shnutti

Sen jag kom hem har jag varit o badat tre gånger i vättern, i varamon. Det är så fint där! Varmt i vattnet är de med! 
Så  igår var jag i Varamon med älsklingen igen, det var soligt o härligt! Tills dess att det börjadee blåsa en massa, usch.

Senare på kvällen åkte jag in till trädgårn för o träffa Ronja och Vickan, det var mysigt! För längesen jag träffade er! <3 Det var utomhusbio, Hairspray. Gulligt film, men han inte se klart, för tågen går ju hem äckligt tidigt på vardagarna..

Kvällen spenderades framför ett guligt super nintendo och supermario. Jag var sämst, men det var kul iaf : P



Idag fick jag skjuts hem <3
Sen har jag legat o latat mig i en solstol o läst. Nu ska ja umgås med mamma. Åker kanske till skogssjön o badar. Får se hur de blir, aja

Ha det bra!
Todelooo!

Härligt, Underbart, Fantastiskt

Öland var som det brukar vara, underbart!
Massor sol o bad, älska <3
De stället är som ett andra hem för mig.


(mitt ben dära.. när vi kom fram till stugan la ja mig ute o sola..)


Det badades i Sandby och Böda. I Sandby var det lite mindre folk men ändå inte lite, men på Böda var man tvungen att sicksacka ner genom folket för att komma ner till havet.
Ja var i längst, låg på min madrass o solade, det var skönt!


I Sandby


Böda sand




Många dagar med sol o bad, sen var de dags för oss att åka hem. Mamma börjar jobba så vi kunde inte stanna längre..
: (


SOLBRÄND, yes.. : P



Körde på ölandsbron, sen 16 mil till. Duktigt josse. Det var superkul!

Vill tillbaka nästa år igen!
Tack för en mysig vecka, Mamma, Farmor och Johanna!

kaffepigg

Sex and the city maraton till kl halv 6 inatt. Det var mys <3

Jag älskar slappdagar. Bara sitta i solen o lata sig o inte göra någonting alls. Mamma o jag låg ute på altanen tills det blev moln. Länge sen jag bara satt o paratade med henne. Har saknat det..
Så vi fikade o drack soda stream. Mysipys. Sen åkte vi o handlade. Jag körde både dit o hem. Det gick bra! Vill ha körkort, vilken frihet. Att kunna ta sig vart man vill, när man vill. Underbart! Så det är väl bara för mig o köra massor, skriva teorin (som jag inte har bokat..) sen halkan, sen uppkörning. Klart! Den fantasin börjar ta sin form, men än är det långt kvar tills dess att jag får köra ensam på vägarna.

Gick till lekparken förut. Gungade, o satt o tänkte på alla minnen därifrån, när vi barn klättrade upp på taken på de små stugorna som vi egentligen inte fick (för vi kunde ju ramla ner..). Lekte land o rike tills det blev mörkt o pappa kom o hämtade oss o sa att det var läggdags. Det var tider det.
Nu finns inte de husen kvar som vi lekte i. Inte linbanan som alla barn älskade. Båda var för farliga.

Imorgon åker johanna jag o mamma ner till Öland. Äntligen! Det ska bli underbart. Bo i samma stuga som vi gjort de senaste 17 somrarna med farmor. Det ska bli mys.

 
Nu ska ja lägga in ny musik i i-poden om de (ursäkta) jävla programet vill fungera som det ska idag.. Blir ju irriterad! Har lagt fram lite kläder o de som jag ska ha med mig, det ska bara ner i en väska sen är ja klar.

Kanske kommer Eric hit sen, mys : )


<3

Ha det så bra,
PUSS O KRAM PÅ ER!

söt korv

jag är: hemma, trött och seg.

Kommer knappt ihåg när jag satte mig ner för o blogga senast. Det har väl inte hänt sådära mycket i mitt lilla liv. Eller är det att det har hänt så mkt eftersom jag inte haft tid att sitta vid en dator.. ? :S Anyway.

Igår var jag hos Karin. Vi tjejor firade henne, GRATTIS 18-ÅRINGEN!
None

Det var trevligt. Vi grillade, chillade. Jag gifte mig, fick 5 barn, jobbade gick i pension, allt på samma kväll. Jisses..
Vet inte när det var senast jag garvat så mkt som när vi spelade twister. Det var kul ullis ; )
Gårkvällen var mys.
Sen hämtades jag av min personliga chauför. Mys.
Idag vaknade jag, seg, men vaknade upp brevid en underbar person <3 Så vi har bara slappat o kollat på sex and the city : P 


Ha det bra!

 

de var kallt ute idag.. - :p

Har inte orkat skriva på ett tag, men det har inte hänt så mkt i mitt lilla liv den senaste veckan. Mest en vänta på vad som komma skall. Vad nu det är de, vet jag inte..
Fikade med ronja i fredags, det var mys. Pratade ut, det var behövligt!
Sprungit har jag gjort med, så otroligt skönt det var! De var hur längesen som helst, har skyllt på att jag varit sjuk o dåligt väder. Men det är slut med de nu, Nu ska jag komma igång med springandet på allvar.

Älsklingen kom hem i söndags, saknat den där människan : )
Sa hejdå till han förut idag. Sen har de varit johanna o ja hemma hela dagen. Vattnade blommorna, duktigt josse att du kom ihåg det.. Mamma o pappa kommer nog hem snart, har saknat dom!

Nu ska ja ut en sväng i det inte så fina vädret, men måste man så måste man ; )
SÅG SOLEN FÖRUT! :D

Imorgon bär det av till lise med johanna, längtat som faen! SKA BLI SKITKUL!


Från när vi var där för två år sen o bodde på hotel gothia, det var underbart!


PUSS O KRAM PÅ ER SNUTTAR!

Gårdagen tror ja att det var iaf

Kom hem till lilla mantorp igår kl. 07.00.
Då var det sängen som gällde för min del. Sov ett litet tag packade upp o käka frukost. Gick ut o sola sen ; )
Träffade Hanna senare på dagen, sen gick vi vidare till ottilia. Efter några folkisar o shots  kolla vi på allsången ett tag. Uggla is the shit!


Jag åkte till min snygging sen. Mysimys, fick honom o kolla på sex and the city. Kan man bli sötare liksom?

Idag följde jag med honom till lkpg. Han växla pengar, ska till London imorn, kolla på Maiden. Fusk.. Kommer saknan..
Jag åt årets första citronsorbet på bosses. Värt!

Väl hemma la ja mig på altanen. Skönt! Ta de lugnt ett tag. Johanna smsa sen, hon ville att jag skulle möta henne på stationen. Första gången ja såg henne sen ja kom hem! Väl hemma igen åt vi mat o kolla på på film, myspys.
Älskar dig syrran<3

Nu blir de sex and the city för min del.

HA DE GÖTTANS!


Hemma igen!

De började med en bilfärd upp till arlanda i en silvrig o kall bil. Några winerbrö senare befann sig jag o eric på planet till cypern. Starten var fan underbar! Ja garva som bara den.
Efter många timmars sittade, och efter det att piloten sagt "Det är bara 30 grader har i Larnaca just nu, men det ver varmare förut idag" (vi landade vid 9 på kvällen) En lyckad landning senare och en underbar känsla att komma ut i värmen (om man bortser från att jag hade jeans, usch).
Sen blev de ett väntande i Larnaca på min väska. Ja fick panik när den inte kom upp på bandet. Vi stod i en timme o väntande! Jag sprang runt som en, jag vet inte vad, o letade. Men den kom rullandes på bandet efter yttligare väntan, o min nervositet försvann. Efter ett tag hittade vi transferbussen som skulle ta oss till hotellet. Efter det att vi checkat in o kommit in på hotellrummet, 410 : p Var det sängen som gällde trodde eric, men josse var på bad humör. Så vi gick ner o nattbadade i poolen, very najs. Tills det kom en "anka" så ville inte han bada mera. Sova sen var inte det lättaste. Varmt som i en bastu var det. Nästa dag var det beställning av Air-condision som gällde. Det var så värt!


Utsikten, ja den talar för sig självt.


Vackert!

Första dan gick vi till stranden o ner till havet, 24 grader i vattnet! Sjukt underbart!



<3


Veckan bestod av sol o bad. O äta go mat. Underbart att spendera en vecka på cypern med dig!



Väl hemma i sverige igen saknar jag de där att bara kunna gå ut o ner till stranden o slänga sig i det blågröna varma vattnet o sen när man går upp lägga sig i en solstol o låta solen torka en. UNDERBART!

RSS 2.0