Fest!

Nu blir det att fira att alla tentor är gjorda för terminen.
Fest hos Carin sen blir det Palace :D

Pappa har varit här i ngra dagar, så mysigt det har varit <3


Ny vecka, nya tag

Såhär veckan efter tenta känner man sig lagom motiverad till att ta tag i plugget igen. Haft tror jag 6 föreläsningar som jag inte gått igenom och imorgon är det tre till. Bara att börja ta tag i det så blir det inte lika mycket i julhelgen :)

Igår satt jag patient till Joel i trean, det gick bra för honom tror jag, dock har min syn försämrats igen.. Blir så ledsen. Det som var normalt ett liiitet tag där, trodde jag ja. Så det blir till att flippa igen.
Denna gång ska jag gå till botten med vad det är som händer med mina ögon. Gjorde synundersökning på Eric också, det gick jättebra.

Idag hade vi två intressanta föreläsningar, cataract operation och glaukom operation, såg video på när op gjordes. Häftigt endå måste jag säga!
Har även övat med Matilda i undersökningsrummen :) torsdag gäller det!

Nu ska jag gå och sova här. Imorgon väntar en ny dag med föreläsning och plugg.

Xoxo / Josefine


Myskväll

Godkväll!

Tentan gick bra idag det var inte så svårt som jag trodde. Skönt när det kan vara så.
Har haft så himla ont i huvudet idag så var inte taggad på att tentaslaska så jag och Eric har lagat lite lyxmat och nu blir det film, så himla härligt det är att vara hemma en lördagkväll ibland. Är helt slut i huvudet efter tentan.

Var förbi stadsbibblan idag och lånade fjärde twilight boken, så länge vi båda andas. Jag ville ha den på svenska så går det lite fortare att läsa :)

Har pratat med mor, far och syster idag. Min familj är underbar!
Pappa kommer och hälsar på nästa helg så himla mysigt det ska bli!

Nu blir det film!

Xoxo / Josefine


Tenta imorgon

Laddat upp med Idol/Fredagsmys med min älskling,

Imorgon bitti väntar tenta!


Full fart!

Godmorgon!

Det är verkligen fullt upp nu varje dag. Igår pluggade jag från 8-12, externa patienter 12.45-17.30 sen styrelsemöte till 18.30, hem och fortsätta med plugget.
Var inte pepp på externa igår, men det är kul när man väl kommer igång! Tycker det är sjukt intressant att man kan bli mindre närsynt när man blir äldre, det vill jag veta mer om! Som blivande optiker tycker jag sådant är kul! :)

Pratade med min kära syster igår i telefon. Åh min stumpa vad jag saknar dig!

Nej nu måste jag göra iordning här. Det väntar skola idag 8.30-13.45. Tre föreläsningar om olika ögonssjukdomar.

Hej så länge!


Xoxo / Josefine


Plugg

Heldag med plugg verkligen. Började vid åtta är rätt stolt över mig själv, med "föreläsningspaus" mitt på dagen. Föreläsning som är till nästa tenta. Orkade inte ta in ngt av det. Sen plugg på kvällen.

Har gjort lite kul iaf, nämligen satt i flärpar ;) Haha vilket liv man har såhär när det är tentavecka. Allt utom plugga är roligt just nu :)

Nu är det nattinatti. Imorgon väntar plugg och sista externa. Tror det är styrelsemöte också.

Godnatt!

Xoxo / Josefine



Nattinatti

Hej!

Har inte bloggat på ett tag nu. Det har hänt en del. Jag har varit hemma och hälsat på min underbara familj och vänner förra helgen och denna helg (torsdag till söndag) var min underbara Ronja på besök :) <3

Det är mycket plugg nu till jag tror den tråkigaste kursen vi haft. Mikrobiologi. Borde börjat tidigare men så säger jag alltid.
Hur som helst tänkte jag berätta allt om hemvisten och helgen som varit när tentan är över.

Nu är det nattinatti för min del. Upp och plugga imorgon 8-12 sen föreläsning 13-16.

Ha det underbart så länge!


Xoxo / Josefine


Färdigpackad!

Hej på er!


Nu har jag packat klart, duschat och gjort mig i ordning för en resdag :) Ska tina upp lite lax som blir dagens lunch. Det här med mat är inte lätt. Det är ett nödvänding ont :p Så får planera in det idag.
Sen blir det en promenad till skolan med min bag. (den är lite tung..) får se hur det går.. Ska nog ta en rullväska tillbaka sedan. Hoppas det inte börjar regna. Ser ut som att regnet hänger i luften här nu..

Får sällskap på tåget av Maja idag. Mysigt! Det tåget är nog det långsamaste i Sverige, så alltid skönt med sällskap! :D




Ska ta tag i disken lite här nu.



Xoxo / Josefine

Nattinatti

Hej och godkväll :)

Nu ligger jag i sängen och ska snart sova. Imorgon är en stor dag :) åh vad jag längtar hem! Senast jag var hemma var i augusti, sista dagen jag var hemma (17 aug) då åkte jag ner hit till Kalmar för att hålla i nollningen och sen började skolan, tiden har verkligen bara sprungit iväg! Har inte varit hemma sen dess. Nu är det på tiden!

Föreläsningen idag drog över med tio minuter. Ursäktar man inte sig då? Nej ett litet oj och den var det inget mer med det. Det är inte första ggn. Så 12.10 var föreläsningen slut och 12.45 skulle vi ha externa patienter. Det blev en snabblunch med andra ord.

Externa idag var roligt. Jag hade en man som hade väldigt intressanta ögon. Från -13.00 DS till plus/noll (nästan, enl honom iaf. Fick fram -2.00 DS, men vad är det mot -13.00?) + starroperation samtidigt. Och lite annat. Det är inte illa! Det var väldigt intressant, han var jättegullig :)
Skrev in journalen hans och halv sex fick jag från skolan.

Jag och Maria cyklade till maxi och handlade godis och julmust :) blev även en sväng förbi systemet, för imorgon blir det utgång med bästa i underbara Linköping :D

Godiset var tänkt till hemresan men lite har ätits nu och kollat på svenska hollywoodfruar :)

Nej nu ska jag sova! Inget volym ikväll har haft sån otrolig huvudvärk idag.
Eric är där och tentafestar, så ska försöka somna ensam här.

Xoxo / Josefine


Jag utan mina glasögon eller linser :


Imorgon åker jag hem! :D

Hej!

Åh det bara spritter i benen, tänker
bara på hemgången i morgon! Bokade biljetterna i gårkväll :D Men först är det en och en halv dag kvar med skola.

Idag har vi föreläsning och externa patienter igen. Vet inte vad det är med mig med externa patienter känns inte så kul just idag. Det går väl över hoppas jag, det är ju endå det vi kommer jobba med sen :p

Skönt med lite sovmorgon såhär mitt i veckan. Eric gick upp tidigt, han har monster tentan idag. Håller båda mina tummar för honom!<3 Det kommer gå jättebra älskling


Nej nu ska jag fixa mig lite.


Hej så länge!

Godkväll!

Hej!


Dagen började med
en ganska roliga lab. Vi drog lite streck på plattor. Det lät väl inte sådär kul, men det var det :) Sen hade vi en monsterföreläsning. Han bara körde på i sitt eget tempo och hej och hå hade vi gått igenom 20 sidor på två timmar. Efter halva tiden "Vi tar en fem minutare va?" Skulle behövt 25 för att låta all information smälta. Men icke. Intressant endå, men mycket. Idag handlade det om Virus i alla dess slag.
En sväg förbi labbet för att dra ytterligare ett streck sen var vi klara med dagen :)

Jag gick med Matilda en bit hemmåt i det fina höstvädret!

Ikväll har jag kollat på nya Desperate Housewives och sen har jag och Eric tvättat. Duktiga vi har varit måste jag säga!


Nej nu ska jag boka biljetten hem! :D Wiiee! Vad jag längtar!




Ändrade liiiite på designen, eller ny header iaf. Är inte så haj på det här med design, tar flera timmar för mig om det ska bli något bra av det hela :p

Xoxo / Josefine

Första november? Redan?

Godmorgon på er!

Det är redan första november idag. Helt sjukt vad hösten har gått fort!

Igår efter jag var i undersökningsrummen gick jag och Maria till bibblan och pluggade lite. Duktiga var vi måste jag säga :)

Jag kom hem och pratade med min underbara bästa vän Ronja i en timme i telefonen. Åh vad jag längtar till torsdag då jag kommer hem och få se dig!! <3
På torsdagskvällen blir det ut på torsdagsklubben med mina bästa Ronja och Vickan! Jag saknar er något otroligt <3
Resten av hemvisten tar jag lite som den kommer :)

Nu ska jag sätta mig på cykeln och trampa iväg till skolan. Det väntar laboration, föreläsning och laboration igen. Slutar halv fem. En heldag med andra ord. Det är bara att hänga i :)

Xoxo / Josefine



RSS 2.0