20-24 Januari

Veckan som gått. Jag har inte haft tid att sitta vid datorn helt enkelt, som vanligt :P

20 Januari

Jobb som vanligt på dagen. Vet inte riktig vad jag gjorde mer den dagen. Haha sicket minne man har.

21 Januari

Jobb på dagen. Efter jobbet gick jag till stats bibblan en sväng och övade ltie till Högskoleprovet. Jag åkte sedan till Lambohov ut till Louise för att hämta New Moon. Var där en stud och pratade. Det var trevligt! Det blev lite kort, men jag mådde inte så bra, så ville åka hem så fort som möjligt. Tog en tidig buss ifall att den skulle vara sent. Den skulle vara framme 03, jag var framme 59. Great! Väntade på tåget i en halvtimme. Visst det gjorde ingenting, hade ju min nya bok att läsa ;) Tåget kommer inrullandes. Jag ser min handledare från mitt sommarjobb i augusti. Det var kul!

Får sitta på tåget till 56 innan vi rullar iväg. Så jävla jobbigt!

22 Januari

Äntligen fredag!



Jobbade fram till lunchen sen fick jag tid hos VC, men de visste inte hellar vad som var felet. Stört. De kan verkligen  ingenting.

På kvällen kollade jag på TV med mamma och pappa. Orkade inte åka iväg ngnstans.

23 Januari

Jag och Ronja hade bestämt att ses. Så jag åkte in med tåget kl 12, och vidare upp till henne. Det var lika trevligt som alltid. Vi pratade en massa, planerade en 18 års fest, bakade kladdkaka, såg på film och skrattade. Haha. Det är alltid lika trevlig att träffa denna underbara människa!



När jag kom hem träffade jag Eric <3 Har inte sett honom på hela veckan, så det var behövligt. Vi tittade på film och myste. Jag älskar dig.

24 Januari

En lugn dag tsm med pojkvännen och familjen. Kollade på två Johan Falk filmer, haha. Jag har blivit fast i dem! Så sjukt bra! Men nu är det inte så många kvar att se, vilket är lite tråkigt. Men men.

En lugn och skön vecka!
hoppas att ni  har haft det bra!

Xoxo / Josefine

Nu funkar det äntligen

Så nu funkar blogg.se igen. Skulle bloggat igår tänkte jag, men då funkade det inte alls.

19 Januari ; Kallt!

Jag tog mig nätt och jämt till stationen i morse. Det är hopplöst att cykla när det är moddigt och snön håller på att smälta! Det går inte att ta sig fram hjulen bara glider åt var sitt håll. Höll på att ramla ett antal gången innan jag till slut kom fram. Trodde inte att jag skulle hinna till tåget för jag cyklat så långsamt, men det gjorde jag. Trodde jag ja..

När jag kommer fram så står det att tåget är inställt och jag får vänta på nästa pendeltåg! WTF? Så jag får stå/sitta och frysa i 20 minuter. Inte bra alls nu när jag precis blivit frisker.. När jag väl kommer fram till stan med tåget, sätter jag mig på bussen i hopp om att jag inte ska komma så mkt försent till jobbet. Men där hade jag fel. Då ska de hålla på och byta busschauför först. Då var jag inte alls glad. Jag var så irriterad!
Så jag kom sent till jobbet, men det var ju inte mitt fel.

Sen kände jag att jag börjar att bli sjuk igen. Tack vare nog att jag fick vänta ute i morse. Så det var bara att ta bafusin mot halsen och dricka en massa vatten på jobbet!

Dagens mest irriterande: Telenor ringer fyra gånger om dagen! Jag vill inte prata med dem om att förlänga mitt abonemang. Jag ska BYTA! Så sluta ring :P




Nu ringde min älskling <3

Xoxo / Josefine

18 Januari

ÄNTLIGEN KÄNNER JAG MIG SOM EN HEL MÄNNISKA IGEN!

Jag var och hämtade mitt körkort på posten på morgonen innan jobbet. Skönt! Slipper att köra på passet. Men jag saknar mitt gammla, buhu.. Men så är det. Jag behöver ju inte ha det så länge, bara till 2020! Nej nu ska vi inte vara sånna, haha. Skönt att ha det iaf!



Tåget kom som det skulle! :O Förvånad! Endast 3 min sent. Kom till jobbet. Mys att träffa Evelina igen! Har saknat den människan! Hon gör mig så gla'! Och Jenny med sina dåliga skämt :P


Det är nog ngt fel på mig. För ungefär en timme efter jag ätit får jag ont i magen. Det är så i ungefär i en timme, sen övergår det i huvudvärk, för att fortsätta göra ont i magen igen. Helskumt! Borde kolla upp det, men vad kan Vårdcentralen liksom?`Ingenting.

Nu måste ni berömma mig! När jag kom hem igår efter jobbet, lagade jag mat till mig själv och gjorde matlådor till jobbet. Sen satte jag mig vid datorn utan att kolla Facebook, blogga eller ngt annat, utan satte mig och pluggade på ord till högskoleprovet! I typ 2 timmar! Fan vad jag var stolt över mig själv!



Dagens Outfit:

Bytte sen till svarta leggings ist:P

Sen kollade jag och min lilla familj klart på Johan Falk filmen! Superbra! Men jag tyckte nog att G.S.I var bättre, får se hur det är på söndag :p

Xoxo / Josefine

Helgen

Filmen Snabba Cash var superbra! Fast läskig på sina ställen, så satt o höll i Eric hela tiden :P Det var mysigt!
Han köpte ngn popcornkrydda till sina popcorn, usch! Det var verkligen inte gått! Popcorn ska inte smaka sourcream and onion! De ska smaka popcorn! Inte ngn blandning mellan chips och popcorn :P

Lördagens Outfit:


På söndagen så ville Erics mormor bjuda på mat. Så jag och Eric åkte in till Mjölby och till Thai-Hoa för att äta thaimat. Det var supergott! Som alltid!
Senare på dagen, äntligen,  hämtade jag min saknade vante hos Hanna. HAde glömt den där på nyår och nu har den hittat hem igen ;) Trevligt att se henne en stund!

Tog bussen hem från lilla Mjölby. På kvällen sen satt jag och familjen och tittade på början av Johan Falk filmen på TV. Det är väl den andra som går på Tv nu eller ngt? Sjukt bra iaf! Men vi orkade inte sitta och titta på hela, skola/jobb dagen efter.

En mysig helg!

Xoxo/ Josefine

16 Januari

Idag har jag hunnit med:

Städa hela mitt rum
Duschat
Fixat med hårinpackning
Ansiktskrubb + ansiktsmask

Skönt med ett litet hemmaspa ibland :P

Nu ska jag fixa iordning mig, för ikväll ska jag och Eric på bio! Det är Snabba Cash som står på schemat! Det ska bli sjukt kul! Men vi tar nog bilen in, för tågen har inte gått som de ska under veckan som gått. Alla tåg har varit inställda och ersätta med buss i nästan alla fall. Ibland 2 timmar sena.. Så nej, det blir bil in till stan ikväll!



Ska försöka åka förbi Louise och hämta/byta bok, ska läsa New Moon nu! Så sjukt mycket bättre än filmerna, men så är det väl jämt.

Ska försöka öva lite på Högskoleprovet idag också och läsa ut boken.

Bäst jag sätter igång!

Xoxo / Josefine

11-15 Januari

Denna vecka har det inte blivit någon blogging alls överhuvudtaget och anledningen till detta är för att jag inte orkat sitta vid datorn. Har varit sjuk mesta delen av veckan som gått. Så tänkte resumera ihop veckan som varit.

Måndag 11 Januari

Inget jobb inplanerat, skönt! Orkar inte med det än. Jag var ute och gick en sväng på dagen. Men det fick bli en liten sväng. Det var så sjukt kallt! Men jag tog lite kort iaf, så promenaden skulle gå lite fortare. Och vad fint det är ute nu med all snö som ligger på backen och i träden. Underbart!












FIINT!

Tisdag 12 Januari

Åkte in till stan till halv 11. Skulle möta upp Ronja och Louise vid 11. Jag gick runt och tittade lite på stan efter plånbok + jacka, men hittade inget spec.
När jag mötte upp tjejerna gick vi och fikade. Vart? På Café M såklart! Där satt vi och pratade och skrattade i ungefär 3 timmar. Sen gick Ronjas P-tid ut. Jag och Louise satt kvar till halv 5 :P Vet inte vad som gjorde det, men tiden gick så sjukt snabbt! Det var hur mysigt som helst att träffa er! <3

När jag var nere på resecentrum var det kaos. SJs tåg gick inte som de skulle, regionaltågen kom inte överhuvudtaget och pendeltågen strulade. Vilket resulterade i att det var så trångt att man knappt kunde röra sig inne i bussväntsalen. Usch och fy! Busstidtabellen på vägen hade fått fnatt för inga bussnummer stämde med destionationen. Rörigt var det. Så L hoppade på första bästa 2:a hon såg. Och jah väntade på mitt tåg som kanske skulle komma. Det slutate med att det kom två tåg samtidigt mot Mjölby-hållet. Så jag hoppade på ett.

Väl hemma sen mådde jag inte bra alls. Jag låg och pratade med Eric i telefonen, då jag bara känner hur det svartnar för ögonen och jag håller på att svimma! Vad läskigt det var!

Onsdag 13 Januari

Hemma från jobbet. Så fort jag reser mig upp känns det som att jag ska svimma. Huvudvärken försvinner inte med huvudvärkstabletter, så det blir att ligga still och läsa. Twilight. Superbra!

Eric kom och hälsade på mig sen för att pyssla om mig, så han kom med vatten och filt när jag bad om det. Han är för underbar! <3 Vi tittade på Björnbröder. Gullig liten film.

Torsdag 14 Januari

Hemma från jobbet. Huvudvärken vill inte försvinna, yrsel osv. Blä! Så det var bara att ta det lugnt och läsa. Så jag är nästan klar med boken nu.


Massor med små fåglar i vårat träd.

Fredag 15 Januari

Hemma från jobbet. Sov en himla massa på dagen, somnade ifrån min bok när jag läste. Tittade på Twilight/New Moon filmerna  på dagen.
Orkade inte göra så mycket annat.

På kvällen blev det tacos tsm med På spåret och Skavlan :P Har alltid trott att det heter Skvalan, men nej nej. Skavlan, vad är det för namn egentligen ;)

Xoxo / Josefine

Jag älskar dig


Satc-maraton med bästisen!

Jag och Ronja satt och kollade på en jäkla massa Sex and the city-avsnitt, drack te, skrattade och pratade. Supertrevligt!


<3

Bild från Kreta. Saknar det!

Xoxo / Josefine


9 Januari

Idag har jag städat rumet, så nu är det jättefint :)

Bäddat med nytt påslakan, erkän gulligt?



Ska snart följa med och handla, tror jag. Får se hur det blir, för snart kommer ronja hit! Det ska bli supermys!




Har min nya shorta idag! Orkade inte fixa håret, så det fick bli en fläta :P

Xoxo / Josefine

Fredagskvällen

Det var ett jäkla hej o hå att ta sig till stan och se på bio igår.

Det började med att vi tog bilen ner till stationen i mantorp. Vi hinner knappt gå ur bilen förän högtalaren säger att tåget är inställt, så det blir att ta bilen in till stan när det är isgata.. Inte så kul. Men Eric var tvungen och tanka först så vi åker upp till shell macken. Väl där så upptäcker vi att tanklocket har frusit.. Försöker att trixa upp det med nyckeln och blåsa i låset osv.. Men det går ej. Vi frågade och hjälp innen på macken, vi fick då en påse med varmt vatten och låsspray. Så efter typ 10 min får vi upp låset. Tankar och åker vidare.

Det gick inte att åka snabbt in till stan pga halkan, men fram kom vi iaf. Hittade en liten parkeringsplats snabbt, perfekt!

Gick in och köpte popcorn och när vi väl är inne på SF, ser vi att de börjar släppa in. Perfekt tajming!

Och filmen! Va bra den var! Det trode jag verkligen inte! Men den var superbra! :D



Xoxo / Josefine


8 Januari ; Bio!

Hello ;)

Idag har det varit en slapp dag tillsammans med Eric.

Har filat fötterna idag, fasen vad det var behövligt! Så nu är de lena och fina ;)

Nu sitter vi här och ska snart åka in och se på bio, Avatar! Den ska vara asbra har jag hört, men lång som tusan, 2 och 41? :O Då blir det att spara på colan, så jag inte behöver springa på toa :P





Det är svinkallt ute, så då är det på med stickade tröjor och mössa! Eller ja, mössa vet jag inte om jag ska ha, men men :P Min nya tröja, supermysig! Lite kort, men det är lite coolt tycker jag.




Snart blir det bio!

Xoxo / Josefine

7 Januari 2010; Intervju, luncha med pappa och HP

Dagen började tidigt för min del, tänkte att jag skulle börja lära mig att gå upp tidigt nu. Så ställde klockan på kvart i sju. Det blev att gå upp runt kvart över ;)

Tog det lugnt, åt frukost länge, läste tidningen, fixade iordning mig. För jag skulle nämligen på gruppintervju i Nkpg!

Det var en väldigt konstig sådan, men det gick rellativt bra hoppas jag :) Så får se hur det går.

Jag tog spårvagnen upp till pappas jobb och väntade tills han skulle gå på lunch. Under tiden satt jag och skrev ut lite högskoleprov, det behövs övas på ;)

Vi gick till knäppingen och åt mat. Sjukt gott! Nån panerad squasch av nått slag. Supergott! Vi pratade lite och så innan han skjutsade ner mig till tåget.

Satt och läste hela vägen hem. Höll på att ramla med cykeln när jag skulle hem från stationen. Shit vad snö det är ! Ska väl inte cykla då, men jag kommer ju inte fram annars ;)


Läste ut min bok när jag kom hem, det kändes skönt! Senare kom Eric hit. Vi löste lite Högskoleprov mattetal tsm, så nu fattar jag äntligen hur jag ska tänka!



Supermysig tröja :P

Xoxo / Josefine

6 Januari ; Så mycket snö och kallt? Var det inte globaluppvärmning som var på G?

Har precis kollat på gamla kort med pappa från typ 92,93,94 osv.. Så gulligt! Så man såg ut :P



Det är mycket snö här nu. Det har snöat konstant idag!

Nu ska jag läsa lite tänkte jag. Vill ju bli klar med boken! Sen ska jag sova. Ska på intervju imorgon för ett jobb. Är nervös!! Men det ska bli roligt också :)

God natt!


5 Januari ; Kallt!!

Fasen vad kallt det var ute när vi skulle åka pulka. Burr!

Så det blev en snabbis till pulkabacken. Åkte väl 10 åk eller ngt innan vi begav oss hem igen. Jag kommer ihåg när jag var liten, vad stoor backen var då! Men nu var man ju nere på 5 sek ;)








På kvällen blev det sällskapspel med Eric och familje. Det blev TP Disney och det med DVD, det var superdupermysigt!

Xoxo / Josefine

5 Januari

Snart så kommer Eric hit :) Vi ska ut och åka pulka, haha!

Det ska bli mys!

4 Januari; Garderobs städning!

Idag vaknade jag lika sent som jag gjort nu ett par dagar. Runt halv 12. Jag brukar aldrig sova så länge.. Det är läskigt. Men det är väl för att jag är så himla snorig och har ont i halsen. Jag vaknar med ont i halsen, dricker lite te så går det över, men då kommer snoret igen och så håller det på.. Usch!

Jag har städat ur min garderob idag. Grundligt! Slängt kläder jag inte använder. Packat ner sommarkläderna i lådor så jag ska få plats med vårkläderna! Det känns härligt! Med det tog typ 3 , fyra timmar.. Inte lika härligt. Men nu är det gjort!



Nu ska jag stänga av datorn.

Xoxo / Josefine

3 Januari ; Tredje dagen på året

Nu är det tredje dagen på året.

Jag åkte med mamma, pappa och johanna ut till IKANO. Jag tog körkortsfoto på Expert och snart kommer jag känna mig som en hel människa igen när jag får mitt körkort.

Jag hittade också en shorta som jag har tittat på tidigare, den var superfin!



Kommer bli skitsnygg till svarta leggings och mina lårhöga stövlar!

På kvällen kom Eric hit. Han, mamma och pappa bytte julklappar med varandra. Det tyckte jag var gulligt :)

Jag låg och läste en massa på kvällen sen innan jag skulle sova. Jag vill att boken ska ta slut snart så jag kan börja på Twilight!

Xoxo / Josefine

2 Januari ; Skridskoåkning i stångebro ;)

Jag och Ronja hade bestämt att vi skulle mötas i stan för att åka skridskor efter hon slutat jobba.

Johanna och pappa skulle också åka, så jag åkte med dem in till stångebro. Vi trodde då att det var fri åkning i stångebrohallen där jag dansade bal. Det var väldigt tomt där inne. Bara vi tre. Så vi åkte där en stund. Det är ingen som säger till oss, så vi åker där ungeför en timma innan det är ngn som säger. Här ska ni inte åka :P

Vi fattade inte var det var vi skulle åka, men det löste sig sen, hahaha! Men det roliga var att mannen som rättade oss ringde ett samtal. "Nu har jag fått bort fri-åkarna, så får jag ta och spola av isen igen" Hahah! Men kul hade vi iaf!

Jag mötte upp Ronja i den ishallen vi skulle få åka i och där var det en massa folk! Mest barn som åker som galningar. Så johanna ville inte åka mera. De gick, men jag orch Ronja åkte några varv på isen och pratade. Det känndes som att det var jättelängesen jag träffade henne!

Det var hur trevligt som helst!

Vi drack varmchoklad och öppnade julklappar som vi köpt till varandra. Det var kul!

Vi satt där tills vi började frysa! Åkte två varv till på banan innan vi begav oss iväg. Men ute var det ju ännu kallate än inne i hallen. Vi höll på att frysa sönder :P

Tack för en supermysig dag Ronja!




Jag fick skjuts hem av pappa, det var skönt att slippa åka tåget ;)

Hemma blev det film, men jag somnade såklart i soffan :P

Xoxo / Josefine

1 Januari ; Slappardag med pojkvännen

Det blev en slappardag. Skönt! Vi var hemma hos mig och tittade på Ivanhoe. Det är nästan som tradition såhär på nyårsdagen. Det var mysigt!



Sen blev det familjekväll med film. Då Wolverine. Eller hur det stavas ;P Mysigt var det iaf.

Xoxo / Josefine

1 Januari 2010; Helt stört att det är 2010 nu.

Hello hello!

Nu är det år 2010, fasen vad tiden gick snabbt efter studenten. Trodde inte att det skulle gå så snabbt och vad roligt det har varit! Har jobbat rätt så mycket, hunnit träffa kompisar mer nu än när jag gick i skolan. Har träffat nya kompisar genom jobbet. Evelina helt underbar tjej, lika i det mesta, men det sitter väl i hårfärgen ;)

Har varit och tränat en grymt jobbit pass på World Class med Jenny, men shit va kul vi hade! Det kommer jag inte att glömma!

Och det har inte bara hänt saker under hösten utan det hände en massa oförglömliga saker under resten av året som gått också!

Här kommer bilder från året 2009

Ronjas och mitt projektarbete blev klart




Rapportskrivning



Det tränades inför balen!



ALLA HJÄRTANS DAG
Eric och jag var och tittade på hockey i Cloetta center. Hans första match.







27 Mars; 1 år <3
Då vi var och åkte skidor i Kisa, vilket slutade med att sitta en kväll på akuten efter att jag hade ramlat.








PÅSKLOVET ; Fjällen med Erics familj





SÅKLART EN MASSA FIKANDES MED BÄSTISEN!




(Dock inte från 09, men älskar den här bilden!)

OLIVIA DÖPTES!



MAMMA, PAPPA OCH JAG VAR PÅ BADHOTELLET I TRANÅS!
Det var skitmysigt och otroligt avslappnanade. Kom ihåg att det var precis efter att jag hade skrivit kursprovet i Fysik B, då kunde man verkligen slappna av! Både Yoga och massage! UNDERBART!



6 Juni; BALEN!




Jag längst fram i rosa, såklart!

STUDENTEN!!!!!
Helt underbar dag! Champangefrukosten som blev inomhus för att det regnade, men endå utomhus för "polisen skulle komma" men det hända aldrig ;) Det blev snabb champangedrikande där ;)








Har nog aldrig tjutit så mycket som till sista låten på flaket. Time To say goodbye. Det var så vacker, jag och Ronja stod och kramade varandra och grät. Så vackert!



JAG SOMMARJOBBADE PÅ SAAB
Det var jätteroligt!



Shopping med Syrran



BAAD MED RONJA I BERG OCH VARAMON









Sen började det regna och ha sig så då satt vi i Ronjas bil och pratade och åt chips i typ tre timmar, hahah, knäppa är vi. Men det var hur mysigt som helst!



MASSVIS MED SOLTIMMAR SPENDERADES PÅ MIN ALTAN



VAR PÅ MÅNDAGSKLUBBEN MED CARRO



EMMA OCH ANDREAS FLYTTADE TILL STÖRRE LÄGENHET
- JAG EXTRAKNÄCKTE SOM BARNVAKT ;)



RONJA OCH LOUISE KOM TILL MIG
- DET DELADES PÅ EN BOX ROSÉVIN BLANDAT MED FANTA!


Hur trevlig som helst!

JAG OCH RONJA BESTÄLLDE RESA TILL KRETA!



SKÄNNINGEMARKEN, SÅKLART!



JAG OCH ERIC ÅKTE TILL ÖLAND! NO. 1
- FIRADE HANS 20-ÅRS DAG!





Åkte och käkade på restaurang i Borgholm på kvällen den 17 juli!


Min snygging!

JAG OCH RONJA PLANERADE VÅR KRETA-RESA



JAG FYLLDE 19!







JAG OCH RONJA ÅKTE TILL KRETA!!
- ÅHH, SÅ UNDERBART DET VAR!










Godaste drinken! Strawberry Daiquiri!


Vill vara sådär brun igen!!

JAG OCH ERIC ÅKTE TILL ÖLAND! NO. 2
-Denna gång till mitt barndomsställe tsm med Farmor, där har jag tillbringat varje sommar i mitt liv!
Det var helt underbart!













Jag var sjuk typ en månad sen när vi kom hem.. Inte så kul..

Sen började jag att få jobba nästan varje dag, härligt!

Jag och Eric hade haft en helt underbar sommar!



JAG ÅKTE TILL ULLARED MED JENNY OCH MAMMA!



JAG OCH ERIC ÅKTE TILL POLEN MED JOBBET!





LITE BLANDADE FESTBILDER UNDER ÅRET!













JAG OCH SYRRAN VAR PÅ TAKIDA KONSERT!





JAG OCH ERIC ÅKTE TILL VÄXJÖ PÅ JOBB!



JAG LÄRDE KÄNNA DEN HÄR UNDERBARA BRUDEN!



FIRADE EN MYSIG JUL MED FAMILJEN OCH FARMOR!



VAR I MALMÖ/KÖPENHAMN!



SEN VAR DET NYÅR!
- DÅ MAN INTE KAN PLANERA NÅGÅT UTAN DET LÖSER SIG DAGEN INNAN ELLER SAMMA DAG, MEN DET BLEV LYCKAT TILL SLUT!



Detta blev ett mycket långt inlägg, men det har som sagt varit ett händelserikt år och jag har haft det hur bra som helst.

Hoppas att år 2010 kommer bli minst lika kul!

Gott nytt år på er alla!

Nyårsaftons kvällen/natten!

Det var jättemysigt  hemma hos oss på kvällen! Trerätters med familjen + Andreas och Eric.

Sen blev det tittandes på grevinnan och betjänten ;) Det var längesen nu. Det är så jäkla kul! Höll på att garva ihjäl mig! Jag brukar garva mest till det, men nu var det extremt efter några glas vin och en grogg med vodka och apple zours ;)




Mums!

Sen senare begav jag och Eric oss till station i 10 minusgrader för att ta oss till Hanna och de andra tjejerna som var i mjölby. Där var Hanna, Carro, Irma och Martina. Supertrevligt!

Senare skulle Carro in till Lkpg så vi hängde på henne, sen på tåget så får vi reda på att det är fullt med folk dit Carro skulle, så vi ringde runt lite om vart vi skulle ta vägen här näst. Det blev ut till Tannefors och till Alex och Natta på jobbet. Eftersom det inte gick några bussar blev det att ta taxi upp. Hade inte pallat att gå i kylan, burr!

Vi var där i typ 5, 10 minuter innan  klockan var 5 i tolv och det var dags att gå ut och fira nyåret!

Vi drack godaste champangen som Eric köpte när vi var i Köpenhamn!

Det blev inte så mycket kort tagna under kvällen. Men det var trevligt!

En sväng in till stan för att hälsa på Evelina innan vi satte oss på tåget hem. Väl i mjölby igen mötte vi Erics kompisar som vi festade med på Juldagen och umgicks med dem en stund innan vi begav oss hem.



Carro och jag hemma hos Hanna! Älskar dig gumman! <3

Xoxo / Josefine


RSS 2.0