det tycker stjärnorna

skoldagen var inte så uschlig.
trafikantutbildningen kommer nog bli kul. på historian blev det inte mycket gjort, men nu vet vi ungefär vad vi ska redovisa om iaf.
sen svenska provet, satt och stirrade ut genom fönstret (den delen som inte täcktes av de vackra gardinerna).
tankarna var någonannanstans..

åkte hemåt vid halv två. skönt väder det varit idag, soligt och varmt när det inte blåser. den dagliga cykelturen från stationen var mycket jobbigare i motmotmotvind!

varför slutade teven/boxen att fungera här hemma när jag ville kolla på teve. kanske var bra för jag blev äntligen klar med mitt svenska tal! uschli vill inte ha det, men det blir väl imorgon eftermiddag. hoppas alla är så trötta och inte orkar lyssna på mig. för jag orkar inte prata i 5 minuter..

fasen horoskop altsså.. blir lite rädd för dom ibland..

nu ska jag ta ur linser o lite.

PUSS O KRAM!

Kommentarer
Postat av: Ronja

Snabba blinkningar
Blinkar han extra mycket när han tittar på dig? Det behöver inte betyda att han har fått grus i ögat. Blinkfrekvensen sägs återspegla upphetsning på samma sätt som en lögndetektor. Ögonen blinkar hastigare eftersom signalsubstansen dopamin utsöndras i hjärnan.

Imitationer
Är det någon som imiterar dina kroppsrörelser kan du vara säker på att han eller hon gillar dig. Lägger han benen i kors för att du gör det eller pillar med latteglaset precis som du - gläd dig! Enligt experter är han eller hon intresserad av dig på mer än ett ytligt plan.

Rodnad
Hud som rodnar är ett säkert tecken på gillande. En rödaktig färgskiftning, allt från en lätt rodnad på kinderna till ett knallrött ansikte, avslöjar att din flirts nervsystem aktiverats. Han eller hon känner helt enkelt mer än bara vänskap för dig!

Öppen kroppshållning
Korsade armar och ben är en indikatior för att en person försöker avskärma sig från sin omgivning. Brukar din flirt istället räta upp kroppen när du är nära? Om du kikar tvärs över rummet där han finns, ser det ut som om han har vänt sin kropp mot din? Grattis, att ha en öppen kroppshållning är ett starkt tecken på att han är minst lika intresserad av dig - också

Pillande med håret
Både kvinnor och män börjar omedvetet pilla och dra i håret när de är nära någon som de känner sig attraherade av. Om din flirt börjar mixa med frisyren när du närmar dig betyder det att han är intresserad av dig.

Öppen mun
När du har din flirts fulla uppmärksamhet syns det genom att han särar på läpparna. Ett solklart tecken på att du utan tvekan kan göra nästa move!

Beröring
Tar din flirt på dig när ni träffas? Nuddar han gärna vid din arm när ni pratar? Även de mest omärkliga beröringar tyder på att han vill ha mer av dig än vänskap.

Stora ögon
Vid stark fysisk attraktion spärras de undre och över ögonlocken upp. Det här fenomenet kallas av experter för fotoblixtögon, något som sker instinktivt och därför är svårt att dölja. Kan vara lite svårt att upptäcka från andra sidan rummet, så se till att ställa dig lite extra nära...

Framåtsträckning
Den så kallade orienteringsreflexen gör att man automatiskt lutar sig fram emot det eller den som man för tillfället tycker känns intressant. Om din flirt lutar sig tvärt över bordet mot dig eller sänker ner huvudet åt ditt håll när ni pratar är det ett starkt tecken på att han vill komma närmare.

Flackande blick
Möter din flirt din blick för att sedan flacka runt med ögonen? Upp med hakan, hans vandrande blick betyder inte att han inte är intresserad - snarare tvärtom! En partner som låter blicken flacka fram och tillbaka i ditt synfält vill etablera ögonkontakt, utan att fånstirra alltför mycket. Fånga hans blick och håll kvar den!

2008-02-25 @ 20:47:51
Postat av: Ronja igen

det där är 10 sätt att se att din flirt tycker om dig!

2008-02-25 @ 20:48:21
Postat av: ulllllllllli

WOW RONJA! Ska läsa *läser..*
Meh Joss, blev du också rädd för horoskopen?? Jag läste mitt idag på eftermiddagen.... SHIT vad det stämde!! :O :D

2008-02-26 @ 17:10:59
Postat av: er personliga dvärg

"En rödaktig färgskiftning, allt från en lätt rodnad på kinderna till ett knallrött ansikte..." Hahahahhaahaha! Han älskar mej XD

2008-02-26 @ 17:18:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0