Saknar dig

Jag saknar dig min älskade <3


Springtur!

Hej!

Har pluggat nu på morgonen, har hunnit gå igenom allting en gång nu så tycker jag har gjort mig förtjänt av en springtur! Var ute i söndags också :) ska bli härligt!

Xoxo / Josefine


Träffat Natalie!

Är på väg hem nu från Natalie. Har varit och fikat såhär på kvällskvisten :) mysigt! Jag har saknat dig vännen <3


Nu väntar plugg

Hej!

Nu väntar plugg här resten av dagen. Får se hur länge ögonen orkar med. Tänkt att jag skulle pluggat ifatt igår, men då strular ögonen så klart. Blir irriterad!

Nej nu ska jag sätta igång här.

Xoxo / Josefine


Ros i vår trädgård :)


Snö!

Hej!

Jag sitter nu på bussen på väg till min älskling som åker hem imorgon.
Det snöar ute nu, mysigt!

Xoxo / Josefine


Shopping med mamma

Hej!

Igår var jag och shoppade med mamma på ikanohuset. Blev lite handlat: ballerina skor, nagellack och linsvätska :) behövligt alla tre!


När vi kom hem lyckades jag på ngt sett trolla bort en lins när jag tog ur den. Den försvann spårlöst. Kände mig lite som grodan i videon jag lade upp för ngra veckor sedan :p inte så kul för att det var mitt sista par, så det var bara att beställa nya :)

Kvällen spenderades i tv soffan med mamma och pappa, mysigt!

Idag kommer Eric med familj hit för att äta lunch så jag tänkte försöka plugga lite innan dess. Blev ingenting gjort igår så ligger lite efter i min planering, men ska försöka komma ikapp :)
Bara denna huvudvärk ville försvinna..

Xoxo / Josefine



Pluggar för fullt!

God morgon!

Sitter nu vid pappas skrivbord och ska börja dagens plugg. Inte så motiverad måste jag säga när det är så långt kvar till tentan. Jag är inte i Kalmar ännu, så känns konstigt att plugga hemma i familjehemmet. Är ensam hemma idag så borde få gjort ngnting iaf :)

Igår var pluggade jag också sen kom Eric hit på kvällen så gick vi en kvällspromenad i regnet. Mysigt!

Jag skjutsade iväg min syster här om dagen, nu är hon hemma sin lägenhet med sin pojkvän, saknade min lillasyster så fort jag släppte av henne <3

Mamma och jag gjorde jättegoda smoothisar här om dagen, kanske blir en idag också, vem vet :)

Nej nu ska jag sätta igång med plugget,

Hel så länge!

Xoxo / Josefine


Gott nytt år!

Igår var det nyårsafton och idag är det 2012, kan inte fatta det :) var fort detta år har gått!

I mellandagarna har jag varit med min underbara familj, mellandagsreat shoppat med bästa Ronja i Norrköping, shoppat med Eric i Linköping, firat Ronjas födelsedag + utgång på Sliver i torsdags :)

Igår var jag hemma hos min älskling på dagen, lyckades faktiskt plugga trots hans spelande mor och far + ngn film i bakgrunden, stolt över mig själv!

På kvällen gjorde vi i ordning oss för att åka in och möta Ronja för att sedan åka vidare till Viktoria och Co för nyårsmiddag! Jättegod mat och trevligt sällskap senare började det dra ihop sig mot tolvslaget och vi begav oss ut i kylan. Mycket raketer som sköts, men det vackraste var nog alla lanternor som flög i luften. Så fridfullt! Var säkert hundratals lyktor som svävade över hela Linköping :)
Tack för kvällen allihop och

GOTT NYTT ÅR!


RSS 2.0