2 juli ; Badande i berg med blondiner

Hallå hallå!

Idag vaknade ja upp brevid min älskling i ett för en gång skull kallt rum. Vet inte när det var de sist. Vi sov på nedervåningen, skönt! Vi gick upp åt frukost och lite så, sen åkte ja iväg till Berg för att träffa Ronja o Vickan :) Åkte med en barndomskompis på tåget, och vi har bestämt att ses lite denna sommar, när nu det ska bli, när vi jobbar typ jämt ;) Men det ska gå!

Och sedan åkte ja med en ga.klasskompis på bussen ut till berg. Det är skönt, även om man inte går i skolan längre och pendlar med kompisar på morgonen träffar man ändå alltid ngn man känner på tåg/buss. Alltid lika trevligt.

Väl framme i Berg efter en stekande het buss var det skönt att ta sig ett dopp i vattnet. Och varmt var det oxå! Underbart! Sen var det bara upp o pressa igen, hahah. Mys mys var det! Planerade också helgens minisemester i Varamon, det ska bli så kul!! :D Håll nu tummarna för vädret! Det ska tydligen regna men inte i Motala, så det blir najs.

Pratade med mamma om vår tilltänkta trip dit när vi höll på och leta fram liggunderlag och sovsäck. "Nemen när ja var i din ålder jossan, åkte jag och mina tjejkompisar också och badade och tältade i varamon. Skitmysigt!" Hon berättade också att de hade haft problem med att få upp tältet, en rolig historia, men de fick iaf tillslut hjälp med det av en kille som var där med sin flickvän och inte kunde stå ut längre med att titta på mamma och hennes kompisar när de gjordfe fel med tält uppsättningen ;)



Perfekt tält, eller vad säger ni? :)

Nu sitter jag här och har fixat med ipoden, lagt in lite nya låtar sådära. Och äter jordgubbar och mjölk, mumma! Sen ska ja ringa ett sammtal för att säga att vi kommer ner till Öland i sommar, ska bli så mys! En liten semester trip med pojkvännen! <3

Puss o kram på er!
XoXo / Josefine

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0