Veckan som gått

Måndagen den 26 januari; Måndagar e inte roliga..
Måndag, 8-5 dagar, sen var det jobb som gällde för mig.

Tisdagen den 27 januari; 10 månader<3
Pa-dag. Jag o R fattar inte varför det inte funkar som vi vill med arbetet. Mailade lite folk, men det visade sig att de inte ville ge oss info :/
Fick reda på att min BALKLÄNNING har kommit!!
Åkte sedan och tränade, det var skönt!
När jag kom hem var E hos mig. 10 underbara månader med den människan, jag kan inte fatta det.. Så otroligt fort det har gått. Vi hade det allmänt mys och bakade, kladdkaka blev det. Jag åt för mkt kännde jag.. Usch. Men vet seriöst inte vad jag skulle göra utan honom, du betyder allt <3

Onsdagen den 28 januari; Det var då allt hände
Onsdagar består bara av rast! Jobbigt!!
R var sjuk.. :(
Jag o L tog steget och vi klarade det. Det känns hur bra som helst!!

Efter jobbet gick vi till steves och kalasade loss på iste och biskvier! Gott, och välbehövligt samtal.


Torsdagen den 29 januari; Träning och annat.
Efter vi slutat speedade jag till rese för att hinna med bussen till gymmet, så jag skulle kunna hinna träna innan jag skulle jobba. Men jag han med bussen och träningen gick asbra. Duktigt att jag tar mig tid att gå dit, man känner sig som en ny människa efteråt. Härligt.
Jobb som sagt sen.
L övningskörde ner mig till rese sedan, det var kul :)

Fredagen den 30 januari; Bil, shopping, tjejkväll med utgång
DAGEN
Mamma skulle åka o besiktiga bilen, hon mådde inte så bra, så jag fick köra in till Lkpg. Vill kunna köra bilen till skolan, så skönt att slippa stressa till tåg o buss på morgonen. Men nu går ju inte det, brukar inte klaga, men kollektivtrafiken håller inte tiderna = josse irriterad.
Fysiklabb, jag o L fattade. Jag för första gången på evigheter, vet dock inte vad jag ska ha denna kunskap om fotoners våglängdet och exponentiella energi. Men det var kul :)
Mat sedan och till sist IV.
Studiebidragen och lönen hade rullat in på kontot, så L och jag gick till stan för en shoppingrunda. Hittade en jättefin kort svart jacka på gina, och en blommig grå topp med djup rygg, oxå från gina. Det var kul att shoppa och verligen känna sig lycklig efter att ha gjort av med pengar, men det var på vettiga grejer ;)
Hem sedan med tåg och buss.


KVÄLLEN
Stress för att hinna möta upp Irma på station, det var tjejkväll  hos Jessica med Martina som väntade. Vi tog tåget in, köpte lite nödvändigheter och traskade uppåt. Vi lagade mat, och pratade, och shottade, och pratade. och shottade. Efter många drinkar och lite av varje var det dagt att dra sig mot Lkpg.
Kvällen bjöd på mycket skratt och prat om gammla minnen, tycker verkligen om dessa tjejor! <3
Efter 55:an och Platens var det dasg att dra sig hemmåt. MEN pga att vi inte fick  gå in på platens (utan köa ist), och vi fick inte ut våra jackor i tid, och trotts att vi sprang som galningar ner till station för att hinna med tåget, missade vi det precis.SOm tur var har jag en underbar pojkvän som kom och hämtade oss.
TACK FÖE EN OFÖRGLÖMLIG KVÄLL!

Lördagen den 31 januari; Seg och slappardag, uppsättning av spegel
Vaknade upp hos min älskling, åkte hem när han skulle träna. Så idag har jag städat och satt upp miona speglar i mitt rum, det är så fint!! (ska ta kort nångång i framtiden)
Har nördat lipstick jungle idag och bara degat, skönt!

Nae nu ska jag skölja bort mmin anskiktsmask!
Ha det så bra allihoppa!


fan

FAN JAG HATART! VAD ÄR DERAS JÄVLA PROBLEM!!

Är väldigt irriterad som sagt..

24 och 25 januari; 55:an och balträning

Helloj

Igår träffade jag Ronja. Vi begav oss till 55:an. Det var jättemysigt. Satt där många timmar ;) Har saknar att umgås med dig! Det blev isbjörnsskämt som vi inte fattade, och asgarv i nästan en kvart om våra körkort. Shit vad lika vi är! Det är helt otroligt.. Vi ska genomföra det som vi snackade om nästa gång vi går ut ;) HAHA!  Allt annat vi är lika i är bara stört, men det är kul tkr jag! Det finns inte en människa som förstår mig som hon, jag kan bara titta och så vet hon vad jag tänker..
Tack för en supertrevlig kväll Ronja<3

Tur att E sov hos mig inatt, hade inte fått upp honom idag till balträningen annars ;P Vi fick snurra runt idag, det var svårt och inte alls kul. Blev trampad på fötterna ;) Men det löste sig efter ett tag och då gick det bra. När jag började tänka så, stampade jag såklart på hans fötter igen.
Efter att ha väntat på tåget 40minuter kom vi hem igen. Vi åt och sen blev det som barn gör, sover på maten. Uttmattade efter dans och krogkvällen.

Nu ska jag väl åka och hämta johanna på stationen snart. Sen e det skola och jobb som vänar imorgon. Ser inte fram emot det ett dugg.. Blir en lång dag. Lämnar huset 07.10 Kommer hem 21.55, kul verkligen..

Hejsålängepåer!

23 januari; Skola och lite halvt fönstershoppande..

Hejjoj

Idag var det en lång skoldag.. Fyra lektioner innan lunch. Dock var det risgrynsgröt, gott:)
Tittade på nån helmyskofilm på religionen. om satanism, nån läskig brud som hade "fött satans barn" och badade i blod. Uschusch! Äcklig ju! Måste ju vara psykisksjuk för att göra sånt..

Genteknik senare på dagen. Tittade oxå på film, inte like helmysko, men endå mysko. hur gentekniken kan komma att utvecklas till 2050. Då kanske det finns bebisframställare, som kan ge dig ett barn som är rockstjärna, fotbollsprofs och har ett iq på 250. Vem skulle vilja skapa ett barn på det här settet? Och inte nog med det. En fotomodel kanske, som i filmen, annvänder sig av en konstgjord livmoder, för att tänka på sitt jobb som modell och inte vill förstöra sin kropp. Mysko var det tyckte jag.

Tog sällskap med R till rese. Den människan är helt underbar!
Hade bestämt att jag skulle åka med E till ikano för att shoppa lite. Jag fick inte gå in på skorean.. :'( förstår honom dock, jag går inte därifrån på ett bra tag..

Kanske blir det utgång imorgon, får se. Ikväll e ja så trött så orkar knappt sitta här.. Har träningsverk i arnarna, det går knappt att böja på dem ;)

PUSS O KRAM

22 januari; Träning och fika

Halloj

Idag åkte jag ifrån min älskling ganska tidigt för att åka o träna. Studiedag, skönt! Var där ett tag. Träffade sedan R. Vi skulle gå o fika, och det var ingen disskussion om vart vi skulle gå ;) Det är liksom självklart! Där träffade de trevligaste personerna på berzan förutom jag och R då ;)
Caffe moccan var inte lika god som den brukar, men den gick ner endå :)
Fick skjuts ner av R, som tog körkort nu i tisdags. Grattis som fan gumman, det är du värd<3!

När jag kom hem var det städning som gällde, sen mat. Jag ville ju göra iordning mitt rum nu i helgen, men det lär inte bli av, det var ngt med sängen som var fel... :(
Det blir nog till sportlovet som jag sa till mig själv från början.

E kom hit sen och vi tittade på Handbollen, har glömt bort hur kul det är att titta på! Sverige vann inte, men det var en bra match iaf.

Hejhopp

21 januari; Jobbpepp..

Sitter här o ska börja om 2 minuter. Pepp? Nej, men skönt med studiedag imorgon! Ska till E sen efter jobbet, så det är ngt att se fram emot. 
Morgondagen så blir det träning och fika med R. Det ska bli mys!

PUSS

20 och 21 januari; Jobb och annat

Tränade igår efter skolan, en lektion men iaf. Onödigt, fick reda på mattebetyget. Josefine är inte glad.
åkter och tränade sen, det var skönt. Har inte kunat det nångång förra veckan, ska ju inte träna när man e sjuk. Men nu e jag igång igen.
Träffade Martina innan vi skulle gå o jobba. Det gick väl helt okej.
Det är skönt att tjäna lite, men jobbigt långa pass. Kommer hem så sent.

Just nu står jag i bibblan och väntar på att jag ska jobba igen, vänta i två och en halv timma. Roligt värre. Skulle fikat med R, men nu blev det inte så. Lite ledsen, men så kan det va ibland.
Funderar på att göra engelskan som jag inte förstår ett skit av, eller ngt annat. Men vad gör man? Det är precis så man inte hinner hem imellan. Aja.

PUSS O KRAM


19 januari; Jobbrast

Rast med risifrutti, najs. Sålt två. Vill ha mer, men får se hur det går :)


18 januari; Myshelg med min älskade pojkvän

Idag vaknade jag av en klocka kl 7 i armarna hos min älskling. Det var dags för den första balträningen på morgonen. Blev orolig när jag skulle parkera bilen, fattade inte om jag skulle betala eller inte..
Balträningen började. Gick fram och tillbaka i A-salen på Berzan, sen gick vi lite fortare :P Gick i takt, oj vad svårt ;) Nej inte spec.

Hemma igen ganska tidigt. Jag och Eric följde med mamma o pappa till mobban. Kollade outletbutiken och köpte lakan till min nya säng! Får äntligen en 120 säng. Slipper man slåss om utrymmer i sömnen, hoppas jag.

Nu har han åkt iväg precis. Saknarn redan. <3

Nu e det sista loggboken som måste skrivas, ska hjälpa mamma med maten. Sen blir det nått avsnitt av Lipstic Jungle för mig.
Imorgon är det skola 8-5. Sen e det jobb som gäller. Kommer vara helt död när ja kmr hem, men så kan det va ibland.

En sak till..
Arn, Riket vid vägens slut, en gråt ilm. Grät i början. Grät i mitten. Grät i slutet.
Var bara tvungen att berätta det.

Ha en fortsatt trevlig söndag!

17 januari; Gårdagen och dagen

Halloj.

Igår var det äntligen fredag. Slappaste dagen skule jag säga. Tittade på film på fysiken, om Einstein. Han var ett svin rent ut sagt. Snille men dum i huvudet. Han tyckte att sin fru var "en anställd han inte kunde avskeda". Sin andra fru var han otrogen mot, med yngre kvinnor. "Jag e ingen familjeman". Tönt. Smart som sagt men fan i mig ingen gentleman. Tänk på det nästa gång ni har fysik!
(hans teorier om relativiteten är dessutom omöjliga att fatta, så josse gillar inte den gubben. Nej.)

Efter ett assvårt prov i gentekniken var det dags för jobb. Fick två sälj iaf. En var en dam på 75 i sina bästa år. Gullig var hon :)

När jag kom hem kom Eric. Vi har inte setts på hela veckan. Sjuk hit och sjuk dit. Det var mysigt! Vi tittade på Arn filmen. Jo, men den kan nog vara bra. Fast den är på svenska, det var E's komentar ;)


Idag har jag inte gjort så mkt. Ska skriva loggbok och labbraport. Sen ska jag åka till min älskling igen <3

PUSS!

15 januari; Allt som hänt sen sist

Hallå.

Josse e sjuker.. Usch. Orkade en hel dag i skolan idag, satt i stads bibblan i två timmar, stack till jobbet. Och där kom det. Den outhärdliga huvudvärken samt febern och magontet igen.
Jag borde bara vara hemma och ta det jävligt lugnt och bli frisk, men det är så tråkigt. Hemma känner man sig pigg. Sen när man tror att man är pigg för skolan blir man sjuk igen. Uschli..

I tisdags var det PA dag. Ronja och jag försökte framställa hallondoft till parfymen, gjorde percis enligt "receptet" men det luktade allt annat än hallon.. Får se om det fixar sig. Eller det måste fixa sig, inte mkt tid kvar nu. Paniken börjar komma..

I onsdags var det en dag som samhällare. Iaf för mig. Hade inga natur ämnen, har bara fysik B kvar, men iaf. Religion, samhäll och psykologi. Tror att psykologin kommer att bli kul :)


Åkte hem från jobbet idag som sagt. Ville bara gå och lägga mig. Mamma ville ha massage, hade ju lovat det sen hon fick massageolja i julklapp. "Du kan ju, du har ju gått kurs." Så kan det va ibland.

Nu ska jag lägga mig och kolla på Lipstick Jungle, min nya favoritserie.
Eller ringa E först <3

11 januari; Thai lunch och träning

Hallå hallå!

Igår kväll måste bara berätta det, spelade jag alfapet för första gången i mitt liv. Hemma hos familjen S. Det var superkul! Jag och Eric var i samma lag, vi vann med 213 poäng! Största ordbajsaren kom sist :P
Anledningen att det blev alfapet var att när disskussionen kom att flytta ner Erics teve, kom "Ni rör inte min teve!" Så då fick det bli alfapet. Kul som sagt, det var mitt ord "frysen" som gjorde där att vi vann.

Idag var det lunch på Thai Hoa som gällde. Det var E's mormor som fyllt år tror jag och ville bjuda på mat. Supergott! Grönsaker i chilisås, mums. Starkt men gott. Lite väl starkt där för vissa brorsor, haha, det var kul ;)
Blev sedan fika hos E. Glace a four (stavning?), men det var gott iaf!

Sen var det dags för mig att åka iväg och träffa johanna vi skulle träna. E erbjöd sig att skjutsa oss hela vägen, mys var det. Gullig när du blir arg på alla bilarna du ser på vägen ;)
Väl framme och inne i träningslokalen fick jag en chock. Så otroligt mkt folk det var!! Herregud, det var folk på varenda maskin. Men det gick bra, har träningsverk nu känner jag.

Gjorde en god järning idag. En lite pöjk på 16 år frågade om jag var 18. "Jaha,  vad vill du ha för sort?" sa ja. Inte bra, men har varit i samma situation så det känndes inte som att köpa ut, nope.

Försökte skriva labbraport förut. Men helt plötsligt blev allt på tyskspråkigt. Alla ord jag skrev blev felstavade tydligen, fattade inte vad det var för ngt. Kom sedan på att det var för jag använde symbolen för micro.


Jaja, det var en bra dag idag med.
Imorgon blir det 8 till 17 i skolan, sen jobb. Yes! josse e pepp, nej.. Ska nog pigga upp mig med ett avsnitt av Sex and the City och ligga o titta på :)

PUSS PÅ ER!

10 januari; Lite som hänt

Har ÄNTLIGEN bestämt mig för en dator. Mamma och jag var o köpte den jag och eric hade kikat lite på här i veckan. Och idag har jag fått koll på allt! Superglad!
Får pengar från mitt jobb nu oxå, vilket betyder ännu mer glädje. Biologiprovet gick bättre än förväntat faktiskt, så det var skönt trots att jag hade pluggat för lite.. Pga lathet och jobb.

E var sjuker igår, så josse stannade hemma. Men det var skönt det med efter 4 timmars jobb.

Idag har jag städat mitt rum, så det är jättefint! Måste bara kunna hålla det fint, det är så svårt!

Nej nu ska jag försöka skriva lite labrapporter sen bestämma mig för om jag ska ta med datorn till mjölby eller inte.. Måste ha lite hjälp.
Imorgon blir det lunch med E's släktingar på Thai Hoa. Det ska bli gott! Sen ska syrran och jag åka och träna. Duktiga, det är andra gången denna vecka för mig! Nyårslöftet fungerar fortfarande!

PUSS PÅ ER!

Hetshetshets

nu jävlar josse! nu ska det gå!

4 januari; Jobb+iPod hjälp

Hej!
Igår var det jobb som gällde, det gick inge bra alls.. Så kan det va ibland. Fick inte ngn som var intresserad överhuvudtaget..
Kom hem, åt. Sen ville jag ha lite tid till att städa mitt rum innan E skulle komma hit, men då var jag tvungen att hjälpa mamma med hennes iPod. Det är svårt det där med att få in låtarna, men efter en titt på en video på hur man gjorde gick det kalas. Men vill du inte ha fler winnerbäck mamma? - Nej nu räcker det. Sen klarade hon sig ganska bra själv ;)

Ronja ringde sedan, det var längesen vi pratade känns det som.. Har inte sett na på hela lovet!? Jag blir knasig i huvudet. Lagom när hon ringde plingade det på dörren, E Kom. Tajmat, josse, tajmat..

Nu ska jag stänga av här och plugga biologi. Fan vad mkt det är! Usch! Måste nog göra lite labbrapporter idag med.. De ska med vara inne snart. Vill inte sitta och plugga på lovet, men det måste man ju ibland..

Sista jullovet, det är läskigt.
Nu e det bara en termin kvar på Berzan, kan inte fatta det. Det är helt otroligt. Jag ska göra denna terminen till den bästa. Om ni någongång tänker, vad jobbigt de är i skolan, tro mig det har jag tänkt fler än en gång. Så ta vara på gymnasietiden, sen vet man inte vad livet tar för riktning. Jag e skraj för det. Så ska boka til med syo när vi börjar, och se vad jag ska göra efter skolan, Spännande och nytt, men samtidigt läskigt. Skolan är ju som en mötesplats, man träffar sina kompisar varje dag. Det är nu på loven man tänker att skolan är bra. Så har man möjlighet att träffa kompisarna, men på loven gör alla olika saker och har inte tid. Undrar hur det kommer bli i slutet av sommaren? Vad gör alla, var tar alla vägen?
Så jag ska ta vara på den sista tiden som är kvar i skolan.
Just de, stänga av var det ja.

PUSS O KRAM

3 januari; Ute med tjejorna

Igår åkte jag in till mjölby för att träffa I och M. På tåget träffade jag H oxå.
Vi skulle kolla på Johan Palm! Och de andra från idol såklart. Det var väl sådär.. Johan var mer nervös än tidigare och sjöng väl inte sådär bra, men han var ju gullig iaf :P Det var så rätt att Kevin vann. Shit vilken entertainer han är! Gick sedan hem till H och vi åt nudlar och kladdkaka. Bra kombination känner jag ;)

Åkte hem sedan för att fixa iordning mig. En utekväll med M och L stod på tur. Jag åkte in till Lkpg, fick vänta i en halvtimma ute på de andra.. Kallt som fan. Men min kropp vande sig nog efter ett tag, då kände jag ingen kyla alls.. Det var läskigt. Kvällen bjöd på skratt och lite dans iaf. Det var väldigt lite folk ute, de var nog trötta efter nyår skulle jag tro..
Hem och i säng kl 2.



Idag ska jag jobba, får se hur det går med mitt sega huvud.. Men det förtjänar jag väl.. Hoppas jag inte är otrevlig som jag var mot min syster förut.. Förlåt.
Nej nu ska jag dra mig.

Puss o Kram, och god fortsättning!

RSS 2.0