NEJ!

Gårdagen spenderades med Eric.Vi åkte och handlade, lagade mat o kollade på idol. Asgod mat! Gratäng med gröna bönor, paprika och fetaost. Mumma! (låter inte så gott kanke, men det var de iaf ;)
Johan Palm åkte ut!! :(:( Nu tänker inte jag kolla mer på idol, vist det var väntat att han skulle åka ut, men iaf. Det finns bara en vinnare och det är Kevin, han är helt otrolig!

Nu ska jag jag väl sluta skriva för snart kommer han väl tillbaka från duchen o vill ha sin dator :P
Kanske blir det tjejmiddag senare dag, det ska bli mys kanske tar bilen ;)

PUSS på er, ha en fortatt bra dag!


8 månader

Tjugosjunde november
Åtta underbara månader har jag spenderat med min älskling <3
Jag älskar dig.

en liiiiiten hemlis

jag måste bara berätta.....


.....




JAG HAR TAGIT KÖRKORT!!
Har inte fattat det själv, lilla josse får åka själv på vägarna.. :O
Men det är en sån härlig känsla att åka bil själv :P


Men har nog aldrig varit så nervös i hela mitt liv!!



Vill ha en sån här bil!!

Men det blir det nog inte :p



Ska göra i ordning bilen som står i ett garage som inte annvänds efter jul, så ska ja ut o åka!

(ser typ ut sådär, fast minus sifrorna. men vill lacka om den till rosa, eller vill o vill, jag ska! Haha, pappa är så glad..)

Åkte i en liten röd bil idag som jag i början inte var kompis med, men nu vill den som jag vill :)
Nu har jag sökt en massa jobb ist för att plugga, vilket inte är världens smartaste.. Så ska läsa lite svenska ev matte, sen simsa lite. Har blivit beroende igen...


nu kommer det en uppdatering iaf ;)

Det här har blivit mer av en veckoblogg känns det som, har inte haft tid att sitta vid datorn :P

I fredags var det häfvet. Känndes som tradition att gå dit för mig o R. Men det var inte lika kul som föregående år. Det var supermkt mer folk, på en mindre yta i en varmare miljö. Träffade bekanta personer ;) Haha, men det var kul att umgås med den där underbara människan <3
I går var jag med Eric, åkte in med m o p till lkpg och gick novemberljus, det var mysigt fast väldigt kallt!



Idag var det tänkt att jag skulle sammanfatta hela biologin, men det har jag inte gjort ännu, men har gjort lite iaf. Ska fortsätta snart, var bara tvungen att ta en paus med Gossip Girl.

Biologi + tal. Fan vill inte ha det!

PUSS O KRAM!

dodidodio di paa didido

Hallelåja!

Har inte skrivit på ett tag men har haft vettigare saker för mig än att sitta vid en dator :P

Fredagen
Sista kundmassagen, både louise och eric ville ligga kvar på massage bänken efter en omgång med mig, haha! Se blev det myspys hos plutten <3 Idol kollande blev det, så klart ;)
Gulligt att du gick o sjäng på den där låten "Livin' on a prayer.. Ohh...." sen älskling, det var ju nån som inte gillade honom :P

Lördagen
Var jag hemma hos Elin, med Ronja och Hanna. Shit vilken fin lägenhet hon bor i! Vi lagade sushi, det var gott! Sen åt vi fruktsallad. Med äpplen i som josse åt.. Inte bra. Med mandlar i som josse åt.. Inte bra. Med coccos på som josse åt.. Inte bra. Fick väldigt ont i halsen..
Trevlig tjejkväll hörrni!

Tisdagen
I måndags var jag så nervöser att jag knappt kunde sova, teoriprovet väntade i tisdags. Fotoautomaten där är knäpp.. Jag han inte rätta till pallen så jag satt i höjd med spegeln innan det hörs "Första tagningen", men det gick bra sen, fick ett någolunda vettigt kort iaf. Det är ju de kortet man har roligt åt om tio år. Lång tid tills dess. Men provet gick asbra! Nu är det bara uppkörning som gäller för min del! Är hur gla som helst!

Efter att ha åkt hem i sröregn, pallra jag mig tillbaka till stan för att  titta på balklänningar med mamma, jag hittade en jättefin verkligen! Men kruxet var att den var mörkblå.. Vill inte ha det på vår/sommaren..

Onsdag
Idag var det Nationella Prov i svenska som gällde på morgonen eller som jag trodde i ettan (Np står för natur programet va? , ronja hade väldigt kul åt det där. slår vad om att du garvar just nu!)
Men det gick bra, har aldrig skrivit så många sidor på en uppsats förut. Så det var gött. Sen var det stadsvandring som gällde. Eller ner till balklänningarnas värld. Hittade en till och fick beslutsångest..
Väl tillbaka på skolan, fixade hon o ja med pa. Det gick bra o luktade citron i hela korridoren tydligen. Det fick bra ända tills ja lyckades välta ut helao vi fick göra om, men det var faktiskt inte bara mitt fel!

Senare när vi hade lyckats med vårt exprimen bar det av mot stan igen. Sa hej då till ronja, får en varm och underbar kram av en underbraring som jag inte sett på ett tag. <3 Tar med honom för att kolla på klänning också :P DÅ hittade jag den som jag verkligen vill ha! Så underbar den var! nu har jag bestämt mig, underbart! Bokade frissa också så nu är det klart. En stress ur världen, nu gäller bara att få bort de andra också ;)

Nu ska jag göra engleska glosorna. Fan 71 st. Vad är president talet om? Varför ska ja skriva ett eget? Förstår verkligen inte!

PUSSAR O KRAMAR på er!

bästa lunchen på länge!

Det bästa med dagen vad lunchen, har inte garvat så mkt på länge! Det var härligt. Historien om clementinskalet kommer berättas om och om igen. Jag känner det på mig :)

Imorgon är det fredag, labbar. Ska vi verkligen leka med hjärtan och lungor från grisar? Jag kommer att ligga med huvudet i toan om jag måste ta i det, seriöst. Äckligt!
Sen är det kundmassage, då kommer Eric och Mamma få massage. Ska bli kul, så måste plugga på musklerna snart! Hitta pappren vore också en bra idé!


Ska få köra genom stan upp till mormor sen, hälsa på henne och förhoppningsvis få köra hem. Tar varje tillfälle nu att åka bilen, är i behov! Fasen vad jag kommer vara nervös den (...)/(...)!!
Idol är det också! Rocktema! Ska tvinga plutten o kolla på det <3 Men jag har för mig att han ville se det med mig, eller så har jag drömt det. Som så mkt annat jag drömmer, vet knappt vad som är verklighet längre ;)



Idag umgicks jag med sötisen själv efter skolan <3
Söt var han!

Nu är det duschen som gäller för mig, sen leta paapper sen försöka skriva massageuppsatsen!

PUSS O KRAM PÅ ER!

vad pratar ni om i sömnen?

Jag vill ha ett brev där det står att jag ska gå till läkaren snart, för jag vill inte ha ont längre.. Det har gått.. få se nu, nästan tre månader av svullna lymfkörtlar. Just nu lider jag inte av det, bara att de inte går bort! Jag vill ut och springa, men så fort jag anstränger mig får jag ont. ont i hela kroppen, bara för att nacken spänner åt så förbannat för knölarna!
Det skulle inte förvåna mig om jag får doktortid när jag ska skriva upp eller har uppkörningen, det vore pricken över i:et. Jag kommer må så här resten av mitt liv.


Usch vad deprimerad jag var idag, men det är jag faktiskt inte. Jag är glad!
Onödigaste skoldagen på länge. Biologilektion som ALLTID består av att han berättar boken, han skriver av boken på tavlan, vi får läsa avsnittet han pratat om.
Svenskalektion, "jobba självständigt i bibblan" . Jag och ronja pratade, läste lite och gick tidigare. Så åkte hem halv 12 tåget, värd skoldag verkligen.

Jag kom hem och lagade mat och kollade på inspelade Ugly Betty och Prison Break. Det börjar bli en traditon för mig, det är gött.
Satt o gjorde mer teoriprov på datorn, det går framåt. Vilket är bra, snart gäller det :O

Nu ska ja leta fakta om kinesiskmassage. Har en liten, kännsla om att jag kommer få besök snart, men man vet aldrig :P
Sen ska ja köra johanna till gitarren, ska bli kul ;)

PUSS O KRAM PÅ ER!

Helgen

Helgen var myspys.
Fredagen blev en hemmakväll hos mig med eric. Vi tjockade oss på pizza, men det får man göra ibland, guu va gött det var! o kollade på idol. Super mys! Sen gick det en jättebra film på teve efter idol. Josse somnar såklart.

Lördagen körde jag bil med mamma, gick kalas! Bara att det finns massor med döda vinklar i vår bil så man inte ser allt..
På kvällen var det fest hos hanna. Det var mys. Mycket folk fick plats i hannas rum. Kvällen slutade inte lika bra som den började, men så kan det vara ibland. Svinkallt det var ute! Shit.


Idag, söndag, skulle jag träffat becca o fikat. Men vi bestämde tis nästa vecka ist efter jag varit hos oprikern, längtar! Det var längesen jag umgicks med den människan! Inte samma sak att se na på tåget som at t verkligen sitta ner och bara prata och skratta. Hon berättade en sak för mig idag, är så gla för din skull gumman!
Så jag har kollat på gossipgirl massor. Väntar förtvivlat på episod 9.. Kommer väl nästa vecka nångång. Har gjort massor körteori med, klarade ett test på 7 försöket, bra josse.. Det är bara att plugga mer..

Nu ska jag skriva rent svenskatalet, fan hoppas det blir bra. Fattar inte vad man ska babla om, men miljön blir nog lätt o prata om.

CIAO på er!


RSS 2.0