Handla inte blommor här!

Nu är jag så arg! Man beter sig verkligen inte på det sättet som du har gjort! Fattar du inte att det är kränkande. Om jag bodde i USA skulle jag fan stämma dig!

Syrran, det kommer ordna sig <3

Handla inte blommor på Drottninggatan i Eskilstuna om ni inte vill bli förnedrade. Hoppas att du läser detta din vidriga människa.


Fått tid hos läkaren

Ringde till VC och frågade vad jag skulle göra. Fick hostmedicin som ja har tagit nu precis, känns inte att det har hjälpt, men det tar väl ett tag för att det ska börja verka. Frågade också om mina utslag. Så har fått tid hos läkaren nästa vecka. Det ska bli skönt att få veta vad det är för något. Det är bara läskigt med sånt som man inte vet vad det är för något.


31 augusti ; Sjuk som jag vet inte vad

Hostar som en galning, tar hostmedicin som inte hjälper, näsan rinner, halsont, ont  i kroppen, frossa.

Får veta senare idag om det är den omtalade svininfluensan. Hoppas inte det. Det behöver ju inte vara det, men när det är sån hysteri blir man fan orolig.

Blondie ska till VC nu. Lycka till gumman <3


29 augusti

Dagarna sen jag kom hem från Öland har varit jobbiga. Har haft sån beslutsångest att jag inte vetat var jag ska ta vägen. Visst det är inte hela världen om jag inte börjar nu. Men det känns som en stor chans. Fick jätteont i magen för att jag varit så nervös, den har krampat som jag vet inte vad. Pratat fram och tillbaka. Tillbaka och framåt. Jag och min beslutsångest går inte alls bra ihop. Var inte 100 på det. Men nu har jag bestämt mig och mitt magont är borta.

Hoppas bara att detta är rätt beslut. Jag är nästan säker på det.


MJ

Idag skulle the King of Pop fyllt 51 år. Tragiskt att han gick bort för tidigt.


Öland andra gången under 2009!

Hej hopp.

Har inte uppdaterat nu på ett tag eftersom jag inte har varit hemma. Sen när jag kom hem hade jag ett stort beslut att fatta. Så nån bloggning har inte blivit av förns nu. Så, Öland har jag ju som sagt varit på igen. Andra gången den här sommaren. Helt underbart har det varit. Pumpat vatten som vanligt. Dasset såklart. Dagliga mathandlandet i Löttorpshallen. En sväng till bageriet för att köpa bovetebullar och löttorpslimpa + beställa en massa bröd till hemvägen. Badandes såklart i det fina Sandbybadet. Med dess fina sanddynor. Sitta ute och äta frukost på morgonen i trädgården. Rökt fisk med färskpotatis på kvällen. Te drickande och kortspelande. Sol från molnfri himmel, bad, värme! UNDERBART! Älskar verkligen det stället.








<3











Semester med Eric och Farmor. Hur mysigt som helst!


23 augusti ; Nkpg med Hanna och packandes

Idag vaknade jag av ett samtal från Hanna som ville åka in o shoppa i Nkpg. Så det var bara att pallra sig upp ur sängen och iväg till stan.



Jag hittade inte ngt, supertråkigt. Men jag hade ju å andra sidan handlat igår en massa. Men för ett år sen skulle detta vara en katastrof att inte hitta ngt när man är på stan :P

Trevlig dag idag Hanna! <3


Träffade gamla klasskompisar på vägen hem. En skulle flytta till Sthm den andra skulle jobba. Jag vill också! Men det blir väl att jobba så mkt jag kan nu på mitt nuvarande jobb samtidigt som jag pluggar till Högskoleprovet och tänker på vad jag vill plugga + att jag söker jobb under tiden. Detta ska gå bra. Visst det är ingen panik, men det känns så nu när alla flyttar känns det som. Hanna köpte massor till sin nya lägenhet idag. Jag är avundsjuk!

När ja kom hem var johanna i full gång med att städa. Det var kul. Vi hittade en massa gamla leksaker:)



Nu är det mat, sen kommer Eric och hämtar upp mig för vår tripp ner till Öland, måste ringa farmor och säga att vi kommer lite sent ;)

Ska packa ner det sista, för snart bär det iväg, ska bli så undebart!


<3


Xoxo / Josefine

20-23 augusti ; Dagar tsm med pojkvännen

Nar jag kom hem packade jag upp och lite så och träffade Eric som jag inte sett på en vecka. Sjukt egentligen, vet inte när vi var borta från varandra så länge.

Jag börjar känna mig sjuk. Eller jag är sjuk. Förskyld och ont i halsen och huvudet.

Fredagen tog jag igen mig från resan och bara slappade, försökte bli frisk. Tittade på Prison Break. Är helt förvirrad nu. Ska det bli en ny säsong eller vad är det frågan om? Fattar 0.

Eric kom tillbaka efter att ha repat och då tittade vi på Hangover och drack lite vin. Hur mysigt som helst.

Idag har vi varit i stan och shoppat!

Först växlade jag tillbaka mina euro jag hade kvar till svenska pengar.
Fick lite pengar över. Det är härligt!



Min godisförbuds-peng som jag fick år 2000 som jag inte har rört. Det var tänkte att jag skulle sätta in på banken då vi ändå var i stan, men det var stängt. Typiskt.

Eric hittade superfina jeans och en t-shirt och jag hittade en del saker också.


Ett linne och en långärmad top från Gina. Jeans från Lee och en almanacka från Bok&CdMedia. Kännde att jag måste ha en almanacka nu så jag  kan planera :)

Nej nu måste jag gå och sova känner jag. För imorgon åker jag och Eric till Öland igen. Ska ner till Farmor. Ska bli hur mysigt som helst! Älskar verkligen det stället! Men det blir inte förns på efermiddagen vi åker så hinner packa och så imorgon.

Ha det så bra nu!

Xoxo / Josefine

KRETA 09!

SÅ UNDEBART DET HAR VARIT!!

Nu har blondinerna kommit hem från sin resa på Kreta.


Ska försöka berätta om våran resa. Kommer bli ett lååångt inlägg för vi har gjort så mycket!

DAG 1

Jag har panik för att min väska väger för mycket, så packar om och packar i, jag vet inte hur länge. Sen kommer Eric och hämtar mig. Han ska skjutsa mig till Ronja. Vi sitter his henne ett tag, inna det är dags för oss att dra iväg. Det började hagla när vi åkte på motorvägen mot flygplatsen. Då känns det skönt att lämna kalla sverige :)



Regnade sedan på flygplatsen, men vi var glada ändå. Åt våra hemmagjorda baguetter med skaagenröra, finns det ngt undebarare undrar jag ?




Väl på fluget höll vi på att garva ihjäl oss när vi skulle starta. Ahh, älskar det. Det är så underbart och alla människor på planet bara tittade på oss.


Hade väldigt roligt åt denna

Väl framme på Kreta, åkte vi en buss till hotellet, med en svensk guide, så fick reda på mycket om Kreta, det var rätt trevligt faksiskt. Vi fick nyckeln när vi väl kom till hotellet och traskade in i vårt rum.




 
Då vart det full gång med att blåsa upp madrasserna, så vi slipper ödlsa tid på det på morgonen sen då vi skulle till stranden :) Efter att ha handlat endast en flaska vatten, (en gubbe sa åt oss att vi bara fick ta en) och lite frukost, var vi supertrötta och somnade på stört när vi kom tillbaka till hotellet.

DAG 2

Vaknade ungefär kring 5 av att en tupp gal för full hals. Väldigt irriterande när man vill sova. Denna procedur upprepades varje natt. Vi åt lite frukost och begav oss till stranden. Har dock bilder från stranden denna dag för vågade inte ha  med kameran.

Utsikt från vår balkong


Efter en dag på stranden från kl. halv 10 till halv 5 var det dags att ut och käka.




Såklart blev det grekisk sallad!

När vi kom tillbaka till hotellet drack vi Piña Coladas. Najs!



Stupade i säng rätt tidigt denna dag med.

DAG 3

Dags för strandes denna dag med, vad annars liksom. :p







Underbart!

När vi kom hem drack vi som vanligt lite groggar på balkongen. Vem är det som är svampen av oss två ;)



Vi fixade till oss för att åka och äta i Chania.

Hittade en supermysig restaurang ute på en pir. hur fint som helst. Väldigt läskigt på vägen dit.. Men det löste sig finemang.



Fint!







Blev ett supergott rosévin!


Svärdfisk! Supergott! (äter fisk, fast jag är vegetarian, mår så dåligt annars)

Utsikten gick inte att klaga på


Sen blev det hemgång. Det var dags för tidig uppgång eftersom vi beställt bussresan ner till Elafonissi, den rosa stranden. Det var inte det lättaste att beställa den via telefonen ;) " Hej, is this Ving, the traveling company?" "No this s the reception at you hotel". Ronja och jag dog av garv.

DAG 4

Gick som sagt upp tidigt för att åka buss i två timmar genom begen till den rosa stranden. Med en Danska som guide gick inte turen direkt snabbare. Försökte verkligen fatta vad hon sa, men det avr helt omöjligt. Hon pratade mestadels om "Björne" vilket vi nu i efterhand förstod att det var bergen som hon pratade om.

En kringelväg tog oss dit, men gud vad vi mådde illa.



Väl halvvägs uppe skulle vi stanna på ngt nedrans ställe i en halvtimma. Föstod aldrig varför. Var helt dött där uppe.



Tyckte denna bild var rätt cool. Kolla trädet i mitten.


Turkost vatten! Men strande var itne lika rosa som den var  för 9 år sedan. Folk hade tagit med sig det hem.. Usch, så kan man inte göra. Det går aldrig att återställa.

Det blåste som tusan där ute så vi var tvugna att bada en i taget för annars hade madrasserna blåst iväg, som de gjorde en gång. Hade ställt min väska + skor på. (väskan innehöll en harrypotterbok). Men det spelade ingen roll. allt blåste bort. Madrassen blåste iväg en 20-30 meter ut i vattnet. Så vi badade en i taget :P





Jag ville inte gå upp när det var dags att såtta sig på bussen och åka hem igen. Det var för undebart i vattnet. Men där kunde jag inte ligga kvar.



Fin utsikt från bussvägen hem innan vi somnade på bussen.

Vi gick ut och åt väl hemma i lilla Kato Daratso. Det var supergod mat! På  bilden ser det inte så gott ut, men det var det.



Vi fick alltid frukt och Raki med notan. Fy fasen vad det var starkt! Usch förstår inte hur man kan dricka det där!


Blev lite godare dricka på hotellet, men han kunde verligen inte blanda drinkar. De smakade bara sprit. Gin Fizz och Tequila Sunrise




DAG 5

Vi provade en annan strand denna dag. Det gick lite mer vågor där.








Snyggingar!

Väl hemma blev det drickandes och vindruvor


Gjorde oss i ordning för att ta bussen till Platanias



Åt på ett supermysigt ställe med apelsinträd. Jag kommer igåg det här stället från den gången jag senast var på Kreta. Mysigt värre var det.









Tzatsiki! Min mat var inte så god, så denna gick åt snabbt ;) Men det är ju för att det är så gott!


"Jättefint, jättebra!"

Efter restaurangen blev det utgång. Vi gick till Eclips.




Pink Ladies ;) De hade inga jordgubbar så det fick bli dessa drinkar ist. Men de var goda de med!

Dansade och träffade tre supertrevliga tjejer!


Emily, Jessica, Linnea.


Turkisk peppar shot ;)

Blev att ta en taxi hem, gick hur smidigt som helst. Trodde det skulle vara läskigare än vad det var :)

DAG 6

Låg på samma strand som gårdagen. Underbart med värmen och havet. Men det läskiga var alla fiskar som var där. Det var så fort man gick i vattet som att de kännde att de kom i två blondiner, för de var på en direkt och skulle bita en. Det gjorde svinont! Så det var att doppa sig snabbt och slänga sig upp på madrassen så fort som möjligt ;)



Gjorde oss sedan redo för att åka in till Platanias. Hade klädpanik vi båda sådär som bara tjejer kan ha. Varför måste det vara så? Killar bara slänger på sig ngt. Det spelar ingen roll om det är en rutig t-shirt tsm med en randig shorta. Det ser bra ut, men jag skulle aldrig ta på mig det!

Klädpaniken löste sig efter ett tag sen iaf :)



Hittade ett supermysigt ställe. Men man ska inte bara kolla på utseendet av restaurangen kom vi fram till.. Maten såg god ut, men den var kall. Så ska det inte vara..







Vi gick till Eclips efter det att vi hade ätit i hop om att de skulle ha jordgubbar idag. Och de hade de! Strawberry Daiquiri it is!


Favoritdrinken no.1


Favoritdrinken no.2
Men att det var grädde i var inte så bra för min och Ronjas mage.. Laktosintoleranta som vi är..


Gratisshotsen som smakade läsk :P

Var en lungn kväll då musiken sög. Usch så dåligt, så det vara tt åka hem tidigt och gå o sova för att njuta av vår sista dag på Kreta.

DAG 7

Gick upp tidigt som vanligt, eller jag var uppe vid 5 som alltid och stängde alla fönster för den där jävla tuppen. Önskar att någon kunde srypa den där tuppen så förbannad var jag. och jag ska kallas djurvän liksom ;) Men det där var fan i mig outhärdligt!

Jag hade bränt fötterna och smalbenen så de fick ligga i skuggan. Ont ont.





Vårt Rosa parasoll var inte uppe någongång ;) Soldyrkarn 1 och 2 det är vi det!

Det var också dags att släppa ur luften ur madrasserna.. Det var inte roligt.



Väl tillbaka på hotellet efter den hetaste dagen på stranden gjorde vi oss iordning för en sista kväll i Platanias.





Hittade ännu ett mysigt ställe som bara hade haft öppet nu i sommar. Jag beställde pasta. Det är inte ofta jag gör det ute, men jag ångrade mig inte. Jäklar vad gott det var!





Väldigt mysko träd brevid mig. Barren växte ut ur stammen.




Servitören : "Smile"

Resultatet:


Träffade tjejerna igen på Eclips, det var hur trevligt som helst. De hade med sig några fler tjejkompisar som var hur trevliga som helst.



Strawberry Daiquiri såklart!










Perfekt avslutning på en otroligt roligt vecka!



När vi skulle gå och lägga oss var det nästan dags att gå upp med en gång.

DAG 8

Vi ville ju njuta så mycket av solen som möjligt så gick upp tidigt och la oss vid poolen med varsin milkshake, pistasche (?), den var inte världens godaste, men men :)

Bussen till flygplatsen kom och hämtade oss kl. 10.

Vi somnade båda två.



Sov på flyget så resan gick relativt snabbt. Men det värsta var att landa, usch vad jag fick ont i örat. Visste inte var jag skulle ta vägen. Det hjälpte inte att gäspa..

Pappa kom och hämtade upp oss på flygplatsen och körde hem oss. väldigt flummig bilresa hem med två trötta blondiner i baksättet :)

TACK FÖR EN UNDEBAR RESA MED DIG RONJA! DET VAR UNDERBART!

12 augusti ; Imorgon!!

Nu har Eric precis åkt hem. Kommer inte se honom på en vecka nu. Eller jo imorgon erbjöd han sig att skjutsa mig till Ronja :)

Har nu rederat ungefär hälften av korten i kameran. Så det ska få plats med lite semesterbilder ;)

Att göra:
Hitta solkräm
Packa ner pump till luftmadrassen
Radera mer kort
Väga min resväska

Imorgon drar vi till Kreta! Ahh! Helt stört!


11 augusti ; 2 dagar kvar!

Håller på att packa för fullt. Mycket grejer ska med, så hoppas att väskan inte kommer väga över 15 kg.. Maxvikten som den får väga.. Ska ställa den på vågen sen imorgon eller ngt och se hur mycket den väger :)



Lite resfeber hos blondinerna nu kan jag säga. Men det ska bli så underbart där ner och va kul vi kommer ha!

Har precis städad och fixat lite här hemma. Så nu är det fin fint! Jag tittade på Prison Break (avsnittet från igår), förut. Gud, vad sorgligt! Kunde inte hålla tårarna borta! Michael Scofield kan väl inte dö? NEJ! Eller? Han är ju huvudpersonen. Ledsam var det i tv-soffan hos mig iaf. Kommer ett avsnitt till nästa vecka, är inte hemma då, men då får de spela in det här hemma. Måste se!

Nu ska ja packa lite mera. Sen kommer Eric hit, det ska bli mysigt.

Att göra idag:
Packa
Posta kort
Promenad
Träffa Eric
Ringa och tacka nej till högskolan
Ring LiU

Bäst jag sätter igång med detta!

Ha det bra nu!

Xoxo / Josefine

10 augusti ; Växlande av pengar och för-packande

Idag har jag och växlade pengar med Ronja :) Det gick bra, lite nervöst, men det gick hur bra som helst. Sen blev det det lite handlandes av solkräm. Fixande en ny lins också eftersom den andra hade gått sönder. Det var najs :)

Ska bli så kul! LÄNGTAR!


Bild från Varamon :) Så snygga!

Sen när ja kom hem låg ja ute en stund, men sen bliv det moln. Så drog in och kollade på Tyra Bank show och topmodel, sen halvsov jag i soffan, men det var en envis fluga som var på mig hela tiden. Så irriterande!

Fixade en pack-lista med grejer ja ska ha med mig. Det blev endel ; ) Måste ju hålla mig till 15 kg, annars får jag betala mer och det vill jag inte.


Grejer ja funderar på att ha med mig :p



Sen satt jag och johanna och tittade på takidas nya video. Så sjukt bra!

Då är man såhär glad! Sen den 19 november är det dags för konsert med dem, det ska bli så kul!!

Nu ska ja prata med pojkvännen i telefon.

Xoxo / Josefine

9 augusti ; Firandes av mig!

Igår var det firandes av mig. Satt ute i trädgården och fikade. Mysigt!


Jag & Eric


Farmor & Pappa


Jordgubbstårta!


Sen senare blev det grillning.

Släkt


Födelsedagbarnet


När farmor och kusin hade gått ville jag se på twilight. Johanna ville det, men det var lite svårare att övertala Eric att se tjejfilmen, men det gick :)

Syrran , Eric , Jag



Fick lite mer flytta-hemifrån-grejer på kvällen. Bland annat fick jag decilitermått och kryddmått och sånna som såg ut som hjärtan. Och så var de rosa. Jättefina!

Fick rosor av pojkvännen, superfina!
Fick det av farmor, fast de var rosa! En orcidé fick jag men den får johanna ta hand om, blivande floristen, annars kommer den att dö :P

Tack för uppvaktningen på min födelsedag! Jättefin dag!


9 augusti ; Jag 19-år!

Idag väcktes jag av att mamma och pappa kom in och sjöng för mig runt 9. Hade inte sovit så många timmar då. Men vadå, sova är överskattat ;)

Fick paket! Älskar att öppna. Det var lite flytta-hemifrån grejer. Såklart allt i rosa :) En trisslott också. När ja skulle skrapa den kom det fram 1 miljon två ggr. Men det blev ingen vinst. Men hur ofta är det de liksom?



Har legat ute och solat medan grattis smsen har kommit inrullande. UNDERBART!

Har också pumpat upp luftmadrasser för att se om de håller luften. Ska ta med en till KRETA. Men det lutar åt den oranga. Den är större och finare :)

Nu ska ja ta på mig lite kläder. Blir kjol idag när det är så varmt! Vill egentligen ligga ute och steka lite till, men de andra kommer vid två. Så det går inte. Najnaj. Men det får bli sol och bad nästa vecka ist. Solen finns ju kvar :)

MIN FÖDELSEDAG!

Hela 19-år har jag blivit. Stört, börjar få lite åldersnojja.. Men det går nog över hoppas jag. Är fortfarande ung och kommer att vara det långe till!

Så är nyss hemkommen från lkpg!

Kvällen började med pratandes, vindruvsätande och ciderdrickande vid stångebro under ett träd med Ronja. Det var hur mys som helst. Pratade en massa. Kreta ska bli så underbart!!

Vidare till 55:an. Där stannade vi också hela kvällen.
Träffade gamla Berzanfolk, trevlans trevlans. Sen kom Birger och Louise. När klockan slog över tolv, stod de upp och sjöng Ja må hon leva! Ja visste inte att det fanns tre verser på den :P Fint var det iaf! Mycket fint! Hahah.


Tack för kvällen allihoppa!








Imorgon kommer pojkvännen, familjen, farmor och kusin vitamin (som ja mötte på tåget förut) och firar mig. Ska bli mysmys!

God natt på er nu alla nattsuddare!

Xoxo / Födelsedagsbarnet!

8 augusti ; Bad i varamon

Är inte trött, så det blir lite nattblogging för mig ;)

Var i Varamon tidigare idag med älsklingen. Hur mysigt som helst, bortsätt från alla människor som skulle lägga sig jättenära! Kännde mig som en packad sill. Usch. Men så är det, är det fint väder så åker folk och badar där, så är det bara och vill man vara och bada så får man drass med lite folk. Det är som Tofta på Gotland ungefär. Trångt. Grannen är en halvmeter från dig. Mys. Not.

Det var varmt i vattnet iaf, eller ja inte när man precis gått i, men ni fattar. Somnade när jag solade ryggen, vilket resulterade i en bränd rygg och baksidan av låren, ajaj.. Men nu känns det bättre.



Skönt!



Snyggo.

Myspys var det att umgås med dig <3

Sen var det dags att åka hem. Ville ligga kvar i värmen, men hade det var bestämt att jag och Ronja skulle ut och fira min födelsedag (9 aug). Så när ja kom hem var det mat, dusch och fix, sen in till stan!

Xoxo / Josefine


8 augusti ; Bad i varamon

Hejhej!

Har precis ätit frukost och ska snart iväg och bada med Eric i Varamon. Det ska bli mys :) Hade velat komma iväg för en timma sen, men har man en trött pojkvän så har man :P

Xoxo / Josefine

Jag blir så irriterad!

Är det inte byggjobbarna på vår tomt (förra året) Så är det grannen detta år som håller på att byta panel och håller på och låter så man inte får en lugn stund, då måste man sitta inne och det vill jag inte!

Just det jag glömde! Grannen bakom håller på att byter vindskivor på taket så kan inte sola i fred ngnstans på tomten, men det struntar jag i nu, jag ska ut!

Förlåt för ett bitchit inlägg, men det är fan störande!!

7 augusti ; Njuter av vädret!

Sitter just nu och bloggar under markisen på altanen! Så udnerbart det är! Förut låg jag i gräset efter jag kommit hem från jobbet, gud vad det var svettigt! Men man ska inte klaga, absolut inte. Tänk sen när det är vinter och 20 minus vad ni kommer att klaga över att det är kallt, så klaga ska man INTE göra när det är varmt.

Har legat ute och läst sista Harry Potter boken, denna för tredje gången, men den är ju så bra! Känner mig uppdaterad nu efter att ha sett 6:e filmen två ggr ;)





Finns det något underbarare än vattenmelon och jordgubbar på sommaren?

Nu ska jag dra igång Spotify och sätta mig i solen igen. Det är ju fortfarande stekande hett. Underbart!

Senare kommer Eric hit, då blir det en trip till Nyköping och Skavskta, ska hämta upp hans föräldrar som kommer med flyget.

Hoppas ni har det underbart i solskenet!

Xoxo / Josefine

7 augusti ; Sista dagen på jobbet..

Idag var det sista dagen på jobbet. Det blev kladdkaka till förmiddagsfikat som var mycket omtyckt. Skickade iväg en massa beställningar och gjorde massor på jobbet. (Får inte säga exakt vad jag gör, det är hemligt).

På lunchen gick vi utanför grindarna, jag, pelle, mammas två blonda arbetskamrater och en till. Vi gick och satte oss under en (kork)ek. Det var hur mysigt som helst. Satt och pratade om KRETA och hur mycket jag ser fram emot det. Alla hade varit där och de pratade om vad jag skulle göra när jag var där. Ellafonisi (stavning?) sa dem, men det är redan bestämt att vi ska dit. Jag har varit där förut. Det är så fint med den rosa stranden!

Dagen började lida mot sitt slut och det var dags att säga hejdå.

När vi hade varit nere på verkstaden och påväg upp, sa Pelle:
 "Jag måste få ge dig en kram" Så fick jag det. Det fick mig att inse hur mycket jag kommer att sakna jobbet. Pratade lite om fortsatt jobb där som extrajobb. Och om det dyker upp något sådant är jag den första de ska ringa. Men det kommer att vara lite svårt eftersom SAAB inte anställer externt nu utan bara internt, men man ska alltid hoppas!

Pratade men en tjej som heter Alexandra, hon blev också ledsen att jag skulle sluta. Att det hade varit trevligt att lära känna mig. Inte för att jag hade pratat så mycket med henne under de tre veckorna jag var där, men det känns sorgligt att lämna henne också.

Kommer sakna Pelles sånger när det är dags för fika :
Kaffe kaffetåren ska vi ha,
kaffe kaffetåren ska det var,
kaffe kaffetåren rätt och slätt,
rajtatatata

Det var verkligen roligt på jobbet och jag trivdes så bra. Vill verkligen tillbaka! Det tog emot att lämna byggnade och gå ut genom vakten idag..

Tack för dessa tre veckor!


Påväg till bussen





Xoxo / Josefine

6 augusti ; Massor på jobbet och superhett ute!

Guuu va varmt det har varit! Kunde knappt sitta ute hela lunchen i solen för att det var så varmt, men jag kämpade på. Brännan börjar ju försvinna.. Inte kul.

Efter jobbet på vägen till bussen visste jag inte var jag skulle ta vägen så himla varmt det var! Ringde till Eric och sa att vi måste bada. Så när jag kom hem drog vi till Skogssjön och badade. Det var inte så varmt i vattnet, men det behövdes efter en stekande dag! Mina myggbet som jag fick sen jag var ute och sprang med E, sved som tusan! Aj, vad det gjorde ont!


<3


Sola är skönt!

När jag kom var åt vi sill, mumma! Har börjat gilla det nu. Förut när jag var liten tyckte jag inte alls om det, men nu är det riktigt gott! Hur skönt som helst att sitta under markisen på altanen, så mysigt och så varmt det var ända fram på kvällen! Stört och inte ett moln på himlen på hela dagen. Kan det bli mer undebart?

Sen var ju tvungen att ställa in en kladdkaka i ugnen, klockan var väl runt nio på kvällen. Jag skulle ha med mig till sista dagen på jobbet tänkte jag. Jag var också tvungen att göra sallad, eftersom vi skulle äta utomhus på lunchen.

Dagen avslutades med en snabbdusch, sen somnade jag bums!

Xoxo / Josefine

5 augusti ; Sol och Skge-marken

Hallå igen alla glada!

Onsdags outfiten:


Det var jobb på dagen sen när jag kom hem lade jag mig ute och solade! Underbart.



Så otroligt varmt! Men skönt!

Sen kom Eric och solen gick i moln.. Men det var lika bra det för då var det dags för skänningemarken! Det var bara slänga på sig kläder sen bar det iväg. Den årliga traditionen. Men de flesta sommrar har vi varit på Öland (Gotland ibland) och firat min födelsedag, så vi har inte varit hemma då. Men i år var vi det.

Det var kö hela vägen från när man svänger ut på 206 till rondellen! 2 km kö! Det gick i snigelfart fram..

Mkt mys med kö.


Men Eric var söt!

Som vanligt mkt folk överallt. Samma saker typ, t-hirts där, väskor här och gurka på andra ställen. Träffade lite folk som man känner, brukar oftast vara så, men det är alltid lika trevligt :)


Mamma och syrran, älskar er.


Josefine <3 Eric

Det var fullmåne sen framåt kvällen.
Dock inte så bra med blixt på kameran, men tyckte denna bild blev cool.


Xoxo / Josefine

3-4 augusti ; Jobb som vanligt och sen springtur med pojkvännen

Ja rubriken talar väl för sig självt :p

Var på jobbet, åkte samma tåg coh buss som syrran som också skulle börja jobba där ute. Gick inte så bra för henne första dagen. Det fanns inte så mkt att göra för henne.. Inte så kul att vara på jobbet då. Jag hade hur mkt som helst! Men hellre det.

Hon kom upp till mig en stund för att se hur jag jobbade, det var gulligt tyckte jag.


Sen när jag skulle åka hem tog jag svängen direkt till Mjölby, där väntade pojkvännen men springskor och det var dags för en löprunda i skogen. Det var underbart! Så skönt det var! Fick supergod mat sen. Fetaostsallad med färsk pasta som smakade citron. Mumma!



På tisdagen sedan var det jobb igen ofc. Då gick vi upp och åt mat i restaurangen. Inte god mat alls.. Det enda som var gott var salladen. Så vi tog en glass efteråt ;)


Min snygga syster


Såhär fräsch är man på jobbet. Orka fixa sig, ne vet ni va! Lite mascara sen håret i en tofs, hur bra som helst!

När jag kom hem var jag ute och solade en stund, sen tog pappa och jag på oss löparskorna och gav oss ut på en springtur. Två dagar i rad! Då kännde jag mig duktig! Sprang snabbare och längre! Perfekt! Dock var det så varmt! Ahh! Värmeslaget var nära, men det gick bra.

Xoxo / Josefine

2 augusti ; Min namnsdag

Hejlängesen jag uppdaterade nu, men så är det ibland.

Denna hade jag och min mamma och alla andra som heter Carin namnsdag, så grattis till oss :p




Fick halsbandet från Karin på Gotland. Superfint! Unikt oxå. En silversmed hade hittat ett gammalt utdött djur som var över 400 miljoner år gamalt och gjort ett smycke av det.




Sen åkte mamma och jag bilen in till US för att hälsa på Mormor. Hon var inte bra alls.. Är så leden. Du måste bli bra Mormor <3

1 augusti ; Bästa-vänner-dag!

Redan augusti, det är helt stört!!

Sa hejdå till min älskling och sen kom Ronja hit :) Hur trevligt som helst, vi pratade en massa. Planerade Kreta bla. Ska bli underbart!! Vi pratade non-stop från halv 2 till halv 9.



Haha, kmr ju glömma denna lapp ;) Men iaf, det var roligt. Planerade vilken dag vi ska växla pengar och panik-sshoppa det sista inför resan, snart åker vi!! Har inte fattat det själv än! Ska bli så kul!

Nu har jag precis fått i mig lite mat och tittat på några avsnitt av min favorit serie, Sex and the City. Underbart!

Nu ska ja umgås med min älskling som precis kom hit ;)


Sen senare kmr familjen hem från Gotland. Har saknat dem!

Ha det bra!
Xoxo / Josefine

31 juli ; Kvällen

Gårkvällen var trevlans. Louise kom sen med tåget, typ en timme senare. Tågen alltså.. Gillar dem inte. Men hon kom ju fram sen iaf : ) Förfest i mantorp, sen drog vi in till stan och Platens, men det var inte så mkt folk där. Ville inte åka så tidigt ifrån mantorp men det ville de andra.

Hur som helst var det en trevlig kväll!

Tack Louise!

RSS 2.0