamma <3

Senare skulle jag möta upp ronja i stan. Det var dags för fika! <3 Det blev CoffeHouse denna gång. Och inte Café M, måste ju variera lite ;)
Myyys! <3  Du gör mig så himla glad Ronja! Vet inte vad jag skulle göra utan dig!!

Xoxo / Josefine

1 och 2 Maj

1 Maj

Lördagen vaknade och och Eric upp hemma hos Alle och Natta. Det blev slappandes hela dagen, tv-spelande jag kom sist dock ;) Sen film. Myys!!

Pratade med Jenny via mic på msn, mycket trevligt :D

På kvällen slappade jag och Eric hemma hos mig med film, jag somnade som vanligt :)

Jätteskön och slapp dag!



2 Maj

Vaknade, sa hejdå till Eric och kännde mig jättekonstig i hela kroppen. Slö och hängig och snorig. Sjuk.. Usch. Så idag har jag slappat och kollat på en massa avsnitt av Gossip Girl, hade kommit en massa nya som jag unte hade sett. Känner mig lite bättre nu såhär på kvällen.

Får se hur jag känner mig i morgon bitti. Om det är bra ska jag åka och jobba. Om det är sämre ska jag jobba endå! :P

För imorgon ska jag fika med underbara Ronja! <3 Då måste jag vara frisk!

Hoppas ni mår bra <3
Xoxo / Josefine

30 April ; Valborg 2010!!

Nu är det valborgsmässoafton.

På förmiddagen blev det jobb fram till kl 12. Sedan blev det en sväng på stan med Natta, för att byta lite grejer.


Sen hem och fixa maten som jag skulle ha med till grillningen. Skulle bli grillning hemma hos Alle och Natta. Fixade iordning mig och packade väska, sen var det bara att ge sig ut i regnet!


Partyskor på!


Hemma hos Alex och Natta.


Söta!


Pojkarna fick stå ute i reget och grilla ;)


<3


Välskomstdrinkar!


Folket.





Det blev en hel del dricka, lekar, prat och skratt. Mycket trevligt! Sen blev det utgång på Platå :D

Supertrevlig kväll Alex och Natta <3

Måsta göras om!!

Xoxo/ Josefine

29 April ; Jobb och shopping!

Tordag och sista heldagen på jobbet den här veckan. Skönt!!

Efter jobbet gick jag och Natta en sväng på stan :) Supermys! Hittade lite i klädäväg idag också ;P En längre lila shorta och en lång topp som passar till leggings. Lyckade köp!



På kvällen somnade jag med datorn i knät, då var det dags att gå och lägga sig kanske :P

Xoxo / Josefine

28 April

Hej.

Idag var det inget jobb för min del utan det blev ist äatt åka till doktorn på morgonen tsm med Eric. De sa inget vettigt fick tid igen om tre veckor.. Värt att ta ledigt från jobbet då? Värt att åka till Motala för bara 15 min hos doktorn, stört.

Sen körde vi hem. Kollade på sista delen av Milleniumserien som gick på teve. Åkte till CityGross och handlade lite till valborg :) Sen körde jag hem honom till sig.

Jag städade och lagade mat sen när jag kom hem.

Vid halv sen åkte jag in till stan för att träffa vickan :) Vi gick på stan en sväng. Hittade en rosa partyväska och en supersnygg shorta! Hur bra som helst.

Vi hade bestämt att vi skulle ta ett glas vin ngn stans, men vart går man om man inte ska gå till 55:an? Det blev iaf på Steves vi bra sittande till kl. 22.00 med varsit glas vitt! Underbart! <3


<3

Xoxo / Josefine

RSS 2.0