Vecka 39 ; Plugg, Skördefest och CNaS-Kalas!

Måndag 27 September

Två och ett halvt år med älsklingen <3

Det var föreläsning 8-12 idag och sen blev det plugg hos Sofie :) Tror att det var idag som vi åkte till Netto för att handla och höll på att blåsa bort på cyklarna. Seriöst jag har inte varit med om ngt liknande. Jag körde in i gräset för det gick inte att svänga. Hahaha, vad vi skrattade!! :D

Men plugg blev det iaf :)

Tisdag 28 September

Laboration 13-17, innebar lång sovmorgon och långfrukost. Skönt!

Onsdag 29 September

Räkneövning 8-12 och sen fick vi tillbaka duggan.. Det gick helt ok faktiskt :)

Lunch hos Carin och sen droog hon och Matilda iväg på Lab och jag, Hanna och Sofie begav oss till Bibblan för plugg. Satt där till 18.. Så det blev en stund. Duktiga var vi! :)



Torsdag 30 September

Tjejerna och jag hade bestämt oss för att överaska Hanna på morgonen eftersom att hon fyller 20 imorgon, men åkte hem idag. Så vi samlades hos henne kvart över 7, hon fick paket av oss och äpplekaka som Sofie hade gjort, snacka om chockad hon blev när vi bara öppnar dörren och sjunger :) Det var kul!! :D

Efter räknestugan 8-12 så åkte alla hem till henne och åt lunch innan vi vinkade av henne till bussen.

Jag åkte tillbaka till skolan för synundersökning med Lina. Det var kul :) Men shit vad jag ser dåligt! Jag längtar tills vi ska får göra undersökninag och sluta att räkna denna förbannade fysik, det är verkligen inte roligt alls!

På kvällen blev det dock plugg för min del :P



Fredag 1 Oktober

GRATTIS PÅ 20-års DAGEN Hanna!

Jag kan inte fatta att det är oktober. Har varit i Kalmar jättelänge nu, och längre blir det.

Sofie smsade på förmiddagen och sa att jag skulle komma över. Vi hade bestämt oss för pluggdag nu på vår lediga dag. Så från kl 12-18 satt vi :p Duktiga! Förtjänar en guldstjärna i kanten! Men vad lite man hinner med! Tror att vi gjorde 2 och en halv uppgifft eller ngt om ens det.. :S Helt sjukt. Inte konstigt att det är svårt..

Vi hörde av oss till Matilda och Carin för vi hade pratat om att vi skulle åka över till Öland och kolla på skördefesten. Och så blev det :) Vid halv 9 kom de och hämtade upp mig, Eric och Sofie och vi begav oss till Öland. Första stoppet blev Gömminge och hälsa på Chatrine och Sandra :) Det var mys!

Det var upplyst över hela Öland och en massa pumpor och lycktor utmed vägkanterna och sen var det så sjukt mycket bilar! Helt otroligt!

På väg!




Sofie :)










HAHAHAHAH! Vad rädda vi blev när vi såg den här! HAHAHA, trodde verkligen att det var en riktig person, för när det är lite mörkt ser man inte att det är en pumpa ;)

Vi stannade till I Lilla Frö, där det var en stor kryddbod där vi smakade marmelader och såser och blev bjudna på kaffe. Riktigt mysigt! Köpte lite Skördefest te!



Också en rolig skulptur de hade gjort med pumporna, HAHAH!

Jättemysig kväll/natt, vi var hemma igen runt två tiden, då var det bums i säng :)

Lördag 2 Oktober

Det var plugg som gällde på dagen för min del, sen på kvällen var det dags för CNaS-Kalas! :)

Vi möttes upp hos Carin för att sedan cykla vidare till CNaS-kalaset som låg strax bredvid. Där blev det dansandes och pratandes.







Overallerna åkte på!



Kl 22, begav vi oss till Kåren där det blev dansandes natten lång!!




Trevlig kväll! :D

Söndag 3 Oktober

Slappardag :P Men det blev även en del plugg-repetition, så det var skönt :)

Trevlig vecka :D

Xoxo / Josefine

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0