Spring i benen

Igår när jag vaknade hade jag sån energi och spring i benen. Snörande på mig löparskorna och gav mig ut i det fina men blåsiga vädret.
Ner till Kalmarslott, sjukhuset, skolan, Friskis hem. Slutresultatet landade på 1.05 tim. Rundan 10,21 km lång. Rätt nöjd måste jag säga utan att ja ätit frukost.

På dagen körde jag och Eric en stor höst städning. Drog ut allt på balkongen och dammade, dammsugade och torkade golven i alla vrår.
Sjukt stolta var vi sen efter ngra timmar :)

En bra första dag i Kalmar :)

/ Josefine

Rundan :


Mot Kalmar och sista året på Linnéuniversitetet

Hej!

Nu sitter jag och Eric på kustpilen mot Kalmar. Vårt sista år på Linnéuniversitetet tar vid först 3 september, men vi ska engagera oss lite i nollningen i år igen vilket börjar tidigare än skolstarten. Dock inte lika mycket som förra året, så vi är bara faddrar detta året. Det ska bli kul!

Tänkte uppdatera lite vid datorn när vi kommer hem. Lägga upp lite bilder från i sommar och så. Om jag nu kan hitta kamerasladden bland all packning ;)

Om en timme sitter vi på bussen från Kalmar station upp till lägenheten :)

/ Josefine


Midnattsloppet i Stockholm

Hej!

Igår åkte jag mamma och pappa upp till min syster i Eskilstuna för att sen åka vidare mot Stockholm och midnattsloppet. Johanna skulle springa. Duktig tjeja slog sitt rekord från förra året. Stolt storasyster! :)
Mysig familjedag <3


Uppdatering

På grund av att det inte går att lägga upp bilder på blogg.se appen så blir det inte lika kul att blogga tycker jag. Därav min dåliga uppdatering av bloggen.

Skall ta en dag och föra över bilder till datorn och lägga upp.

Så då vet ni varför uppdateringarna inte är så många ;)

En blogg utan bilder blir nästan som twitter, kanske ska använda bloggen till det ist ;)

/ Josefine


Imorgon, sista dagen på jobbet

Idag har jag jobbat min näst sista dag på Direkt Optik för i sommar. Skönt det ska bli med lite ledighet nu efter att ha jobbat heltid i sju hela veckor. Det har varit upp och ner, glada dagar och lite mindre glada dagar, men jag är nöjd :) Lite klirr i kassan blir det ;)
 
Igår var jag och Eric på Skäninge marken. Hittade lite smått som vanligt. Är nu ägare till en mobilficka, i svart läder, som man har hängande runt halsen. Snyggt!
 
Denna vecka har det shoppats en heeeel del. Nu är det shoppingstopp för fröken Josefine ;)
 
Jag var och klippte mig idag också på lunchen. Skönt att fixa ordning på topparna!
 
I fredags var jag, mamma och pappa och såg Batman, sjuktbra film!
 
Sjukt rolig utekväll med mina två pinglor jag hade i lördags! Ronja och Viktoria, ni betyder massor <3 Älskar er så mycket!
 
<3

RSS 2.0