16 Oktober ; Partaj



TAAAGGGAD!!

Vi mötte upp tjejerna hos Hanna innan vi begav oss mot stan och till en kille som heter Finn.
Där blev det kortspelande och pratades och skrattades och massa andra lekar :) Kul!!









En lek med en påse. Man fick bara använda munnen och inte sätta in något annat än fötterna i golvet för att få upp den. Sen klippte man av den så påsen blev lägre och lägre ner.









Josephine var duktigast!

Sen blev det vidare till Kåren och en superlång kö. Men vi kom i iaf :) Att tequilan var slut drog ner stämningen först, men det blev bättre efter att ha dansat och tagit kvällens shot! ;D

Jätterolig kväll allihopa!

16 Oktober ; Utflykt!

Eric och jag hade bestämt oss för att göra en liten utflykt :) Dvs åka till Giraffen och Ikea ;) Hahah!

Efter frukost gav vi oss iväg, vi skulle till maxi och panta lite, hade blivit en del burkar och flaskor från förra helgen då vi hade fest här hemma. Hela 34 spänn blev det, så det lönar sig att panta gott folk!

Det blev även en tur till systemet för lite inhandlande av drycker till kvällen. Vi såg då att de hade kommit ut med Blossa 2010, så det blev två flaskor :) Gott! Längtar tills dess att glöggen ska fram och man bara kan mysa med glögg och pepparkakor och ljus!


Jag tycker personligen bäst om 04:an :P Ska bli spännande att se hur denna smakar. Ska smaka saffran :)


Sen gick vi in och handlade lite på Maxi och hämtade ut ett paket som jag hade beställt från Hm.







Skärp
Halsduk
Transparent skjorta


Vi åkte hem med varorna för att sen åka vidare ut till Ikea området.

Där gick vi in på Mairo, där de hade lagt undan en svart Carpe Diem skylt till mig. Äntligen hade de kommit in! Som jag har väntat! De är så sjukt snygga! :)

Vi gick även in på Ikea en sväng :)



Där hittade jag den här pärlan




Kände att den ville jag ha ;) Passar bra va? :)

Vi begav oss hemmåt efter att ha hittat det vi skulle.


Innan montering


Efter montering




Vi gjorde mat och duschade och fixade oss inför kvällen :)

Xoxo / Josefine

15 Oktober ; Bodypump, Tacos och Naken :p

Fredag!!

Vilket innebär ledighet :P Skönt!

Jag hade bestämt mig för att gå på ett BodyPump - pass på Nordic klockan 12 till ett så jag åt en ordentlig frukost med gröt och gav mig iväg till gymmet!

Det var sjukt kul men så jobbigt! :D Det vill jag gå på igen!! Men träningsvärken kom ikapp mig när jag kom hem, så det får vänta till måndag, då är jag påt igen ;)





På kvällen blev det taco/mys och filmkväll hos Hanna :) Mysimys!
Vi kollade på filmen Naken :P Askul film! ;)



+



Jättemysig dag!

Xoxo / Josefine

14 Oktober

Idag har jag hunnit med en himla massa. Hektisk dag med andra ord.

- Skola 8-12
- Åkte till gymmet, sprang 5 km och gymade en timma
- Hem och lagade mat
- Åkt till City Gross och handlat


Kom hem och städade. Det behövdes kan jag säga när jag trampade på en glasbit från bordet så det gick hål på foten.. Så det var fram med damsugaren. Drog runt hela lägenhetn för att vara säker på att allt är borta.

- Bäddat
- Städat garderoben

Och nu sitter jag här :)

Ska iväg strax, ska på synundersökning för Nathalie, ska bli kul :) Se om jag kanske behöver ha starkare.. Vill inte det.
Nae nu måste jag ta ur linserna! Höres en annan dag!



Xoxo / Josefine


13 Oktober

Väldigt lugn dag. Det var tänkt att vi skulle mötas hos sofie och öva på spexet vi ska ha till optiker-sittningen kl ett, men då blev inte det av. Så jag satt vid datorn, kolla film, lagade mat, städade och pluggade. Ja sånt man gör när man är ledig :P


På kvällen blev jag väldigt rastlös efter att inte ha gjort ngt på hela dagen, så jag åkte över till Hanna och tjejrna och kollade på tv/film :)
Mysimys!!


<3


12 Oktober

Skolan började kvart över 8. Räkneövning stod på schemat. Fy vad  det var kallt när jag skulle cykla imorse! Det var stövlar, vantar och vinterjacka på! Undrar hur kallt det kommer bli i vinter...?

Det blev en timme kortare lektion för Hans kände sig inte bra, han hade nackspärr eller ngt :S

Så det blev en lång lunch hemma hos Carin med tjejerna :) Skönt!

Vid tolv begav jag och Sofie oss tillbaka till skolan för att förberede oss inför labben. Vi satte oss ute på en bänk i solskenet, så underbart! Hade inte jacka på mig, satt i linne! I Oktober!
VI gjorde uppgiften som vi hade och sen lutade jag mig tillbaka och somnade i solen! Skönt! Kändes som att det var utomlandsvärme. Så ville inte gå in när vi började kl. 1, men det gjorde vi.

När jag kom in såg jag att det var lite solbränd om armarna, solen tar fortfarande!! :D




Labben var ju inte lite seg.. Han gick igenom i två och en halv timme, sen fick vi börja, och vi han inte klart såklart. Måste man göra en så svår labb?


Kl fem var vi iaf på väg hemmåt. När jag kom hem hade jag bestämt mig, jag skulle ut och springa! Och det gjorde jag. Det blev en 30 minutare. Kände att om jag tar längre kommer jag bli sjuk igen. Brukar vara så när jag börjar träna igen, att jag kör för hårt och blir sjuk igen och det vill jag inte. :) Men en liten runda blev det. SKÖNT!



När jag kom hem var det att hoppa in i duschen och äta lite snabbt för jag skulle möta upp Hanna, Carin och hennes pojkvän som är på besök på Krögers för att se fotbollen :)



Det var supermysigt! Det blev inte så mycket tittandes på fotbollen utan pratandes och skrattades :) Rätt dålig match. Sverige gav ju bort de två första målen, så det kändes inte lönt att kolla ;)

Jättemysig kväll hörrni! :D

Xoxo / Josefine

11 Oktober

Jättesegt att ta sig upp på morgonen, kändes inte som att jag haft ngt helg när det var tenta på lördagen. Så lördagen kändes som fredag.

När vi satt på B&J's i lördags var vi alla lite flamsiga, jag sa då:
- Men det är så när det är fredag eftermiddag.
Alla kollade på varandra och började garva, det är ju lördag :P


Jag mådde inte alls bra när jag vaknade men hade bestämt mig för att jag skulle börja träna på Nordic, har en veckas gratios träning där, så ska bli lite hurtig nu när jag blivit frisk. Men nae

Efter föreläsningen hade jag så sjukt ont i magen så jag inte visste var jag skulle ta vägen, så det blev en sväng på stan att fixa lite ärenden med Sofie innan vi begav oss hemmåt, utan att tränat.

När jag kom hem, pratade jag med mamma i telefonen en timme typ och sen kollade på TV. Det var tänkt att jag skulle mött upp Sylvia och Maria ute på MODE, men jag mådde inget vidare. Så slöt ögonen i soffan och kände solstrålarna värma ansiktet genom fönstret och jag somnade. Sov i två timmar. Då är det ngt som inte står rätt till.



När jag vaknade kom jag på att jag måste göra matlåda till imorgom då jag har föreläsning+labb. Så det blev spagetti och färssås. Hade i spenat i, blev supergott! Två matlådor och lite mat att äta på en gång blev det. Stolt över mig själv :)


På kvällen bestämde jag och eric oss för att kolla på film och dricka te. Vi skulle se Änglavakt tänkte vi. Och den var superbra i början tills de började prata franska.. Utan text.. Och de pratade ju franska mesta delen av filmen.. Då gav vi upp och kollade på TV ist :p

Xoxo / Josefine

Vecka 40 ; DUGGA! TEEEENTA!!

Hej inget liv läs av rubriken och det är sant också, denna vecka har jag inte haft ngt liv ärligt talat. Det har varit plugg 24-7.

Plugg hemma, plugg bibblan, plugg skolan...Plugg hemma, plugg bibblan, plugg skolan...Plugg hemma, plugg bibblan, plugg skolan...Plugg hemma, plugg bibblan, plugg skolan...Plugg hemma, plugg bibblan, plugg skolan...Plugg hemma, plugg bibblan, plugg skolan...Plugg hemma, plugg bibblan, plugg skolan...Plugg hemma, plugg bibblan, plugg skolan...Plugg hemma, plugg bibblan, plugg skolan...Plugg hemma, plugg bibblan, plugg skolan...Plugg hemma, plugg bibblan, plugg skolan...

Som sagt inget liv.

På Måndagen hade vi 2:a duggan. Skitsvår! Usch, då frå man ju inte mindre panik till tentan kan jag säga..

Så det var att leva i böckerna under denna vecka. Har inte varit med om sån här stress. Jag har drömt om F och F´ och l och l´ och hur man räknar ut det ena efter det andra i drömmen.

Dagen innan tentan då jag skulle sova, gick det bra att somna, men sen vaknade jag och kunde verkligen inte somna om, jag var tvungen att tänka på hur man räknade det ena och det andra och så kunde jag inte det och därmed kunde jag inte sova. Det blev inte ånga timmars sömn den natten..

Men tentan kom och den var.. Jag hur var den.. Hur ska jag beskriva den.. Sjukt svårt helt enkelt..


När vi klara gick vi till Ben and Jerrys och satt ute i solen!!


Lagom sega efter 5 timmars tenta? :P





Vem satt bakom oss om inte Peter Jöback!!

Jag viskade till Hanna:
- Han som sitter där, visst är han inte lite lik Peter Jöback?
Hanna:
- Jo det är han :P
Jag:
- Hanna, det är fan Peter Jöback!

Hahah, vad vi garvade! Men det var väl inte sådär diskret kanske, men kul!


Sofie:
- Ta ett kort på mig ! (och vänder sig bort så vi ska få med honom på kort)

Jag kunde inte sluta garva!!

Sen var det hem och fixa sig, laga mat och städa. Vi skulle ha lite Tenta/Inflyttning/Förfest hemma :)

Det kom en massa folk, och det var skitkul! Sen gick det som det gick.


Sylvia, Maria och Jag































Inte kul alls..

Söndag 10 Oktober

Det blev ett damsugande, städande, diskande och plockandes av glas.. Men sånt händer, men det var inget kul.

På dagen tog jag och Sofie en timmes promenad till Ikea och plockade äpplen :) MYS!!

På kvällen hade jag och Eric tvättstugan så nu är det tomt i tvättkorgen skönt!




Otroligt jobbig vecka, avslutas med Tenta fest! :D

Xoxo / Josefine

Vecka 39 ; Plugg, Skördefest och CNaS-Kalas!

Måndag 27 September

Två och ett halvt år med älsklingen <3

Det var föreläsning 8-12 idag och sen blev det plugg hos Sofie :) Tror att det var idag som vi åkte till Netto för att handla och höll på att blåsa bort på cyklarna. Seriöst jag har inte varit med om ngt liknande. Jag körde in i gräset för det gick inte att svänga. Hahaha, vad vi skrattade!! :D

Men plugg blev det iaf :)

Tisdag 28 September

Laboration 13-17, innebar lång sovmorgon och långfrukost. Skönt!

Onsdag 29 September

Räkneövning 8-12 och sen fick vi tillbaka duggan.. Det gick helt ok faktiskt :)

Lunch hos Carin och sen droog hon och Matilda iväg på Lab och jag, Hanna och Sofie begav oss till Bibblan för plugg. Satt där till 18.. Så det blev en stund. Duktiga var vi! :)



Torsdag 30 September

Tjejerna och jag hade bestämt oss för att överaska Hanna på morgonen eftersom att hon fyller 20 imorgon, men åkte hem idag. Så vi samlades hos henne kvart över 7, hon fick paket av oss och äpplekaka som Sofie hade gjort, snacka om chockad hon blev när vi bara öppnar dörren och sjunger :) Det var kul!! :D

Efter räknestugan 8-12 så åkte alla hem till henne och åt lunch innan vi vinkade av henne till bussen.

Jag åkte tillbaka till skolan för synundersökning med Lina. Det var kul :) Men shit vad jag ser dåligt! Jag längtar tills vi ska får göra undersökninag och sluta att räkna denna förbannade fysik, det är verkligen inte roligt alls!

På kvällen blev det dock plugg för min del :P



Fredag 1 Oktober

GRATTIS PÅ 20-års DAGEN Hanna!

Jag kan inte fatta att det är oktober. Har varit i Kalmar jättelänge nu, och längre blir det.

Sofie smsade på förmiddagen och sa att jag skulle komma över. Vi hade bestämt oss för pluggdag nu på vår lediga dag. Så från kl 12-18 satt vi :p Duktiga! Förtjänar en guldstjärna i kanten! Men vad lite man hinner med! Tror att vi gjorde 2 och en halv uppgifft eller ngt om ens det.. :S Helt sjukt. Inte konstigt att det är svårt..

Vi hörde av oss till Matilda och Carin för vi hade pratat om att vi skulle åka över till Öland och kolla på skördefesten. Och så blev det :) Vid halv 9 kom de och hämtade upp mig, Eric och Sofie och vi begav oss till Öland. Första stoppet blev Gömminge och hälsa på Chatrine och Sandra :) Det var mys!

Det var upplyst över hela Öland och en massa pumpor och lycktor utmed vägkanterna och sen var det så sjukt mycket bilar! Helt otroligt!

På väg!




Sofie :)










HAHAHAHAH! Vad rädda vi blev när vi såg den här! HAHAHA, trodde verkligen att det var en riktig person, för när det är lite mörkt ser man inte att det är en pumpa ;)

Vi stannade till I Lilla Frö, där det var en stor kryddbod där vi smakade marmelader och såser och blev bjudna på kaffe. Riktigt mysigt! Köpte lite Skördefest te!



Också en rolig skulptur de hade gjort med pumporna, HAHAH!

Jättemysig kväll/natt, vi var hemma igen runt två tiden, då var det bums i säng :)

Lördag 2 Oktober

Det var plugg som gällde på dagen för min del, sen på kvällen var det dags för CNaS-Kalas! :)

Vi möttes upp hos Carin för att sedan cykla vidare till CNaS-kalaset som låg strax bredvid. Där blev det dansandes och pratandes.







Overallerna åkte på!



Kl 22, begav vi oss till Kåren där det blev dansandes natten lång!!




Trevlig kväll! :D

Söndag 3 Oktober

Slappardag :P Men det blev även en del plugg-repetition, så det var skönt :)

Trevlig vecka :D

Xoxo / Josefine

Vecka 38

Måndag 20 September

Föreläsning 8.12.

Sen på efetrmiddagen kom Sofie hit för lite plugg på terrassen, vi tog ut bord och satte oss i solen! Skönt! Men när solen gick i moln blev det att flytta in igen ;)

Tisdag 21 September

DUGGA!! 10-12.

Det gick som det gick, men det kändes bra :)

Hade lab på eftermiddagen, då var man lagom slut i huvudet kan jag säga.. Usch.

Såg fram emot kvällen då det vankades Idolmys hos Hanna med tjejorna! :D

Onsdag 22 September

GRATTIS PÅ 20-års DAGEN Hanna!

Var ledig idag, så kunde åkt hem till Mantorp idag egentligen, men det visste vi inte när jag bokade så jag ägnade dagen till att packa det jag skulle ha med mig hem, städade, bakade kladdkaka :) Den blev super! Min första kladdkaka sen jag flyttade ner :P

Tog en sväng med cykeln för att hitta ngt el-ljusspår att springa i. Hittade ett men de var så kort ;) FÅr försäka mäta upp en sträcka som är lite längre.

Pratade med mamma om vad jag skulle ha med mig hem osv.

Kollade när bussen gick ner till centralen.

Och även ikväll blev det idolmys hos Hanna! :D Och jag sa hejdå till tjejorna!



Torsdag 23 September

HEMGÅNG!!!!

Eric följde mig till Bussen och vi sa hejdå. Och min resa började hemåt. Kustpilen skulle gå 10.35 och var frame på centralen i tid, så det var skönt.

På tåget blev det lite läsande i optikboken faktiskt. Fattade dock inte så mycket men :P

Jag var framme i Linköping 13.41 och mamma kom och hämtade mig! :D Vad jag har saknat henne!

Vi gick en sväng på stan och Ikea då  det blev handlandes lite boxar till vår hylla, supersnygga och begav oss sen hemåt :)

Konstigt det kändes att vara hemma igen. Helt sjukt..

När pappa kom hem och gav mig en kram kom tårarna. Jag har saknat min familj där hemma. Tänker på er! <3

Jag följde med Mamma och Pappa och nattade PV:n, det var mysigt. Nu kommer inte den fram förns nästa år lilla bilen :)

På kvällen blev det mys framför film med mamma, pappa och Johanna. Och det var som vanligt, jag, mamma och pappa somnade och Johanna gick och la sig ;)

Fredag 24 September

Vaknade i ett alldeles tomt hus, mamma och pappa jobbade och johanna var i skolan. Jag hade bestämt att träffa Natalie kl 12. Så jag begav mig mot stan :)

Det var hur mysigt som helst att träffa henne!! :D
Vi fikade, pratade, gick en sväng på stan och pratade ännu mer och åt lunch på Steves. Jättemysig dag!

Du betyder massor för mig stumpan! <3


<3


På kvällen åkte mamma och jag och handlade på City Gross för på lördagen skulle släkten komma för att fira mig. Typ en månad sent, men endå. När jag fyllde var jag på Öland, sen när jag kom hem flyttade jag, så det har inte blivit av innan  :)

Lördag 25 September

Gästerna skulle komma kl. 3 och då blev det mat och en massa prat. Mysigt! Jag hade bestämt att jag skulle åka och träffa Ronja på kvällen, så jag tog bilen och körde till henne.

Det var jättemysigt att träffa dig!! Det har gått alltför länge <3 Från att ha träffats en gång i veckan till ingenting är inte hälsosamt! Jag är inte en hel människa utan dig! <3

Du betyder massor, glöm aldrig det <3


<3

Söndag 26 September

Jag sov kvar hos Ronja och vi pratade enda tills vi somnade. Mys!

Jag åkte iväg på förmiddagen och innan jag åkte hemmåt åkte jag till Mjölby en sväng för att träffa Hanna :)
Vi drack lite te och försökte prata ikapp :) Jag hjälpte henne och baka för hon skulle ha lite kalas på eftermiddagen. Mys att träffa dig gumman! Nästa gång blir det längre! :)

Jag kom hem och åt lite och pratade med mamma, pappa och johanna. Sen var det dags för mig att bege mig hemåt till Kalmar igen.
Då ringer det på dörren och det är min farbror som kommer. Hinner byta ngra ord innan vi skulle åka till Linköping och lämna av mig.

Det var precis att jag han på tåget. Så pappa och jag fick springa :p Jobbigt med alla väskor och påsar kan jag säga :P Packade på mig så mkt som möjligt  hemifrån.

Tåget hade problem med lövhalka så vi fick stå still en halvtimme mitt ute i skogen innan vi fick köra igen.

Väl framme i Kalmar kom Eric och mötte mig på cykel och vi tog lite kassar/väskor var.

Var hemma lite efter halv 11.

Jättehärligt att vara hemma och hälsa på. Känns så overkligt att jag inte bor hemma längre. Det känns som att Kalmar är en fantasi värld och jag har varit och hälsat på i den riktiga världen. :p

Xoxo / Josefine

Uppdatering

Nu har jag inte skrivit ngt på tre veckor upptäckte jag :P men har haft så sjukt mycket runt omkring mig med skola, kompisarna och lägenheten, så bloggandet har kommit i andra hand. Men så är det ibland.

Ska försöka summera lite vad som har tagit upp min tid de senasre veckorna :)

Vecka 37

Veckan bestod av långa föreläsningar, räkneövningar och allt annat plugg som vanligt.

Måndag 13 September

Föreläsning 8-12, sen blev det plugg/lunch hos Carin till eftermiddagen :)



Kul va? :P

Tisdag 14 September

Räkneövning 8-12 och labb 13-17, ingen rolig dag tisdagar.. Orkar verkligen inte göra ngt på kvällarna när man varit i skolan hela dagen.



Onsdag 15 September

LEDIG!!

Dvs ingen skola! Skönt! Så det blev en sväng till tvättstugan varvat med storstädning av hela lägenheten, så nu skiner den verkligen! :D

Var även en sväng ner på stan med Eric.

Sen på kvällen blev det idolmys med tjejorna! :)

Torsdag 16 September

Räknestuga 8-12, luncha/plugga (blev mest att äta mat och prata ) hos Carin :)

Hon skulle åka hem över helgen så vi tjejer skjutstade henne till flygplatsen för att vinka av henne :)

På kvällen behövde jag och Eric åka och handla, sen blev det mys framför idol.



Fredag 17 September

Fredagar betyder också ledighet, men lååångt ifrån ledig från plugget. Första duggan på tisdagen låg och spökade.. Ville verkligen inte att det skulle bli tisdag. Så det blev plugg hela dagen. På en fredag? När hände set mig senast? Typ aldrig ;)

Det blev en lugn kväll med film och en mysig pojkvän :)

Lördag 18 September

Även denna dag bestod av mestadels plugg. Vädret var inget vidare, det regnade hela dagen, och jag var inte pepp på att gå och förstids rösta. Jag hade desutom inte fått mitt röstkort hit, men Eric fick med mig till ICA endå, så vi kunde rösta. Så jag har gjort min plikt! :p



Söndag 19 September

Plugg såklart.. Och kvällen bestod av att motvilligt titta på valvakan som en viss pojkvän ville göra :p men vi orkade inte se hela ändå ;)



Pluggvecka med andra ord! Jippie! :p

RSS 2.0