Jobbarvecka

VECKA 25



Det varit jobb för hela slanten denna vecka. I Måndags och Tisdags var jag i Linköping och jobbade. På tisdagen träffade jag Andreas på lunchen och vi gick mot Telia för att handla en iPhone till mig! :D Så fanns den sålklart inte hemma. Den skulle komma på onsdag och mycket riktigt så kom den på onsdagen. Men på onsdagen och idag har jag varit i Mjölby och jobbat och har inte kunnat hämta ut den. ABSTINENS!! Men jag får ta det på tisdag då jag jobbar i Linkan igen. Då blir det att springa till telia direkt vid tio! Hahaha!




Igår och idag har jag bott hos min älskling i Mjölby. När jag har jobat där så har det varir perfekt. Har saknat honom på dagarna när jag jobbar. På kvällarna är jag så trött och somnar direkt när jag kommer hem. Men nu har jag fått åka hem till honom efter jobbet och bara får vara med honom. Supermysigt!

Vad roligt vi hade det på jobbet idag. Sådär vid halv 6 då man är lite seg i huvudet slog jag fel i kassan. Skulle korrigera och slog fel igen, fick korrigera det också. Men det blev endå inte rätt i slutändan. Man kan inte göra annat än skratta. Tre flummiga tjejer i slutet på veckan, då blir det skratt! Kul att vara i Mjölby och jobba också!




Nu ska jag, mamma och pappa dricka lite vin och äta ost och kex. Mums!



Xoxo / Josefine

Löplabbet

Söndag 19 juni


Jag och Eric gick upp skapligt för att åka in till löplabbet och inhandla nya löparskor :) Det spöregnade så det var på med regnjacka och paraply och pallra sig ner till stationen :)
Vi kom in halv 12 och de öppnade 12, så vi kollade lite på beachvolleybollen som var på Trädgårdstorget. Kul för dem att spela i regnet. Men det var kul att kolla på iaf :)


Väl på löplabbet fick vi prova en massa skor och de hjälpte oss att hitta rätt sko. Vi fick springa på löpband så de kunde kolla våra löpsteg, så nu är vi glada med varsitt par nya skor :)






Jättenöjd! Så imorgon om regnet vill sluta blir det premiär!


Nu denna söndag har jag sett på film med hela famljen. Jättemysigt! Shanghai den var jättebra faktiskt :)
Tänkte om jag skulle sätta igång sims lite nu, hahah ;) Men det är så himla roligt!


Xoxo / Josefine

Studentmottagning!

Fredag 17 Juni


Det var jobb som gällde för mig på fredagen. Lite segt när man varit och kollat på systers student plus lite vin och öl på det, men det funkade ;) Man är ju bara ung en gång ;D
Fredagskvällen blev lungn med familjen framför en film i soffan. MYS!


Lördag 18 Juni


Det var dags för Johannas studentmottagning! Det blev ingen i torsdags med tanke på att hon gick ut i Norrköping så det fick bli nu ist. Det var mkt folk hemma i lilla Mantorp. Men det är bara trevligt :) Hade ny klänning dagen till ära!




Det blev en massa god mat och en del rosévin ;)




Blev en massa pratade och skrattade med släkt och vänner :) Mycket trevligt!

Olivia ville leka med mig, så vi lekte en massa. Vi gick i trädgården och åt krusbär. Hon grinade illa för de är så sura, men hon ville ha mera. Söt är hon lilla pluttan :)




Sen skulle ju hon såklart vara fotograf också. Det gick väl sådära




GRATTIS IGEN MIN KÄRA SYSTER!



Xoxo / Josefine

Johannas student!

Torsdag 16 juni


Jag hade tagit ledigt från jobbet för lillasyrran tog nämligen studenten i torsdags! Vad stor hon har blivit lilla pluttan! <3

Redo för studentfirande!




Jag och mamma plockade upp Björn och sen bar det iväg till Norrköping.
Utanför Haga var det fullt med folk och det var stekande hett! Man såg knappt när de sprang ut för alla skyltar. Men när Johannas klass kom hördes det sjungandes/skrikandes "Alla gillar brudar!" Lite kul när de bara är tjejer i klassen :)



Johanna långt till vänster :)

När alla sprang ner till sina nära och kära väntade vi på Johanna, men hon kom inte. Så ringer hon och frågar var vi är. I folkmassan svarar vi. Jaha, jag är vid cykelställen det var så mkt folk framför skolan. Nehe? Så vi fick springa till henne. Hahah! Så typiskt Johanna. Men hon är så söt min lilla syster! :) <3






Åh älskar den här bilden!






PUSSSS!




Roligaste sagt av Johanna : "Jag vill inte dricka för mkt champange, jag kan ju bli snurrig på flaket!"
Johanna i ett nötskal ;)



GRATTIS SYRRAN MIN! JAG ÄR SÅ STOLT ÖVER DIG!
<3


Oliven tyckte att jag skulle följa med henne hem en stund. Så jag åkte med Emma och Andreas hem en liten sväng. Fick en bild på linslusen :P



Det blev lite lekandes med lilla pluttan innan vi åkte till Farmors lägenhet och åt lite mat med familj/släkt :) Sen var det dags att släppa iväg Johanna på fest och Jag, Mamma, Pappa och Björn satte oss på Bishop med varsin öl. Mycket trevligt!




Mycket trevlig dag!


Xoxo / Josefine


Min första jobbvecka

Min första jobbvecka har varit tuff. Det tar på krafterna att vara sådär övertrevlig. Somnar till på tåget hem mellan Vikingstad och Mantorp. Tur att kundvärden pratar så högt annars hamnar jag i Jönköping. Det skulle inte vara så kul kanske :P

"Hejhej!" Det är mitt nya jag :P Men det är jättekul på jobbet varkligen! Det är aldrig samma sak.

Trodde att jag skulle shoppa ihjäl mig när jag har en timmes lunch, men jag har varit duktig och tagit en powerwalk upp till sjukhuset varje dag. Det är inte illa ;) Orkar knappt ut och springa när jag kommer hem på kvällarna, eller så regnar det, så luncherna är perfekt för lite vardagsmotion :)

Mina nya brillor är på konstant. Jag gillar dem skarpt!


Tisdag



Onsdag



Xoxo / Josefine


Första dagen på Direkt Optik

Måndag 13 juni



Jag var ju inte lite nervös i morse
kan jag säga. Kunde inte sova typ, drömmde att jag missade tåg på tåg och att jag inte kom till jobber ;) Hahah!
Men kom fram jag och det var hur kul som helst första dagen på nya jobbet! :D

Blev bjuden på lunch av cheferna och arbetskollegorna var hur trevliga som helst! Här kommer jag trivas i sommar det känner jag!




Blivande optikern själv




Efter jobbet gick jag upp till fina Natalie och fikade. Jag har saknat henne! <3
Du betyder massor gumman!



Xoxo / Josefine

Söndags-spa!

Söndag 12 juni



Det är livet ni! Att läsa en bok i solen och bada fotbad! Men en massa fotsalt och fotolja så blir fötterna lena som en baby stjärt!







Det är så en söndag spenderas för att ladda upp inför en hel sommars jobb!


Xoxo / Josefine

Fest :D

Fredag 10 juni



Efter min shoppingrunda blev det en sväng till systemet. Jag var sugen på rosé, men det var helt tomt på hyllorna. Så det fick bli vitt :)

Åkte tåget hem med pappa som precis hade slutat jobbet.

Väl hemma var det bara att sätta igång plattången och börja sminka och fixa sig. Det väntades fest :) Glömde min mobil hemma, så tog pappas. Klant josse alltså, men så är det ;)
Åkte till Linköping och till Vickan :) Hos henne var även hennes kompisar från Rimforsa.











Studentmössa på dagen till ära, hahaha! Passar forfarande efter två år ;) vill ta studenten igen! Det var så himla kul! Hela dagen var kul! Och dansa bal igen vill jag också göra igen! Åh vad underbar den veckan var, med bal och student :)



<3


Framåt tolv var vi i stan. Massor vita mössor ute, men även en massa andra människor, så ågatan var full! Fick inte plats nån stans typ :P


Trevlig kväll iaf :) (innan vi kom in tiill stan :P)


Xoxo / Josefine


Klippning, lunch och shopping!

Fredag 10 juni



GRATTIS alla som tog studenten. Hoppas ni hade en trevlig dag! Såg er åka omkring på era flak. Åhh vad roligt det var för två år sedan när man själv stod där och sjöng och skrek och var lyckligast i världen. Blir helt varm i kroppen när jag tänker på det :)


Jag åkte in till stan vid tio för jag hade bokat klipptid hos frissan. Det behövdes kan jag säga :P


Här är en före-bild på mitt hår, långt var det :P





Efter frissan gick jag en sväng på stan i Linköping och shoppade lite. Hittade en blommig klänning på H&M och en söt topp på Gina Tricot.


Åkte sen in till Norrköping för att äta lunch med pappa och farmor :) vi gick till Östgöta kök och åt. Supergott var det! Fetaostfylld lax och potatis. Mumma!






Gick sedan en sväng i Norrköping själv för att kolla shopping utbudet där. Lite andra affärer än i Linköping så det är kul att gå och handla där ibland :)
Hittade en midjehög kjol och ett blommigt linneH&M.

Kul att handla på H&M två ggr på en dag ;)

 






Norrköping är fint!



Xoxo / Josefine

Dag med min älskling

Torsdag 9 juni



Hade inte träffat min pojkvän sen han kom hem i söndags, plus att jag varit hemma en vecka själv medans han var kvar i Kalmar. Så det var en stund sen vi sågs. Han har varit lite sjuker, men i torsdags var han frisk och kunde träffa mig :)

Har saknat honom <3


Vi gick ut och gick lite och pratade och bara myste. Sen åkte vi och hämtade johanna som hade fastnat på tåget i Vikingstad. Tåget var stömlöst :P Haha! Då går det liksom inte framåt ;)



Solade även lite på dagen och läste bok av bästa Mons Kallentoft!




Xoxo / Josefine

Uteservering med Vickan :)

Onsdag 8 juni



På kvällen
hade jag och Vickan bestämt att vi skulle sätta oss på en utesevering, dricka vin och snacka lite skit. Nu när det inte gick igårkväll :p




Shorts och skjorta på!


Så jag skulle åka med 8 tåget var det tänkt. När jag kommer fram. Försenat till 20.18. 20.21. 20.23. Klockan blev 20.25 då kom tåget och jag var påväg. "Na, ja e inte bittar!" som Robert Gustavssom/Tony Rickardsson skulle säga ;)


I stan var det jättemycket studentmössor som gick omkring. De har haft sin mösspåtagning idag.


Jag och Vickan satte oss på Platå med varsitt glas Rosé. Det är sommar det!











Jättemysigt!


På tåget hem fick jag sällskap av Sandra som hade jobbat på Platå på kvällen. Det var jättekul att se henne igen. Vi pratade en massa minnen, om våra liv nu och om lite annat. Har saknat min barndomsvän :) <3



Xoxo / Josefine

Spring i benen

Onsdag 8 juni



Fick lite spring i benen
efter att ha solat på dagen. Vid två såg det rätt mörkt ut på himlen så jag tänkte att jag skulle ge mig ut och springa. Perfekt nu när det såg ut att börja regna. Trodde jag ja..



Jag hann väl en sådär 100 meter innan det sken upp och blev strålande sol igen.. Görvarmt blev det! Men jag stannade inte. Fast besluten att springa den rundan jag tänkt från början. Så jag sprang till spåret, spåret och hem igen. Det gick väl lite långsammare än vanligt men det gick verkligen inte att springa fort när solen gassar på och det inte blåser ngt.
Var väl typ 35 grader, då är det okej att vara långsam ;) Människor som såg mig måste trott att jag var knäpp som gav mig ut och springer när det knappt går att röra sig ute.

Som min kusin sa: Ambitiöst eller dumt? :) Ja det var nog mest dumt, men kände mig ambitiös ;)


Han kom förbi sen för att hämta Körkortsteori-böcker som jag har. Bättre sent än aldrig, eller hur kusin? ;)



Xoxo / Josefine


Blixtar över huset :O

Tisdag 7 juni



Det var lite varmt på morgonen, tror dock att det var åskvärme. Men det blev att sola/läsa en liten stund på altanen med syrran min!


Gjorde godaste maten. Tonfisksallad.




Det gick inte att sola mer när det blev molnigt så jag installerade The Sims 2, för att ha ngt att göra ;)
Så johanna och jag satt vid varsin dator när vi såg att det började bli svart på himlen..




Hehe :) Men det är faktiskt askul!


Det började se mörkt ut över himlen och jag kände på mig att det skulle braka loss när som helst. Och det gjorde det också. Blixtar och åska och spöregn så det stod härliga till! Har ärligt talat inte sett så mkt regn på en gång (jo, på Sonisphere festivalen förra året ;) ) Men i lilla Mantorp har det inte regnat såhär mycket.

Johanna och jag var själva hemma och satt och var rädda tillsammans. Vi drog ur alla sladdar till alla elektronik för blixtarna var över huset :O
Var så rädd att jag inte visste var jag skulle ta vägen typ..

Jag skulle ha åkt och träffat Vickan och Ronja och sitta på en uteservering ngnstans i stan men det blev det inte. Gick inte att gå ut i ovädret här inte, så det blev att stanna hemma :/





Xoxo / Josefine


Första doppet!

Måndag 6 juni



Jag åkte in till Linköping
på morgonen (10.11 tåget) för att möta upp Ronja. Vi skulle nämligen åka ut till Berg och sola och bada! Lite klångel med Quickomaten innan vi fick ordning på det, men vi hann precis med bussen :)

I Berg var det hur varmt som helst! Och det kom bara mer och mer folk hela tiden :p

Vattnet var väl inte det varmaste, men det svalkade. Men det var lite te-påsen och sen blev det att gå upp igen ;) Kanske var 18 grader eller nått. Vet inte riktigt men det känndes nått sånt :)


Blev inga kort tagna, man är ju så snygg när man solar ;)



För ni som inte vet så är det slussar i Berg, såhär ser det ut ovanifrån :) 




Xoxo / Josefine

Utgång no 2

Lördag 4 juni


Åkte som sagt in till Linköping
och till Ronja. Vi satt på en filt i trädgården utanför hennes lägenhet och drack vin och snackade skit. Guu vad varmt det var! Helt otroligt!

Vickan kom sen :)




Fina Vickan! <3





Bästa Ronja och jag <3



Ni tjejor är helt underbara!



Vi åkte in till stan framåt kvällen och satte oss på 55:an. Enda stället där det fanns plats på nån uteservering. Hamnade längst in vid ett bord. Kul liksom. Blev helt opepp.
Tänkte att vi går upp till Flamman och ser om det går att komma in där. Så vi traskade på. Men när vi kom dit var det stängt ;) Kul att ha gått den biten, det är endå en bit, för att se att det inte är öppet. Vi satte oss då på ett litet berg och pratade. Vickan blev biten av myror ;)


Sen blev vi alla sugna på pommes och beanaisås. Så det blev en vända till McDonalds, innan vi åkte hem :P
Värd kväll ;)


Det spelar ingen roll att kvällen inte blev som vi hade tänkt oss, jag var ju med mina bästa tjajor <3

Den femte årstiden

Lördag 4 juni



Började dagen med frukost på altanen med min kära familj. Mys!


Mums!

Jag, mamma och pappa åkte sen in till Linköping för att få Mons Kallentofts bok "Den femte årstiden" signerad av honom själv! Jag som är helt besatt av  hans böcker visste typ inte vad jag skulle säga till honom när jag kom fram, hahah! Sa att jag gillade hans andra böcker och då blev han glad :)

Vi åkte sen och hämtade Johannas födelsedagstårta (blev firande idag ist) och sen bar det iväg hemmåt och jag solade en stund på altanen ;)




Nu klarar jag mig i sommar ;)




De ni, inte illa va? :P





Tårta och paketöppning blev det sedan


Började göra mig iordning för att åka till Linköping och träffa Ronja och Vickan! :D

Xoxo / Josefine

Utgång

Fredag 3 juni


Jag åkte som sagt in till Vickan efter johannas bal. Vi gick in en sväng på Ica för de skulle ha jordgubbar för att göra strawberry daiquiri. Men det fanns bara frysta :P Så det fick gå. Sen blev det en massa gooooodis!




Ser god ut, men det blev som en kräm som smakade rom och lite jordgubbar ;)



Jag och Elsa



Vickan! <3



<3



Redo för utgång! Det blev till Platå, träffade Sandra som jobbade :) och sen Platens en liten sväng.

Trevlig utgång endå! Tack tjajor! <3


Johannas bal och födelsedag

Fredag 3 juni

GRATTIS på födelsedagen Johanna. Dagen till ära hade de bal på skolan. Jag mamma och pappa åkte med klänningen till henne och Andreas. Sen bar det av till Norrköping.



Fiina!









Varmt vare ;)



De gick in på den röda mattan, sen fick vi inte se dem mera. Så iår blev det inte att titta på ngn dans här inte :P


Jag åkte med tåget mot Lkpg och Vickan vid 6 :D

Xoxo / Josefine

Utflykt

Hej hej hallå :)

Har inte uppdaterat på länge nu känner jag, men har inte hunnit sitta vid en dator :) Så är det när det är sommar vet ni. Ska försöka uppdatera lite nu :)



Torsdag 2 juni
UTFLYKT

Vädret var inte det bästa
och mamma och pappa skulle ut och åka med PV:n så jag bestämde mig för att förja med. Det var supermysigt! Tog en lång sväng ut till Bjärka Säby och fikade på slottet. Det var jättemycket folk! Knäppt så att man fick plats ute i solen och fika. Slottet är hur fint som helst!






Lilla Charlie


















Jättemysig dag!


Xoxo / Josefine

Hemma vid Medelhavet

Hej på er!


Det är redan juni. Helt sjukt vad tiden går! :)
Här hemma har det varit medelhavsvärme, i tisdags låg jag ute i solen hela dagen och läste, onsdagen lika så :P Fick lite panik först, att kan jag verkligen ligga ute och läsa en bok utan att behöva göra ngt vettigt? Ja det kan jag nu :)  Sommarlov är härligt!

"Vad brun du är! Det ser ut som du varit utomlands"
"Jag det är ju medelhavs värme på altanen ;) "

/ Johanna och Jag









Svalkade mig med en egengjord Smoothie :)


Xoxo / Josefine

RSS 2.0