Solpaus

Hej på er!


Idag är det sol i lilla Mantorp vill jag lova! hur härligt som helst! Var uppe med tuppen vid sju, kunde inte sova :P Sen har jag legat på altanen hemma hos mamma och pappa från 8 till nu ;) (kl är 2)
Har en liten solpaus nu för det är så himla hett där ute!

Men nu ska jag ut igen :D


Hej så länge!


Ny bikini. Handlade den i fredags, från Stadium :)






Xoxo / Josefine

Bestulen

Hej!


Sitter på jobbet, igår blev det en lugn dag på jobbet. Ingen Optiker på eftermiddagen så det fanns inte så mkt att göra. Jag räknas inte som Optiker än ;)
Solandes på lunchen i trädgårdsföreningen och sen in och jobba igen.

När jag kommer hem och till Mantorps station uppäcker jag att cykeln är borta. Vad ledsen jag blev! Kan man inte känna skillnad på ditt och mitt? Det var mammas cykel som jag lånar nu när jag är hemma över sommaren. Jag har cyklat med den i flera år till stationen och hem och aldrig lämnat kvar den över natten. Önskar att jag hade tagit mammas äldre cykel, men nu är det som det är.
Om någon ser en grå Sjösala cykel med sju växlar och svart cykelkorg som inte ser ut att höra hemma runt Mantorpsområdet. Snälla hör av dig!



Hade ingen lust att göra någonting igår. Eric kom och tröstade mig och vi myste lite. Satte på lite te och knäckemackor, sen somnade jag framför teven. Var tänkt att vi skulle springa men var inte på humör alls. Han var duktig som gav sig ut och sprang. Min älskling <3


Xoxo / Josefine

Väderoptimist?

Hej!


Uppdaterar från jobbet här igen. Tror jag fick av larmet, tänkte jag skulle låsa om mig, så blinkar det rött. Hoppas inte securitas kmr :P

Jag tror verkligen på väderprognosen i tidningen. Det stod att det skull vara klart till halvklart 23-26 grader. Då åker kjol och gladiatorsandaler på. Kommer in till Linköping och det börjar regna. Tjohoo..! Så klart till halvklart kan också betyda regn. Så ni också vet det, att ta långbyxor och regnjacka. Typisk svensk sommar. Men det är skönt att vara inne och jobba då när det är tråkigt väder :)


Igår var det dock varmt och skönt på lunchen så då blev det att sola/äta i Trädgårdsföreningen. Härligt!


Underbart!


På eftermiddagen får jag sms av Ronja som ville hitta på ngt. Så vi begav oss ut till Berg när jag hade slutat jobba. Där satte vi oss på Jennys Café och åt glass och bara pratade en massa, du är bäst vännen! Vad skulle jag göra utan dig? <3





Så idag väntar en ny dag med jobb, blir nog att gå på stan på lunchen, fick inte med mina löparskor idag, brukar annars powerwalka 45 min på lunchen, men garderoben behövs uppdateras :P Med nyinkommen lön på kontot känns det helt okej att spendera lite ;)

Hoppas ni får en bra dag,

Xoxo / Josefine

På jobbet

Hej!


Det blir en liten uppdatering från jobbet idag. Tågen går bara en ggn i timmen, så är på jobbet en timme innan jag börjar. Segt, men så är det. Det har varit översvämningar i Norrköping som gjort att trafikverket inte funkar som det ska.


Igår jobbade jag i Mjölby. Det var lite segt ibland, men det är skönt med lite lungare tempo också ibland. Här i Linköping komemr det in mer människor till buktiken. Efter jobbet igår var jag och älsklingen och sprang 5,5:an i MOK. Det var varmt. Konstig luft, men det gick helt okej. Vill att konditionen ska komma tillbaka typ nu ;)


Jag älskar dig, vill aldrig vara utan dig <3


Har fått mina glasögon nu från jobbet också! :D hur fina som helst! (Kan inte lägga upp bild nu för har inte kamerasladden med) Så de är på varje dag nu :)

Linkoping
Linköpings butiken

Hoppas ni får en härlig dag! Det ser ut att bli fint väder idag så det blir nog att äta lunch/sola i trädgårdsföreningen på lunchen :)



Xoxo / Josefine

Veckan som gått

Hej på er!

Hoppas ni haft en bra helg :) Det har jag haft. Fredagskvällen spenderades hemma hos Eric och lördagen hemma med mamma och pappa. Det är sista hela helgen jag ser dem innan det är dags att åka tillbaka till Kalmar. Sorgligt men sant. De åker ner till vår lägenhet nu på tisdag och är där en vecka. Hemma ngra dagar medans jag jobbar min sista vecka. Eric och jag åker till Alanya 6 juni och är där en vecka. Sen börjar mamma och pappa att jobba. Jag är hemma i tre dagar efter Turkiet, sen börjar livet i Kalmar igen.

Så det har varit jättemysigt att bara umgås med mamma och pappa igår och idag. Ni betyder allt <3


Denna vecka har jag även sprungit en del. Härligt att komma igång med det nu :)

Tisdag - 4,5:an i skogssjön
Torsdag - till spåret, två varv, och hem. ca 7 km
Söndag - 5 km



Nu blir det lite hemma-spa här. Måste fixa naglar och ögonbryn.

Hej så länge!


Xoxo / Josefine

Spring

Idag har jag jobbat i Mjölby. Så igår åkte jag till Eric som bor hos sina föräldrar i Mjölby nu i sommar. Vi åkte ut till skogssjön och sprang, gick sjukt bra! Kondisen börjar komma nu :)
Blev inget bad sen, det började regna.

Somande till The Killning sen i soffan. Jag kan inte se på teve på kvällarna, jag bara somnar :P


I morse var det hur varmt som helst att gå till jobbet, men det blev bättre sen. Sprang runt i Mjölby typ en timme. Skulle växla pengar till butiken och sen köpa aceton (utan olja) Och det fanns ju ingenstans.


Älsklingen kom förbi jobbet med chokladboll, söt!


Ikväll tänkte jag gett mig ut och sprungit igen, men jag var tyungen att säda mitt rum, det såg ut som ett bombnedslag och ett mount everest av kläder, men nu är det superfint!


Nu ska jag ner och umgås med min kära pappa. Johanna är i E-tuna och mamma är på tjejfest, så det är jag och pappa hemma ikväll. Mys!



Imorggon är det jobb som gäller igen,
Hej så länge!


Xoxo / Josefine

Kalmar/Öland 2011!

JA ni läste rätt!!


Jag och Eric var nere i lägenheten och över på Öland i helgen :) hur mysigt som helst! (vi höll på att inte komma iväg först med avgassystem som hade losstnat, silvertejp löser allt!)

Iväg kom vi och fram till Kalmar kom vi :) Då blev det att öppna lite post och sådär. Mitt nya iPhone skal låg så fint och väntade på mig i blevlådan. Burberry. Sjukt snyggt!!
Kollade lite på The Killing, men jag somnade såklart ;)

På lördagen gjorde vi frukost och det såg ut att inte bli så bra väder, så det blev lite mer The Killing tittande innan solen kikade fram mellan molnen, då bestämde vi oss för att åka iväg.
Det bar iväg mot Öland!!



Jag har varit så mkt på Norra Öland så vi tänkte att vi intar Södra Öland. Men nedåt var det inte alls lika fina stränder. Vi åkte mer och tittade på varje ställe som det stod en skylt med bad på, men inget var sådär bra. Det slutade med att vi hamnade på en strand med en massa surfare ;) Hahah!







Vi begav oss hemåt när det blev molnigt. Framåt kvällen hade vi tänk oss att gå ut och äta. Vi hade fixat iordning oss för kvällen så kommer jag på att jag inte har min cykelnyckel med mig, så det blir en promenad in till stan :)
Gick runt till en massa ställen innan vi bestämde oss för att äta på ngt ställe som hette Ristorante nånting :P





Havets läckerheter. Mums!



Mysigt att äta ute!


Vi gick även (läs sprang) till coop för att handla lite på kvällen. Fem i tio komemr vi in och de stänger gallret precis när vi kommit in. Någon måste ju vara sist också :P

Gick även förbi Erics kompis Fredrik som är i Kalmar hela sommaren och hälsade på honom. Trevligt!


På Söndagen var det Eric födelsedag :) Grattis igen gubben!



Jag gjorde frukost till oss och han öppnade paket. En klocka fick han utav mig :)


<3


På eftermiddagen blev det hemgång.

Tack för en supermysig helg min älskling. Jag älskar dig.


Xoxo / Josefine


Två jobb-outfits

Lite jobb outfits så ni inte glömt hur jag ser ut ;)
Så här ser jag ut när jag jobbar om dagarna :P





Borde ha mina glasögon mer på jobbet kanske, men de klämmer så dant bakom öronen ;) Känner att jag skulle vara en sån jobbig kund som kommer in var och varanan dag och behöver justera till dem. Kerstin (en tjej på jobbet) justerade dem säkert tio ggr på en dag åt mig, men jag får fortfarande ont. Men det är nog mest för att jag inte är van att ha glasögon varje dag. Linser är nog den bästa uppfinningen någonsin!


Brills!

Xoxo / Josefine

Previously

Hej på er alla!

Vet att jag inte uppdaterat på sjukt länge! Men jag hinner typ inte sitta vid datorn. Jobbar 9-18 mån till fre. Träffar kompisar och Eric och är ute och springer. Thats it. Hinner inte med mer :P
Det går ju inte att blogga från iphonen. Någon som vet varför? Då skulle jag uppdatera jämt. Går ingenstans utan min nya bebis :P

Lite roliga saker händer endå i mitt liv just nu, blir lite bilder på det :)

Jobbar och står i gör jag om dagarna. Det är jätteroligt faktiskt :) Var till och med med i tidningen :D





Lite kul va :P


Varit på Harry Potter premiär med syrran :D


Hur mysigt som helst! Bara en kväll jag och syrran. Det händer inte så ofta längre. Vi skrattade och grät om vartannat, hahah! Filmen var med andra ord grymt bra!


Fanta och rosé med min fina Vickan :)




<3



Lunchat med älsklingen när jag jobbat i Mjölby







Beställt nya glasögon från jobbet :D

Blev helt chockad när min chef sa att jag fick välja ett par :) om du inte hinner få dem tills du slutar så kan du alltid ha dem till nästa sommar sa hon :) hihi!


Jag älskar dem! Har letat som tusan efter ett par pilot. Passar inte i vanliga så dessa blir perfekt! Gillar att det är vitt innuti dem :)

Powerwalkat med bästa <3

Jag och Ronja var ute och powerwalkade här om dagen. Och pratade en massa. MYS!



Xoxo / Josefine

Myssöndag

Söndag 3 juli



Vaknade upp i Mjölby hos Eric och vi gjorde den typiska dagen efter frukosten. Stekt ägg och tomat ;) Mumms!

Vi åkte in till Linköping sen för att hämta  biobiljetter till Harry Potter premiären!




Sen en snabbis till Ikano för att handla fodral till min bebis. Ett rosa blev det såklart :D Men vad folk det var inne på telia helst sjukt! vi fick stå i kö en halvtimme innan jag fick handla mitt fordal, men det var det värt! ;)




<3




<3


Nu blir det att spela lite sims tror jag  :P det var länge sen nu ;)
Imorgon väntar en ny jobbarvecka!


Xoxo / Josefine



Springning och grillning

Lördag 2 juli


På dagen var hela familjen duktiga och motionera!
Jag, pappa och johanan sprang, mamma powerwalkade. Sen kom regnet :P


Senare var det dags att fixa sig inför kvällen. Det var nämligen dags för grillkväll hos Alle och Natta :)
Det var supertrevligt!

Så fort Eric och jag klev av bussen öppnade sig himlen och regnet bara forsade ;)


Det blev en massa ätande och kortspelande och dansande. Mycket trevligt!








Värdparet!


<3





Linköping är vackert på kvällen!



Jag älskar dig



Xoxo / Josefine

Vecka 26 : Jobb!

Måndag 27 juni

Jag var i Mjölby i måndags och jobbade.

Sen när jag kom hem var det bara att slänga i sig en smothie och sen på med löparskorna. Det var dags för 4,5 an i skogssjön och sen bada! Så jag pappa och johanna var redo att springa! Vi såg ut som powerpuff pinglorna ;) En ljusblå, en grön och en rosa tröja var ute och sprang ;)


Jag (ljusblå) Johanna (rosa) och pappa (grön)



Tisdag 28 juni


Jobb i Linköping. Börjar få koll på det mesta nu tycker jag. Det är hur kul som helst! :D
Det var så varmt den dagen så jag tog kjol. Visste inte om jag fick ha det när man jobbar i butik, men kollegorna tyckte bara det var fint :)



Redan vid tio sprang jag iväg till Telia och hämtade min älskade telefon! Så nu är jag ägare till en vit iPhone fyra! Hihih :D


Efter jobbet träffade jag Ronja <3 som jag saknat den människan när hon har varit utomlands i två veckor. Nu får du allt vara hemma en stund!



Onsdag 29 juni

Jobb i Linköping. Det hände inte så mkt, dagen flöt på som vanligt. Mycket att göra så dagen gick fort. På lunchen satt jag i trädgårn och åt lunch och solade ;)






Torsdag 30 juni

Jobb i Linköping. Men höll på att inte komma till jobbet, det var signalfel utanför Mjölby. Träligt, men efter en stund kom tåget. Gillar verkligen inte östgötatrafiken. Nej fy! Dyrt och inte i tid!
Man är så bortskämt med att bo i Kalmar, då är det cykel som gäller för då bor vi i stan. Nu hemma igen får man förlita sig på tågen igen.




På lunchen blev det att sola i trädgårn igen ;) Måste ju passa på när det är sol den lilla tid man kan om dagarna så inte brännan försvinner helt ;)






Fredag 1 juli

Helt stört att det är juli redan! Var tog juni vägen? :O
Jobb som vanligt inne i stan. Framåt fem kom pappa och hälsade på jobbet. Trevligt!
Efter jobbet mötte jag upp Vickan i trädgårn. Hon hade spelat Volleyboll. Vi åkte hem till henne och hämtade lite vin och ner till stan igen för att möta upp några av hennes kompisar för att käka. Jag var sugen på kyckling kebab så det fick det bli.

Vi satte oss i Konsert och Kongress parken och åt och drack vin i coca-cola muggar ;)



Där blev det sittandes tills det blev mörkt, sen en sväng in på 55:an och sen hemgång :) Treblig kväll!



Min fina Vickan! (bilden är från en annan kväll)



Xoxo / Josefine

Varamon!

Söndag 26 juni



Jag ringde och väckte Eric och sa att det var strålande sol så vi var tvugna att åka och bada :P Så en timme senare var vi framme i Varamon! Det blåste lite men det var varmt i vattnet trot eller ej! Det brukar inte vara varmt i Vättern i juni men det var det :)





Min solbränna har helt försvunnit efter att ha jobbat inne :/ Ogilla!






Mysdag!


Xoxo / Josefine

Midsommar

Hej!


Jag vet lite sent att uppdatera om midsommar. Men har inte haft tid att blogga sen dess :P



Jag och Eric åt lite sill och potatis  hemma hos oss. Vi hade tänkt att ha picknick men det regnade så dant.

Vid halv åtta gick vi till min kusin som hade fest hos sig mycket trevligt! Många skämt om min, som att "lyckas du inte bli det så kan du alltid bli Optiker" jättekul :P

Vid ett på natten åkte vi in till Mjölby och till Erics kompisar som hade fest. Vi var kvar där till fyra, sen gick vi hem, då var det ljust ute. Lite kul :)


Xoxo / Josefine

RSS 2.0