Hatar östgötatrafiken!

FAN Louise skulle varit här nu, men då är det signalfel så de står still i hela länet! Blir så arg!

31 juli ; Jobb och utgång :)

Har jobbat idag med, men det har jag ju redan skrivit. Blir fan förvirrad själv efter ett tag. Men det blir så, har inget att göra på jobbet och då sätter man sig och bloggar och läser afonbladet, typ :p Skulle haft med mig en bok eller ngt, men idag skulle jag inte hunnit läsa ngt för det var full rulle idag. Eller typ iaf ;)


Fick bli en liten gullig outfit idag :)


På lunchen åke jag och chefen och två andra av mammas jobbarkompisar och åt på en Thai-restaurang! Gud så god mat det var. Det var buffé, så jag åt såklart mer än vad jag klarar av, men det blir så när det är så gott :)

När jag skulle gå från jobbet och ta den stora dörren ut, så såg jag att det var en fågel som hade kommit in där. Vet inte när och hur han hade flugit in där, men han ville inte flyga ut när jag öppnade utan försökte förjäves att flyga ut genom fönstret som var stängt. Stackars liten, så rädd var han. Jag lämnade öppet, så för hoppningsvis är han ute nu och flyger.

Busshelvetet var sen idag igen! 10 minuter! Sa till chauffören att ja hade ett tåg att passa, och has sa att han skulle hinna. Jag var fan osäker på det. Kom iaf fram kl. var 27, tåget går 30. Så jag han ju. Busschaufören släppte av mig så nära som möjligt, värsta gulligt tyckte jag. De brukar inte vara så snälla.

Skönt att mamma och pappa o syrran kmr hem sent imorgonkväll, slipper städa idag, för jag orkar inte det :P

Nu ska ja duscha och fixa mig, för ikväll blir det utgång med Louise. Det ska bli kul :) M,åste kolla vad ja ska ha på mig också. Har ett litet hum om vad ja skulle kunna tänka mig, får se om det blir så.

Ha det så bra!

Xoxo / Josefine

30 juli ; Jobb, illamående, regn och pizza

Torsdagens outfit :



Sen efter lunchen kände jag mig inge vidare, så fick åka hem tidigare. Lånade en cykel och cyklade till vikingstad. Väl hemma han jag inte många sidor förns jag somnade. Sen kom Eric och väckte mig. Han hade med sig godis. Då blev jag glad : ) Han var hungrig lite senare och ville ha pizza, okej det gick väl bra. Jag kände mig lite bättre och illamåendet hade försvunnit.




Men när vi skulle gå ut i bilen ville den inte starta.. Peter (grannen) kom och försökte hjälpa oss, men det gick inte bättre för det. Och det  blev ju inte bättre när det började spöregna! Det vräkte verkligen ner! Vi tror att det kan ha kommit in fukt i bilen som gör att den inte startar och så regnar det så blir det ju väldigt mkt bättre..



Det regnade lite ;)

Sen fick vi iaf våra pizzor, hans föräldrar skjutsade oss. Det var gott med pizza. Sen tittade vi på bond-film. Tomorrow nerer dies. Har sett den några gånger så jag somnade som vanligt :P

Xoxo / Josefine


29 juli ; Barnvakt är också att hjälpa till

Fick gå tidigare från jobbet för att hjälpa till med flytten.

I väntan på bussen i Malmslätt.









Bussen var nästan i tid idag, jag blev chockad!

Väl i Nkpg var det dags för buss igen. Sen finns det ett ställe på vägen dit som bara ett fordon kan åka igenom samtidigt. Bussen har precis kört in för att släpppa av folk, då kmr det en bil i elva-hundra och kör rätt emot bussen! Jag fick ju panik, sådär kan man inte köra.. Så kmr kvinnan ut ur bilen på passagerarsidan och börjar skrika åt busschaufören:

Hur kör du? Vi har ju för i helvete inga bromsar på bilen!

Hur kunde busschaufören veta det liksom.. Sen sa chaufören åt henne att de måste backa, för han kan inte backa med bussen. Då börjar hon att skrika igen:

Är du helt dum i huvudet, det går inte att backa med vår bil, vi är precis på väg till verkstaden för att fixa det!

Ursäkta, men så säger man inte. Kärring. Så det slutar med att en dam som skulle gå på bussen får stå och vinka hur busschaufören ska backa. Stört!

Hur som helst, när ja väl kom fram var det bara Emma och Olivia hemma. Lillpluttan sov så vi satt och pratade en massa ute på balkongen. Supermys :) Sen kom de andra hem med alla grejer från den andra lägenheten och det var dags att packa upp grejer. Jag fick ta hand om Olivia när hon vaknade och det gjorde jag resten av kvällen. Det hade jag ingenting emot :) Tvärt om, älskar den lilla tjejen!



På vägen hem fick jag sällskap av min andra kusin, Björn. Vi pratade massor, det var trevligt!
När jag klev av tåget träffade jag Sandra och senare tog vi en nattpromenad. Det blev sent i säng, orkade inte duscha utan ja supade rätt ner i sängen. Kl. 23.30..

Xoxo / Josefine

Sitter här igen..

.. på jobbet. Har hunnit med en del grejer här idag. Har bla. skickat en internationellt brev till Tjeckien, så det är lite coolt ; ) Så morgonen har flutit på rätt bra, än så länge.

Blev ingen uppdatering igår, för jag somnade direkt när jag kom hem. Läste lite HP, sen somnade jag i soffan, mådde verkligen inte bra.. Sen när jag vaknade var Eric hos mig. Elakt att sätta sig och blogga då tyckte jag. Men idag när jag kmr hem blir det för hoppningsvis lite mer bloggande.

Xoxo / Josefine

Ska snart..

.. cykla från jobbet. Mår verkligen inte bra. Mår jätteilla..

Sitter just nu på jobbet..

.. och har inget att göra så tänkte slänga in ett blogginlägg. Ska göra det när ja kmr hem, för har inte kamera/mobil-kabeln med mig till jobet, så det kmr upp lite bilder ; )

Inte så mkt att göra här idag heller. Gjort lite mer än igår, men det är segt.. Håller förövrigt på att frysa ihjälhär på kontoret! Ändå är det 24 grader.. Vet inte om det är solfrossa från igår, eller om jag börjar bli sjuk, men feber och sådär.. Hoppas att det bara är solfrossa. Var ju ute en del igår. Då var det varmt och skönt!

Idag ska jag träffa min pojkvän. Det var ett tag sen nu. Inte vanlit att de är så ångt imellan. Jag saknar honom. Skickade sms och frågade om han skulle kunna tänka sig att åka o shoppa idag, men eftersom han inte har svarat på det, tar jag det som ett nej : P

Aja, mer uppdatering blir det när ja kmr hem som sagt.


29 juli ; På jobbet

Hallo hallo!

Är precis inkommen från en timme lunchsolning ute på altanen på jobbet, hur skönt som helst, gick in nu för att ja ska börja jobba igen. Det som finns så mkt att göra på jobbet idag.. Verkligen. Trodde att chefen skulle vara här, men det är han ej.

Nu är han visst här ;)

Hörs senare, för efter jobbet ska ja ju till Nkpg igen och flytta grejer med kusinen.

Xoxo / Josefine

28 juli ; Jobb, flytt

Hej hej :)

Idag var det jobb som gällde igen, kände mig inte så pepp att gå upp kl. 05.50 när det spöregnar ute, så snozade ett tag innan det var dags att gå upp.



Men på jobbet får man se ut såhär:


Gillar tröjan faktiskt :P

Inte ett skit att göra på jobbet idag! Har mest suttit vid datorn och inte gjort ngt alls. Jättekul verkligen, när man har ett jobb vill man väl göra ngt när man är där ist för att rulla tummarna? Likadant igår. Men det är väl så att det är lugnt på semestern, vad vet ja. Nästa vecka ska det tydligen bli rull på jobb iaf. Hoppas det för det är jobbigt att bara sitta, visst det är skönt att ja får betalt endå, men iaf, när jag väl är där liksom, för jag tycker att det är roligt på jobbet.

Fyller ju år nästa vecka också! :D Då blir det förhoppningsvis middag med Eric, Ronja och Ola och så jag :P Eventuell utgång, men måste ju spara pengar till KRETA!

Fick gå lite tidigare i brist på jobb. Var precis att ja skulle hinna med bussen, den gick 05 från malmslätt, ja var iväg från jobbet 47.. (det är 1,5 km från jobbet till bussen), så det blev att springa. Sen inte nog med det var busshelvetet sen så ja var as arg för om den skulle komma sent ner till rese skulle ja behöva vänta en time till nästa tåg gick, men jag han med tåget iaf sen.

Väl framme i Nkpg bar det av till min kusin som håller på att flytta till större lägenhet, med sin fästman och dotter :) Så det var kul, fick putsa fönster och leka med Olivia. Perfekt avslutning på dagen. Inget går upp mot ett leende och skratt från en 7 månaders bebis :) Man blir så glad! Ska dit imorgon med och vara chauför, det är då de stora grejerna som ska flyttas, typ soffa och säng osv, så det ska bli kul det med :)

På hemvägen somnade jag och vaknade inte förns i Lkpg. Skönt, då hör jag ngn som låter som Sandra, men när ja kollar bakåt finns hon inte där, kollar igen och där var hon :p Pratade om att hon också hade sett HP-filmen två ggr, så jävla kul! Trodde bara att det var ja som var så knasig ;) Men den var ju så jävla bra! Så vi tog en promis hem. Ska göra det imorgon med, en lite längre för sen på torsdag åker hon till Turkiet och är borta ett bra tag.

Nu ska ja tvätta bort min ansiktsmask och stänga av här och eventuellt läsa lite Harry Potter, sista boken, kmr att somna. Har inte gått och lagt mig så tidigt fast ja jobbar, borde göra det nu.

Nu har jag babblat klart.

God natt!
Xoxo / Josefine

27 juli ; 16 månader <3

Idag har jag och Eric varit tillsamans i 16 månader <3

Förutom det har ja jobbat idag, har inte varit ngt att göra så har mest suttit vid en dator och degat. Smsat med Kusinen om att ja ska komma redan imorgon och hjälpa till med flytten! Det ska bli kul :) Det blir även en vända dit på ondag med.

Nu ska ja söka lite jobb, laga mat till imorgon, duscha och baka innan Eric kmr.. Det kommer att bli stressigt. Men sån är ja, borde inte sitta här och blogga då kanske..


26 juli ; Solning ett tag iaf..

Hej hej!


Igår (söndag) vaknade jag och E jättesent, typ 1. Sover aldrig så länge! Stört! Han skulle åka iväg och bära tillbaka grejej från giget och ja tänkte, va bra då kan ja lägga mig ute och sola!


Problem 1 : Grannen har sin målarställning uppe på vår tomt, och de står där och jobbar när ja vill ligga ute.
Problem 2 : Han bara ligga ute en timma innan det blev massor moln och det började regna..

Gick in och gjorde mat och satte på en film. Sen ringde E och kom hit, då blev det lite vin + pretty wonam. Så unnderbar film! Har sett den massor gånger!

Jag - Åhh, ja älskar den här filmen, har sett den massor gånger!
Eric - Jag har bara sett den två gånger.
Jag - HUR KAN DU BARA HA SETT DEN TVÅ GÅNGER?!
Eric - Jag har bara det.
Jag - Hahah, just det du är kille, man varför har du då sett den två ggr? Det är ju en tjejfilm.
Eric *tystnad*



Jag älskar dig

25 juli ; Mys!

Kvällen bestod av vin, prat och skratt, och lite senare blev det nostalgi musik, med låtar från 90-talet! Vackert! kommer alltid minnas de där låtarna, de är väldigt dåliga om man lyssnar på dem nu, men var det rena drömmen!



SÖTA!

Trevlig kväll med er! <3

25 juli ; Nu är det klippt!

Klippte nyss av ett par jeans till shorts! Så snygga! Har också lyckats att locka håret med plattången och det håller! Helt otroligt att de inte har gått ur en (har gått en kvart), det brukar gå ur på en gång! Vill inte ha spikrakt hår, detta kanske är vändlingen?



Ska dock ut och cykla och hämta tjejorna.. I blåsten.. = inga lockar kvar..

Nu ska ja fixa iordning se sista innan ja ska cykla iväg :)
SKA BLI SÅ KUL O TRÄFFA DEM! <3

Xoxo / Josefine

25 juli ; Tjejkväll!

Bion igår var lika bra som första gången ;) Mysigt o vara där med dig <3
Sen när vi kom hem fick båda ont i magen, kan vara godiset vi köpte, kan vara vinet (men det var inget fel på oss förs när vi drack det dagarna innan), kan vara fantan som vi köpte på coop? Skumt var det iaf.



Idag fick jag sova ut efter en jobbvecka med att ha gått upp halv sex/sex om på morgonen. Så det var skönt.
Åkte hem med ett tåget var hemma halv 2 typ och började städa, ser itne bra ut här hemma. Så det har ja gjort nu i två timmar.

Nu har ja precis lagat lite mat, det blev linssoppa. Det är så jävla gott! Men varmt! Så brände mig på tungan. Aj.

Runt 7 kmr Ronja och Louise hit, det blir en tjejkväll! Med prat och rosévin! Ska bli trevlans! Har saknat Ronja nu nör hon har vart borta från mig en hel vecka! Bruner kommer hon att vara också.. Vill med! Men det kmr vi bli när vi åker till Kreta!


24 juli ; Jobb och vuxenpoäng :P

Idag har ja jobbat igen, men sista dagen sen är det helg! Det är så skönt! Fick sluta tidigare med så det är bra. Dock inte lika kul att gå till malmslätt, ta bussen till rese, vänta en halvtimma på tåget.. Men men nu är ja hemma!

Har precis vattnat alla blommor, både ute och inne. Det är stort gjort, tänker aldrig på att de ska vattnas. Det är därför ja inte har ngra blommor i mitt rum, de bara dör.. Men nu när familjen är borta måste ja sköta allt här hemma. Satte nyss på en diskmaskin oxå, om nu ville veta ;)

Dagens outfit:


Bytte dock till shorts lite senare på dagen, blev så varmt! Då var det skönt att sitta ute och äta lunch och sen sola! Är precis vindstilla på den altanen på jobbet! Härligt!

Nu sitter ja här och funderar på att gå ut och lägga mig i solen en stund. Men det är inte så himla roligt när grannen håller på och byter panel på huset och de är på vår tomt... Kanske baksidan, men ja vet inte om ja ska de. Måste hoppa in i duschen också känner ja, för ikväll ska jag och Eric på bio! Ska se HP. Andra gången för mig, men det gör absolut ingenting! Den var så otroligt bra!



Här var han häromdagen, så söt <3

Fick min lönespes (stavning på det?) igår! LÖN! Så skönt! Då blev ja glad, för det dröjer ju ett tag innan pengarna från saab rullar in på kontot. :P

Ha det bra!

Xoxo / Josefine


23 juli ; Jobb och kompismys

Gårkvällen var mysig :) Älsklingen kom hit med lite vin och bara myste <3

Idag har jag jobbat som vanligt. Inget spec. hände väl på jobbet, bara att man äter! HELA TIDEN! Frukost på morgonen när ja går upp. (är på jobbet 8) sen halv 10 är de fika till kl.10. Sen börjas det prata om lunch redan vid 11? Äter halv tolv till halv ett tjugo i ett. Börjas prata om fika kl.2. Fikar kl. halv 3 till tre. Jag går från jobbet kvart i fyra. STÖRT!

Just det, åt lite bigaroer oxå.









Efter jobbet åkte ja till malmslätt för att träffa louise med vänner och fika :) Det var supermys! Har inte sett henne på 5 veckor? Vi åt först, sen fikade. har ätit konstant idag.  Sen blev det lite TP och lite Kampen mellan kvinna och man-spelet. Kul kul. Sen kom birger också, trevlans var det.


God tårta med sen fick ja ont i magen.. Var grädde i.. Börjar bli bättre nu.




Tack för eftermiddagen/förkvällen!

Nu ska ja umgås med min älskade <3

Xoxo / Josefine

22 juli ; Trött!

Var så otroligt seg på jobbet idag. Men det brukar vara så när man har gått upp tidigt några dagar rad+gå o lägga sig sent. Fick lite rast innan lunchen ;) Det var ju så fint väder! Så satt ute på verandan i typ 20 min. Varmt som tusan!
Sen var det lunch, satt ute hela. (en timma) skönt! Blev att rulla upp jobbtröjan :P Somnade där ett tag, somna på jobbet ska man inte göra, men vad gör man när man är trött?

Pratade om att det kommer kanske bli mkt att göra på jobbet i höst, så då kanske ja ska få extrajobba! Blev så glad! Hoppas, hoppas!

Dagens workoutfit:


Han med en tidigare buss. Trodde att den gick 16.48, men nej 45. Så fick springa :p Men jag han.
Nu sitter jag här i ett ensamt hus. Tomt utan lilla familjen hemma.. Saknar dem.

Behöver inte vara ensam idag heller, för min underbara pojkvän kmr hit ikväll! <3

Dagens hemmaoutfit:


Xoxo / Josefine


<3



<3


19-20 juli

Väl hemma från resan blev det lite firande hemma hos eric, men mat och tårta :) Var konstigt och vara hemma själv sen på kvällen/natten/morgonen. Men låg och  tittade på Terminator Salvation, pratade i tele, smsade och var inne på msn, så så ensam var ja väl inte, men iaf..
 
Och idag har ja jobbat. Men det var rätt kul endå. Åkte samma buss hem som dit och det var bara ja på bussen igen. Busschaufören tyckte det var bra att ja åkte, annars hade han fått åka själv. Tyckte ja var kul. Undrar om ja åker själv imorgon med? Vad är det för fel på människor, man ska åka kollektivt om man kan. Tänk på miljön! Fast om man ser på priserna på östgötatrafiken är de inte så lågt. En del tjänar på att ta bilen till jobbet och jag förstår dem varför det hellre tar bilen ist.
Gud va ja babblar om onödiga saker ibland, men sån e jag ;)

Just nu sitter ja o drickaer lite te och käkar knäckemacka.


Var lite pepp på måndagsklubben förut, men känner om ja ska upp halv 6 imorgon är det inte så smart.. Fick detta sms, då blev jag glad :)

<3

Xoxo / Josefine

Öland 09!

Hej, nu börjar kärleksagan.


DAG 1
Vaknade på torsdagsmorgonen, vi slängde i oss lite frukost, åkte och handlade med mamma på City Gross, lite saker som vi skulle ha med oss på resan innan vi drog iväg :)

Vi stannade som vanligt (eller som vanligt, E brukar inte stanna där, men det är när jag åker till Öland/Gotland med familjen som vi brukar stanna där) , vi den rastplatsen är det ungefär lika lång bit till att köra.









Sen fick jag köra sista biten, då över bron :P






Tog en stund innan vi hittade dit vi skulle. Jag har ju bara varit i Löttorp förut och det är långt upp på Öland. Där vi skulle vara (pappas moster) låg mitt på Öland. Men vi hittade till slut :) Det var ett gulligt liten gult hus med en trädgård som hade så mkt fina blommor och fontäner och ja vet inte allt. Vacker var det iaf. Har bara varit där en gång förut och då halvsov jag på vägen dit och då var de inte hemma.





Efter att ha gjort oss hemastada i källaren (det var som en liten lägenhet där nere med kök, sovrum, toa, dusch osv. Mysigt var det, men det var lite lågt i taket i köket så Eric fick huka sig :P



Sen blev det pannkakor. Ameli tyckte det var svårt att hitta på ngt till mig då ja både är vegeterian och laktosintolerant. Men pannkakor blev det. Men med lakto mjölk såklart. Sen visade Lasse oss var vi kunde bada. Så vi tog en sväng med bilen för att åka o kolla, bikinin var packad! Eric och jag badade sedan, helt slutkörda efter en hel dag i bilen, kört i lite mer än tre timmar. Jag somnade på handduken när ja solade ryggen. Men å andra sidan somnar jag jämt när ja solar ryggen :p Är som en liten bebis!






<3

När vi kom hem igen orkade vi inte göra så mkt, så vi tog det lugnt i hamoken och lekte med hunden (Zelda) och katten (Gösta), de andra var iväg och käkade mat. Lite cider och öl blev det, travlans!







DAG 2 - ERICS 20-ÅRSDAG!

Grattis älskling! Då åkte vi iväg och badade. Vi kollade först hur det var i Köpingsvik, men det var sådära, ja är så kräsen när ja vet att det finns finare stränder på Öland ;) Så vi tog en lång trip upp till löttorp och åkte till Sandvik och badade och solade. Underbart! Inte ett moln på himlen och det var hur varmt som helst! I vattnet var det inte lika varmt.. Men detvar skönt att svalka sig när man legat och stekt ett tag uppe i sanden.

Eric tyckte det var hur mysigt som helst, för på den stranden finns det små sanddynor då "grannen" inte kan se in. Så vi fick som en liten oas för oss själva där. Skönt om man tänker på varamon, då alla ser en och ligger som packade sillar.









Lite maneter var det i vattnet, men så är det. Spec. när det är så varmt.
Eric - "Ahhh! Det är ju sånna brännmaneter!!"
Jag - "Nej det är det inte alls!"
Eric - "Jo det är det!"
Typiskt, vill inte lyssna på mig vettu. Men sen gick det hur bra som helst att försöka att plocka upp dem när han kom underfull med att de inte var farliga :P

Efter ett tag kännde vi att det var dags att dra oss hemåt, för att göra oss iordning för kvällen. Vi duschade och fixade oss för en utekväll med restaurang i Borgholm. Men innan vi begav oss hemåt var vi ju tvugna att stanna på Systemet. Det var ju ngn som ville köpa lådvin ;)

När vi hittat en box (jag tkte den var jättefin!) skulle han betala.
Hon i kassan - Har du leg?
Eric tar fram det.
Hon i kassan kollar och utbrister:
Nej, men det är ju idag! Guuud! GRATTIS! Var det första gången? Hur kändes det?

Ja kunde inte sluta garva. Det var så kul! Så söt man kan vara, att hon blev asglad för det liksom.

VI stannade oxå utanför det  stället där jag brukar bo på Öland, men det var ingen hemma.. Men fick iaf se det. Har liksom varit där i alla år sen ja var ett år.





Där gick vi runt ett tag letades efter ett bra ställe att äta på. Men det som såg bäst ut, från där vi gick var fullt+en 25 meters kö.. (Pappa Blå)
Så vi letade vidare. Vi hamnade till sist på Strand. Där var det superfint! Men vi var tvugna och vänta ett tag med att få bord. Kunde inte bestämma mig först vad jag ville ha, men det blev pasta med svamp och parmensan. Eric tog såklart Entreco (stavning på den?). När vi satt och åt där såg ja mina grannar traskades förbi utanför(?) De brukar alltid vara på Gotland (?)







Det var egentligen tänkt att vi skulle in på Nattklubben sen, men så blev det inte. Det var 20. Och de släppte såklart inte in 90:or.. Sur blev ja.. Men men, deppade inte ihop helt för det. Hemma väntade Erics presenter och en låda Rosévin! Han blev jätteglad för de jag hade köpt/gjort. Köpte Lacoste parfymen som ja älskar, sen hade ja gjort en personlig present som vi satt och läste sen.

Så kvällen spenderades med Rosévin och läsandes av det. Hur mysigt som helst, kunde inte blivit bättre!



DAG 3

Jag sov inte så bra så kunde inte somna om, så vi gick upp tidigt. Men det var inte sol ute när vi gick ut, det var lite smådisig, så väntade på att det skulle bli sol!

Dagens outfit:
Pojkvänns tröja + shorts




Bara för att du är så snygg!

Sandra (pappas kusin) Kom och hälsade på. Trevlans, så vi bestämde att vi skulle åka upp till henens jobb senare på dagen.

Det blev iaf lite sol senare!


Fick inte ha min bok ifred, nej för katten ville ha uppmärksamhet. Lösningen = lägga sig på mig bok


Vi gick in ett tag sen när det började komma moln. Det var då helvetet brakade loss. Regnet bara öste ner! Herregud och det blixtrade och mullrade som ja vet inte vad. Strömen gick lite då och då och kom tillbaka. Och gick igen.




Så blöt av att gå 10 meter.

Men Eric och ja var hungriga så vi bestämde oss för att åka och köpa mat. Men inna åkte vi och hälsade på Sandra och tog varsin glass. Så otroligt rolig människa!



Sen var det tillbaka ut på stora vägen, men innan dess...


Ko! på vägen! Det var iof varning för kor, men iaf ;) Coolt var det, en gick så nära bilen så det bara gick, Eric var livrädd! Hahah!

Rökeriet hade stänkt när vi kom fram, sen orkade inte vi leta efter ngt annat i sröregnet så vi åkte in på Ica, på parkeringen var det en dam med vatten som vi var tvugna att åka igenom för att det hade regnat så mkt. Och inte nog med det så gick strömmen på Ica. HAHAHAHAH! Men den kom tillbaka efter ett tag, men tänk er, på Ica. Det var kul tyckte jag.

Efter det på hemvägen åkte vi och hälsade på pappas andra kusin Chatrine och mina två sysslingar. Vi pratade massor om sommarjobb och att nästa år kanske vi jobbar på Öland på ngn resturang/nattklubb. Skulle vara så himla mysigt! Sen pratade vi om spelningar till E's band, och att det kanske skulle kunna gå och ordna ngt på Strand nästa år. Det skulle vara så sjuktkul för dem, för en bra kväll där kan det vara upp emot 3000 pers!! :D

Vi åkte hem sedan och gjorde lite mat,





På kvällen blev det Rosévin och fortsatt mysläsande med min fina "bok".

DAG 4 - HEMGÅNG

Det var bestämt att vi skulle ner till Sandra och träffa mina andra små sysslingar. Dock var Thindra lite blyg till en början, men när vi åkte därifrån vinkade hon och ville inte att vi skulle åka därifrån. Så himla söt!
Jag och E hade packat och städat i källaren så vi hade med oss all packning i bilen när vi hälsade på dem.

Efter den korta visiten där var det dags för oss att åka hem. Eric fick köra på bron hem, han var lycklig.





En så undebar semester spenderad med min älskling <3
JAG ÄLSKAR DIG!


20 juli ; Jobbar

Hallå hallå!

Nyss hemkommen från Öland. Så idag avr det dags för jobb. Åkte cykel/tåg/buss ör att komma hit, men nu är ja här. Ska vara här i tre veckor, jobbigt nu när ja ser solen titta fram i förnstret. Sitter här och har lunch nu så har precis käkat. Gott vra det, mamma hade gjort pajer som ja ska ha när de är borta på gotland i två veckor.. Ensamt hemma säger ja bara och det har inte gått en hel dag ens.. Men men, så kan det vara.

Skulle egentligen bloggat igår kväll när ja kom hem, men då funkade inte internet. Vill ju berätta om min underbara resa med min pojkvän på öland. Vill inte göra det nu, för vill ha bilder med. så det får bli ikväll!

Nu tänkte ja göra mig en kopp te och sätta mig ute i solen! Fick sms från mamma nyss, de skulle åka o bada.. Fusk. Vill göra det med där nere. Men nu är ja hemma i lilla Lkpg, men når ja jobbat klart är det KRETA som gäller! Ska bli så underbart!

Får se om ja åker till min älskade ikväll, saknar honom, jobbigt nu när man har umgåts 24-7 och inte se varandra på dagarna.

Höres senare!

XoXo / Josefine


15 juli ; Guu va bra film!

Nyss hemkommen från stan med syrran.

Vi kom in till stan runt 20 över 5. Bion började 6. Så vi hade ett tag på oss och fördriva tiden med. Vi gick o köpte godis, på bosses :P Brukar inte köpa godis där, då är det glass som gäller. Dock inte så mkt nu när ja inte kan äta det.. Ont i magen..

Hur som helst. Filmen var sjukt bra! En del sener var precis som jag föreställt mig, så det var lite coolt. Det var så vackert på sina ställen, höll på o börja tjuta, men då hade ja blivit svart :P Syrran hade förberätt sig med vattenfast mascara! Haha.

Dagens Outfit: Nytt från Gina







Nu väntar ja på att pojkvännen ska ringa och att pomesen ska bli klara i ugnen. Johanna o ja blev sugna så här efter bion på det ;)
Borde ringa till Öland, men och se så allt e okej där :)

Nu kmr ja inte uppdatera på ett tag, men göra det när ja kmr hem. Ni får klara er helt enkelt.

Puss och Kram!

XoXo / Josefine

15 juli ; Soling och Bio

Hello hello.

Idag när ja vaknade var det sol ute! Härligt! Så där har ja legat nu ett tag. Ska ut och lägga mig igen det var för att det kom ett stort moln som jag gick in ltie gran.

Ikväll är det Bio dags! Det är Harry Potter premiären som gäller! Jag och syrran som är Harrypotter freaks blev överlyckliga när det fanns kvar biljetter.






Måste packa lite mer också, för imorgon åker  jag och Eric till ÖLAND!



XoXo / Josefine

14 juli ; Shopping och kvällsprommis

Annars idag har ja lämnat av Eric vid buss. Åkt och hämtat tägkort, fått en puss inna ja åkte vidare till Lkpg med syrran. Shopping/presenthandlande stod på dagens schema :) Det var ju rea överallt! Jättebra! Får massor med saker för lite pengar = mer kläder :P

Ja som ska spara pengar till resa nu på Torsdag så jag och Eric åker till Öland :) Det ska bli så mysigt! Ska fira hans 20-års dag där nere. Blir förhoppningsvis lite badande på dagen om det är fint väder sen kanske ut och äta, sen dricka lite lådvin vid vattnet, åh det ska bli så mysigt! Längtar verkligen! <3


Söt syster


Lilla jag, stolt över mig själv att ja lyckades göra en inbakad fläta i luggen ;)


Shoppingpåsar


Gott med vatten efter en dag i den stekande stans hettan.




Systrarna Edquist

När jag kom hem var ja så trött, orkade inte sätta mig med Erics present, så bestämde mig för att kolla på Prison Break som fanns inspelat på boxen hemma :) Det var så bra. Gjorde lite mat till mig oxå.


Nu fungerade det att ladda upp bilderna.

XoXo / Josefine


14 juli ; Del 1 eller är det 2 egentligen?

Nu har ja precis kommit hem. Har varit ute på en kvällspromenad med Sandra. Trevlans :) Fan vi var ute i nästan en och en halv timma! Shit, vad tiden gick fort! Men så går det när man pratar gammla minnen <3 Det var mysigt!



Skulle laddat upp lite bilder från min och syrrans shoppingdag idag, men bloggen vill sig inte så det blir imorgon istället!



Sov så gott nattsuddare! <3


13 juli ; Träffa Ronja och crazy bilfärd mitt i natten :P

Hellå :)

I måndags var det så fint väder så det gick att ligga ute och sola igen! Som det inte har gått på en vecka typ. Så det gjorde ja ett taag inna jag skulle åka och träffa Ronja. Åkte in runt 2 och hemma hos henne blev det glass på altanen, massor med prat och skratt som vanligt ;) Sen bakade vi kladdkaka, är bäst på det och det är ju så gott!



Kommer sakna dig nu när du ska åka till Turkiet! <3





När ja var påväg hem mötte jag Sandra. Tänkte då at vi skulle dra till Måndagsklubben, men kl var rätt mkt och kände inte för att fixa oss på fem min dricka upp supersnabbt, sen dra. Naj, så vi gick hem till hemme en sväng. Sen ringer min pojkvän och frågar om han kan så skjuts hem (han var på M-klubben).

Då fick vi iden att åka ut o köra bil, eller ja fick ju köra ;) Vi hämtade hennes kompis i Skänninge och sjutsade henne till vadstena, var där en stund. Sen blev det en tur till Motala. Men fasen va äckligt det var att köra, när det var dimma + regn, men fram kom vi.

Men dunkades av Billie Jean i bilen pratade vi gammla minnen, det var så mysigt. <3 Man kan faktiskt hitta tillbaka till varandra trotts att man inte har setts på ett bra tag.

Togs inga bilder denna kväll, men fan kul var det! Nykter och köra runt, kan var kul det med.


Sandra!

Tack för kvällen/natten Sandra!

11 juli - Spring, förfest, liveband!

Ja gick upp skapligt, drog på mig springskorna och gick ut och sprang innan frukost. Det var skönt först, men när ja kom till spåret kunde ja inte andas. Så mkt gräspollen och instängt och kvavt. Usch! Så tog en annan runda inna ja sprang hemåt igen. Hurtigt måste jag säga :P

Sen var det dags för frukost, inget smakar så bra som när man varit ute och sprungit!

Senare på dagen tog ja bilen till mjölby och solade lite, det var skönt! Men hade glömt bort hur långt tid 20 minuter är. Så fick typ panik, trodde att ja hade varit där en timme typ. Tror att ja somnade.. Men när ja kollade hur lång tid ja hade varit där visade den 16 minuter. Så det var inte så farligt som ja trodde.. Men men, skönt var det! Vill ju inte att brännan ska försvinna nu när det inte är ngn sol ute :)



På kvällen var det dags för fest!


Mötte upp Ronja på Rese, sen bar det av till Carro för förkrök. Vickan som åkte åt fel håll! Det var fan bäst! Hon var i M och skulle tillbaka till Stan, men ha´mnar i Ödeshög, det går ju inte att åka fel ;)
Trevlans hos Carro :)<3 Sen åkte vi ner till Lorient. Min pojkväns band skulle spela. Det var så bra, fasen har ingen röst idag, vi sjöng/skrek till alla låtar, hahah. Träffade massor trevliga människor och hade allmänt trevligt. Hemgång runt två. Från ett samtal när ja sovit i en timme typ, klockan var fyra inte undra på att jag inte ville svara, men gjorde det ändå sen <3

Så värd kväll! Blev en massa dansande och sjungande till massor med 80 talslåtar.
Blev inga  bilder tagna från mig, men V tog kort som kan komma upp här så småningom!

Tack för gårkvällen/natten tjejor!


Älskar dig blondie! <3
LÄNGTAR TILL KRETA, FAN VA KUL VI SKA HA!! <3

10 juli - Kvällen

Fredagskvällen blev inte riktigt som planerad. Det blev hemmakväll med mamma och pappa ist. Vi åt jordgubbar för ingen orkade laga mat :P Men det var gott! Sen kollade vi på V. Det var fortsättning på den serien. Eller kollade och kollade, det var ja som kollade på de. Mamma och pappa sov i varsin fotölj :P

Blev så glad att the sims fungerade så det blev lite spelade också ;)

XoXo / Josefine


9 juli - 10 juli

Jobbet igår var så jävla roligt. Vi garvade typ hela tiden. Kunde inte konc. mig på ett samtal, blev flumm alltihop, men men så är det. Nu är det inget mer jobb där i sommar. Det är SAAB som gäller sen :P

Ser inte Jenny på ett bra tag, så vi har bestämt att ta en fika ngn gång snart.

Åkte med Sandra hem idag igen :P Alltid trevligt. Träffade Kusin på tåget med. Vi sitter och pratar så ser ja ett huvus sticka upp från säter bakom, då är det han som sitter där, haha det var kul. Han var precis hemkommen från Gotland och på väg hem till  lilla mantorp.
När jag och S skulle cykla hem sen är det ngn jävel som har tagit bort ventilen på cykeln igen!! Denna gång hela.. Så jävla omoget! Man gör inte så. Har mantorpsborna så lite o göra? Svinförbannad! Var två tjejer där, (som konstigt nog var där förra gången min cykel vandaliserades oxå, misstänksamt eller vad?) Vi frågade dem och de sa att de hade varit ngra tonårskillar där tidigare. Men ja vet inte om ja tror på ett ord av vad de sa, ärligt talat.

Så det blev att gå hem med cykeln idag igen. Ja lovar, ska fa få tag på er som gjorde det!!



Eric kom hit sen, vi kollade på antagningen till universiteten vi sökt..




Idag har ja och Eric varit på Expert och berättat om mitt spel som vägrar funka, och efter mkt om och men fram och tillbaka i olika affären nu här i två-tre veckor så fick jag byta. "Men det är inte fel på spelet, det är din dator" "Den är skitig" Osv osv, bullshit! Nu funkar den nya skivan som smort! FEL PÅ SKIVAN var problemet!

Nu har jag precis ätit mat, jävlar va god mat ja lagar. Wokade aborgin, succini, quorn, purjolök och svarta bönor! Och körde ner lite cream fresh. Så himla underbart!

Nu tänkte ja ut och springa, sen blir det filmkväll hos Sandra, med lite fler tjejor!

Puss och kram!
XoXo / Josefine

9 juli ; Film och jobb

Idag har jag lagat mat till jobbet, blev nån pyttipanna med quorn och grönsaker, mumma!

Sen har ja kollat på Fröken Sverige filmen, asbra! Och nu sitter ja här och uppdaterar, blev rätt mkt, men så blir det ibland.

Nu ska ja snart sätta mig på cykeln i regnet och åka o jobba.

Tjollahopp!



XoXo / Josefine

8 juli ; Dator och jobb

Åkte in rätt skapligt för att få ordning på min dator och sims 3 som inte är kompisar. Åkte denna gång ut till tornby. Där funkade inte spelet heller. Vi provade o installera om men datorn läste inte. Han som hjälpte mig gjorde rent skivan med en microfiberduk och då funkade den som vanligt. Man va fan, skivan kan ju inte varit smutsig fösta gången jag tar ur den ur fodralet! Men iaffären sen funkade det hur bra som helst.

Mötte syrran en sväng på rese inna hon skulle hem och jag skulle iväg och jobba. Gick väldigt snabbt att jobba, det var skönt! Men det är nog så när man har ngn att prata med. Jenny, du förgyller dagarna på jobbet! Haha.

På hemvägen åkte ja med Sandra och vi tog en promenix hemåt, trevlans!

När ja kom hem ville ja ju såklart prova spelet om det funkade. Vad tror ni händer?! Det bara snurrar och låter som aldrig förr! Så jävla irriterande! Kan ja inte bar få en ny skivjävel, har ju öppet köp 30 dagar. E ska hjälpa mig att försöka få en ny på fredag. Vill ju att de ska funka. Man måste väl få byta även om det funkar i andra datorer! För det är inte ngt fel på min läsare i datorn! Den läser andra cd/filmer/spel hur bra som helst! Förbannad är ja!

XoXo / Josefine

7 juli ; Bakisdag med underbaraste

Vaknade upp bredvid Eric  <3

Vi segade hela dagen, glodde på film, det är så skönt dagen efter en utekväll. Sa hejdå till honom sen när han skulle iväg och repa.




Mysdag!

6 juli ; Måndagsklubben!

Carro kom till mig runt kvart över 6, vi fixade hår o smink. Sen gick vi loss på dooleysen (stavas det så?) Aja, gott var det! Vi fick skjuts av mamma in till Vadstena, men vi var där lite tidigt, men förstår mamma som skulle upp o jobba dagen efter.. Det var lite folk till en början men sen kom det lite flera, men det blev aldrig så många som ja trodde att det skulle vara. Men roligt var det :) Jag och min pojkvänn är ju värsta machmakers! Gick ju bra det där ;)




Kvällen var riktigt kul, träffade ga..klasskompisar. Sandra var en. - Det är ju värsta vifolka återföreningen! Tyckte jag var kul :P
Kvällen gick och det blev dags för hemgång. Hamnade på en efterfes i lilla mjölby och traskade hemåt runt 05.00.

Då är man såhär pigg!



Tack för en asrolig kväll älskling! <3



6 juli ; Jobbmöte, REGN, bästiskväll

Tur att ja inte skrev blogg för ngn timme sen för då hade det inte varit trevliga ord med här. Kan berätta:

Ja skulle cykla till stationen för att åka på ett jobbmöte, då i spöregnet. Ja hade regn jacka (dock inte vattentät som märktes efter ett tag..) Och solbrillor för ögonen så ja överhuvudtaget skulle se ngt. Väl framme på stationen var ja genomsur. Kännde mig som en drängt katt typ. Satt blöt på hela tågresan till Nkpg. Mötet var kul, kan verkligen tänka mig att jobba där! Om de kan ha ngn som jobbar timmar, (eftersom ja har ett jobb som börjar snart och är i tre veckor), men sen efter det är det kreta!! Sen kan ja jobba hur mkt som helst! Hoppas verkligen på det här nu!

Sen åkte ja hem, tog en och en halv timma för mig att komma hem till lilla mantorp igen. Väl där hinner ja bara låsa upp cykeln och ta ur den ut stället, då ja märker att ngn har tagit bort ventilen på bakhjulet. Ingen luft i däcket!! Det var inte bara min cykeln som blivit vandaliserad. Den brevid mig hade ingen sadel kvar den låg på marken uppskuren. Men det var bara som sagt för mig att hålla upp hjulet och gå. Fyfan ja jobbigt det var! Så irriterad ja var! Efter några hundra meret börjar det att spöregna.. Josses humör var jättebra verkligen!

Typ skrek när ja var på väg hem för ja frös och hade ingen känsel i fingrarna pga cykelbärning. När ja nästan är hemma, kommer en kille med bil och stannar och frågar vad som har hänt och om ja behöver ngn hjälp, men min cykel fick inte plats i bilen, men gulligt var det att han ville hjälpa mig iaf :) Dagens ros till dig utan namn!


Nu kmr carro hit snart, då blir det lite förkrök, sen är det måndagsklubben som gäller! Ska bli så himla roligt!


4-5 juli ; Städning och jobb

Vaknade igår upp brevid min älskling, men han skulle iväg tidigt. Resten av lördagen bestod av grundlig städnig av mitt rum, kunde inte vara där inne knappt, för det var så mkt grejer över allt. Har inte heller kunnat städa de senaste veckorna på grund att att det har varit så varmt inne i rummet, men igår var det lite (observera lite, svalare ) Började med att ta bort alla kläder och väskor och annat som låg sridda över golvet. Sen var det dags för garderoben..

Fan va skit ja har där inne, men nu är det finfint! Tre timmar tog det stt städa. Det kommer väl hålla i nån vecka eller så.. Kanske kortare..




Man blir så glad när det är fint. Dagen annars var typ första dagens sen studenten jag verkligen tog det lugnt och inte gjorde något. Det var jätteskönt!

Kollade på sista V - The final battle avsnittet på kvällen, fasen va bra det var! Bra serie för att vara gjord på 80-talet ;)

Idag har jag ätit en lååång frukost ute i solen/molnen med mamma och pappa. Nu sitter jag här och pratar i telefon med Eric och ska snart hoppa in i duschen, för ikväll vankas det jobb!

Puss o Kram!
XoXo / Josefine

3 juli ; Efter regn kommer solsken, men inte idag.. Fan

Nu är ja hemma.

Ska berätta om vår dag i Motala.

Ronja kom o hämtade mig, vi handlade lite i Motala.
När vi kom dit skulle vi kolla vad det kostade att tälta där. Vi går fram till receptionen och frågar. 150, sa hon, men det är 25-års gräns, bara så ni vet. ASKATIG var hon, bara för att vi är mkt snyggare än henne, hehe. Självförtroendet är på top. Då tänkte vi ist att vi skulle bada ett tag sen åka ner till hamnen och lyssna på Vätternfestivalen (egentligen heter det motalafestivalen, men det kommer alltid att vara vätternfestivalen för mig!) och lite så, men eftermiddagen tog andra svängar än det vi planerat.

Efter katkärringen, mötte upp vickan och en kompis till henne och la oss på stranden. Superhärligt! Och varmt var det i vattnet också.


Min snygging <3 

Efter en och en halv timme såg vi att det började komma upp mörka moln på himmlen och att de rörde sig mot oss. Men vi tänkte att de går nog bort, men de började sakta med säkert komma allt närmare.



Sen började det att åska en massa. Vi försökte vänta ut det och se om det inte skulle bli ngt av det, men det verkade inte vilja sluta. Vi sa hejdå till Vickan och hennes kompis, och jag o Ronja, sådana optimister som vi är satte oss i bilen och väntade på solsken, men det kom aldrig. Men vi hade det mysigt endå, satt o lunchade i bilen och pratade. Där satt vi i nästan tre timmar, haha. Stört va? Men det var kul :) Pratade om allt mellan himmel o jord, underbart!



Innan regnet



Under regnet


Vi satt och åt lite chips, detta är ett spader och en ängel ( samma chips)

Nu har jag precis duchat, ringt och ändrat jobbdag, för Carro och jag ska på måndagsklubben! Ronja och jag fick fribilljetter dit, så då ska det bli partaj!
Men inna på dagen ska ja på jobbintervju, ska bli superkul! Min faster är bra hon :)

Nu ska ja umgås medmin underbara pojkvän som sitter här och tittar på mig och ser söt ut!

Puss och kram!
XoXo / Josefine

3 juli ; Bad/tältning i varamon!

Hej hej!

Nu har jag packat klart allt inför vår lilla resa :P Men linköpingsborna blir lite sena, så jag tänkte att ja hinner med att blogga lite. Det ska bli så kul! Och det är superfint väder här! Lätt att det inte kommer att regna. Fast det var ju superfint igår med och det började droppa lite smått, men nu är vi positiva.

Jag tyckte inte att det regnade så mkt i förrgår, det kom några droppar sådär runt 9 när ja slutat jobba, men annars var det skitfint väder, men det var tydligen översvämning på andra ställen i länet. 90 millimeter på 40 min. Då regnar det mycket måste jag säga, men här var det fint : )

Ska gå o se om det är ngt mer ja ska ha med mig.





Puss o kram på er!
XoXo / Josefine

2 juli ; Badande i berg med blondiner

Hallå hallå!

Idag vaknade ja upp brevid min älskling i ett för en gång skull kallt rum. Vet inte när det var de sist. Vi sov på nedervåningen, skönt! Vi gick upp åt frukost och lite så, sen åkte ja iväg till Berg för att träffa Ronja o Vickan :) Åkte med en barndomskompis på tåget, och vi har bestämt att ses lite denna sommar, när nu det ska bli, när vi jobbar typ jämt ;) Men det ska gå!

Och sedan åkte ja med en ga.klasskompis på bussen ut till berg. Det är skönt, även om man inte går i skolan längre och pendlar med kompisar på morgonen träffar man ändå alltid ngn man känner på tåg/buss. Alltid lika trevligt.

Väl framme i Berg efter en stekande het buss var det skönt att ta sig ett dopp i vattnet. Och varmt var det oxå! Underbart! Sen var det bara upp o pressa igen, hahah. Mys mys var det! Planerade också helgens minisemester i Varamon, det ska bli så kul!! :D Håll nu tummarna för vädret! Det ska tydligen regna men inte i Motala, så det blir najs.

Pratade med mamma om vår tilltänkta trip dit när vi höll på och leta fram liggunderlag och sovsäck. "Nemen när ja var i din ålder jossan, åkte jag och mina tjejkompisar också och badade och tältade i varamon. Skitmysigt!" Hon berättade också att de hade haft problem med att få upp tältet, en rolig historia, men de fick iaf tillslut hjälp med det av en kille som var där med sin flickvän och inte kunde stå ut längre med att titta på mamma och hennes kompisar när de gjordfe fel med tält uppsättningen ;)



Perfekt tält, eller vad säger ni? :)

Nu sitter jag här och har fixat med ipoden, lagt in lite nya låtar sådära. Och äter jordgubbar och mjölk, mumma! Sen ska ja ringa ett sammtal för att säga att vi kommer ner till Öland i sommar, ska bli så mys! En liten semester trip med pojkvännen! <3

Puss o kram på er!
XoXo / Josefine

30 juni - 1 juli; Livet är så underbart just nu!

Hallå hallå!

Blir lite uppdateringar sådär varanann dag, men ja orkar inte sitta vid datorn när det är varmt ute, då vill ja ligga ute och sola!

Igår var jag ledig, så pallrade mig upp tidigt ur sängen och åkte och tränade. Hur skönt som helst, lite varmt dock, men men man ska inte klaga. Tränade stenhårt, blev helt slut i hela kroppen, men det är bara härligt. Efter gymmet åkte jag till min älskling. Vi hade bestämt att åka och bada. När jag kom dit hade han precis vaknat och var inte så pepp på att åka o bada just då. Men det gjorde vi efter ett tag iaf ;) Vi åkte till Nässja. Oxå vättern. Det brukar vara varmare i vattnet där sägs det, men så mkt varmare vet ja inte om det var.. Det verkade varmare när man gick i vattnet precis men när man kom ut en bit blev det kallt! 

 De fanns en termometer där som visade 17 grader och det var varmare än det var i varamon. Fast endå kallare.. :S Jag  var helt slut efter att ha tränat på morgonen att ja somnade på handuken när vi badat klart. Det var skönt. Men redan efter två timmar började det komma en massor moln som vägrade att blåsa bort och det blev kallt. Så vi bestämde oss för att åka hem.



Jag älskar dig

Eric skulle repa sedan så jag åkte hem. Kollade på V- the final battle. Det är så bra, fast äckligt. Rätt bra gjort för att vara gjort för så långe sedan. Sen såg syrran och jag att Morden i Midsummer hade börjat så det blev att vi satt o glodde på det med. Men det är en såndär typisk sommar serie som vi jämt kollar på varje år. Var tänkt att ja skulle städa mitt rum, men det ser ut som ett bombnedslag och det är så varmrt på övervåningen när man kommer hem för att solen har legat på. Så det blev inget städande..



Typ 2 år sen. Jag och syrran <3 Söta vi var ;)



Idag skulle jag åkt och badat med Ronja, men det blev lite tajt, när hon skulle jobba på förmiddagen och jag på eftermiddagen. Så vi ska ta det imorgon men henne och Vickan istället. Och planera vår "minisemester" i varamon i helgen. Det ska bli mys!

Nu ska ja lägga mig ute på altanen igen, men det är så svettigt varmt! Men vill man bli brun så är det bara att ligga i!

XoXo / Josefine

RSS 2.0