29 april

Hallelåja :)

Idag hade jag en lektion igen, skönt! Åkte hem för att sitta ute i solen, tänke jag. Svårt att få ut bordet till altanen, men det gick efter ett tag. Så har suttit o pluggat tills nu. Det började blåsa, då vart det kallt! Så tänkte fortsätta inomhus. Har inte tröttnat på pluggandet än idag, vilket är bra. Tänkte att jag skulle ta en paus o blogga lite.

Så här såg jag ut idag. Hittade en jeansjacka i garderoben, vet inte när jag hade den sist.. Fin är den iaf.



Senare blir det psykologi och engelska plugg. Yes ser fram enot att sitta vid datorn. Kommer alltid på att göra annat samtidigt.. Vilket inte är bra..

PUSS

27-28 april; 13 månader <3

Hallå. Igår var det måndag igen. Vilket betyder lång dag. Men den gick rätt snabbt endå.
Eftersom det var den 27 denna månad, kom Eric hit. Vi bakade kladdkaka, det var mys. Du gör mig så glad <3

Idag hade jag en lektion. Med fysikplugg. Åkte till solakuten för att bättra på brännan, då det inte var någon sol ute ;) Har faktiskt pluggat lite idag. Men håller mig inte till mitt fina pluggschema, för jag orkar inte.. Det får bli massor imorgon istället. Peppa josse, peppa! Inte alls långt tid kvar i skolan nu, men massor att göra.. Ahh, jag blir irriterad!



Såhär glad var jag på en måndag!


Ska kolla klart på Desperate Housewives, sen väntas det ett samtal :)

25-26 april; Gårdagen och dagen

Var ju som sagt på rockkarusellen igår.
Eric och jag tog en promenix upp. Det var längt tydligen, men inte enligt mig ;) Puss.
Det var lite blandad kompott där. Ett band sjöng inte överhuvudtaget, ett korn-liknande så man inte hör vad de sjunger, ett "green day" liknande, ett som var 70-tals inspererat, shit han lät som en kille som hade rökt i 25 år, som bara var runt 16,18. Coolt, tkr jag, dem var bra.
De som jag tyckte var bäst kommer jag inte ihåg namnet på, men det var en tjej som sjöng iaf. Superbra! Får väl inte glömma mjölbybandet Presen, de var faktiskt helt okej. Rolig show med svart-vita masker.


Eric o jag satt en stund i domkyrkoparken o bara myste :)






Bara för att du är så snygg! <3

När jag kom hem hade jag superont i ögonen efter att ha varit ute hela dagen.. Inte bra att vara ute så här års för mig.. Ska tänka på det.

På natten drömde jag ngt konstigt för jag satt ut, Eric sa till mig att lägga mig ned, jag gör det och dunkar i huvudet i nattduksbordets vassa kant och jag vaknar.. Detta var kl 3 i natt. Jag blev jätterädd. Men lyckades att somna om sen.
Nu har jag en skorpa och en bula på sidan utav huvudet. Bultar då och då..


Idag har det varit balträning. Det gick jättebra för oss :) Men nedrans vas svettigt det var där inne. Ronja tyckte det såg kallt ut för mig att ha shorts, men det var ganska skönt sen med tanke på hur varmt det blev, undrar hur varmt det kommer att vara att dansa i långklänning om någon månad..

Skulle pluggat idag, men har inte gjort det.. Så kan det vara ibland. Får görat nästa vecka.

Nu ska ja städa lite.

PUSS

25 april; Sommar och SOL!

Hallå :)

IDag har jag sittit ute och pluggat i solen. det var härligt! Brukar tröttna på det efter ett tag, men nu avr det bara tt luta sig tillbaka och njuta av solen. Här har det varit 20 grader i skuggan när det stod i tidningen att det skulle vara 17.Undrar om det blir varmare än 20 grader på onsdag då det står att det ska bli 20 ? ;)

Josse <3 Värme = Sant!!






Snart ska jag cykla iväg till stationen, det är rockkarusellen som står på schemat, det ska bli kul :)

Nu ska ja fixa i ordning mig, vill inte åka dit i bara bikinin ;)

PUSS


Otroligt!

Såg det här om dagen på MTV att Green Day kommer med nytt album!
Då blev jag glad :D
Jag har blivit 15 år igen! Då lyssnades det en hel del till detta band. Inte så mycket nu, men har fått den nya låten Know your enemy på hjärnan. AHH Jag är 15 igen! Så härligt!

lyssna och njut
http://www.youtube.com/watch?v=9-bWszjHqYc



Får se om den e lika bra som American Idiot, återstår att se :)

22-24 april

Har inte uppdaterat på ett tag, men har inte suttit vid datorn. Duktigt josse! Det finns ju annat här i världen :P
Igår var jag hos min älskling <3 Mysmys. Vi gick o sola :)

Idag slutade jag 10.40!! Bara psykologi med eget arbete och stationslabb på fysiken. Fick tänka lite, men hade två snillen i gruppen så det gick galant ;) Hahahaha..
Jag åkte och tränade sen. Det var skönt! Sprang 2.5 km idag. Blev inte alls så trött som jag trodde att jag skulle bli, men tanke på att jag har nedsatt lungkapacitet nu på våren med pollen och de. Men inomhus går det jätttebra tydligen så det ska jag fortsätta med :)

Nu har jag äntligen fixat iTunes på min dator, så har suttit och hållt på med låtar i jag vet inte hur länge. Men det är så skönt att ha det på datorn. Vet inte vad som har hindrat mig förut. Johannas pojkvän peppade mig. Det är bra att ha en teknisk person när man installerar grejer, annars kan det bli fel fel. Och det är det sista jag vill. Är rädd om min dator, det är som min bebis :P Nejdå, men vill inte att den kraschar.

Har gått mycket idag känner jag. Jag tajmade inte bussen från gymmet så gick till stationen, det tog ett tag :)
Men det var ju så fint väder så det är inte klokt! Skulle haft gladiatiorsandalerna.. Måste gå in dem, får så mycket skoskav annars´.. Det var inte kul i helgen.. Nope. Men så är det, vill man vara fin får man lida pin helt enkelt. Ett gammalt talesätt, men funkar alltid.


Fint väder som sagt :)

Linköping är fint på sommaren.

När jag gått av hemma på lilla stationen, märkte jag att jag inte hade min cykel där.. Sov ju hos Eric. Så det blev att gå hem också. Det blev säkert en 40 minuters gång och 13 minuter tåg och resten väntande på tåg. En trevlig timma sådär på fredags eftermiddagen :P

I kväll blir det en lugn kväll. Har inte orka att göra något. Blir nog att titta på film med min underbara pojkvän. Måste plugga egentligen, men vem vill göra det på en fredag? Inte jag iaf.

Nu måste jag städa lite i mitt rum, det är stökigt.

PUSS PÅ ER!

21 april; Yes, nu är det klart!

Äntligen är jag klar med religionen! Tog lite längre tid än jag planerat idag, men får skylla på pojkvännen som kom o störde mig ;) Nejdå, jag är stolt över att jag är klar. Har haft panik inför det.. Men nu är det klart. Det blev lite längre än vad det skulle vara. 1757 ord.. Skulle vara max 1500. Hoppas de löser sig endå. Det blev lite skrivet.. Det går inte att fördjupa sig på så lite ord, men men man ska inte klaga :) Det kommer ju en till uppgift, då man ska fördjupa sig mer.. Jaja inte tänka på det nu.


Nu ska jag oroa mig för:
* FYSIK B kursprovet
Men innan dess.....
* Engelska projektet + 15 min redovisning
* Engelska testet
* Näringslära uppfifterna
* 2:a religionsuppsatsen
* Samhällsprov
=
PANIK!!!!!!




Puss o kram!

21 april; Nehe, fick inte hämta den idag inte..

Vaknade skapligt, skickade iväg älsklingen till jobbet. Åt en lång härlig frukost och gav mig sedan iväg till stan för att hämta min balklänning. Det fanns parkering där jag ville ha ;)
Väl där fick jag prova den. Den satt bra, förutom att de hade sytt in den lite mkt vid hänget vid dragkedjan.. Fick inte med mig den hem idag heller.. Då blir jag ledsen.

Parkeringstiden gick inte ut fören om 40 minuter, så gick till gina för att tröstshoppa. Nej, men vill ha ngt nytt. Eller när vill man inte det? :O
Provade lite saker, men inget föll mig i smaken direkt. Det blev underkläder bara. Det är också nice.


Vad är det med folk som ska köra 70km/h på 90 väg?? Sen kör de som galningar när det är 30 inne i lilla mantorp! Vad är det för fel på dagens trafikanter? Att ligga o maska på en 90 väg är en trafikfara.



Nu ska jag fortsätta med religionen. Har gjort upp ett strikt plugg schema som måste följas för att jag ska hinna med allting. Plugg före nöje. Detta ska gå!

Puss på er som har det mindre stressigt.
Och en ännu större till alla er stressade människor där ute.


19-20 april; Balträning och skola

På söndagen var det dags för tidig balträning. Jobbigt o ta sig upp. Men dansen gick riktigt bra och både jag och Eric hade jättekul! Vi fick lyfta för första gången. Jädrans vad jag flög! Men det var kul!

Efter det åkte vi till mjölby och solade. Det var skönt!
Hörde om att det kanske ska bli 18-års gräns på solarium och max 15 min sol :O Det är nog ganska bra endå om man tittar på deras statistik om det ökade hudcanceer på 18-24 åringar..

Resten av söndagen bestod till liten del av plugg, men lyckades somna när jag pluggade. Och då gick det inte längre..


Idag var det prov i näringsläran. Det gick väl bra :) Hål länge, så Ronja och jag åkte hem till henne en sväng sen :) När vi sedan skulle tillbaka till skolan och hon kör lite fortareän lagligt. Ser vi en man (kvinna?) stå vid vägkanten. Det visar sig vara en polis med kamera... Vi blir livrädda. Vas skulle vi göra nu? Böter? Nej, det blir det nog inte. Han kallade inte in oss till kanten, men fan vad skrajja vi var...
Dagen bestod sedan av en samhällslektion och sedan hål i tre timmar. Jag åkte hem och skulle försöka göra lite på religionen och lite gjorde jag allt. Men det blir så intressat att bara läsa efter ett tag att jag glömmer bort att skriva..

Tillbaka till skolan för att ha engelska halv 3. Jättekul verkligen.. Bokredovisning sen eget arbete, på det projektarbete vi ska ha i engelskan. Kul kul säger jag bara. Det ska vara klart om tre veckor. Yes, jag kommer hinna.. Not. Fan vad mkt det är.
Kände på Engelskan att jag började bli varm, och några sa åt mig att jag var som en tomat i fejjan. Jag sa att jag inte mådde bra. Om min panna varr skoll het.
När jag kom hem pratade jag med mamma om det, hon sa att det kan bero på stress. Och det kan nog stämma, så stressad som jag är nu.. Måste börja plugga till fysik kursprovet denna vecka med..

Imorgon är det ledigt från skolan! Inga lektioner! Skönt! Men jag ska endå upp tidigt för att ta bilen in till stan och hämta min balklänning! Det ska bli kul! Nu är det precis sydd efter mig!
Sen blir det religionen som ska vara klar och skickas in under dagen. Får se om de ringer in mig till jobbet också, hoppas dock inte på det. Tar på torsdagen ist.

Så här ser mitt hemagjorda dataskrivbord ut. Visst är det uppfinningsrikt? Jag har inget bord det är de som är grejen. Ska till Ikea och hitta ett snart.. När jag har tid.. När nu det blir..


Nu ska jag stänga av här. Eric kommer snart, det ska bli mys <3

18 april; Olivia Döps

Hej hej.
I lördags var det min kära kusins födelse dag, men inte nog med det så skulle hennes dotter döpas i veta kyrka. Åhh det var så fiiint! Specielt med ett så urgulligt kusinbarn! Den ungen asså, jag är kär.
Hon döptes med en annan liten pojke som skrek när han fick vatten på huvudet men tyckte jättemkt om att äta psalmboken som prästen hade. Prästens komentar till detta: Han kommer bli en bokmal! Tyckte jag var kul!

Efter dopet åkte vi till moster och morbror för mat o fika. Supergot, men visst blir man mätt av buffé. O ja. Mkt mat, men det är ju så gott!
Fick hålla lilla olivia, men eftersom det var massor med nya människor som en annan dag en den lugna vardagen än hon är van vid blev hon ledsen. När hon började gråta var tårarna inte långt ifrån mig heller. Det är så sorglit när bebisar gråter. Men det gick över sen. Då blev hon glad att se sin mammas kusin och fick fram ett leende :D
Han prata med min kusin sen som gärna ville komma på min bal och student, måste bara se till att få barnvakt :p Men det skulle vara så kul! vi bestämde också att jag ska komma till den nyblivna familjen och fika någon dag snart, det ska bi sypermys! Det behövs efter allt jobbigt som är kvar i skolan.. Vill inte ens titta i min kalender nu..

Här är underbaringen och hennes mamma och pappa!

Söta!

PUSS PÅ ER!

17 april; Kvällen 18 april; Dop

Syrran o jag hittade ett gamalt dataspel som vi spelade hur mkt som helst när vi var mindre. Då installerade vi det igen och började. Rosa pantern ;) shit kan alla repliker! Lite pinsamt, men väldigt roligt.


Idag vaknade jag av mig själv :O Tidigt. Så har städat, duschat och målat tånaglarna. Tänkte nu att jag skulle plugga lite. Har panik inför religionen.. Vet inte vad jag ska skriva. Brukar inte vara ngt problem, men denna uppgift är svår..


Sen vid klockan 3 är det Dop i Veta kyrka. Det ska bli mysigt. Åker kanske till Eric senare, saknarn! <3



Hajdå!


15-17 april

Det var skola som vanligt i onsdags, skapligt seg då kan jag säga. Usch det var inte kul dag det där. Men de fanns ju de som mådde sämre ;)

Efter skola var det balträning. Jobbigt när man redan är skapligt trött och snurrig. Då vill man inte snurra mer kan jag säga..

Nu är våren här! Har inte kännt av någon pollen sen medicinen börjat kicka in! hur skönt som helst! Är bara lite tröttare än vad jag brukar vara. Men då är våren som vanligt :)



Jag valde också till Universitetet, får se hur det blir nu med allt det :) Hoppas på det bästa. Men vill inte flytta ifrån alla om jag kommer in på den utbildningen jag vill..

Efter skolan på torsdagen åkte jag till min älsklig. Vi gick o sola. Det var härligt! Gulligt att jag fick hjälpan med hur man skulle göra ;)
Snart e vi bruna o fina om hela kroppen ist för bara i ansiktet. Lyckades plugga lite Näringslära, innan jag blev less på det.
Somnade när vi kollade på Criminal Minds, trotts att det var bra..

Idag har det varit en slapp dag. Jag har haft ont i vaderna.. Vet inte vad det är för något. Ronja har samma problem.. Nehe?
Idag efter lunchen tänkte jag: Vad gott det skulle vara med godis nu efter maten.
Ronja säger: Jag blir jämt så godissugen efter jag har käkat.

Efter Ivt gick vi till rese. Båda utbrister: Aj, vad ont det gör att gå nedför trappan! NÄr vi sedan går upp för trappan händer samma sak. Ungefär samma: Det gör inte lika ont att gå uppför.

Är det ödet eller vad? Vi tänker samma, så är det bara. Bullshit om att varje individ är unik, vi är lika! Så de så, hahah.

Fick sluta tidigare från Ivt så nu har jag bara slappat med syrran med varsin glassbåt. Inte så smart för nu har jag ont i magen..


Blev mkt bloggande idag, men har saknat det lite efter en vecka i fjällen!
Ikväll blir det en hemmakväll med familjen, det var längesen nu.
Imorgon är det dop för mitt kusinbarn! Längtar, hon e så söter! Älskar den ungen, man blir så glad! Varje gång jag går förbi inbjudningskortet tar jag upp det och bara tittar på sötungen!


Visst e hon underbar!


Nu ska ska säga tack för mig!
TACK!

13-14 april

Var som sagt på Ikano och hittade min studentklänning! Så vacker! Var tvungen att prova med skor och mössa när jag kom hem.. Fint var det! Men ska man verkligen prova mössan innan mösspåtagningen? Fick lite dåligt samvete där.. Aja, supersnyggt var det iaf. Kommer bli ännu finare med en härlig solbränna till. Jag längtar!!


Vårbild på mig och syrran <3

Sedan åkte vi till mormor och fikade :)

På tisdag var det skola igen. Segt. Men vaknade tidigt för att skjutsa iväg E. Jag började inte förän sent. Skönt, men längtade inte till skolan.


Dagens outfit


På kvällen var det iaf dags för Pensionärsfest!! Det var bara att åka hem och göra sig gammal :P HAHA. Jag lockade håret och satte upp det med hårnålar. Räknade de i efterhand. Det var 29 st..
Gick iväg till station, mötte min gamla lärare. När jag sa att jag skulle på Pensionärsfest sa hon: Är inte du för ung för sådant? Men när jag förklarade att det var Studentskiva skrattade hon.
Jag mötte upp Ronja på Rese och vi åkte till Vickan, där vi klädde på oss och hade en snabb liten förfest innan vi åkte iväg mot Platå.

Det blev en kväll med mkt skratt åt alla som verkligen levde sig in i sin roll som pensionär: Vad sa? Ja det blev en lyckad kväll: Vad sa? Jag hör så dåligt, du får tala högre!
Maten var väl sådära men det var väl inte hela världen.
Kvällen bjöd på både skratt, cosmopolitan och lite gråt, men så är det. E kom iaf och hämtade mig sedan. Ville ju liksom inte åka hem men det sista tåget på en vardag :P

Såhär såg vi ut:

Astrid och Agata och Agda :) Så snygga!

Trevlig kväll det där :)

5-12 april; Fjällen 09!

Som ni alla har förstått har jag varit och åkt skidor på lovet. Vi började färden från den lilla staden på M mot vårt mål: Sälen. Det tog en bra stund att åka dit, nära 6 timmars bilfärd. För oss tog det längre tid med mat o fika pauser osv. Jag fick faktiskt köra en bit upp jag med :) Men lyckas såklart åka fel en bit så vi måste vänta. Detta var inte mitt fel för det var ingen som sa till mig att jag skulle svänga. De andra skyllde definitivt inte på mig, men det gjorde jag..
Det blev en bilfär i alla de former. Sovandes, läsandes, ett försöka att titta på film i min dator, körandes till den underbara rockmusiken osv.

Väl framme efter att bara ha sett combibilar med takboxar var vi framme. Där låg en jättesöt suga. Och det var i den vi skulle bo!


På kvällen var det iaf dags att titta på Snowroller innan vi tidigt skulle upp nästa dag för att åka i backen. Härlig film måste jag säga, lite töntig dock ;)

Kommer inte exakt ihåg vilka dagar som var vilka. Alla smälter ihop efter ett tag. Den första dagen var vi allafall i Tandådalens barnbackar. Jag skrek så jag höll på att tjuta, så rädd var jag. Har inte stått på ett par skidor förut. Om man inte räknar den gången i Kisa, som blev såå lyckad..
Andra dagen vågade jag åka lite mer, men var fortfarande skraj. Åkte en halv blå backe (mkt lätt) några gånger.

När dagarna gick och med mycket pauser med varmchoklad vågade jag ta mig an större och brantare backar.
En dag var det hagel och snö.. Inte roligt då vi hade sol fyra dagar i rad. Då var jag tvunden att köpa ett par skidglasögon. Och vad blir det för färg? Gissa en gång! ROSA!
Superfina verkligen! Jag blev kär!


Jag och min älskling på långfredagen som spenderades på Hundfjället. Där var det mkt mer folk än i Tandådalen och inte alls lika roliga backar :)

Där fikade vi även på ett café på toppen av backen. Coolt att det kan ligga där uppe tkr jag :)

På kvällarna bastade vi i vår egna bastu! Hur skönt som helst! Sen blev det en brasa, då vi grillade marsmallows. Det var gott! Eric fick inte fyr på den, men det löste sig sedan, det var kul :p



Veckan slutade med att jag åkte i både röda och svara backar! Det var superkul! Den känslan att man kommer ramla samtidigt som jag bara ville ha mer fart var så otrolig! Ramlade inte på denna resa.

Denna resa var en lite annorluda, då jag brukar vilja åka dit det är varmt :) Men har iaf blivis solbränd i ansikten o det är superfint! Så det är Hejdå foundation! :p
Roligaste var nog när jag hade sagt att alla små barn var så gulliga i deras pimpade hjälmar med fjädrar och annat. Sedan var det gulliga renar och hundarna i hundspannet, guuu va söta de var :)
När vi var uppe på toppen en dag fick jag en puss av Eric, då var det två tjejer i 25-30års åldern som åkta för bi oss: Naww, så söta de är!
Det var kul tyckte jag :)

Här kommer fler underbara bilder!






Den bilden får avsluta detta semesterinlägg <3

Tack för en superrolig och trevlig vecka familjen S :D

allt som hämt sen senaste inlägget, eller ja nästan

Som ni ser så har jag inte uppdaterat på ett tag. Det beror på att jag har varit i fjällen med min underbara pojkvän och hans familj nu i påsk. Det har varit hur mysigt som helst.

Skriver mer om det imorgon tror ja, när jag kommit hem. För nu e jag för trött. Tiden nu har gått åt till att panika inför Universitetsvalet och om jag ska välja, o i så fall vad? Bestämmer mig i morgon. Känns ju bra. Sista dagen o allt. Aja, så får det bli.

Känns skumt att ha varit ifrån skolan så länge. Eller det har kännst långt efter som vi har utnyttjat dagarna i backen till fullo! Men nu e de skola imorgon. Uschli.. Sen e det inte lång tid kvar....


Nu ska ja gå o lägga mig. E så otroligt seg. Var på ikano idag med familjen. Hittade studentklänning!! Asglad! :D

PUSS så länge

2 mars; Sjukskrivning

Snuvígt fortfarande.
Min dag: Har tittat på Heroes, Lost och somnat i soffan. Då är det ngt som plingar på dörren. Trode det var E för han skulle komma hit o lämna en sak, men det var nån el gubbe. Vi kan just nu sänka priset på El. Jag tänkte: Yeah right.. -Med hur mkt då, säger jag lite drykt och nyvaket, jag har jobbat en del med el. -Jasså det har du? Svaret han gav mig var inte så mkt billigare. Sa att jag var sjuk o stängde dörren lite sakta och försikigt.

Har skrivit klart Psykologin. Mestadels ordbajs, men ändå bra tror jag.

E kom hit sen o piggade upp mig. Jag kännder mig inte så fräsch när jag är röd som rudolf med röda mulen om näsan som är täckt med idominsalva. Då känns det bra att höra: Vad söt du är idag älsklig <3 Då blir man glad :)

Mamma o syster hade varit på city gross o handlat påskgodis. Mer kädje för mig idag i snoret.


Påskgodis!

Nu ska ja gå o borsta.
PUSS!

1-2 april

Fan jag hatart, pollen. Det är jättemycket ute nu. Mestadels al. Det hindrar mig från att gå till skolan idag. vil inte vara borta mer, det känns som om ja e borta jämt nu för tin. Inte så kul att sitta o snörvla i skolan igår.

Det possitiva var bosses. Det var gott :D
Att jobba igår var inte det bästa. Jag snöt upp tre packet och en som jag pratade med sa att jag "skulle ta skulle ta hand om mig själv, du låter lite täpt lilla vän." Sånna blir man glad av. Riktigt jobbigt att prata

Nae jag ska försöka sova lite mer, fick inte sova så mkt inatt. Mest snyt.

Hoppas ni mår bra!

Roligt sommarhalvår jag har framför mig:
Funderar på att ta kortisonspruta så jag slipper skiten. Trotts att min största fobi är sprutor.


31 mars, 1 april! ; POLLEN, hatar det!

Nu är det vår hörrni! Jätteskönt med värme och sådär, men pollen har kommit. Kännde det igår och idag är det ännu värre. Vaknade av att jag inte kunde öppna ögonen.. Usch, gått o snorat hela morgonen. Skönt att börja 11.40 iaf, men inte lika skönt att vakna av att jag måste gå och snyta mig.

Tänkte göra lite psykologi nu på morgonene, vad svårt det var! Fattar inte..

Kanske jobbar idag, det beror på hur snorandet artar sig, borde bli bättre efter några dagar med pollen medicinen, men just nu är det hemskt verkligen. Har glasögon idag, ser för övrigt ingenting i dem, måste ha starkare.. Mamma o jag ska titta på lite nya bågar snart, det ska bli kul :) Vi har pratat om det länge, men nu ska det äntligen bli av.

Nu ska ja packa väskan, fixa mat till jobbet och bunkra upp med näsdukar. Usch!

Det possitiva idag är att jag o min favoritblondin ska till Bosses o köpa glass! Det ser jag fram emot.

PUSS O KRAM hoppas inte ni lider av pollenallergi, om ni gör det vet jag precis hur det känns.

RSS 2.0