4 Mars

4 Mars

Jobb idag, min mobil började fungera igen på tåget in det var ju bra det, annars vet jag inte vad jag hade gjort. Blev arg igår så jag visste inte var jag skulle ta vägen! Chatade med en telenorgubbe igår, men han visste ju inte va det var som var fel. 

Efter ett sent tåg och en buss som fick motorstop (kan de få det fast de är automat?) så var vi framme på jobbet. Segt som fan idag. Saknar min Evelina! Hon kmr imorgon förhoppningsvis! "På den?" saknar det! Bli frisk nu!! <3

Sen blev det hemgång efter jobbet, prata lite om resan och sen nu är jag precis påväg in i duschen.

Xoxo / Josefine

3 Mars

Igår var jag och jobbade som vanligt. Efter jobbet träffade jag världens bästa ronja! <3 Vi gick och fikade, såklart :P Hur mys som helst!!

Sen åkte jag hem med Eric och vi beställde resa till FJÄLLEN!!!  Fixade med pjäxor osv. Så det bär av redan nu på söndag och så stannar vi en vecka!! Det ska bli så sjukt underbart! Att bara komma iväg får allt ett tag och att bara kunna göra det och inte tänka på något är så himla härligt!!

Det blev donken mat för att fira lite, hahaha! Jag har inte ätit det på år och dar känns det som, så det var gott :)

Sen pajade min mobil, å gud vad arg jag var!! Det gick inte att ta emot samtal,  inte att ringa samtal eller att få eller skicka sms. Jag fick damp. Det är ett tecken på att jag ska byta operatör!



Så nu är jag jätteglad att vi ska iväg!!


Xoxo / Josefine

2 Mars

Idag blev det apostlahästarna till tåget. Lämnade cykeln hemma för att det var glashalt ute. Mitt tåg skulle åkt 7.53, men jag var lite tidig så då ser jag att det kommer ett tåg. Den innan var försenat så jag hoppade på det tåget. Där var det inte lite folk. Jag plus 20 personer till stod och trängdes vid dörrarna, man kunde inte röra sig det minsta, och det blir ju inte mer plats när alla har vinterjackor+väskor med sig. Trångt och härligt! Nat.

Hur som helst kom jag fram till jobbet, och det var kul idag! Satt och gjorde andra arbetsuppgifter. Blir likadant imorgon, skitkul verkligen! Snart ska jag söka sommarjobb också, inte för att jag behöver det, men jag tyckte det var kul förra sommaren så jag ska se om jag kan få jobba där igen :)


Har min favorittröja idag, älskar den!!

Nu ska jag se klart Heroes, somnade till det igår :P Lätt hänt, jag var helt utmattad igår efter snöskottningen! Och idag har jag träningsverk i armarna, aj. Men som sagt jag behöver inte gå på gym ;)

Xoxo / Josefine

1 Mars

DAGEN har beståt av:

Jobb (varav två möten)
Gått hem med cykeln i snöstormen
Skottat snö i två timmar för vem behöver gymma när man kan skotta snö? :P
Har också träffat Eric en stund idag, det var mys ! <3
Och nu har jag precis kommit ur duschen.


Shit jag jag har nog aldrig sett så mycket snö. Det har bara yrt omkring hela dagen. Tätortsbussarna i stan stod still när jag slutade jobba. Hörde att de protesterade mot att åka eftersom att det var så halt. Tyckte jag var starkt gjort!


Nu tänkte jag kolla på ett Heroes avsnitt, har blivit lite beroende. Men imorgon börjar Desperate Housewives!!!!!

Xoxo / Josefine

RSS 2.0